-
Οχι μονο εκτος σειρας, αλλα και αρκετα παλιο..
ΧΝΙ-7389 yeti -
Παρατηρήσεις βραδυνές προ 3ώρου:
ΝΙΤ-9155 σε λευκό μικρό ψυγείο Μ/Β 413CDi (Ιπποκράτειο)
+
ΝΝΕ-193 σε μαύρο παπί μάλλον HONDA INNOVA (Κέντρο)!!!
@thaliarque: Δεν αποκλείω στα ΝΗΧ της Θέρμης μόνο τα μτχ. να ενώθηκαν με τα νέα οχήματα και τα επαγ/κα να αποτελούν ξεχωριστό κλάδο,όπως Καλοχώρι ... χρήζει περαιτέρω διερεύνησης και ίσως εκείνο το L200 στα 45** να αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα ... είδομεν!!!
Ο χρήστης garvanitis έγραψε:
Στην επομενη παραβιαση των 'συνορων' η τορπιλη στην παραλια δεν θα ειναι ανενεργη...Οι καταδρομικές θα συνεχίσουν θες δεν θες ... ... πως άλλωστε θα πηγαίνω στην εργασία μου στα πολύ ανατολικά!!!
...δεν μου απάντησες όμως σε παλαιότερη παρέμβαση προς 'Ομάδα πινακίδων' για τα Λ.Δ.Χ. , να αλλαχτεί ο κλάδος? ... τι γνωρίζεις?
-
IOK-7506, ξεχασμένη παρατήρηση ημερών.
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
@mjr: εξακολουθείς να μην έχεις δει ακόμα κανένα ΑΥΑ από 201 ως 300;Ακριβώς! Έχω δει από όλες τις 50άδες, πλην του 2**.
Ίσως παράπεσε το κουτί ή δεσμεύτηκαν για Αίγιο... -
ΙΡΒ 6797 tiguan που ταξίδευε χθες για Ρόδο
και το ΑΙΝ 8088 της πρώτης σελίδας σε fiestaΟ χρήστης mjr έγραψε:
IOK-7506, ξεχασμένη παρατήρηση ημερών.Επαγγελματικό;
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
IOK-7506, ξεχασμένη παρατήρηση ημερών.
Επαγγελματικό;
Ναι, λευκό κλουβάκι.
-
ANM 6026 mtx smart
-
HAN-4347
-
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
Παρατηρήσεις βραδυνές προ 3ώρου:ΝΙΤ-9155 σε λευκό μικρό ψυγείο Μ/Β 413CDi (Ιπποκράτειο)
+
ΝΝΕ-193 σε μαύρο παπί μάλλον HONDA INNOVA (Κέντρο)!!!
@thaliarque: Δεν αποκλείω στα ΝΗΧ της Θέρμης μόνο τα μτχ. να ενώθηκαν με τα νέα οχήματα και τα επαγ/κα να αποτελούν ξεχωριστό κλάδο,όπως Καλοχώρι ... χρήζει περαιτέρω διερεύνησης και ίσως εκείνο το L200 στα 45** να αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα ... είδομεν!!!
Στην επομενη παραβιαση των 'συνορων' η τορπιλη στην παραλια δεν θα ειναι ανενεργη...
Οι καταδρομικές θα συνεχίσουν θες δεν θες ... ... πως άλλωστε θα πηγαίνω στην εργασία μου στα πολύ ανατολικά!!!
...δεν μου απάντησες όμως σε παλαιότερη παρέμβαση προς 'Ομάδα πινακίδων' για τα Λ.Δ.Χ. , να αλλαχτεί ο κλάδος? ... τι γνωρίζεις?
Ολοι οι κλαδοι ενδεχεται να εχουν καταργηθει. Ετσι κι αλλιως στην Θεσσαλονικη ειναι σχετικα φρεσκο συνηθειο και συμβαινει απλα για την καλυτερη εξυπηρετηση των υπαλληλων (ειναι διαφορετικα γραφεια).
Για τις καταδρομικες να σε πληροφορησω οτι αποψε το βραδυ στηνω ναρκοπεδια και εξοπλιζω πολυβολεια στην παραλιακη... Διοτι κρινοντας απο το Sprinter συνεχιζεις (και τις αργιες, οχι μονο τις εργασιμες)!!!
Σχετικα με τα ΛΔΧ καλυτερα να κανουμε λιγη υπομονη να δουμε αν εχουν δοθει ολα τα ΝΙΡ-92** κατι το οποιο ειναι και λιγακι δυσκολο δεδομενου οτι τα περισσοτερα ειναι τουριστικα και λειπουν στα νησια για σεζον. Θεωρω πιθανοτερο τα ΝΙΤ-60** να δινονται παραλληλα. Δοσμενα σιγουρα ειναι τα ΝΙΡ-9249-9255-9262-9268-9270-9273-9292-9299. Πολλα απο τα τουριστικα της Θεσσαλονικης δουλευουν εποχικα στην Ροδο συνεπως οι τοπικοι ανταποκριτες ας εχουν λιγο το νου τους.
-
ΙΟΑ 6169 σε A3 Sportback!
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
PEM-6684 corsa νοικιαρικοΡΕΜ 668* λευκό Polo της Autoway. Μιλάμε για την ίδια εταιρία?
-
Κάτι που πέτυχα τις προάλλες και πρόλαβα να το αποθανατίσω έστω κ με κινητό
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
ΙΡΒ 6797 tiguan που ταξίδευε χθες για ΡόδοΔοσμενα σιγουρα ειναι τα ΝΙΡ-9249-9255-9262-9268-9270-9273-9292-9299. Πολλα απο τα τουριστικα της Θεσσαλονικης δουλευουν εποχικα στην Ροδο συνεπως οι τοπικοι ανταποκριτες ας εχουν λιγο το νου τους.
Όντως, πέρσι+φέτος βλέπω κάποια (θυμάμαι το 9292 σίγουρα), θα έχω τον νού μου. Κυκλοφορεί κι ένα ΝΗΥ αν θυμάμαι καλά, στρογγυλό (1200 ή κάτι τέτοιο).
-
ΝΗΥ-1300 ειναι ενα Setra S315HDH. Αλλο στρογγυλο στα ΝΗΥ δεν εχω υποψη μου. Δεν αποκλειεται να συναντησεις και ΝΙΤ βεβαια...
-
IOA 6250 Octavia5
-
ΝΙΤ 6022 (ή 26) στην άνοδο της Συγγρού σε τουριστικό λεωφορείο
Ο χρήστης DrHouse έγραψε:
ΙΡΒ 6797 tiguan που ταξίδευε χθες για Ρόδο
Δικό σου;
Sent from my ST18i
-
Είδα μια πινακίδα παλαιού τύπου σε μηχανή - αυτές του ανωμάλου - κάτι σαν ΥΡΖ κάτι αλλά το περίεργο ήταν ότι ήταν μπλέ χρώμα.
-
ΡΕΜ-6705 panda
XNI-6401,6402 golf cc -
Ο χρήστης rafi έγραψε:
XNI-6401,6402 golf cc640. ή 740.;
-
AYA 546 χθες το μεσημέρι.
Ο χρήστης mjr έγραψε:
Σήμερα ΑΖΖ-4449 καθώς και τα ΚΑΜ-7000 και ΙΝΧ-4047 της πρώτης σελίδας, μαύρα corsa και τα δύο.
Διόρθωση: το ΙΝΧ είναι κόκκινο suzuki alto.
-
Καποιος ρωταγε τι δινει η Αργολιδα.Δινει ΤΡΗ .Σημερα σταματησε το ΤΡΗ 1817 στο πρατηριο ,τις πηρε χθες.Του ειπαν οτι δεν εχουν αλλες πινακιδες και δινουν της Τριπολης.
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
XNI-6401,6402 golf cc
640. ή 740.;
ναι, 7401&7402.. Τι δεν ανεφερα..??? Οτι ολα ηταν νοικιαρικα!!
Πινακίδες κυκλοφορίας 2012