-
Εχει μπει σε ΡΖΚ. ΡΖΚ 1630
-
Το ΕΕΕ-5198 εχει δοθει, και αν ναι απο που..;
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Το ΕΕΕ-5198 εχει δοθει, και αν ναι απο που..;Αν δεν δόθηκε εκτός σειράς, θα δοθεί στην Δ. Θεσσαλονίκη.
-
ΚΟΜ 7072 σε M class που πιο παλιά είχε ΚΟΚ 5656 (νομίζω )
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/2922480/
IPB 8599 Nissan Qashqai με βάση την περιγραφή της αγγελίας πινακίδες 12/10
-
Κατανομή καινούργια πότε περίπου θα έχουμε? γιατί προβλέπω έλλειψη και σε ρόδο, αν όχι φέτος του χρόνου σίγουρα. Και πιστεύω 2-3 ακόμα περιοχές θα έχουν πρόβλημα
-
Μετά από μια βδομάδα ... 'απαρατήρητος' ... έσπασε το ρόδι!!!
ΚΙΗ-1545 σε μτχ. κυπαρισσί SUZUKI WAGON-R,Ηλιούπολη προ διώρου ====> http://imageshack.us/a/img203/929/kih1545.jpg +
λίγο παρακάτω...
ΧΚΝ-3963 σε μαύρο SMART 4,2, Εβραϊκά κοιμητήρια ====> http://imageshack.us/a/img846/9489/xkn3963.jpg
... κατά τα άλλα 400 χλμ. το Σ-Κ στα όρια Ν.Καστοριάς με τίποτα το ιδιαίτερο αφού πολλές παρατηρήσεις πλησίαζαν ... αλλά δεν ξεπερνούσαν τα top!!! π.χ. ΚΖΧ-4347 σε λευκό Polo ή ΚΖΧ-4350 σε ασημί Κangoo ...
-
NIY-1840 χάρτινη σε παλιά AR 146
-
Ξέρει κανείς, πινακίδα φτιαγμένη σε μπλε πλεξιγκλάς με μαύρα γράμματα 'ΠΑ' με 'βυζαντινή' γραμματοσειρά τι μπορεί να είναι; Εθεάθη χτες το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, πάνω σε παλιό Nissan Primera Liftback, επίσης μπλε, σαν αυτό
Διευκρινίζω, η πινακίδα έγραφε μόνο 'ΠΑ'. Ούτε αριθμοί, ούτε άλλα γράμματα. -
Ποσα ψηφια;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ποσα ψηφια;Κανένα! Μόνο 'ΠΑ' με βυζαντινή γραμματοσειρά, σαν αυτή που χρησιμοποιούν στα αυτοκίνητα των μητροπολιτών. Δεν ήταν της Πολεμικής Αεροπορίας, αν εννοείς αυτό.
-
PEM 6934 Hilux σήμερα το πρωί στο Μπαλί!!!
-
Καλησπέρα!
Τκο 469 μιτ 7499 ατη 8889 σε πόλο
Διαφόρων ημερών..Sent from my ST18i
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Ποσα ψηφια;
Κανένα! Μόνο 'ΠΑ' με βυζαντινή γραμματοσειρά, σαν αυτή που χρησιμοποιούν στα αυτοκίνητα των μητροπολιτών. Δεν ήταν της Πολεμικής Αεροπορίας, αν εννοείς αυτό.
Παίζει να ήταν 'Πατριαρχείο Αλεξανδρείας' - μου το είχε πει ο τύπος που μάλλον ήταν και ο οδηγός του 'ΟΙΚ-Π' ή κάπως έτσι (ήρθε και μου μίλησε όταν με είδε να το κοιτάζω σταθμευμένο πριν κανένα χρόνο στο Κολωνάκι) - το δικό του είπε οτι ήταν απλά ιδιοκτησίας του Οικουμενικού Πατριαρχείου - και οτι όλα τα Πατριαρχικά στην Ελλάδα έχουν ανάλογη πινακίδα και γραμματοσειρά.
-
ΟΕΕ 698
-
Μάλλον νέος κλάδος στην Δυτ.Θεσσαλονίκη ... θα περιμένω επιβεβαίωση από τον συντοπίτη garvanitis ... εξιδικευμένο σε θέματα Λ.Δ.Χ.
Τον ατελείωτο ... τελικά τα ΝΙΤ!!! ...
και εκεί που λέγαμε ότι στο ΝΙΤ-6050 ... θα μας χαιρετούσαν οριστικά ...
ΝΙΤ-9809 σε ασημί ΜΑΝ του Sismanidis Tours από το χάραμα στον Φοίνικα!!! ...
... δεδομένο ότι οι λίγες παρατηρήσεις (2) του garvanitis ΝΙΤ-9855 και μια δικιά μου στο ΝΙΤ-987* ... είναι άνω του ΝΙΤ-9850,ίσως υποδηλώνει ότι ο κλάδος ξεκινά από ΝΙΤ-9801 μέχρι ΝΙΤ-9849???, απλά μένει να επιβεβαιωθεί!!!
Κατά τ' άλλα ...
ΝΙΥ-1849 (χ) σε μαύρο FORD FIESTA,προ διώρου ... Β.Όλγας
... άρα ο κλάδος επαγ/κών ΝΙΥ-1701/1800, και δυστυχώς κι αυτό θέλει επιβεβαίωση ... αλλά μια σιγουριά την έχω
... όπως επίσης είμαι σίγουρος ότι κυκλοφόρησαν τα πρώτα ΝΡΑ ... αγωνία να δω το πρώτο μου σ αυτόν τον 'παρθένο' κλάδο !!!
+ τέλος
ΡΜΤ-8941 σε λευκό εισαγόμενο FORD TRANSIT CONNECT, προ ώρας στα Δικαστήρια. ====> http://imageshack.us/a/img707/3492/pmt8941.jpg
Υ.Γ.: Π.Α. = Πατριαρχείο Αλεξανδρείας και υπάρχει και το Π.Ι. = Πατριαρχείο Ιεροσολύμων
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Το ΕΕΕ-5198 εχει δοθει, και αν ναι απο που..;Υπάρχει πιθανότητα να το έχεις δει? Αν ναι,τι είναι? ... Δυτ.Θεσσαλονίκης είναι και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει δοθεί ... πιστεύω ότι πρέπει να βρισκομαστε στο ΕΕΕ-5200+
-
Και απο μένα το confirm για τα ΝΙΥ επαγγελματικα που θα ειναι 1700-1800 διότι χτές το πρωί είδα χάρτινο Yaris me 1602!
Α και στην ιστορία με τα ΝΗΧ το 5330 ειναι fiesta άρα για επαγγελματικό κλάδο αποκλειστικά μόνο πάνω απο 5400 αν ισχύει τελικά!
-
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
Μάλλον νέος κλάδος στην Δυτ.Θεσσαλονίκη ... θα περιμένω επιβεβαίωση από τον συντοπίτη garvanitis ... εξιδικευμένο σε θέματα Λ.Δ.Χ.Τον ατελείωτο ... τελικά τα ΝΙΤ!!! ...
... δεδομένο ότι οι λίγες παρατηρήσεις (2) του garvanitis ΝΙΤ-9855 και μια δικιά μου στο ΝΙΤ-987* ... είναι άνω του ΝΙΤ-9850,ίσως υποδηλώνει ότι ο κλάδος ξεκινά από ΝΙΤ-9801 μέχρι ΝΙΤ-9849???, απλά μένει να επιβεβαιωθεί!!!
... όπως επίσης είμαι σίγουρος ότι κυκλοφόρησαν τα πρώτα ΝΡΑ ... αγωνία να δω το πρώτο μου σ αυτόν τον 'παρθένο' κλάδο !!!
Υπάρχει πιθανότητα να το έχεις δει? Αν ναι,τι είναι? ... Δυτ.Θεσσαλονίκης είναι και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει δοθεί ... πιστεύω ότι πρέπει να βρισκομαστε στο ΕΕΕ-5200+
Πολυ σκληρα για να πεθανουν τα ΝΙΤ
Προφανως και εχουμε νεο κλαδο ΝΙΤ-9801 - 9850 για ΔΧ, μην εισαι σιγουρος ομως οτι με τα προηγουμενα τελειωσαμε... Ψαχνουμε ακομη καποια, ακομα και ΝΙΡ. Και μαλιστα επειδη παρατηρηθηκε ενα σχετικο αλμα ταξινομησεων και δεν θεωρω πολυ πιθανο να εχουμε τοσες πολλες ταξινομησεις τουριστικων μαλλον πρεπει να τα αναζητησουμε σε επαναταξινομησεις ΟΑΣΘ, ειδικα στα Scania στα οποια και ειναι ευκολο να χαθει η μπροστινη πινακιδα (τα κοκκινα με τις ΝΕΑ-3341 - 3385) - μη δευσμευτικα ομως.
Για τα ΝΡΑ το πιθανολογω κι εγω. Δυστυχως λογω στιγμιαιας αφηρημαδας δεν ειμαι σε θεση να το επιβεβαιωσω μιας και ενα 'χαρτινο' που περασε μπροστα μου νωριτερα το απογευμα στην Β. Ολγας δεν προλαβα να το δω καλα.
Οσο για το ΕΕΕ-5198 ειμαι παρα πολυ περιεργος να μαθω για το πως προεκυψε να ειναι εκτος σειρας οταν το 5195 εχει αναφερθει πριν απο ενα μηνα. Σχεδον σιγουρα απο την προηγουμενη Δευτερα ΕΕΕ-520*, και λεω σχεδον διοτι δεν εδωσα ιδιαιτερη σημασια, θεωρουσα οτι ηδη ειμαστε σε αρκετα μεγαλυτερο.
Τελος, για τους κλαδους των επαγγελματικων, πιθανοτατα θα πρεπει να τους ξεχασουμε.
-
Για το ΕΕΕ-5198 εδω, http://www.youtube.com/watch?v=BquCAt88 ... ature=plcp στο 8.23.. Δεν ειμαι και σιγουρος οτι ειναι το 5198 βεβαια, γιαυτο και ρωτησα.. Το βιντεο ειναι πολύ προσφατο παντως..
-
Ο χρήστης garvanitis έγραψε:
Μάλλον νέος κλάδος στην Δυτ.Θεσσαλονίκη ... θα περιμένω επιβεβαίωση από τον συντοπίτη garvanitis ... εξιδικευμένο σε θέματα Λ.Δ.Χ.
Τον ατελείωτο ... τελικά τα ΝΙΤ!!! ...
Υπάρχει πιθανότητα να το έχεις δει? Αν ναι,τι είναι? ... Δυτ.Θεσσαλονίκης είναι και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει δοθεί ... πιστεύω ότι πρέπει να βρισκομαστε στο ΕΕΕ-5200+
Πολυ σκληρα για να πεθανουν τα ΝΙΤ
Προφανως και εχουμε νεο κλαδο ΝΙΤ-9801 - 9850 για ΔΧ, μην εισαι σιγουρος ομως οτι με τα προηγουμενα τελειωσαμε... Ψαχνουμε ακομη καποια, ακομα και ΝΙΡ. Και μαλιστα επειδη παρατηρηθηκε ενα σχετικο αλμα ταξινομησεων και δεν θεωρω πολυ πιθανο να εχουμε τοσες πολλες ταξινομησεις τουριστικων μαλλον πρεπει να τα αναζητησουμε σε επαναταξινομησεις ΟΑΣΘ, ειδικα στα Scania στα οποια και ειναι ευκολο να χαθει η μπροστινη πινακιδα (τα κοκκινα με τις ΝΕΑ-3341 - 3385) - μη δευσμευτικα ομως.
Για τα ΝΡΑ το πιθανολογω κι εγω. Δυστυχως λογω στιγμιαιας αφηρημαδας δεν ειμαι σε θεση να το επιβεβαιωσω μιας και ενα 'χαρτινο' που περασε μπροστα μου νωριτερα το απογευμα στην Β. Ολγας δεν προλαβα να το δω καλα.
Οσο για το ΕΕΕ-5198 ειμαι παρα πολυ περιεργος να μαθω για το πως προεκυψε να ειναι εκτος σειρας οταν το 5195 εχει αναφερθει πριν απο ενα μηνα. Σχεδον σιγουρα απο την προηγουμενη Δευτερα ΕΕΕ-520*, και λεω σχεδον διοτι δεν εδωσα ιδιαιτερη σημασια, θεωρουσα οτι ηδη ειμαστε σε αρκετα μεγαλυτερο.
Τελος, για τους κλαδους των επαγγελματικων, πιθανοτατα θα πρεπει να τους ξεχασουμε.
Αυτό με τα Scania ισχύει,προχθές είδα πινακίδα ΝΙΟ σε ένα,δεν θυμάμαι νούμερο όμως
Πινακίδες κυκλοφορίας 2012