-
Είπαμε. Μην λέμε τα ίδια συνέχεια. Η πόρτα ανοίγει στα πλάγια γιατί υπάρχει ως δυνατότητα στον εξοπλισμό να μπει ρεζέρβα κανονική εξωτερικά στη πόρτα όπως στα offroad.
Με τη ρεζέρβα η πόρτα δεν μπορεί να ανοίξει προς τα πάνω λόγω βάρους. Και κανένα αμορτισέρ δεν μπορεί να την κρατήσει.Οι τιμές του είναι ιδιαίτερα καλές, αν συγκριθούν με άλλα αντίστοιχα της κατηγορίας. Ειδικά με κάτι Γαλλικά.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Είπαμε. Μην λέμε τα ίδια συνέχεια. Η πόρτα ανοίγει στα πλάγια γιατί υπάρχει ως δυνατότητα στον εξοπλισμό να μπει ρεζέρβα κανονική εξωτερικά στη πόρτα όπως στα offroad.Κανονικά θα έπρεπε να έχει στανταρ σε ολες τις εκδόσεις ρεζερβα και να σου έδεινε την επιλογή αν θα μπει εξωτερικά η εσωτερικά.. Αλλά βλέπω πως για ακόμη μια φορά έχουμε ένα Suv χωρίς ρεζέρβα.. Είδα στα χαρακτηριστηκά του τώρα πως έχει 334 λίτρα με κιτ επισκευής.. Απλά για γέλια.. Αν είχε ρεζέρβα δηλαδη θα είχε 280 λίτρα.. Ετσι εξηγείται που σου δείνει τη δυνατοτητα να βάλεις εξωτερικά ρεζέρβα και δεν τη βάζει στο χώρο αποσκευών. Κατι πρέπει να κάνει η Ford στο θέμα των χώρων γιατί όλα τα μοντέλα της είναι πίσω στον τομέα αυτό.. Ειδικά το συγκεκριμένο θα έπρεπε να έχει μεγάλο χώρο αποσκευών μιας και είναι πολύ ψηλό αλλά έχει 334 με κιτ δηλαδή το μικρότερο χώρο στην κατηγορία του
-
Υποθέτω ότι η εταζέρα που υποχρεωτικά είναι σε κάποιο ύψος κόβει από τα διαθέσιμα λίτρα.
Όπως και να έχει εγώ βλέπω ότι πήρα το Fabia με 15000euro και χωρίς κανά ιδιαίτερο εξοπλισμό και την ίδια στιγμή το 120άρι Ecosport Business που προσφέρει πολλά περισσότερα **και είναι και κροσόβερ **κοστίζει 1500euro παραπάνω. Όσο έκανε και το Suzuki Baleno και το VW Polo.Όσα κροσόβερ της κατηγορίας αυτής κοιτούσα έβγαιναν πολύ πάνω από τα 19000euro.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Υποθέτω ότι η εταζέρα που υποχρεωτικά είναι σε κάποιο ύψος κόβει από τα διαθέσιμα λίτρα.
Όπως και να έχει εγώ βλέπω ότι πήρα το Fabia με 15000euro και χωρίς κανά ιδιαίτερο εξοπλισμό και την ίδια στιγμή το 120άρι Ecosport Business που προσφέρει πολλά περισσότερα **και είναι και κροσόβερ **κοστίζει 1500euro παραπάνω. Όσο έκανε και το Suzuki Baleno και το VW Polo.Όσα κροσόβερ της κατηγορίας αυτής κοιτούσα έβγαιναν πολύ πάνω από τα 19000euro.
To Fabia είναι αναλογικά κατα πολύ καλύτερο από το ford eco γιατί στην κατηγορία του πετυχαίνει επί του πρακτέου όλους τους αντικειμενικούς του στόχους ενώ και σε οδική συμπεριφορά θα είναι σίγουρα πολύ καλύτερο. Εταζέρα έχουν όλα τα suv και το eco δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Όσον αφορά την suv αίσθηση με χίλια ευρώ παραπάνω υπάρχουν πολύ ομορφότερες και χρηστικότερες προτάσεις αλλά δεν είναι εκεί η ουσία. Η ουσία είναι πως το όχημα είναι η επιτομή της ανοησίας για το που μπορεί να φτάσει αν πάρει λάθος δρόμο η έννοια του 'παγκόσμιου αυτοκίνητου' που επαγγέλλεται η συμπαθέστατη φορντ. Εχεις από την μια μια καθολικής αποδοχής υλοποίηση όπως είναι το κούγκα και από την άλλη μια αρπαχτή στην επαρχία... για να μη μείνεις πίσω από το troc. Από την ford κοινώς περιμένω περισσότερα γιατί το αξίζει ενώ το συγκεκριμένο είναι άξιο θαψίματος. Και λίγα γράφω...
-
Επισης κατα την ανακυκλωση του σε χ χρονια, η πρεσα δεν θα ζοριστει και ιδιαιτερα, την μιση δουλεια την εκανε το εργοστασιο. Αισχος το σχημα του.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης barimagas έγραψε:
Επισης κατα την ανακυκλωση του σε χ χρονια, η πρεσα δεν θα ζοριστει και ιδιαιτερα, την μιση δουλεια την εκανε το εργοστασιο. Αισχος το σχημα του.Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
To Fabia είναι αναλογικά κατα πολύ καλύτερο από το ford eco γιατί στην κατηγορία του πετυχαίνει επί του πρακτέου όλους τους αντικειμενικούς του στόχους ενώ και σε οδική συμπεριφορά θα είναι σίγουρα πολύ καλύτερο. Εταζέρα έχουν όλα τα suv και το eco δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Όσον αφορά την suv αίσθηση με χίλια ευρώ παραπάνω υπάρχουν πολύ ομορφότερες και χρηστικότερες προτάσεις αλλά δεν είναι εκεί η ουσία. Η ουσία είναι πως το όχημα είναι η επιτομή της ανοησίας για το που μπορεί να φτάσει αν πάρει λάθος δρόμο η έννοια του 'παγκόσμιου αυτοκίνητου' που επαγγέλλεται η συμπαθέστατη φορντ. Εχεις από την μια μια καθολικής αποδοχής υλοποίηση όπως είναι το κούγκα και από την άλλη μια αρπαχτή στην επαρχία... για να μη μείνεις πίσω από το troc. Από την ford κοινώς περιμένω περισσότερα γιατί το αξίζει ενώ το συγκεκριμένο είναι άξιο θαψίματος. Και λίγα γράφω...
Ένα γειτονόπουλο πάντως που έχει πάρει το 'παλιό' Ecosport σε λευκό εγώ το χαζεύω. Ωραίο.
Άλλωστε έχω δηλώσει fun του Ecosport.
Ένα αυτοκίνητο μου αρέσει της ford και αυτό είναι το Ecosport... Παράνοια...Από εκεί και πέρα για το καινούριο δεν έχω μπει σε διαδικασία ούτε να πάω να το δω, ούτε θέλω να το οδηγήσω. Οι λόγοι ευνόητοι...
-
Καλα εσενα οσο πιο κουβας και ασχημο κατι σ αρεσει Παλι καλα πηρες το fabia και οχι κατι ανεκδιητητα sandero-baleno- ignis που λιγουρευοσουνα.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Καλα εσενα οσο πιο κουβας και ασχημο κατι σ αρεσει Παλι καλα πηρες το fabia και οχι κατι ανεκδιητητα sandero-baleno- ignis που λιγουρευοσουνα.Πες τα! Εχει χαρη που ειναι καλο παιδι αλλιως...
-
Βασικα εγω χαρηκα που εκανε τη κινηση γιατι ηταν πολυ down και φαινοταν αυτο διαδικτυακα εδω και μηνες μη πω χρονια. Οποτε υποθετω τα πραγματα πανε καλα για να βρεις τη ψυχολογια για τετοια κινηση
-
Yes!!!
-
Ο χρήστης giocitroen91 έγραψε:
Να δω πως θα ανοίξει κάποιος το πορτμπαγκάζ αν έχει παρκάρει ανάμεσα σε 2 αυτοκίνητα.. Τόσο ακριβά κοστίζουν τα ελατηρια και δεν τα έβαλε η ford για να ανοίγει προς τα πανω?? Το λογικό ήταν να διορθώσει αυτό το θέμα στο facelift μιας και αυτή η πρακτική σίγουρα του έκοψε και θα του κόψει πωλήσειςΣκέψου να σε κολλήσει κάποιος από πίσω ώστε να μην ανοίγει ούτε πόρτα Πορτ μπαγαζ προς τα πάνω. Που έχεις τη δυνατότητα να ανοίξεις λίγο τη πόρτα για να πάρεις κάτι; Σε αυτή που ανοίγει προς τα πάνω (την κλασσική) ή του ecosport που ανοίγει στο πλάι;;;;
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ααααα!!! Τώρα κατάλαβα! Είναι απαύγασμα εργονομίας δηλαδή... Ευτυχώς που το γκαράζ μου είναι ψηλοτάβανο γιατί μόνο το ecosport θα με βόλευε...
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Να δω πως θα ανοίξει κάποιος το πορτμπαγκάζ αν έχει παρκάρει ανάμεσα σε 2 αυτοκίνητα.. Τόσο ακριβά κοστίζουν τα ελατηρια και δεν τα έβαλε η ford για να ανοίγει προς τα πανω?? Το λογικό ήταν να διορθώσει αυτό το θέμα στο facelift μιας και αυτή η πρακτική σίγουρα του έκοψε και θα του κόψει πωλήσεις
Σκέψου να σε κολλήσει κάποιος από πίσω ώστε να μην ανοίγει ούτε πόρτα Πορτ μπαγαζ προς τα πάνω. Που έχεις τη δυνατότητα να ανοίξεις λίγο τη πόρτα για να πάρεις κάτι; Σε αυτή που ανοίγει προς τα πάνω (την κλασσική) ή του ecosport που ανοίγει στο πλάι;;;;
Αν είσαι σχετικά ψηλός με μακριά χερια λυγιζεις το σώμα προς το πλάι και απλώνεις το χέρι και κάτι γίνεται χαχα
-
Με το πλαϊνό άνοιγμα όμως, μπορείς να ανοίξεις έστω και 10 πόντους τη πόρτα και να κάνεις τη δουλειά σου.
-
Καλα εσενα οσο πιο κουβας και ασχημο κατι σ αρεσει Παλι καλα πηρες το fabia και οχι κατι ανεκδιητητα sandero-baleno- ignis που λιγουρευοσουνα.
Πες τα! Εχει χαρη που ειναι καλο παιδι αλλιως...
Καλά μην τρελαθούμε κιόλας με το FABIA. Δεν είναι και το αποκορύφωμα σχεδιαστικής έξαρσης.
Τέλος πάντων. Άλλο αυτοκίνητο το FABIA, άλλο το Ecosport.
Τα του Fabia όμως στο θέμα του, μην βγούμε offtopic.Βασικα εγω χαρηκα που εκανε τη κινηση γιατι ηταν πολυ down και φαινοταν αυτο διαδικτυακα εδω και μηνες μη πω χρονια. Οποτε υποθετω τα πραγματα πανε καλα για να βρεις τη ψυχολογια για τετοια κινηση
Εγώ ένα έχω να πω: Καλώς ξανά ήλθες. Οι απόψεις σου είναι πάντα χρήσιμες και απαραίτητες στο χώρο.
-
Νίκο αν μετρήσω τα ποσταρίσματα μου στη scoda, δεν θα μπορούσα ούτε 'Παράθεση' να κάνω αλλά για την πάρτη σου τι να κάνουμε; Θα μπαίνω κι εκεί τώρα! Όσο για αυτόν τον ανεκδιήγητο φλώρο που επέστρεψε δεν είναι δα και να ενθουσιάζεσαι. Πιο πιθανό στο νήμα του αμαξιού σου να στα κάνει κουδούνια!
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Να δω πως θα ανοίξει κάποιος το πορτμπαγκάζ αν έχει παρκάρει ανάμεσα σε 2 αυτοκίνητα.. Τόσο ακριβά κοστίζουν τα ελατηρια και δεν τα έβαλε η ford για να ανοίγει προς τα πανω?? Το λογικό ήταν να διορθώσει αυτό το θέμα στο facelift μιας και αυτή η πρακτική σίγουρα του έκοψε και θα του κόψει πωλήσεις
Σκέψου να σε κολλήσει κάποιος από πίσω ώστε να μην ανοίγει ούτε πόρτα Πορτ μπαγαζ προς τα πάνω. Που έχεις τη δυνατότητα να ανοίξεις λίγο τη πόρτα για να πάρεις κάτι; Σε αυτή που ανοίγει προς τα πάνω (την κλασσική) ή του ecosport που ανοίγει στο πλάι;;;;
Με το Pajero Pinin πάντως στα μοναδικά σημεία που αντιμετώπισα πρόβλημα με την πίσω πόρτα ήταν σε γκαράζ πλοίων που κόλλαγαν τα αυτοκίνητα μεταξύ τους. Επίσης πρόβλημα είχα και όταν πάρκαρα με τοίχο πίσω π.χ. σε σούπερ μάρκετ οπότε δεν άνοιγε η πόρτα για να βάζω τα ψώνια.
Εννοείται ότι όταν η πόρτα ανοίγει προς τα πάνω είναι ποιο βολική σε όλες τις περιπτώσεις.
-
Νίκο αν μετρήσω τα ποσταρίσματα μου στη scoda, δεν θα μπορούσα ούτε 'Παράθεση' να κάνω αλλά για την πάρτη σου τι να κάνουμε; Θα μπαίνω κι εκεί τώρα! Όσο για αυτόν τον ανεκδιήγητο φλώρο που επέστρεψε δεν είναι δα και να ενθουσιάζεσαι. Πιο πιθανό στο νήμα του αμαξιού σου να στα κάνει κουδούνια! -
Καλησπέρα στην παρέα, το ζαχαρωνω και εγώ..για κάποιο λογο η ιδιαίτερη εμφάνιση του μου αρέσει, εντυπώσεις απο κάποιους που το έχουν στην κατοχή τους σχετικα με την οδηγική συμπεριφορά και την κατανάλωση?
ΕυχαριστώSent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk
Ford Ecosport