-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Δεν παρακολουθώ το θέμα σας οπότε δεν ξέρω αν το έχετε αναφέρει ότι οι διπλωματικές (εγώ εκεί το βιολί μου) άλλαξαν χρώμα από πράσινο σε γαλάζιο και μάλλον δεν υπάρχει το νούμερο 1. Δηλαδή το βασικό αυτοκίνητο (του πρέσβη) φέρει μόνο το νούμερο της χώρας.Έχει γίνει αναφορά περίπου δυο μήνες πριν και με δημοσίευση φωτογραφίας. Η φιλοσοφία αριθμοδότησης δεν άλλαξε, έγινε αντικατάσταση των πινακίδων. Το νούμερο 1 υπάρχει χωρίς να σημαίνει ότι είναι το αυτοκίνητο του πρέσβη εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις.
8-Τι πινακίδες είχαν τα μηχανάκια όταν τα αυτοκίνητα είχαν 6ψήφια; ;
Είναι όπως το περιέγραψε ο thaliarque. Δες την φωτογραφία.
-
ΙΟΑ-7451
ΙΟΚ-4921
ΙΡΒ-7501
ΙΚΤ-9301
ΙΖΧ-9989 επαγγ.
ΥΤΑ-5581
ΥΝΤ-3358ΜΙΤ-5381
ΚΡΤ-1811
ΤΚΡ-9171
ΑΙΝ-8301
ΕΜΝ-4391
ΒΙΜ-9351
ΑΗΜ-8301
ΜΥΗ-7301
ΡΑΖ-2641
ΡΑΖ-2101ΟΖΧ 601
ΟΚΙ 851
ΒΧΚ 231
ΝΟΧ 651
ΑΥΑ 751
ΒΑΜ 921
ΕΝΑ 301
ΑΙΥ 481
ΡΒΖ 801
ΡΗΖ 411
ΜΖΕ 981
ΗΟΕ 651
ΧΟΕ 471
ΜΙΗ 951
ΚΕΝ 951
ΡΑΖ 771
ΡΑΖ 635
ΚΗΑ 1 30/7/12 30 χρόνια μετά την κατασκευή της δόθηκε, ενώ με τους ρυθμούς του Καρπενησίου, αν δεν
έχουμε κάποια ανακατανομή στο μεταξύ, το ΚΗΑ 200 θα δοθεί αφού γίνει σαράντα ετών... (πινακίς ετών 39) -
ΡΥΙ 292 = τίποτα σπουδαίο δηλαδή.
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
@www2000: Μόλις βρω λίγο ελεύθερο,θα τα έχεις!!!
Ευχαριστώ, έχεις PM!
'Οπως είπε ο thaliarque . SLK είναι; Αν είναι είναι ο 12ος ιδιοκτήτης
12ος ιδιοκτήτης??
@thaliarque (+ στο σύνδεσμο)
-
Ο χρήστης 160th SOAR έγραψε:
'Οπως είπε ο thaliarque . SLK είναι; Αν είναι είναι ο 12ος ιδιοκτήτηςναι slk! 12ος ιδιοκτητης ειναι; μια ντουζινα χερια εχει αλλαξει
πολυ περιεργο παντος ο καθε ιδιοκτητης το κρατουσε ενα χρονο+ και μετα το πουλουσε!
μπας και εχει καποιο προβλημα το αμαξι -
ΡΒΖ 80* Κορινθου σε μηχανη.
-
Διήμερο στα δυτικά της Καβάλας τέλος,ευτυχώς και με 4,5 παρατηρήσεις ...
Το ταξίδι ξεκίνησε εκπληκτικά,αφού η πρώτη παρατήρηση ξεπρόβαλε στην έξοδο της πόλης:
ΚΒΤ-1872 ... σε μαύρο ή σκούρο μπλε HYUNDAI i10 (Αερογέφυρα Σταυρούπολης) ... στην διαδρομή αλλά γενικά κι όλη την χθεσινή μέρα μόνο:
ΡΜΤ-8893 σε μαύρο ΤΟΥΟΤΑ COROLLA (Εγνατία οδό - Κόμβο Αμφιπόλεως) ...
και τα σημερινά:
ΚΒΤ-1879 σε κίτρινο Μ/Β ATEGO,στο Ακροβούνι Παγγαίου ...
ΚΟΜ-6959 σε ασημί TOYOTA IQ, στην Ελευθερούπολη ... χωμένο σε γκαράζ!!! ====> http://img254.imageshack.us/img254/1764/kom6959.jpg
Από δίκυκλα το καλύτερο που είδα ΡΜΖ 625 λευκό YAMAHA CRYPTON-X 135 στους Αμμόλοφους Ν.Περάμου και καλύτερο ΑΒΙ, το ΑΒΙ-151 στην Ελευθερούπολη!!!
Στην επιστροφή μόνο:
ΝΗΧ-5078(χ) σε μολυβί OPEL ASTRA ECO, (Εγνατία οδό - Κόμβο Λαγκαδικίων)!!!
Από αύριο ξανά στην ρουτίνα ...
@garvanitis: Ξανασυνάντησα το ΚΒΤ-1160 αραγμένο στο λιμάνι Νέας Περάμου είναι της KAVALA TOURS, επίσης πορτοκαλί τουριστικό είναι το ΚΒΤ-1116 πιθανών SETRA!!!
@thaliarque: Κι εγώ έχω μεγάλη αγωνία να δω τι πήραν τα επαγ/κά Δυτ.Θεσ/νίκης, ακόμη δεν έχω δει ΝΙΥ ... καλύτερο επαγ/κό από προχθές σε NAVARA το ΝΙΤ-9161 ...
Κάτι περίεργο που με παραξένεψε χθες στο Δερβένι ήταν το ΝΙΤ-8202 σε μεγάλο VOLVO φορτηγό-ζωομεταφορών ... ο κλάδος τελείωνε στο ΝΙΤ-8200,παραγγελία εκτός σειράς?
Ευχαριστώ που δεν ανέβασες Ανατ.Μακεδονία + Θράκη ...
Μπράβο για τα υπόλοιπα ... και την μεταφορά τους ... -
Τεράστιο άλμα απο το Αρκαλοχώρι...HKT 1416 μαύρο L200
-
Μετά απο πολύ καιρό και ένα δίκυκλο: ΡΥΙ-332 ΡΟΧ-37άρια ακόμη
@Garvanitis
Περιμένω απάντηση για να σου στείλω σεντόνι -
KNT-2441 μαύρη BMW 3 coupe και ΚΕΖ-4391 μεταχειρισμένο αγροτικό.
-
Ο χρήστης dg57 έγραψε:
Δεν παρακολουθώ το θέμα σας οπότε δεν ξέρω αν το έχετε αναφέρει ότι οι διπλωματικές (εγώ εκεί το βιολί μου) άλλαξαν χρώμα από πράσινο σε γαλάζιο και μάλλον δεν υπάρχει το νούμερο 1. Δηλαδή το βασικό αυτοκίνητο (του πρέσβη) φέρει μόνο το νούμερο της χώρας.
Έχει γίνει αναφορά περίπου δυο μήνες πριν και με δημοσίευση φωτογραφίας. Η φιλοσοφία αριθμοδότησης δεν άλλαξε, έγινε αντικατάσταση των πινακίδων. Το νούμερο 1 υπάρχει χωρίς να σημαίνει ότι είναι το αυτοκίνητο του πρέσβη εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις. ....
Πάντως είδα τουλάχιστον ένα που μετά τον αριθμό της χώρας δεν είχε τίποτα άλλο για αυτό υπέθεσα ότι πρέπει να είναι το 1. Πιθανόν υπάρχει και 0 που απλά δεν το γράφουν στην πινακίδα.
Γιατί να γίνει αντικατάσταση; Γιατί να αλλάξουν το χρώμα; Ποιος πληρώνει τις νέες πινακίδες, εγώ ο φορολογούμενος;
-
Πάντως είδα διπλωματικό παπάκι, το ΔΣ4, όπως ακριβώς το γράφω, σε τετράγωνη πινακίδα, χθες στη Ριζάρειο. Χωρίς επόμενο αριθμό. Είδα επίσης και ΔΣ78 - είναι αυτός ο μεγαλύτερος κωδικός;
Και σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις στις προηγούμενες ερωτήσεις μου.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Δεν παρακολουθώ το θέμα σας οπότε δεν ξέρω αν το έχετε αναφέρει ότι οι διπλωματικές (εγώ εκεί το βιολί μου) άλλαξαν χρώμα από πράσινο σε γαλάζιο και μάλλον δεν υπάρχει το νούμερο 1. Δηλαδή το βασικό αυτοκίνητο (του πρέσβη) φέρει μόνο το νούμερο της χώρας.
Έχει γίνει αναφορά περίπου δυο μήνες πριν και με δημοσίευση φωτογραφίας. Η φιλοσοφία αριθμοδότησης δεν άλλαξε, έγινε αντικατάσταση των πινακίδων. Το νούμερο 1 υπάρχει χωρίς να σημαίνει ότι είναι το αυτοκίνητο του πρέσβη εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις. ....
Πάντως είδα τουλάχιστον ένα που μετά τον αριθμό της χώρας δεν είχε τίποτα άλλο για αυτό υπέθεσα ότι πρέπει να είναι το 1. Πιθανόν υπάρχει και 0 που απλά δεν το γράφουν στην πινακίδα.
Γιατί να γίνει αντικατάσταση; Γιατί να αλλάξουν το χρώμα; Ποιος πληρώνει τις νέες πινακίδες, εγώ ο φορολογούμενος;
ΔΣ 57 (κατα 99% βεβαιος)
Μερσεντες, οδηγος και επιβατες Ασιατικης καταγωγης. -
EEΡ 2921 σε wrangler και
ΕΕΕ 370 σε harley. -
ΤΡΗ 2020 ( ασημι κλιο; )
-
ΗΑΝ-4396 και ΗΕΑ 367 από σμσ του pjathan.
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ΤΡΗ 2020 ( ασημι κλιο; )Ελαφρώς εκτός σειράς; Αφού δεν έχει αναφερθεί ΤΡΗ-19** ακόμη...
@ΕΕΕ333: περιμένουμε να μας αναφέρεις το πρώτο ΝΙΥ καθώς και τον κλάδο επαγγελματικών.
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
ΤΡΗ 2020 ( ασημι κλιο; )
Ελαφρώς εκτός σειράς; Αφού δεν έχει αναφερθεί ΤΡΗ-19** ακόμη...
Ηταν με αυτοκολλητα τοπικης αντιπροσωπείας οποτε πιθανον να ηταν παραγγελία οι πινακιδες
-
ΚΙΗ-1484 λευκό NISSAN QASHQAI, μεσημέρι, Πανόραμα... +
ΚΖΧ-4262 ασημί ΤΟΥΟΤΑ YARIS, βράδυ, Αεροδρόμιο !!!
@thaliarque: Μάλλον είδα το πρώτο μου ΝΙΥ πριν μια ώρα στο Ρετζίκι σε κάτι μικρό λευκό,ήταν χάρτινες από την πλευρά του συνοδηγού στο αντίθετο ρεύμα,αλλά το όχημα φαινόταν χθεσινό ή σημερινό,όλα έγιναν τόσο γρήγορα που αμφιβάλω αν ήταν ΝΙΥ ή ΝΙΤ
... οσονούπω θα βρω,θα δω και θα ανεβάσω φωτό να δείτε κι εσεις !!!
-
ΙΡΒ 7418 σε Yeti...
A! Και ΙΡΒ 904* (7 ή 8 νομιζω) σε Amarok -
ΜΕΗ-5600 σε λευκό VW TOUAREG,μάλλον εκτός σειράς (είχα να δω ε.σ. από τον Μάρτη), πριν λίγο, περιεφεριακή ... γυρνώντας από εγγύς Χαλκιδική!!!
-
ΡΟΧ-3706 χθες σε ένα μικρό...
Πινακίδες κυκλοφορίας 2012