-
Γιατί χωρίς ESP δεν οδηγούνται;
-
@digitalex :Σε μερικές μέρες θα έχουμε 2012,και θέλεις να αγοράσεις στοκαρισμένο αυτοκίνητο απο το 2009?
Αν ήταν ενός ή ενάμιση χρόνου,παει κ’έρχεται...Αλλά 27 μήνες ειναι πολλοί για ''καινούριο'' αυτοκίνητο.
Αν θέλεις την γνώμη μου,εγώ δεν θα το αγόραζα. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Γιατί χωρίς ESP δεν οδηγούνται;Οδηγούνται απλώς σε κάποιες περιπτώσεις πέρα απο την τυπική κατεύθυνση μπροστά ή πίσω!
Ενα επιπλέον σύστημα ασφάλειας είναι. Καλο είναι να υπάρχει! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Γιατί χωρίς ESP δεν οδηγούνται;εν ετει 2012 ΟΧΙ δεν οδηγουνται αυτοκινητα διχως esp. για μενα ειναι το πιο σημαντικο συστημα ασφαλειας για ενα μεσο οδηγο
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
εν ετει 2012 ΟΧΙ δεν οδηγουνται αυτοκινητα διχως esp. για μενα ειναι το πιο σημαντικο συστημα ασφαλειας για ενα μεσο οδηγο
Δηλαδή εγώ θα έπρεπε να είμαι νεκρός 15 χρόνια τώρα... Ή έστω να σκοτωθώ μέσα στο 2012! Υπερβολή κατ' εμέ η ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ του ESP. Ειδικά σε ένα σωστά στημένο αυτοκίνητο. Προσωπικά ούτε το θέλω καθώς παίζω αρκετά σε γλυστερές διαδρομές.
-
Κανένα ετοιμοπαράδοτο Octavia δεν έχει ESP, γιατί δεν είναι στον standard εξοπλισμό.
Το συγκεκριμένο κομμάτι είναι το μόνο που έχει ESP και είναι ετοιοπαράδοτο, αλλά τελικά κατέληξα κι εγώ - όπως είπε κι ο φίλος παραπάνω - να μην πάρω 2,5 ετών αμάξι για καινούριο, ακόμα και σε σχετικά καλή τιμή. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
εν ετει 2012 ΟΧΙ δεν οδηγουνται αυτοκινητα διχως esp. για μενα ειναι το πιο σημαντικο συστημα ασφαλειας για ενα μεσο οδηγο
Δηλαδή εγώ θα έπρεπε να είμαι νεκρός 15 χρόνια τώρα... Ή έστω να σκοτωθώ μέσα στο 2012! Υπερβολή κατ' εμέ η ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ του ESP. Ειδικά σε ένα σωστά στημένο αυτοκίνητο. Προσωπικά ούτε το θέλω καθώς παίζω αρκετά σε γλυστερές διαδρομές.
Δεν είμαστε οδηγάρες αλλά το να θεωρείται ένα αμάξι επικίνδυνο επειδή δεν έχει ΕSP είναι λιγάκι υπερβολικό.
+1 στον Δια λοιπόν. -
Ο χρήστης digitalex έγραψε:
Κανένα ετοιμοπαράδοτο Octavia δεν έχει ESP, γιατί δεν είναι στον standard εξοπλισμό.
Το συγκεκριμένο κομμάτι είναι το μόνο που έχει ESP και είναι ετοιοπαράδοτο, αλλά τελικά κατέληξα κι εγώ - όπως είπε κι ο φίλος παραπάνω - να μην πάρω 2,5 ετών αμάξι για καινούριο, ακόμα και σε σχετικά καλή τιμή.Έχει στάνταρ esp εδώ και ένα χρόνο το 1.8 tsi & to rs φυσικά.Τα 1.4 και 1.2 δεν το έχουν στάνταρ.Φαντάζομαι μιλάς για οκτάβια 5 και όχι για το παμπάλαιο tour που το σταμάτησαν πέρσυ.
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Έχει στάνταρ esp εδώ και ένα χρόνο το 1.8 tsi & to rs φυσικά.Τα 1.4 και 1.2 δεν το έχουν στάνταρ.Φαντάζομαι μιλάς για οκτάβια 5 και όχι για το παμπάλαιο tour που το σταμάτησαν πέρσυ.Ναι μιλάω για το Octavia 5 το 1.4 (για το 1.8 δεν είχα υπόψη μου).
Απλά το θέλω με ESP και ήταν το μόνο τέτοιο ετοιμοπαράδοτο (αλλά όχι τόσο φρέσκο τελικά, όσο θα ήθελα). -
Σοβαρότατη έλλειψη που θα με έβαζε σε σκέψη .
Πόσο έιναι η έκπτωση ώστε να σε κάνει να μπεις στον κόπο .
Και επειδή δεν ξέρω πόσο έχει σήμερα αν θέλεις για πες μας ώστε να έχουμε πιο λεπτομερή στοιχεία. -
Βασικά έχει το όφελος της απόσυρσης (από τη στιγμή που θα εκτελωνιστεί έως 31/12/2011) που απ'όσο γνωρίζω είναι 960 ευρώ και στην ουσία δεν χρεώνει επιπλέον το ESP (κόστος 630 ευρώ για να το βάλεις).
Επομένως γύρω στα 1600 ευρώ σε σχέση με το ίδιο αμάξι εκτελωνισμένο το 2012 (τελική τιμή της προσφοράς γύρω στα 18000€). -
φεβρουαριο 2011, πηραμε το 1.8 με ESP και πινακιδες-τελη στα 20500...
για κοιτα το καλυτερα...αλλα και σε αυτο να μεινεις δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα....
υπαρχει παντα και η εγγυηση...
-
Προσωπικά τα βρίσκω λίγα . πολύ λίγα για 2+ χρόνια stock.
Πες του ή να κόψει πραγματικά μια καλή έκπτωση ή να το κρατήσει άλλα 2-3 χρόνια να σιτέψει καλά .
Η απόσυρση δεν είναι δική του έκπτωση είναι του κράτους. Με ξένα κόλλυβα . . .Ξυπνάτε ρεεεεεε . . . είμαστε σε κρίση . Μην μασάτε με τον κάθε εμποράκο. Διεκδικήστε
-
Ο χρήστης digitalex έγραψε:
Βασικά έχει το όφελος της απόσυρσης (από τη στιγμή που θα εκτελωνιστεί έως 31/12/2011) που απ'όσο γνωρίζω είναι 960 ευρώ και στην ουσία δεν χρεώνει επιπλέον το ESP (κόστος 630 ευρώ για να το βάλεις).
Επομένως γύρω στα 1600 ευρώ σε σχέση με το ίδιο αμάξι εκτελωνισμένο το 2012 (τελική τιμή της προσφοράς γύρω στα 18000€).2,5 χρονών στοκαρισμένο το αμάξι, σου κάνουν χάρη για την απόσυρση που μπορείς να αγοράσεις κ εσύ με κόστος 100 ευρώ (αν θες σου δίνω εγώ) κ σου κάνουν κ την τεράστια έκπτωση των 630 ευρώ. κ το συζητάς?
Ερώτηση για στοκ