-
Καλή χρονιά πρώτα ΄π όλα! Θέλω να ακούσω τις γνώμες σας και τις γνώσεις σας για αυτές!!!Πρωσοπική μου γνώμη είναι η new ktm freeride e !!!30 αλογάκια κανα μισάωρο σκληρή χρήση αυτονομία κλπ...οτι ξέρεται πείτε μου!έχει τέλη?ώς τι? δίπλωμα τι θέλει με τα kw παει? θα βγάλει και στρεετ έκδοση!!τιμή γυρο στα 10000...αλλα βολεύει!
-
Καλή χρονιά πρώτα ΄π όλα! Θέλω να ακούσω τις γνώμες σας και τις γνώσεις σας για αυτές!!!Πρωσοπική μου γνώμη είναι η new ktm freeride e !!!30 αλογάκια κανα μισάωρο σκληρή χρήση αυτονομία κλπ...οτι ξέρεται πείτε μου!έχει τέλη?ώς τι? δίπλωμα τι θέλει με τα kw παει? θα βγάλει και στρεετ έκδοση!!τιμή γυρο στα 10000...αλλα βολεύει!
-
-
Ο χρήστης PAKIS1887 έγραψε:
Καλή χρονιά πρώτα ΄π όλα! Θέλω να ακούσω τις γνώμες σας και τις γνώσεις σας για αυτές!!!Πρωσοπική μου γνώμη είναι η new ktm freeride e !!!30 αλογάκια κανα μισάωρο σκληρή χρήση αυτονομία κλπ...οτι ξέρεται πείτε μου!έχει τέλη?ώς τι? δίπλωμα τι θέλει με τα kw παει? θα βγάλει και στρεετ έκδοση!!τιμή γυρο στα 10000...αλλα βολεύει!σε τι ακριβώς βολεύει ??
μηχανή χωρίς ήχο είναι σαν ανοργασμικιά γκόμενα.... -
χαχ! καλή αναλογία φίλε όπως διάβασες όμως το βολεύει ήταν κοντα στη τιμή και δεν έκανα καμία για τον ήχο!βολεύει απο άποψη τιμής καθώς τα 30 άλογά της φοτρίζονται πολύ φτηνά kai θα αποσβέσει γρήγορα το κόστος απο την οικονομία καυσίμου συντήρησης κλπ! αλήθεια στρώσιμο θα θέλει?
-
χαχ! καλή αναλογία φίλε όπως διάβασες όμως το βολεύει ήταν κοντα στη τιμή και δεν έκανα καμία για τον ήχο!βολεύει απο άποψη τιμής καθώς τα 30 άλογά της φοτρίζονται πολύ φτηνά kai θα αποσβέσει γρήγορα το κόστος απο την οικονομία καυσίμου συντήρησης κλπ! αλήθεια στρώσιμο θα θέλει?Στα ποσες χιλιαδες χλμ υπολογιζεις οτι θα αποσβενει το αρχικο κοστος;
-
4-5000 eυρω πες παραπάνω απο αλλες με 30 αλογα...κόστος χονδρικά για βενζίνη ανα 100 χλμ. πες 6-7 ευρω άρα άμα το φοτρίζεις τσάμπα όπως εγώ (υποκλοπή απο δύκτυο ) ε σε 67000-72000 χλμ ειναι οκ το κόστος χιχι! πραγματικά δε συμφέρει πολύ αλλα αν έχεις περιβαλοντικη συνυδειση και θες να ξεφορτωσεις λιγο το μέλλον των παιδιών σου απο προβληματα τοτε χαλάλι! πες οτι καις μικτά 20 λιτρα ανα 100χλμ με όλα όσα χρησημοποιεις ...ε είναι ένα ξαλάφρωμα αυτό αν έχεις και θές να χαλάσεις κάπου λευτά! ωστόσο υπάρχουν τώρα τελαυταία πάμπολες ηλεκτρικές καινουριες ας μη μηλάμε μονο για αυτη!
-
Οι γύφτοι κλέβουνε ρεύμα...
-
κλέβω τρόπος του λέγειν...ενα εγκατελειμενο είναι που δε μένει κανείς αλλα τα ρευματα πληρονονται κανονικα...απο ποιον δε ξέρω..και συ αυτο βρηκες να πεις?παμφθηνο ειναι το ρεύμα..και αμα πουλήσει μηχανη πριν αγορασεις ηλεκτρική έχεις κανει σίγουρα απόσβεση...
Υ.Γ. Οι γύφτοι έχουν γενήτριες και γκαζομπουκάλες στα μέρη μας..δε ξερω για τη κατάσταση που ξέρεις εσύ!
-
κλέβω τρόπος του λέγειν...ενα εγκατελειμενο είναι που δε μένει κανείς αλλα τα ρευματα πληρονονται κανονικα...απο ποιον δε ξέρω..Άρα δεν είναι τρόπος του λέγειν...
-
κλέβω τρόπος του λέγειν...ενα εγκατελειμενο είναι που δε μένει κανείς αλλα τα ρευματα πληρονονται κανονικα...απο ποιον δε ξέρω..και συ αυτο βρηκες να πεις?παμφθηνο ειναι το ρεύμα..και αμα πουλήσει μηχανη πριν αγορασεις ηλεκτρική έχεις κανει σίγουρα απόσβεση...Υ.Γ. Οι γύφτοι έχουν γενήτριες και γκαζομπουκάλες στα μέρη μας..δε ξερω για τη κατάσταση που ξέρεις εσύ!
σορυ κιόλας αλλά τελείως κουτοπόνηρη λογική... θα δώσεις 10.000 για να πάρεις ένα πανάκριβο 2τροχο για να το κινείς με κλεμμένο ρεύμα /??
-
μπορει επιτέλους κάποιος να μιλήσει για ΜΗΧΑΝΕΕΕΕΣ και να μη μ τα πριζει και μου μαματε το ποστ ...οχι το ρευμα δε το κλεβω ρε σεις ετσι το πα αντε μιλιστε ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΕΣ μη σας παρει ο ...ROSSI..
-
μπορει επιτέλους κάποιος να μιλήσει για ΜΗΧΑΝΕΕΕΕΣ και να μη μ τα πριζει και μου μαματε το ποστ ...οχι το ρευμα δε το κλεβω ρε σεις ετσι το πα αντε μιλιστε ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΕΣ μη σας παρει ο ...ROSSI..ποια η σχέση σου με τα 2τροχα γιατι σε κόβω για χαλβα ...
έχεις καβαλήσει ποτέ κάτι πέρα από ποδήλατο ? -
δικά μου ποδήλατο..townmate50...xt600...glx50...και το αγαπημενο μου zundapp ks 50 ανακατασκευη..
και απο φίλων εχω οδηγησει ουυυυ krypton x Προσφατα...vespa50-80-110...transalp...jetix...honda c50...ktm duke125...v storm...varadero...modenas...chaly50...suzuki250...και αλλα τι αλλο θες?και απο που έβγαλες τετοιο συμπέρασμα? -
μπορει επιτέλους κάποιος να μιλήσει για ΜΗΧΑΝΕΕΕΕΣ και να μη μ τα πριζει και μου μαματε το ποστ ...οχι το ρευμα δε το κλεβω ρε σεις ετσι το πα αντε μιλιστε ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΕΣ μη σας παρει ο ...ROSSI..Φυσικά και θα τα ΑΚΟΥΣΕΙΣ αφού είσαι τόσο ελεεινός. Τι περιμένεις, μπράβο και παράσημο;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
μπορει επιτέλους κάποιος να μιλήσει για ΜΗΧΑΝΕΕΕΕΣ και να μη μ τα πριζει και μου μαματε το ποστ ...οχι το ρευμα δε το κλεβω ρε σεις ετσι το πα αντε μιλιστε ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΕΣ μη σας παρει ο ...ROSSI..
Φυσικά και θα τα ΑΚΟΥΣΕΙΣ αφού είσαι τόσο ελεεινός. Τι περιμένεις, μπράβο και παράσημο;
+1000000000000
Δεν υπάρχει ελπίδα..................... και ειναι πολλοι γαμωτο....
-
το οτι φορτιζονται γενικα τα ηλεκτρικα αυτοκινητα-μηχανες πολυ φθηνα δεν λεει κατι.... μιση ωρα χρησης και 3-4-5 ωρες φορτισμα?? ποσο το σιχαινομαι αυτο το ηλεκτρικο μελλον που προσπαθουν να περασουν...
ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ!!