-
και εγω εχω ακουσει οτι ειναι καλο και αξιοπιστο αλλα το βγαζει προβληματα σε ηλεκτρονικα κυριως στον κλιματισμο οπως λες και εσυ .
-
Καλα κι αυτο δεν ειναι στανταρ, απλα επειδη εχει εμφανιστει σε καποια γι αυτο θεωρειται προβλημα.
-
Ο χρήστης panosbp13 έγραψε:
... honda civic 1.4 90hp 99' IS ...Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, κάνε το μία βόλτα και πρόσεξε την γενικότερη ηχομόνωση και την αίσθηση στο κλείσιμο των θυρών. Εμένα μου είχαν κάνει εντύπωση η ανεπαρκής ηχομόνωση και ο τσίγκινος ήχος στο κλείσιμο των θυρών.
Έτυχε τότε να έχω ένα Opel Astra G Sport (2004) και ένας συνάδελφός μου είχε ένα τέτοιο Civic (1999) και η διαφορά τους σε αυτά τα δύο σημεία ήταν τεράστια.Κατά τα άλλα το συγκεκριμένο Civic είναι πολύ καλό, ευκολοδήγητο και ιδιαίτερα αξιόπιστο.
-
Δε νομιζω οτι ειναι λογος αυτο να μη το παρει. Καλυτερα αυτο στη φαση που εισαι απο τ αλλα 2.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δε νομιζω οτι ειναι λογος αυτο να μη το παρει. Καλυτερα αυτο στη φαση που εισαι απο τ αλλα 2.δεν είναι λόγος η ηχομόνωση ??
ακόμα δεν κατάλαβα γιατί να πάρει τόσο παλιό όχημα το οποίο (πλην σαξο ) δεν είναι και τόσο ειδικό...ξανά...
κλιο 1.4
-
Δεν εχει προβλημα ηχομονωσης και δε νομιζω να υπαρχει αμαξι της εποχης και της κατηγοριας με προβλημα ηχομονωσης..εχει προβλημα ηχομονωσης σε σχεση με ενα καλο στο τομεα αμαξι οπως το astra G..Αυτο αναφερει και φυσικα το αν κανει μπαμ και οχι μπουμ οταν κλεινεις τη πορτα δε το θεωρω καν αξιο αναφορας...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ξανά...
κλιο 1.4
+1
Κι εγώ σε τέτοιο θα πήγαινα αντί αυτών που αναφέρονται στον τίτλο. Σαφώς πιο σύγχρονο και ασφαλές και θα βρεις άνετα σε πολύ καλή κατάσταση
Το σιβίκ δε σπαει δε χαλάει, αλλα δείχνει την ηλικία του, ενώ τα περισσότερα ειναι εισαγώγης, με πλέον πολλά χλμ φορτωμένα στην πλάτη τους
-
τι μου λετε για ηχομονωση και ηχο στο κλεισιμο πορτας οταν εχω συμβιωσει και οδηγηση μινι κουπερ του 78' με την πορτα να κανει μπαμ και τον κινητηρα και γενικως εξωτερικους ηχους να τους ακους λες και εισαι διπλα .Για το κλιο που λετε ναι το γνωριζω πολυ καλο και γρηγορο αλλα 1ον ακριβα σερβις και ανταλλακτικα 2ον δεν μου αρεσει καθολου στην εμφανιση.Αληθεια γιατι και εγω ειμαι ακομα στην αναζητηση και ψαχνω μεχρι στιγμης εχω στοχο το honda civic μπορειτε να μου προτεινεται κανενα αυτοκινητο στην κατηγορια τυπου κλιο,106,σαξο και οκ και παλιο αλλα καλο στην αξιοπιστια και καλη οδικη συμπεριφορα και πιο αργο λιγο να ειναι δεν υπαρχει προβλημα απλα να ειναι στην κατηγορια αυτη.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δεν εχει προβλημα ηχομονωσης και δε νομιζω να υπαρχει αμαξι της εποχης και της κατηγοριας με προβλημα ηχομονωσης..εχει προβλημα ηχομονωσης σε σχεση με ενα καλο στο τομεα αμαξι οπως το astra G..Αυτο αναφερει και φυσικα το αν κανει μπαμ και οχι μπουμ οταν κλεινεις τη πορτα δε το θεωρω καν αξιο αναφορας...Δεν ειναι θεμα ηχομονωσης, γενικα το αμαξι ειναι κατασκευη τησ πλακας. Σε μεγα δοκιμη προσκρουσης απο twingo μεχρι Ε200, μιλαμε ηταν το μονο αμαξι που ελιωσε κυριολεκτικα...δε θα το ξεχασω ποτε. Α, και ενα Φιατ Tempra (τι αλλο).
Κατα τ αλλα μπορει ναναι καλο δε ξερω. Εκεινο το καιρο βολταραμε μ ενα civic vti του αφεντικου ενος γνωστου μου. Πολυ γκαζι και θεϊκο μοτερ. Το διελυσε ομως στη Κηφισιας και το αφεντικο δεν του το ξαναδωσε -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δε νομιζω οτι ειναι λογος αυτο να μη το παρει. Καλυτερα αυτο στη φαση που εισαι απο τ αλλα 2.Ναι και εγώ συμφωνώ μαζί σου.
Απλά διατύπωσα αυτό που μου έκανε εντύπωση.Εγώ πάντως έδινα και δίνω σημασία γιατί για παράδειγμα με εκνευρίζει να οδηγώ με βροχή και να ακούω κάτω από το αμάξωμα το νερό, την βροχή να σκάει στην οροφή ή να ακούω το θόρυβο κύλισης των ελαστικών ή τα πετραδάκια στους θόλους κλπ...κλπ...
Από την δική μου εμπειρία, τα Ιαπωνικά εκείνης της εποχής έπασχαν σε τέτοια θέματα.
Αν κάποιον δεν τον ενοχλούν θέματα ηχομόνωσης ή την γενικότερη αίσθηση που δίνει ένα αυτοκίνητο, τότε δεν τίθεται θέμα συζήτησης.υ.γ. έχω και μία άσχημη εμπειρία με Civic Sedan τότε το 2000, που σχεδόν καταστράφηκε η οροφή και το καπώ από χαλάζι. Γέμισε βαθουλώματα. Σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα στο ίδιο υπαίθριο γκαράζ που δεν έπαθαν απολύτως τίποτα.Εγώ τότε είχα το κουπέ παραδίπλα και δεν είχε καταλάβει τίποτα από το χαλάζι. Μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση.
-
Εγω θα ελεγα το αντιθετο....αφου δεν σου εκατσε το saxo κοιτα να βρεις ενα αλλο ιδιο σε καλη κατασταση και να το ευχαριστηθεις αφου κατα βαθος αυτο γουσταρεις πραγματικα και ασε τα αλλα civic κλπ....θα το μετανιωσεις μετα (κυριως απο αποψη ευχαριστησης) το πιθανοτερο και αντε ξανα να μπαινεις στη διαδικασια
Δυσκολο να βρεις ενα καλο ειναι αληθεια αλλα ψαξτο....δεν ειναι ολα για πεταμα....ολο και καποιο εχει απομεινει σε καλη κατασταση
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δε νομιζω οτι ειναι λογος αυτο να μη το παρει. Καλυτερα αυτο στη φαση που εισαι απο τ αλλα 2.
Ναι και εγώ συμφωνώ μαζί σου.
Απλά διατύπωσα αυτό που μου έκανε εντύπωση.Εγώ πάντως έδινα και δίνω σημασία γιατί για παράδειγμα με εκνευρίζει να οδηγώ με βροχή και να ακούω κάτω από το αμάξωμα το νερό, την βροχή να σκάει στην οροφή ή να ακούω το θόρυβο κύλισης των ελαστικών ή τα πετραδάκια στους θόλους κλπ...κλπ...
Από την δική μου εμπειρία, τα Ιαπωνικά εκείνης της εποχής έπασχαν σε τέτοια θέματα.
Αν κάποιον δεν τον ενοχλούν θέματα ηχομόνωσης ή την γενικότερη αίσθηση που δίνει ένα αυτοκίνητο, τότε δεν τίθεται θέμα συζήτησης.υ.γ. έχω και μία άσχημη εμπειρία με Civic Sedan τότε το 2000, που σχεδόν καταστράφηκε η οροφή και το καπώ από χαλάζι. Γέμισε βαθουλώματα. Σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα στο ίδιο υπαίθριο γκαράζ που δεν έπαθαν απολύτως τίποτα.Εγώ τότε είχα το κουπέ παραδίπλα και δεν είχε καταλάβει τίποτα από το χαλάζι. Μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση.
Τα ιταλικα και τα Ιαπωνικα ειχαν κατι ιστοριες με τις λαμαρινες. Ψωνιζουν απ το ιδιο μαγαζι φαινεται...
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1970161/ κάτι σαν αυτό πιστεύω αξίζει ...
-
Τόσο ψηλό ήταν κανονικά :hmm:
Sent from my U8800 Pro using Tapatalk
-
ευχαριστω φιλε αλλα τελικα αλλαξα την γνωμη μου για κατι απο opel μερια πιο λιγα κυβικα και πιο οικονομικο ,αν και οπως ειχα αναφερει η αγορα αυτοκινητου ειναι δυσκολη λογω λεφτων και μπορει να κατεληγα και σε παπι ,τωρα ειναι ακομη δυσκολοτερα και βλεπω το ονειρο μου για το πρωτο αυτοκινητο να αργησει καπως περισσοτερο θα εξακουλουθω με το μινι να κανω τις βολτες μου οταν δεν το χρειαζεται ο πατερας μου και πιστευω οσο γινεται συντομοτερα να γινει η αγορα αυτοκινητου .
-
Οποία έκπληξις! Σαν να αποφάσιζε ο Γωργοφόκους να πάρει κάτι από Ford δηλαδή...
-
Παπι ή saxo vts...
-
Υπάρχει ακομα αυτό το θέμα?
-
H ολη κουβέντα εχει αρχισει να μοιαζει εκπληκτικά με την εκπομπή Επι τροχών με τον αναποφάσιστο αγοραστή
Citroen Saxo VTS 1.6 vs Suzuki swift gti 1.3