-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Εγινε τηλεφωνημα στη βεροια για την κοκκινη giul που ποσταρα πιο πανω ..Ειναι dinstinctive μιας εβδομαδας και τη δινουν 23.500 με το κλειδι στο χερι..Περιμενα κατι λιγοτερο,αλλα ειναι μολις 1500 γιουργια πανω απο το budget(ν αρχισω να μαζευω λεφτα,να τα βαλω εγω τα 1500? )Θα βγεις και για τα καλαντα
-
BILL Moνο π@πες δε θα κανω.Πηρε κ ο φαδερ τηλ για τα χρηματοδοτικα.Ζω επικες στιγμες
-
BILL Moνο π@πες δε θα κανω.Πηρε κ ο φαδερ τηλ για τα χρηματοδοτικα.Ζω επικες στιγμεςΜου αρέσουν οι άνθρωποι με αρχές
Απορίες:
-Γιατί κανείς δεν αποκλείει τα VW λόγω κακής εμπειρίας; Όλοι έχουν ευχάριστες εμπειρίες από αυτά;
-Μόνο εμένα μου φαίνεται κακή ιδέα η αγορά μεταχειρισμένου από αντιπροσωπεία; -
Δεν είσαι μόνος . . . Πρέπει να το ξέρεις για να το εμπιστευτείς . . .
Παντός με 23,500+ χτυπάτε s60 με ένα καλό παζάρι . Όχι μεταχειρισμένες Ιουλιέτες .
-
s60 diesel?Δε νομιζω...
kouliscd η κοκκινη εχει μολις μια βδομαδα στην αντιπροσωπεια και ειναι εκθεσιακη.0 χιλιομετρα.Τι να εχει παθει???
Δε ψαχνουμε να παρουμε ουτε δημοσιογραφικο ουτε κανενα test drive αυτοκινητο με 20000+ χιλιομετρα
Κ επισης καλο το s40 αλλα στα 22.000 μαλλον γυμνο θα ειναι αν το παρουμε κ δε λεει μ αυτη την ελεινη ζαντα.(α ρε μανα που θες sedan ) -
22.000 Αν δεν κάνω λάθος το Rdesign έχει 21,000 , και το Βusiness 21600 γιατί τα λές γυμνά ?
Τιμοκαταλόγους κοιτάς ? -
... η κοκκινη εχει μολις μια βδομαδα στην αντιπροσωπεια και ειναι εκθεσιακη.0 χιλιομετρα.Τι να εχει παθει???Tίποτα! 3 'εκθεσιακά' έχω παρει και τα 2 μαλιστα με μια μικρή έκπτωση και ολα ήταν ΟΚ.
Καλύτερα είναι τα 'ηλιοκαμμένα' ετοιμοπαραδωτα στις αλάνες των τελωνίων? -
Εχεις απόλυτο δίκιο cosneo. Ειδικά τώρα που έσκασε η κρισάρα έχει μείνει απούλητο πράγμα και ηλιοκαίγεται ακόμη και από τους πρώτους μήνες του 2010. Ειδικά όσο ανεβαίνουν οι κυβισμοί οι πιθανότητες να είναι καιρό ηλιοκαμμένο αυξάνονται.
Γι'αυτο γενικότερα πριν τη τελική παραγγελία ζητάμε αριθμό πλαισίου και εβδομάδα παραγωγής.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
... η κοκκινη εχει μολις μια βδομαδα στην αντιπροσωπεια και ειναι εκθεσιακη.0 χιλιομετρα.Τι να εχει παθει???
Tίποτα! 3 'εκθεσιακά' έχω παρει και τα 2 μαλιστα με μια μικρή έκπτωση και ολα ήταν ΟΚ.
Καλύτερα είναι τα 'ηλιοκαμμένα' ετοιμοπαραδωτα στις αλάνες των τελωνίων?K εγω για να ειμαι ειλικρινης ετσι το σκεφτομαι...Γλιτωνουμε 2-3 χιλιαρικα και περνουμε αυτοκινητο πραγματικα του κουτιου.Οχι στοκ ή κατι αλλο
22.000 Αν δεν κάνω λάθος το Rdesign έχει 21,000 , και το Βusiness 21600 γιατί τα λές γυμνά ?
Τιμοκαταλόγους κοιτάς ?Το rdesign πιο φτηνο απο τη business?
Στον τιμοκαταλογο η business εχει με αποσυρση 22.453 και η r design 23.828.Για αυτο ειπα οτι θα το παρουμε γυμνο.Τρεχει καποια προσφορα που μου διαφευγει?Γιατι 21.000 για την r design ειναι δελεαρ -
Απο τον ηλεκτρονικό κατάλογο της VOLVO:
1.6D DRIVe Start/Stop Business 115 Χωρίς Απόσυρση - 24.675,00 - Με απόσυρση 23.245,00
1.6D DRIVe Start/Stop R-Design 115 Χωρίς Απόσυρση - 24.550,00 Με απόσυρση 23.120,00Βάλε εκπτώσεις και προσφορές . Άνετα η R-Design στα 21,000 ίσως πιο κάτω με καλό παζάρι .
-
Επειδή είμαστε και εμείς στην ίδια αναζήτηση:
Το 308 που δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας ούτε που το έχουν ακούσει στην τοπική αντιπροσωπία. Μετά το Γενάρη.
Η gulietta και το V50 είναι στις τελικές επιλογές μας. Το focus δεν αρέσει στην καλή μου αν και το βρίσκω εξαιρετική επιλογή με πολύ καλό εξοπλισμό. Αντικειμενικά όμως δεν είναι ωραίο ούτε από μέσα ούτε από έξω. Πολύ βαβούρα ειδικά στο εσωτερικό.
Το V60 μας άρεσε πολύ. Πολύ όμορφο, πολυτελές, με υψηλότατο επίπεδο εξοπλισμού, όμως είναι πολύ μεγάλο για μας ενώ είδα αργότερα ότι είναι αρκετά βαρύ οπότε ίσως να είναι λίγο απογοητευτικό με τον 1.6d.
Η Volvo προσφέρει 2000€ έκπτωση στο V60 και 1500 στο V50 στις τιμές καταλόγου. Κάτι αντίστοιχο κάνει και η AR αλλά δε θυμάμαι λεπτομέρειες. Το golf είναι πολύ καλή επιλογή αλλά είναι πανάκριβο και ο φόρος πολυτελείας το κάνει εξωφρενικά ακριβό αν ξεπεράσεις κάποια όρια. Θέλω να δω και το Astra γιατί αυτός ο 1.7 πρέπει να είναι εξαιρετικός κινητήρας.
Να πω ακόμα ότι απόσυρση στην ουσία δεν υπάρχει πια. Μόνο αν βρει κάποιος ετοιμοπαράδοτο κάποιο αυτοκίνητο που να καλύπτει τις απαιτήσει και τα γούστα του. Υπάρχει φυσικά ένα ενδεχόμενο για παράταση της απόσυρσης, όχι τίποτα άλλο μη μείνουν οι έμποροι με τα χαρτιά στο χέρι. -
Μιά χαρά είναι το 40άρι και το 50 . Με 115hp 6' άρι κιβώτιο και όποιος θέλει παραπάνω πάει σε έκδοση Polestar με 135ηπ αν θυμάμαι καλά και φυσικά εγγύηση αντιπροσωπίας .
-
meco ακριβως στα ιδια ειμαστε αλλα η guil απομακρυνεται λογω τιμης
Mαλλον θα παμε στο s40 r design(στην Kinetik ειναι λιγο ασχημουλι)
Για τον 1.7 του astra που λες,διαβασα οτι ειναι πολυ λιγος γιατι το αστρα ειναι θεοβαρο.
Το φοκους ειναι και γ@μω τα deal σαν vfm αλλα οπως λες κ εσυ ειναι κακασχημο εξωτερικα τουλαχιστον και χανει πολλους ποντους.
@Sprsk Mαλλον στο d2 θα παμε οχι στο DRIVe
H r design εκτος του εξωτερικου πακετου τι αλλα εξοπλιστικα στοιχεια εχει? -
Αν δεν κάνω Λάθος , δέρμα μέσα ,
Εντάξει δεν είναι τρομερό να πας D2 απλά δεν έχεις startstop.
Και αντί για 99 g/km θα έχεις 114 g/kmΚατά τα άλλα :
Κιτ αμαξώματος R-DESIGN
Ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τον σπορ χαρακτήρα του Volvo S40, αυτό το πακέτο περιλαμβάνει σπόιλερ εμπρός, πλευρικές ποδιές και σπόιλερ πίσω.Διπλές σπορ εξατμίσεις από ανοξείδωτο ατσάλι, μόνο στους κινητήρες T5 ή D4. (Βασικός εξοπλισμός στην έκδοση R-DESIGN)Δερμάτινο σπορ τιμόνι R-DESIGN σε χρώμα Charcoal αλουμινίου
Επένδυση καθισμάτων R-DESIGN από Flex-Tec/δέρμα σε Offblack/Crème, εσωτερικό Offblack (5F7K)
Επένδυση: Offblack/Crθme
Εσωτερικό: OffblackΖάντες 7x17 Cratus
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αν τον πείσεις να πάρει Άλφα θα σε σκίσει όταν τον σκίσουν με τις ζημιές και τα ακριβά σέρβις.
Είναι η χειρότερη εταιρεία - πολύ καλύτερα τα Φίατ.Σε ποια δεκαετία σε πετυχαίνω ;;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αν τον πείσεις να πάρει Άλφα θα σε σκίσει όταν τον σκίσουν με τις ζημιές και τα ακριβά σέρβις.
Είναι η χειρότερη εταιρεία - πολύ καλύτερα τα Φίατ.Σε ποια δεκαετία σε πετυχαίνω ;;
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σωκρατη για το ακριβο aftersales της Αlfa μπορω να στο επιβεβαιωσω. Σε θεμα αξιοπιστιας μια συγγενικη 156 f/l παντως υγειεστατη ειναι.Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Τι το ακριβό έχει ;;
Τα μισά αναλώσιμα είναι κοινά με τα αντίστοιχα φιατ ... Τα εξοουσιοδοτημενα χρεώνουν όσο τα φιατ ,η δε αντιπροσωπεία 5€ παραπάνω την ώρα απο τα φιατ και τα ίδια με τα φορντ... -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
... η κοκκινη εχει μολις μια βδομαδα στην αντιπροσωπεια και ειναι εκθεσιακη.0 χιλιομετρα.Τι να εχει παθει???
Tίποτα! 3 'εκθεσιακά' έχω παρει και τα 2 μαλιστα με μια μικρή έκπτωση και ολα ήταν ΟΚ.
Καλύτερα είναι τα 'ηλιοκαμμένα' ετοιμοπαραδωτα στις αλάνες των τελωνίων?Ήλιοκαμμενε στις αλάνες των τελωνείων ;;
Θα μας πάρουν τα ζουμια για την κακομεταχείριση που βιώνουν τα αμοιρα...Ερώτηση ... Μόλις πήρες το δικο σου (απο βιτρίνα ντε , όχι απο καμία αλάνα ) το Έβαλες σε στεγάζομενη γυαλα;;
-
Λοιπόν φίλε Σόκρατες θα σε στεναχωρήσω λίγο αλλά νομίζω ότι η φωνή σου στην οικογένεια δεν μετράει και πολύ και συν τοις άλλοις βρίσκω και τη διαπραγματευτική σου ικανότητα πολύ περιορισμένη. Θα σου κάνω λοιπόν ταχύρυθμα μαθήματα κωλοπαιδισμού, ως άρχον του αθλήματος που είμαι, μοναχοπαίδι γαρ.
Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά:
- οι γονείς δεν ξέρουν από αυτοκίνητα (ειδικά οι μανάδες). ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ!
- η περιουσία μοιράζεται ισόποσα μέσα στην οικογένεια, άρα όσο είναι του πατέρα σου το αμάξι άλλο τόσο είναι και δικό σου. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.
- αργά ή γρήγορα το αμάξι θα χρησιμοποιείται ΠΟΛΥ περισσότερο από σένα παρά απ' τον πατέρα σου. Ως γνωστόν η γενιά σου και η γενιά μου θα αργήσουμε πολύ να αποκτήσουμε δικά μας.
Και πάμε στο δια ταύτα:
Όχι μεταχειρισμένη Giulietta έστω κι αν είναι με τόσο λίγα χλμ. Είναι κρίμα 20.000€ για μεταχειρισμένο τέτοιου είδους. Επίσης διατηρώ τις επιφυλάξεις μου γενικώς για τον 1.6jtd με τα 105. Μπορεί και να είναι ψυχολογικό αλλά αν ήταν ο 1.6jtd με τα 120 (του Bravo) ίσως και να το συζητούσα.
Και έρχομαι να πετάξω το μπαλαντέρ τώρα. Αφού καημός είναι η Giulietta (και με το δίκιο σου ) γιατί να απορριφθεί η 120ΤΒ? Βενζίνη μεν ΑΛΛΑ εντός budget, με πολύ ανώτερες επιδόσεις και κατανάλωση που μπορεί εύκολα να κυμανθεί στα 8λτ, ποσό λογικό κατά την άποψή μου. Το λέω γιατί πρόσφατα είχα εμπειρία από Bravo 120t-jet και πραγματικά μου άρεσε πολύ. Πρέπει να το χω γράψει και στο Οδήγησα.
Μια ωραιότατη Distinctive ξεκινάει από 22.000€. Κάνα 1000ρικο έκπτωση, βρίσκεις και ένα χαρτάκι απόσυρσης με 200-300€ και βάζεις και 1-2 έξτρα. Επίσης έχω την εντύπωση ότι τρέχει και άτοκο χρηματοδοτικό, αλλά γι' αυτό δεν είμαι σίγουρος.
-
Το παλεψα οσο μπορουσα στεφ,μεχρι και να τη δουν πηγαν σημερα.ΑΛΛΑ,παντα πρυτανευει η λογικη και σκεφτονται οτι ειναι για πιο πιτσιρικαδες σαν αυτοκινητο κ οτι δεν ταιριαζει για εναν 50αρη
Το ποσο θα το χρησιμοποιω το αυτοκινητο ας μη το συζητησουμε,γεννηθηκα σε λαθος οικογενεια
Τωρα η 120 βενζινης αποκλειεται γιατι δε ψαχνουμε απλα λογικη καταναλωση,αλλα οσο χαμηλοτερη γινεται
Τα 105 αλογα δεν ειναι θεμα γιατι ουτε τα γκαζια ψαχνουν οι δικοι μου ουτε θα την εχουμε μονιμα στο D
Γυρνανε χθες απο μινι-εκδρομουλα και λεει ο father το volvo θα παρουμε,το ειδαν και τους αρεσε.Οι επομενες 2 ωρες ηταν αλλα καλως κακως το sedan ειναι πιο κοντα στην κατασταση ενος 50αρη σαν τον πατερα μου.
Κ αν του πω και τιποτα περι δικης μου ιδιοκτησιας θα πει την απαντηση υπερατου '''ναι,αλλα εγω πληρωνω'''
Οποτε ας πανε να παρουν το volvo που ειναι στην αγορα κοντα 8 χρονια
Ρε πστ μου τους λεω 7 χρονια πριν που πηραμε το μαβερικ ηταν ηδη στην αγορα το s40 και θα σκασουμε 22 χιλιαρικα για να παρουμε αυτο το αυτοκινητο?
Μας εφαγε η ελλειψη επιλογων στα diesel με βαση αυτα που ψαχναμε...Η G δε βγηκε εντελως απο τη συζητηση...ελπιζουμε.
Αλλα δυστυχως απομακρυνεται.
Αν ειχα δικα μου λεφτα στα 20 χιλιαρικα ηξερα πολυ καλα τι να παρω αλλα μερικες προκαταληψεις δε φευγουν ποτε και η τραυματικη εμπειρια καταναλωσης του μαβερικ τους εχει κανει ''βενζινοφοβικους'' και δε τους αδικω
Αnyway ειδωμεν...
Diesel οικογενειακο