-
ΚΟΜ 7050 σε Q3 έτοιμο προς παράδοση
-
Ποιος είπε ότι τα ΝΙΤ τελειώσαν? Εγώωωωω?????
ΝΙΤ-6047 σε λευκό τουριστικό 30άρι τούρκικο TEMSA OPALIN, ίσως κάποιας Μονής ή κάποιας οργάνωσης 'Παναγία ...' πριν 3 ώρες στον Βαρδάρι ====> http://imageshack.us/a/img3/3281/nit6047.jpg
@mjr: Τα ΝΙΡ έχουν τελείωσει από τον Ιούνιο,ο υπάρχων κλάδος στα Λ.Δ.Χ. είναι ΝΙΤ-6046/6050, εκτός κι αν έχουν κρατηθεί και κάποια άλλα ΝΙΤ από τα επαγ/κά για να δοθούν σε Λ.Δ.Χ., αλλιώς εκτός από τα 3 εναπομείναντα (48,49,50) ίσως να μην ξαναδούμε άλλο ΝΙΤ!!! Οπότε,όποτε ξαναανανεώσεις please fix it
@thaliarque (offtopic): Έχεις οδηγήσει κάτι τέτοιο (TEMSA); Πλάκα έχει,είναι και αυτόματο οπότε παιχνιδάκι πιο εύκολο κι από το JUMPER της δουλειάς!!! Oδήγησα τον προηγούμενο μήνα στα χωριά των Γιαννιτσών ένα ίδιο ... κόκκινο
edit: Μήπως ... λέω τώρα εγώ... ο samatistas τελικά δεν είχε δει λάθος με κάποια επαγ/κά ΙΜΝ πριν κάποιους μήνες πηγαίνοντας για Λευκάδα, μήπως τελικά ήταν κάποια εκτός σειράς? ... όποιος έχει χρόνο ας αναζητήσει εκείνο το post!!!
-
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
Ποιος είπε ότι τα ΝΙΤ τελειώσαν? Εγώωωωω?????ΝΙΤ-6047 σε λευκό τουριστικό 30άρι τούρκικο TEMSA OPALIN, ίσως κάποιας Μονής ή κάποιας οργάνωσης 'Παναγία ...' πριν 3 ώρες στον Βαρδάρι ====> http://imageshack.us/a/img3/3281/nit6047.jpg
@mjr: Τα ΝΙΡ έχουν τελείωσει από τον Ιούνιο,ο υπάρχων κλάδος στα Λ.Δ.Χ. είναι ΝΙΤ-6046/6050, εκτός κι αν έχουν κρατηθεί και κάποια άλλα ΝΙΤ από τα επαγ/κά για να δοθούν σε Λ.Δ.Χ., αλλιώς εκτός από τα 3 εναπομείναντα (48,49,50) ίσως να μην ξαναδούμε άλλο ΝΙΤ!!! Οπότε,όποτε ξαναανανεώσεις please fix it
@thaliarque (offtopic): Έχεις οδηγήσει κάτι τέτοιο (TEMSA); Πλάκα έχει,είναι και αυτόματο οπότε παιχνιδάκι πιο εύκολο κι από το JUMPER της δουλειάς!!! Oδήγησα τον προηγούμενο μήνα στα χωριά των Γιαννιτσών ένα ίδιο ... κόκκινο
edit: Μήπως ... λέω τώρα εγώ... ο samatistas τελικά δεν είχε δει λάθος με κάποια επαγ/κά ΙΜΝ πριν κάποιους μήνες πηγαίνοντας για Λευκάδα, μήπως τελικά ήταν κάποια εκτός σειράς? ... όποιος έχει χρόνο ας αναζητήσει εκείνο το post!!!
Νομίζω κάπου είχες αναφέρει για κάποια ΝΙΡ που δεν είχαν δοθεί. 2-3 νούμερα νομίζω ήταν. Ξέρεις αν δόθηκαν ή όχι?
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Νομίζω κάπου είχες αναφέρει για κάποια ΝΙΡ που δεν είχαν δοθεί. 2-3 νούμερα νομίζω ήταν. Ξέρεις αν δόθηκαν ή όχι?2 ήταν αν θυμάμαι καλά το ΝΙΡ-9286 και 7, και νομίζω πριν 2 βδομάδες πέτυχα το 86. Εξάλλου τον Μάρτιο που ρώτησα στο Καλοχώρι μου είπαν πρώτα θα τελείωναν τα ΝΙΡ,για να δώσουν ΝΙΤ(που δεν ήξεραν τότε πια θα είναι),πιθανών ο ΟΑΣΘ,γύρισε πίσω αυτά που δεν χρησιμοποίησε και έτσι αυτά δώθηκαν σε τουριστικά.Αν δεν κάνω λάθος κάπου τέλη Ιουνίου ή αρχές Ιουλίου ο garvanitis ανέφερε για το ΝΙΤ-6025 + 26 σε τουριστικά, που ίσως βγήκαν από αρχές του καλοκαιριού στην κυκλοφορία.Νομίζω ότι κάπου πήρε το μάτι μου και το ΝΙΤ-6023,εκτός του ΝΙΤ-6026 που είδα σίγουρα, επειδή όμως δίνονται μπερδεμένα,υπάρχει μικρή πιθανότητα για κάποιο κενό σ' αυτήν την ντουζίνα (ΝΙΤ-6019/30),αν τα επέστρεψε όλα ο ΟΑΣΘ.Θα υπήρχε λόγος όμως να περάσουν στην πεντάδα ΝΙΤ-6046/50??? Ο www2000 ίσως να είδε και ΝΙΤ-6022 αν δεν το μπέρδεψε με το 6026!!!
-
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
Ποιος είπε ότι τα ΝΙΤ τελειώσαν? Εγώωωωω?????ΝΙΤ-6047 σε λευκό τουριστικό 30άρι τούρκικο TEMSA OPALIN, ίσως κάποιας Μονής ή κάποιας οργάνωσης 'Παναγία ...' πριν 3 ώρες στον Βαρδάρι ====> http://imageshack.us/a/img3/3281/nit6047.jpg
@thaliarque (offtopic): Έχεις οδηγήσει κάτι τέτοιο (TEMSA); Πλάκα έχει,είναι και αυτόματο οπότε παιχνιδάκι πιο εύκολο κι από το JUMPER της δουλειάς!!! Oδήγησα τον προηγούμενο μήνα στα χωριά των Γιαννιτσών ένα ίδιο ... κόκκινοΠρεπει να εχουν να δωσουν ακομη ΝΙΤ. Λειπουν καποια (ή απλα δεν τα εχουμε δει) και σιγουρα τα 6048-6050 που απομενουν μπορει να δωθουν ακομη και το 2013 με δεδομενο οτι ταξινομησεις τουριστικων θα δουμε πλεον με την εναρξη της νεας τουριστικης σεζον ή το συντομοτερο τελος του χρονου αν καποια απο τα κυκλοφορουντα εξαντλουν το οριο ηλικιας (αν και τα παλια που εχουν απομεινει μαλλον εχουν 'μαϊμουδιες' στον αριθμο πλαισιου - ξερω σιγουρα ενα του 1986 το οποιο θελει να λεει οτι ειναι του 1992).
Το κοκκινο αδερφακι του εικονιζομενου που αναφερεις μηπως ηταν Π.Σ. 3χχχ? Η δικη μου εμπειρια με τετοιο ειναι σε ενα λευκο ΚΗΗ-χχχχ το οποιο ομως δεν ηταν αυτοματο. Σε συγκριση δε με το Jumper ειναι λιγο πιο μακρυ και λιγο πιο ψηλο. Δεν ξερω σε τι συνθηκες το πηγες παντως εμενα με εντυπωσιασε το 'πατημα' του στο δρομο τηρουμενων των αναλογιων (μικρες ροδες, κοντο μεταξονιο, ψηλο αναλογικα κεντρο βαρους). Επισης κινειται με τις 'αναθυμιασεις', δεν καιει τιποτα κατα δηλωση του οδηγου του. Δεν μου αρεσε ομως η αισθηση των φρενων, χαϊδευεις την παντοφλα και δεν αντιδρα, πατας ελαχιστα παραπανω και 'γονατιζει'.
Συντομα θα υπαρξει μια λιστα με ακριβεις ημερομηνιες κυκλοφοριας για καποια οχηματα (ναι, λεωφορεια). Στην μεν περιπτωση Αθηνας και Θεσσαλονικης δεν θα βοηθησει παρα πολυ στον προσδιορισμο της χρονολογιας καθε συνδυασμου, αλλα θα βοηθησει αρκετα στην επαρχια. Οσοι ενδιαφερονται ας μου στειλουν πμ.
-
Το ξημέρωμα, ΗΜΙ 3654 σε Mercedes επαγγελματικό...
-
ΒΙΜ 9356 λευκό polo
-
ΙΡΒ-9075
ΚΥΝ-2772 -
ΚΒΤ-1971 σε αυτό
-
PYI-432
-
ΟΖΑ 402
-
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
NIY-1375 σε passat
Πινακιδωμένο ήταν?
σου απαντώ με μια μικρή καθυστέρηση, καθώς έλειπα στη μύκονο ... ναι ήταν κανονικά πινακίδωμένο.
-
KPT-1900 σε μαυρο 5πορτο honda civic σήμερα.Εχω ξεχάσει πότε ξεκίνησε το KPT Ακόμα περιμένω να δω ΚΡΤ-2χχχ .Που είναι τα ...παλιά χρόνια που δεν προλαβαίναμε να βλέπουμε καινούργιες πινακίδες, προ ΓΑΠ
-
XNI-7718 μτχ 316
-
Ο χρήστης postruck. έγραψε:
KPT-1900 σε μαυρο 5πορτο honda civic σήμερα.Εχω ξεχάσει πότε ξεκίνησε το KPT Ακόμα περιμένω να δω ΚΡΤ-2χχχ .Που είναι τα ...παλιά χρόνια που δεν προλαβαίναμε να βλέπουμε καινούργιες πινακίδες, προ ΓΑΠΤο ΚΡΤ ξεκίνησε τέλη του 2011. Άσε δράμα η κατάσταση, πάντως το 2... βλέπω να το πιάνουμε φέτος στην κόρινθο
-
KPT-1915 σε λευκό ds3 σήμερα και στο καπάκι ΚΡΤ-1916 αν πρόλαβα να δω σωστά σε ασημί toyota hiace lwb d4d εισαγωγής.Σαν να πλησιάζει το 2χχχ μετά απο ....ενα χρόνο σχεδόν
-
ΗΑΝ-7591, ΑΖΖ-468* εδώ και μέρες
-
ΗΑΝ-4447, ΖΑΖ-6553, ΗΕΑ 703 από σμσ του pjathan.
-
ΙΚΤ 9672 ανα χείρας έξω απο το υπουργείο στο Περιστέρι!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Σήμερα το πρωί Alfa Romeo ΗΚΥ 9702Άκυρο, Volvo V40 ήταν.
Πινακίδες κυκλοφορίας 2012