-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Πες μου ότι η πλεξούδα που έρχεται πάνω απο το τιμόνι έχει περιθώριο να έρθει απο την αριστερή μεριά και ότι δεν θα χρειαστείς άλλη πλεξούδα ή στην χειρότερη 'κόψε-κόλλα'...H πλεξούδα έρχεται από το κέντρο της καμπίνας του αυτοκινήτου, και μετά στρίβει δεξιά.
Τώρα απλά θα στρίψει αριστερά.
Το πρόβλημα είναι η κοντερόντιζα, τα δοχεία υγρών φρένων και συμπλέκτη καθώς οι υαλοκαθαριστήρες.
-
Με τη γυναίκα σου, είστε ακόμη μαζί?
Αν ναι, πρέπει να είναι πολύ ερωτευμένη μαζί σου. -
Ο χρήστης NIKOS17M έγραψε:
Αν ναι, πρέπει να είναι πολύ ερωτευμένη μαζί σου.Κάνει υπομονή η καημένη.
Μου είπε όμως, οι τρέλες μετά τον γάμο κομμένες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γι' αυτό προσπαθώ να το τελειώσω.... τον Αύγουστο Παντρευόμαστε. -
Εξαιρετική δουλειά ..... Μου αρέσει οτι κάνεις το ξύλωμα με γάντια
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Εξαιρετική δουλειά ..... Μου αρέσει οτι κάνεις το ξύλωμα με γάντιαΥψηλή ραπτική
-
Ο χρήστης xoxos έγραψε:
Γι' αυτό προσπαθώ να το τελειώσω.... τον Αύγουστο Παντρευόμαστε.Kαλα τωρα πλακα μας βρε Χοχε ....
Σιγα μην αφησεις το χ 1\9 να πας να παντρευτεις .... (και να σκοτωσεις και τον ερωτα σας ) ........
Οχι αγορι μου , συνεχισε , οσο κρατανε τα ρεστοραιισον θα εισαι μια χαρα , μια χαρα σε λεω .......
Εναν που ξερω εγω της ειχε πει , οταν θα γινω πρωταθλητης θα παντρευτουμε ! η ευτυχια του κρατησε μεχρι που ο τριμαλαξ πηρε ενα τιτλο την πατησε (αυτος εννοουσε πρωταθλητης ελλαδος), και πατησε εκει κι η συζυγος ( δεν ηξερε απο λεπομερειες προκυρηξεων , αλλα ..... )
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Γι' αυτό προσπαθώ να το τελειώσω.... τον Αύγουστο Παντρευόμαστε.Kαλα τωρα πλακα μας βρε Χοχε ....
Σιγα μην αφησεις το χ 1\9 να πας να παντρευτεις .... (και να σκοτωσεις και τον ερωτα σας ) ........
Οχι αγορι μου , συνεχισε , οσο κρατανε τα ρεστοραιισον θα εισαι μια χαρα , μια χαρα σε λεω .......
Εναν που ξερω εγω της ειχε πει , οταν θα γινω πρωταθλητης θα παντρευτουμε ! η ευτυχια του κρατησε μεχρι που ο τριμαλαξ πηρε ενα τιτλο την πατησε (αυτος εννοουσε πρωταθλητης ελλαδος), και πατησε εκει κι η συζυγος ( δεν ηξερε απο λεπομερειες προκυρηξεων , αλλα ..... )
-
καλορίζικο xoxe το χ1/9. Προσωπικά θα το άφηνα δεξιοτίμονο, αλλά δεδομένου ότι δικό σου είναι και εσύ θα ζεις με αυτό η απόφαση είναι καθαρά δική σου.
-
Η διαδικασία συνεχίστηκε κανονικά αυτό το Σάββατο.
Βρέθηκε Fiatάκιας συνταξιούχος ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων και ανέλαβε τα ηλεκτρολογικά.
Είχα στην αποθήκη 3 μηχανισμούς υαλοκαθαριστήρων και είναι και οι 3 απο δεξιοτίμονο.
Εκτός αν είναι ίδιος και με κάποιο τρόπο αλλάζει το μπράτσο.Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα.
-
Σίγουρα θα γίνεται, αλλά πρέπει να έχεις και κάποιον σωστό μηχανισμό (αρ. τιμόνι)για να δεις πως...Προσπάθησε να βρεις εικόνες απο τεχνικά εγχειρίδια μπας και κάνεις δουλειά.
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
καλορίζικο xoxe το χ1/9. Προσωπικά θα το άφηνα δεξιοτίμονο, αλλά δεδομένου ότι δικό σου είναι και εσύ θα ζεις με αυτό η απόφαση είναι καθαρά δική σου.Σε ευχαριστώ πολύ.
-
Ας συνεχίσω λοιπόν.
Ξεκινήσαμε με το ξεμοντάρισμα των δοχείων υγρών φρένων, συμπλέκτη & καθαρισμού παρμπρίζ
Το δοχείων υγρών συμπλέκτη δυστυχώς το έσπασα. Ευτυχώς έχω άλλο.
Μαγκιά για να βγάλω το σπασμένο ακροφύσιο από το λαστιχάκι.
Δοχείο υγρών καθαρισμού παρμπρίζ.
Μερικές φορές οι Ιταλοί είναι λίγο υπερβολικοί, γέμισα τα δοχεία 2 αυτοκινήτων και το υπόλοιπο το πέταξα. Και ήταν μισογεμησμένο.
-
Συνεχίζω....
Μετά έπρεπε να τραβήξω τα σωληνάκια τον δοχείων.
Βγάλαμε το τιμόνι με όλα τα περιφερικά και την τιμονιέρα.
Και ξεκίνησε το λύσιμο της πλεξούδας για να περάσει από την άλλη πλευρά και να γίνει σαν εργοστασιακό αριστεροτίμονο. Δεν μου αρέσουν οι πατέντες και δεν θα γίνει καμία στο αυτοκίνητο.
Μετά έβγαλα το πετάλ του γκαζιού για να βάλω του αριστεροτίμονου.
-
Kαλή Επιτυχία!!!
Μεγάλο κόλλημα με το Χ1 βλέπω δεν το βάζεις κάτω...
Θα το προλάβεις μέχρι τον Αύγουστο??? -
Ωραίος ρε γείτονα. Και ο κουμπάρος παλικάρι και ο Μπάρμπα Τάκης που αν δεν απατόμαι λένε τον ηλεκτρολόγο με το μαγαζί χαμηλά στη Κεντρικής ε; Πανέμορφο αυτοκίνητο. Χαρά στο κουράγιο σου
-
Μια απορία.... Ρε παλικάρι , αφου βγάζεις που βγάζεις τις καλωδιώσεις , γιατί όσο είναι εκτός δεν καθαρίζεις και λίγο το χώρο και μετά να τις βάλεις?
Κατα τα άλλα , εξαιρετική δουλεια.....
-
Άντε με το καλό να το τελείωσης Χοχε και ελπίζω να βρεθούμε για καμία βόλτα με τα Bertone.
http://imageshack.us/a/img198/6829/ie3p.jpg
http://imageshack.us/a/img42/5362/ycki.jpg
http://imageshack.us/a/img14/3203/lbd3.jpg
http://imageshack.us/a/img855/6853/bzcv.jpg
http://imageshack.us/a/img4/139/9rda.jpg -
]Προσπαθώντας να βάλω της φωτογραφίες
-
Kαλύτερα....
Ο χρήστης bertone έγραψε:
-
πολύ καλύτερα, κάτι τέτοιο προσπαθούσα να κάνω , ευχαριστώ NIga.
Ανακατασκευή Fiat x1/9