-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
APN-3515 στο Άργος, ΑΡΝ-3505 στο Κρανίδι όπως και το ΑΡΝ-3737 σε ναβάρα.
Στην Αμαλιάδα ΗΑΜ-5900 σε πούντο μεταχειρισμένο.Το 3737 πιστεύω ότι είναι εκτός σειράς... Τα άλλα κανονικά
-
Μετά από 390 ημέρες παρουσίας μου στην παρέα, αποφάσισα ότι είναι ώρα για καινοτόμες δράσεις και ώρα εμπλούτισμου του χόμπυ μου,έτσι θα φωτογραφίζω όποια παρατήρηση μου δίνετε η ευκαιρία και θα σας την παρουσιάζω,ξεκινώντας από σήμερα.Ελπίζω να ενδοιαφέρεστε(?) ... θα παρουσιάζω τις φωτογραφηθήσες παρατηρήσεις με μπλε χρώμα ...
Παρατηρήσεις 24/1/12 :
ΝΙΤ-6447 σε λευκό FIAT PUNTO, το μεσημέρι αλλά και το απόγευμα (Σφαγεία - σταθμευμένο έξω από την αντιπροσωπεία έτοιμο προς παράδοση!!!)
http://dl.dropbox.com/u/58804104/Ν ... 4-6447.JPG- 300μ. πιο κάτω:
ΝΙΡ-9289 σε μαύρο Λ.Δ.Χ. (δεν είδα εταιρία) 20άρι Μ/Β (Κιν.στο αντίθετο ρεύμα),
ΡΡΒ-5518 σε μπλε FORD FOCUS, μεσημεριάτικα (Φάληρο - σταθμευμένο)
http://dl.dropbox.com/u/58804104/Ρ ... 2-5518.JPG
- τέλος το απόγευμα:
ΝΙΤ-6112 σε λευκό FIAT DOBLO MAXI ( Β.Όλγας - σε κίνηση αλλά και σε στάση με alarm για 25' - κρίμα δεν πρόλαβα να το φωτογραφήσω ).
- 300μ. πιο κάτω:
-
Πολύ ενδιαφέρον ακούγεται. Αμέ αν έχεις την δυνατότητα να το κάνεις από μένα
-
Για τον Thaliarque που μου παραπονεθηκε οτι δεν βλεπω καμια πορτοκαλια.. ΚΗΙ 5627 χθες το βραδυ, καλα ειναι?
Αν κι αυτο με τις φωτογραφιες ειναι ωραιο, υποψιαζομαι τι θα γινοταν αν εμπαινε καποιος εδω μεσα και εβλεπε φωτογραφημένο το αυτοκινητο του μαζι με την πινακιδα...
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Για τον Thaliarque που μου παραπονεθηκε οτι δεν βλεπω καμια πορτοκαλια.. ΚΗΙ 5627 χθες το βραδυ, καλα ειναι?Αν κι αυτο με τις φωτογραφιες ειναι ωραιο, υποψιαζομαι τι θα γινοταν αν εμπαινε καποιος εδω μεσα και εβλεπε φωτογραφημένο το αυτοκινητο του μαζι με την πινακιδα...
Ότι γίνεται και με τα τόπικ στα ιστορικά. Από την ώρα που είναι σε δημόσιο χώρο, δεν απαγορεύεται η φωτογράφιση ακόμα και πινακίδας. Κάποιος μπορεί να σου κάνει κάτι αν βγάλεις φώτο σε γκαράζ, μάντρα κλπ που θεωρούνται ιδιωτικοί χώροι
-
ΚΟΜ 6527 σε μτχ. Doblo...
-
MHO-8108 Q5
KHI-2471 C3 της δημοτικης αστυνομιας που κυκλοφορει περιπου απο τον Αυγουστο
και
6969-ΙΝΧ σε yaris στην αντιπροσωπεια -
Ο χρήστης rafi έγραψε:
6969-ΙΝΧ σε yaris στην αντιπροσωπεια
Έφτασε κιόλας στο 6969 το ΙΝΧ?
-
KIH-1106 σε OPEL INSIGNIA
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Εγω υποψιαζομαι μηπως το πηρε καμια 'ελαφρων ηθων'
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Εγω υποψιαζομαι μηπως το πηρε καμια 'ελαφρων ηθων'
χαχαχαχαχαχαχα καλόοοοοοοοο... Πάντως φαντάζομαι ότι αν το διαβάσουμε απ' την ανάποδη το ΙΝΧ βγαίνουν τα κανονικά γράμματα. Και να και κάτι που ανακαλύψαμε λοιπόν. Το ΙΝΧ στην πραγματικότητα είναι το ΧΝΙ διαβασμένο απ' την ανάποδη μεριά. Για αυτούς που τους αρέσουν τα στατιστικά
-
Το θεμα δεν ειναι αν ειναι προστυχος ο αριθμος, η αν ειναι προστυχος σε σχεση με το χομπι μας, δηλαδη εκτος σειρας, αλλα οτι η πινακιδα ηταν τοποθετημενη κατα αυτον ακριβως τον τροπο(στο μπροστινο μερος, γιατι πισω δεν μπορουσα να δω)..
Θα ξαναπαω αυριο και αν ειναι εκει θα το φωτογραφήσω...Βασικα επρεπε να το ειχα βγαλει απο σημερα.. -
ΡΟΧ-2710 σε C1 έξω απο την έκθεση.
-
ΗΑΝ 4155 σε Ford Kuga.
-
-
-
Αγράμματος την έβαλε ή μετανάστης που δεν γνωρίζει?
-
Ή καποιος στην αντιπροσωπεια δεν ηταν σε καλη μερα ή καποιος ηθελε να σπασει πλακα...
-
Εν τω μεταξυ ειναι απο χτες εκει και η πισω πινακιδα φευγαλεα που την ειδα πρεπει να ειναι βαλμενη σωστα..
Αν ειναι το τεστ ντραιβ τους, (λογικο ισως λογω του εκτος σειρας), ισως ειναι ακομα ενας λογος για να τραβανε τα βλεμματα για διαφημιστικους λογους παντα.. -
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Εν τω μεταξυ ειναι απο χτες εκει και η πισω πινακιδα φευγαλεα που την ειδα πρεπει να ειναι βαλμενη σωστα..
Αν ειναι το τεστ ντραιβ τους, (λογικο ισως λογω του εκτος σειρας), ισως ειναι ακομα ενας λογος για να τραβανε τα βλεμματα για διαφημιστικους λογους παντα..Μηπως ο ¨κουνιστος¨ πωλητης που μου ειχες πει, πηγε στην Toyota και το οδηγαει το συγκεκριμενο συχνα πυκνα?
Πινακίδες κυκλοφορίας 2012