-
ΡΥΗ-882, μεγάλη πρόοδος
-
ΧΑΟ 1995
-
Απο τη Sixt με αγάπη. ΙΚΤ 7896 σε μικρό C1
-
ΙΡΒ-3913
ΥΤΑ-3958
ΟΜΗ 662 -
ΕΕΕ-3853
σε QQ -
IOA-1709 ενοικιαζόμενο της AVIS και
το πρωί ΑΡΝ-3777 φορτηγό -
ΝΙΤ-7684(χ) σε μαύρο MINI COOPER,το απόγευμα (Τερψιθέα - κινούμενο) ... πάνε καλά οι πωλήσεις ή ιδέα μου είναι;
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
ΕΕΕ-3853
σε QQΩραίος Άρα ο νέος κλάδος συνεχίζει απ' τον παλιό
-
ΙΡΒ-4651 σε corsa το ερώτημα είναι που σταματάει ο κλάδος των επαγγελματικών.Εικάζω στο ΙΡΒ-4500.
ΥΝΤ-2712 σε getz
ΙΟΗ-7274 σε doblo
ΟΕΑ 54
ΒΚΤ 243
ΤΡΚ 168 -
-
ΙΟΙ 9379 χθες σε νεο Compass
και ΙΟΙ 9585 σε Auris leasingΟ χρήστης www2000 έγραψε:
ΙΖΧ 9927 τετράγωνο σε επαγγελματικόη τετραγωνη ηταν μπροστα? Αν ναι τοτε πρεπει να το πετυχα και γω, σημερα!
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
η τετραγωνη ηταν μπροστα? Αν ναι τοτε πρεπει να το πετυχα και γω, σημερα!νομίζω πίσω. Ένα λευκό peugeot partner πρέπει να ήταν, κάπου στο Χαλάνδρι...
Έχουμε δει καλύτερα ΙΟΙ από την προηγούμενη Κυριακή . Λογικά θα έχουν κυκλοφορήσει ήδη ΙΟΚ
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Έχουμε δει καλύτερα ΙΟΙ από την προηγούμενη Κυριακή . Λογικά θα έχουν κυκλοφορήσει ήδη ΙΟΚ
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
η τετραγωνη ηταν μπροστα? Αν ναι τοτε πρεπει να το πετυχα και γω, σημερα!
νομίζω πίσω. Ένα λευκό peugeot partner πρέπει να ήταν, κάπου στο Χαλάνδρι...
Κάποτε μας έστελνε και καμιά ταξινόμηση ο thaliarque, αλλά πλέον ότι βλέπουμε μόνοι μας . Πρόεδρε θέλουμε ταξινομήσεις!!!
-
H πρώτη σελίδα ανανεώθηκε!
Κάποια στατιστικά του blog από 09/03/12 μέχρι 07/04/12...
Προβολές σελίδων ανά χώρα
Ελλάδα: 2.099
Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής: 53
Γερμανία: 45
Ηνωμένο Βασίλειο: 20
Ινδία: 19
Ιταλία:11
Αργεντινή: 8
Ρωσία: 6
Κύπρος:3
Καναδάς: 2Προβολές σελίδων ανά πρόγραμμα περιήγησης
Firefox: 792 (33%)
Chrome: 667 (28%)
Internet Explorer: 612 (25%)
Safari: 100 (4%)
Opera: 96 (4%)
Mobile Safari: 65 (2%)
NokiaBrowser: 10 ( -
ΜΙΤ-5300, ΙΚΤ-7962
Καθώς ο τρέχων κλάδος επαγγελματικών στη δυτική Αθήνα ΙΖΧ-8001/9999 οδεύει προς το τέλος του, δεν θα εκπλαγώ
αν δούμε στα επιβατικά ΙΧ κάποιο άλμα, ακόμα και από το ΙΚΤ-8000 στο ΙΜΜ-1000. Ας έχουμε το νου μας!Όπως επίσης στη νότια Αθήνα με τα δίκυκλα όπου το απόθεμα τελειώνει στο ΟΜΗ 999. Λογικά ανακατανομή...
Στη Σητεία πρέπει να έχει πια ξεκινήσει ο νέος κλάδος, λογικά από ΑΝΜ-7001 ή 6001 σύμφωνα με τις συνήθειες του
Αγίου Νικολάου.Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Κάποτε μας έστελνε και καμιά ταξινόμηση ο thaliarque, αλλά πλέον ό,τι βλέπουμε μόνοι μας . Πρόεδρε θέλουμε ταξινομήσεις!!!Λυπάμαι γι'αυτό αλλά μάλλον θα πρέπει να συνηθίσουμε στην ιδέα.
@dg57: για τα ΙΡΒ νομίζω πως γρήγορα θα ξεκαθαρίσει το πράγμα. Προσωπικά περίμενα ο κλάδος των επαγγελματικών
να φτάσει το πολύ ως το ΙΡΒ-4400. Μακάρι πάντως να τους έχουν δεσμεύσει ακόμα και ως το 4650 για να μην έχουμε
να ψάχνουμε... -
HEA 213 από χθες το βράδυ
-
δεν εχω να προσθεσω κατι νεο, απλα οτι εχω παρατηρησει τελευταια ραγδαια αυξηση σε πλαστες πινακιδες οι οποιες κανουν μπαμ απο μακρια βεβαια καθοτι λειπει ο σχετικος θυραιος αναμεσα σε γραμματα και αριθμους, στο πανω μερος.
ξεκινησε το σχετικο 'αθλημα' δειλα δειλα αλλα οσο περνα ο καιρος γινεται -κακη- συνηθεια. βγηκα μια βολτα τωρα και μεσα σε 2 ωρες ειδα καμια 15αρια χαλαρα.να 'προτεινω' στο συγκοινωνιων του περιστεριου, τωρα που τελειωνει το ΙΖΧ, τον καινουργιο κλαδο να μην τον κανει ατελειωτο σαν αυτον. κατι χρονια το βλεπουμε μετα και απο το τελος των ΙΧ. η καινουργια παρτιδα ας ειναι ας πουμε το πολυ καμια 500αρια νουμερα αφου ετσι κι αλλιως οι πωλησεις δεν πανε πιο κατω.
-
ΖΧΝ-6628
ΟΕΑ 160
ΒΑΜ 398 -
Μια εντελώς διαφορετική κατάταξη...
Πινακίδες κυκλοφορίας 2012