-
Ο χρήστης theartist έγραψε:
πετρος,λατβαλα,λεμπ,νοβικοφ,χιρβονεν στο κουαλιφαινγκ!μακαρι το ονομα του πετρου να ειναι κ τη κυριακη το απογευμα πρωτο...
-
Ο χρήστης jimakos205 έγραψε:
παιδια ξερει κανεις που θα ειναι κλειστος ο δρομος στον τερματισμος της ειδικης κλενια??εννοω απο μυκηνες θα μπορω να ανεβω προς τερματισμο η να δοκιμασω απο καποιον χωματοδρομο που εχει τριγυρω?Πήγαινε στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών χωρίς να μπεις καθόλου από τη διαδρομή των αγωνιστικών, άσε το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ και πάρε με τα πόδια το χωματόδρομο που πάει παράλληλα με την απλή διαδρομή και βγάζει στο flying. Είναι περίπου 10 λεπτά ποδαρόδρομος.
Αν το μετεωρολογικό βγει σωστό και βρέξει στην Κινέτα, έχω μεγάλη απορία πώς θα κατεβαίνουν με 6η και χωμάτινα λάστιχα το ασφάλτινο κομμάτι.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Αν αντεχεις το περπατημα στον ηλιο η η ΕΜΥ εχει πει για συνεφια τοτε Βωξιτες αρχη .Εκει που ολοι οι παλαιοι θεατες του Ακροπολις εστω και μια φορα εχουν δωσει το παρον....
Περπάτημα από που; Από την αφετηρία; Ή για εκεί σκέφτομαι ή για Δροσοχώρι αύριο. Σάββατο μάλλον Ζήρεια κ Κεφαλάρι ή Κλένια. Θα δούμε.
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Περπάτημα από που; Από την αφετηρία;
Παλιότερα δε νοούνταν Ακροπολικός θεατής που δεν είχε δει Βωξίτες από την αφετηρία στη χαράδρα. Τώρα κάποιος μετέτρεψε την καλύτερη πλαγιά-κερκίδα της Ελλάδας σε σκουπιδότοπο. Πάντως, το κομμάτι είναι από τα καλύτερα, σίγουρα θα βρεις κάτι αν περπατήσεις αρκετά.
-
οκ ευχαριστώ, μέχρι αύριο έχω ώρες να αποφασίσω. 'Η εκεί ή Δροσοχώρι πρόσβαση 2 λέω γι' αύριο
-
Υπάρχει κάποιο νέο για την κατάσταση των προσβάσεων στον Ελικώνα;Η οργάνωση θα μεριμνήσει για την ενημέρωση;Αν βρέξει πολύ προβλέπω να κολλάνε πολλά συμβατικά αμάξια...
-
Παιδια εχουμε καμια προσβαση σε καποιο καλο σημειο στη διαδρομη Ζηρια απο Γκουρα μερια?Επισης ειδα οτι η διαδρομη κλινει 9 και το πρωτο αυτοκινητο περναει στις 12.Αυτο σημαινει πως κλεινουν και οι δρομοι οι αλλοι κοντα και δεν εχεις προσβαση μετα τις 9 η κλεινει μετα της 9 μονο η διαδρομη του αγωνα?Θενκς!
-
η ειδική κλείνει. όχι οι άλλοι δρόμοι
-
Πάντως από τις παρατηρήσεις των μετεωρολογικών σταθμών από το www.metar.gr στην περιοχή κοντά σε Θήβα,Ελικώνα δεν είχε σήμερα βροχή προς το παρών εκτός ίσως από κάποιες ψιχάλες που 'έγραψαν' στα βροχόμετρα.
-
Ο χρήστης scn έγραψε:
Αν το μετεωρολογικό βγει σωστό και βρέξει στην Κινέτα, έχω μεγάλη απορία πώς θα κατεβαίνουν με 6η και χωμάτινα λάστιχα το ασφάλτινο κομμάτι.
Στεγνά ήταν, αλλα ημασταν πολυ τυχεροί που παρακολουθήσαμε αυτο το θέαμα !
-
Moλις γυρισαμε απο Κινετα... Εντυπωσιακο σημειο στην προσβαση 3, στις χωματινες φουρκετες!!!
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Στεγνά ήταν, αλλα ημασταν πολυ τυχεροί που παρακολουθήσαμε αυτο το θέαμα !
κ εγω για εκει ξεκινησα κ ξεχασα πως ειναι αναποδα οι προσβασεις για να πας πρεπει να πας στη προσβαση 3 κ οχι στην 2 οπως ηταν στις οδηγιες...καπου το ειχα διαβασει πως ειναι λαθος αλλα το θυμθηκα κατοπιν εορτης...ευτυχως ηταν καλο το κομματι κ ο πετρος μας τρελανε για αλλη μια φορα!!!περιμενω να δω βιντεο να δω τι εχασα...
-
Καλημερα, μηπως γνωριζει κανεις απο Ανω Τρικαλα περιπου ποση ωρα ειναι Ζηρεια και Κεφαλαρι?
ευχαριστω. -
Καλησπέρα σε όλους!!...Θα ήθελα σας παρακαλώ πολύ μερικές πληροφορίες για το κλείσιμο του Ράλλυ ακρόπολις.Θέλω μετά το Power Stage στους Αγίους Θεοδώρους να πάω στο Λουτράκι για το κλείσιμο αλλά θα θέλα να ξέρω περισσότερα...Τί ώρα και πού?...Σας παρακαλώ όποιος μπορεί να απαντήσει το συντομότερο γιατί σε λίγο θα φύγω για Α.Θεοδώρους και θέλω να ξέρω 2-3 πράγματα για το κλείσιμο...Ευχαριστώ!!
-
ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ , ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΛΑΜΙΑ. ΟΣΟΙ-ΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΦΩΤΟ ΕΚΕΙ : https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.149791925154648&type=1 AKOLOYUOYN KAI BINTEA OTAN ΜΠΟΡΕΣΩ.
προς mods οταμ ανοιχτει θεμα με φωτο στειλτε το εκει. -
Ο χρήστης deggman έγραψε:
ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ , ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΛΑΜΙΑ. ΟΣΟΙ-ΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΦΩΤΟ ΕΚΕΙ : https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.149791925154648&type=1 AKOLOYUOYN KAI BINTEA OTAN ΜΠΟΡΕΣΩ.
προς mods οταμ ανοιχτει θεμα με φωτο στειλτε το εκει.τι εννοεις Λαμια, το λουτρακι δεν εχει ακομα μια χρονια??...
-
πάντως Ζήρεια και Κεφαλάρι με βροχή ήταν όλα τα λεφτά
-
κεφαλαρι στο ογδοο χιλιομετρο απλα μαγεια!!ελατα παντου κοκινο χωμα μιλαμε για ειδικαρα!
δειτε και στο βιντεο που εχω ανεβασει στο 2.00 λεπτο το κεφαλαρι
http://www.youtube.com/watch?v=YxkpJic9 ... ature=plcp -
Εχουμε κάποια εξέλιξη στο θέμα ντοκυμαντέρ για το ακρόπολις???
-
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
Εχουμε κάποια εξέλιξη στο θέμα ντοκυμαντέρ για το ακρόπολις???Αν λες για τη προβολη του στην τηλεοραση........Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις;
Οσον αφορα το DVD,πουλιοταν στο Ζαππειο την Πεμπτη και ολες τις μερες στο σερβις παρκ.Για παρε τηλεφωνο στη Σελεριτας να δεις τι γινεται τωρα.....
Rally Acropolis 24-27 May 2012: Προσβάσεις, πληροφορίες κτλ.