-
ΕΕΕ 6112 σε ένα... Vauxhall Astra!
-
Ο χρήστης 160th SOAR έγραψε:
ΒΧΤ-3.
Που πήγαν τα ΒΧΜ,ΒΧΝ,ΒΧΟ,ΒΧΡ οέο;
Τα δύο πρώτα Περιστέρι και τα άλλα δύο Άλιμο.Όλε, πολλές ανακατανομές προβλέπω... Και απ' ότι κατάλαβα (αν κάνω λάθος διορθώστε) δεν έχει βγει νέα κατανομή λόγω του ότι δεν έχουν λεφτά, όχι?
-
HKY 9995 Mazda αγροτικό του μισού τόνου 35-40 χρονών.
-
πολυ φευγαλέα και με μεγάλη επιφύλαξη ΝΗΧ-5757 σε παρκαρισμένο στην Ανθέων
-
XNI-7934 hiace απο τα εντος σειρας
-
ΙΝΧ 4609 σε ένα μαύρο peugeot 108, με μεγάλη επιφύλαξη γιατί το είδα πολύ γρήγορα από πίσω, που μοιάζει και με το c1. Επίσης έχω ξεχάσει να αναφέρω ότι τον Μάρτιο ο πατέρας μου πήρε από τις τετράγωνες το
INT 1047 και από τότε δεν έχω δει καμία από τις δύο που έχουν μέινει. -
ΙΡΕ 1174 σε νεο λευκο Clio, ειναι καλη παρατηρηση ή τζαμπα καθησα να το θυμαμαι;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
ΙΡΕ 1174 σε νεο λευκο Clio, ειναι καλη παρατηρηση ή τζαμπα καθησα να το θυμαμαι;Είναι παλιούτσικια αλλά όχι πολύ. Άλλωστε βοηθάει και στους στατιστικούς λόγους
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
XNI-7934 hiace απο τα εντος σειραςΕίδα κι εγώ σήμερα το πρωί κοντά στο Α/Ρ στο ακρωτήρι ένα ΧΝΙ 7932 ένα λευκό αμαξάκι, κάτι σαν Swift ήταν.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
ΙΡΕ 1174 σε νεο λευκο Clio, ειναι καλη παρατηρηση ή τζαμπα καθησα να το θυμαμαι;Ελα να γινομαστε πολλοι!!!
-
IOK-7546 ή 8 επιβατικό σήμερα το πρωί. Επίσης, στα μοτοποδήλατα του νομού Ζακύνθου δίνεται πλέον ΗΒΙ.
-
άρα λογικά μιας και ο κλάδος ΔΧ στον άλιμο τελειώνει πλέον,κάποια νούμερα απο τα απλά επαγγελματικά του κλάδου 64-74 θα δοθούν για ΔΧ
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Κάποιος παρατηριτικός θα προσέξει πόσα τέτοια έσπρωξε η Karenta σε μαντράδες το Νοέμβριο. Και τα πουλάνε όλα 9.900 και έχουν πινακίδες ΙΟΑ 9.... σε σειρά.
Σε σειρά είπες?
Ρε σεις 99% είναι αυτά που κλήρωνε η vodafone το καλοκαίρι...
Έτσι είχε γίνει κάποτε με τις πινακιδωμένες και σε μάντρες BMW 116 με πινακίδες ΙΟΧ-**** που κλήρωνε (νομίζω) η cosmote... -
σωστός!βγήκε σήμερα μια αγγελία από έναν στην αμαλιάδα που το λέει στην περιγραφή!
-
Ο χρήστης christhess έγραψε:
σωστός!βγήκε σήμερα μια αγγελία από έναν στην αμαλιάδα που το λέει στην περιγραφή!http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3060740/
Μαλλον αυτη θα λες.. Τοσο πολυ τους αρεσαν και τα πουλανε? Ή μηπως θελουν να βγαλουν κερδος?
Μαλλον και τα 2!!
-
A γι'αυτό έχουν σκορπίσει παντού αυτά τα κιμπάρικα λευκά Polo.
-
ΚΟΜ 7150 σε 147
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Μαλλον αυτη θα λες.. Τοσο πολυ τους αρεσαν και τα πουλανε? Ή μηπως θελουν να βγαλουν κερδος?
προφανως θα τους εκατσαν 'πολυ' τα αυτοκινητα αυτα και ειναι μαλλον φυσιολογικο να τα σπρωξουν.
τυχεροι οσοι αναζητουν τα συγκεκριμενα μοντελα.
οι τιμες ειναι φυσιολογικα σκοτωστικες για τα δεδομενα της εποχης.
αλλωστε καθαρο κερδος τους ειναι. τσαμπα τους ηρθαν... -
ΥΝΤ 3797
-
ΡΟΧ-3953 σε Up και ΡΟΧ-3956 σε 208
Πινακίδες κυκλοφορίας 2012