-
Οσοι σκεπτεστε να πατε στη Ζηρεια απο την προσβαση 2 στα τελευται μετρα εχει λασπη (τουλαχιστον σημερα ειχε).Περνιεται με λιγο θαρρος και θρασος αλλα δεν ειναι και για χαμηλα αυτοκινητα.
Επισης στο Κεφαλαρι οσοι πατε απο το Μαννα εκει που χωριζουν οι δυο προσβασεις οι πινακιδες εχουν αριθμηθει ανοποδα (μεχρι σημερα το πρωι που περασα).....Δηλαδη αυτη που δειχνει οτι ειναι η δυο στις οδηγιες ειναι η υπ'αριθμον τρια και τουμπαλιν....
Η 3 των οδηγιων ειναι ανετη ενω η 2 εχει καποιο ζορι ....
-
Δυστυχώς ο καιρός θα μας τα χαλάσει με τη βροχή της Πέμπτης στον Ελικώνα...
-
δεν πα να ριξει και χιονι
-
Δεν ανησυχώ για τον Loeb,τον Latvala κλπ,αυτοί θα περάσουν.Εγώ πώς θα περάσω να πάω να τους δω είναι το θέμα.
-
την κυριακη βλεπω οτι νεα πισσια με αγιους θεοδωρους ειναι αρκετα κοντα.λογικα μπορουμε να τις δουμε και τις 4?
απλα δεν ξερω αν θα λεει τιποτα η εκκινη και ο τερματισμος.
-
Αν βγουν σωστες οι προβλεψεις την Πεμπτη θα ριξει βροχα...
Κακο για εμας, καλο για το θεαμα, καλο για την σκονη! -
Ράλι Ακρόπολις = σκόνη!!!
-
Πρέπει να ρίξει πολύ νερό για να έχουμε λασπωμένο αγωνιστικό τεραίν καθώς τα αγωνιστικά λάστιχα ειδικά στα δυνατά αυτοκίνητα βρίσκουν άνετα στεγνό υπόστρωμα του δρόμου. Στο παρελθόν μου έχει τύχει και σε Ακρόπολις και σε Ελληνικό αγώνα βροχή από πάνω - σκονισμένα περάσματα από κάτω.
Και βέβαια θα μου μείνει και το βρωμόκρυο που φάγαμε στην 'γειτονιά' της Παύλιανης το 2004.
Όλα καλά θα πάνεSent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Και βέβαια θα μου μείνει και το βρωμόκρυο που φάγαμε στην 'γειτονιά' της Παύλιανης το 2004.
Ήμουν κι εγώ εκεί, άφησε κι o Hirvonen ένα προφυλακτήρα του Impreza εκεί πάνω !!!!
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Πρέπει να ρίξει πολύ νερό για να έχουμε λασπωμένο αγωνιστικό τεραίν καθώς τα αγωνιστικά λάστιχα ειδικά στα δυνατά αυτοκίνητα βρίσκουν άνετα στεγνό υπόστρωμα του δρόμου. Στο παρελθόν μου έχει τύχει και σε Ακρόπολις και σε Ελληνικό αγώνα βροχή από πάνω - σκονισμένα περάσματα από κάτω.ΑΝ επιβεβαιωθουν οι προβλεψεις, σε ολες τις ειδικες της Παρασκευης θα βρεχει πολυ την Πεμπτη...
Ειδικα μεχρι το service στην Ιτεα δε θα εχουν προλαβει να στεγνωσουν με τιποτα οι πρωινες διαδρομες. -
Έχουμε κανά τελευταίο νέο πριν την έναρξη;
DAP ακούει; -
ΣΤΟ SD, ΠΕΙΓΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΞΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΜΜΙΑ ΩΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ, ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΚΟΠΑΝΕΣ, ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΝΕΡΟ!!!!!! ΠΕΜΠΤΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΞΗΜΕΡΩΜΑ!!!!!!!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ήμουν κι εγώ εκεί, άφησε κι o Hirvonen ένα προφυλακτήρα του Impreza εκεί πάνω !!!!
ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ, ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΣΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ!!!! ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΜΕΛΙΑΝΑΣΕ ΚΑΙ Η ΣΟΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ!!!!!
-
παιδια ξερει κανεις που θα ειναι κλειστος ο δρομος στον τερματισμος της ειδικης κλενια??εννοω απο μυκηνες θα μπορω να ανεβω προς τερματισμο η να δοκιμασω απο καποιον χωματοδρομο που εχει τριγυρω?
-
Σας ζηλευω τοσο πολυ ολους εσας που θα πατε!! Χαρηκα τοσο πολυ που δεν επεφτε μες την εξεταστικη το ραλλυ αλλα τελικα, δεν μπορεσα να κατεβω...
-
Ο χρήστης jimakos205 έγραψε:
παιδια ξερει κανεις που θα ειναι κλειστος ο δρομος στον τερματισμος της ειδικης κλενια??εννοω απο μυκηνες θα μπορω να ανεβω προς τερματισμο η να δοκιμασω απο καποιον χωματοδρομο που εχει τριγυρω?Επειδη την εκανα την ειδικη, το κομματι απο τον τερματισμο και μεχρι τις Μυκηνες ειναι πολυ στενο για να αφησουν να ανεβαινουν αναποδα ΙΧ και να παρκαρουν κιολας.....δεν εχω διαβασει κατι σχετικο, οπως για το κομματι απο τον τερματισμο του Δροσοχωριου μεχρι την Αμφισσα, αλλα μαλλον θα τον εχουν κλειστο και αυτο......
-
παιδια ξερει κανεις που θα ειναι κλειστος ο δρομος στον τερματισμος της ειδικης κλενια??εννοω απο μυκηνες θα μπορω να ανεβω προς τερματισμο η να δοκιμασω απο καποιον χωματοδρομο που εχει τριγυρω?Θα ειναι σιγουρα κλειστό απο το χωριό και προς τα πανω. Μη ρισκαρεις καλυτερα.
Υπαρχει κοπανα απο Μυκηνες, αλλα θελει στο στεγνό τουλάχιστον τζιπ ή μοτο. Για βρεγμενο, δεν το συζηταμε. -
Ευχαριστω πολυ παιδια....ειναι καποιος λουτρακι η καπου εκει γυρω να μας πει πως ειναι ο καιρος;;θα παω κινετα το απογευμα να προετοιμαστω για βροχη ;
-
Ευχαριστω πολυ παιδια....ειναι καποιος λουτρακι η καπου εκει γυρω να μας πει πως ειναι ο καιρος;;θα παω κινετα το απογευμα να προετοιμαστω για βροχη ; -
πετρος,λατβαλα,λεμπ,νοβικοφ,χιρβονεν στο κουαλιφαινγκ!
Rally Acropolis 24-27 May 2012: Προσβάσεις, πληροφορίες κτλ.