-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Υπάρχουν άτομα που παρακολουθούν τη σελίδα πλην των εγγεγραμμένων;και 18 επισκέπτες
-
Λοιπόν γρήγορες απαντήσεις σε πολλές ερωτήσεις.
Αν έχω δικαίωμα να γράφω, νομίζω ότι το Internet είναι χώρος ελευθερίας όπου ο καθένας μπορεί να εκφράζει τις απόψεις του.
Αντίσταση δεν έχει σχέση με το γεγονός ότι η Ελλάδα ήταν ένας από τους καλύτερους εξαγωγείς Εβραίων.
Όσες φορές τέθηκε το θέμα Ελλάδα σε σχέση με άλλες χώρες απαξιώθηκε καταλλήλως και μείναμε μόνο με Αυστραλία (αλλά και κει χάλια είναι λένε πολλοί οπότε μόνο Ελλάδα παίζει).
Όπως βλέπεις όχι δεν έχουν απαγορέψει ούτε τα καρτ.
Έχω και ένα BMW 325i Touring 2009 Steptronic, full extra κλπ, καθώς και ένα Golf III GTI.Κάτι άλλο;
-
26 επισκέπτες...
-
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
Λοιπόν γρήγορες απαντήσεις σε πολλές ερωτήσεις.
Αν έχω δικαίωμα να γράφω, νομίζω ότι το Internet είναι χώρος ελευθερίας όπου ο καθένας μπορεί να εκφράζει τις απόψεις του.
Αντίσταση δεν έχει σχέση με το γεγονός ότι η Ελλάδα ήταν ένας από τους καλύτερους εξαγωγείς Εβραίων.
Όσες φορές τέθηκε το θέμα Ελλάδα σε σχέση με άλλες χώρες απαξιώθηκε καταλλήλως και μείναμε μόνο με Αυστραλία (αλλά και κει χάλια είναι λένε πολλοί οπότε μόνο Ελλάδα παίζει).
Όπως βλέπεις όχι δεν έχουν απαγορέψει ούτε τα καρτ.
Έχω και ένα BMW 325i Touring 2009 Steptronic, full extra κλπ, καθώς και ένα Golf III GTI.Κάτι άλλο;
Πώς σε λένε;
-
Ζόρικος κρεμανταλάς ο καιρός που κουβαλάς,
η ζωή σου μια νταλίκα με μπαγάζια και με ΙΚΑ.
Τώρα απόχτησες καβούκι και αμάξι σπορ μοντέλο
τώρα σκάλωσες στο λούκι κι είσ' αλλιώτικο καπέλο......Δε χαλαρώνεις λίγο, έχεις αρχίσει να ξεφεύγεις επικίνδυνα.
Στην Ελλάδα υπήρξε αντίσταση κατά της Ιταλίας και της Γερμανίας, υπήρξε τρελή πείνα και λιμός, κλάπηκε ο χρυσός της χώρας (που ίσως κατέληξε κάποια στιγμή σε ελβετικές τράπεζες), μπήκαν Βούλγαροι κι έσφαζαν κοσμάκη, κάηκαν χωριά, εκτελέστηκαν άμαχοι, βομβαρδίστηκαν πόλεις, ακόμα κι από 'συμμάχους', ακολούθησε εμφύλιος.
Συγνώμη, αλλά μη μαλακίζεσαι, μείνε σ' αυτά που ξέρεις καλύτερα. -
..................................Γράφεις, γενικά, πολλές αλήθειες, αλλά κάπου το χάνεις. Στους τρόπους σου, σίγουρα. Μια ερώτηση από μένα, το -ίδης που είδα στο επίθετο σου (μέσω του site), δηλώνει καταγωγή ποντιακή, κυπριακή ή πολίτικη;
-
Άραγε αν έλεγα στον Τρύφωνα 'πρόσεξε μη σκίσεις κανενα καλσόν' θα έτρωγα ban? Τροφή για σκέψη..
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Άραγε αν έλεγα στον Τρύφωνα 'πρόσεξε μη σκίσεις κανενα καλσόν' θα έτρωγα ban? Τροφή για σκέψη..Εξαρτάται, πόσους Εβραίους έχεις εξάγει;
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Άραγε αν έλεγα στον Τρύφωνα 'πρόσεξε μη σκίσεις κανενα καλσόν' θα έτρωγα ban? Τροφή για σκέψη..Εξαρτάται από το καλσόν. Αν είναι κάτι τέτοιο, δεν έχει και πολύ νόημα...
-
Λοιπόν Αυστραλία, Αυστραλία
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Άραγε αν έλεγα στον Τρύφωνα 'πρόσεξε μη σκίσεις κανενα καλσόν' θα έτρωγα ban? Τροφή για σκέψη..Αν του ελεγες τπτ για το καλσον της κυρατσας του σιγουρα οχι. Δοκιμασμενο απ τον ιδιο, play safe
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
ΥΓ.Η σελίδα http://www.rallycars.com πολύ ενδιαφέρουσα, δε τη γνώριζα.
Kαλη ειναι ,αλλα εχει ανακριβειες και λαθη
-
Αν έχω δικαίωμα να γράφω, νομίζω ότι το Internet είναι χώρος ελευθερίας όπου ο καθένας μπορεί να εκφράζει τις απόψεις του.Μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις και μην παριστάνεις τον κατατρεγμένο, κανείς δεν σου αφαίρεσε το δικαίωμα να γράφεις, η ηθική και λογική νομιμοποίηση και εν τέλει η βαρύτητα όσων γράφεις είναι άλλο ζήτημα.
Τι σημαίνει 'καλύτερους' ?
Αν αναφέρεται σε 'ποσότητα' (όπως και θα αντιλαμβανόταν κάποιος αναφερόμενος σε 'εξαγωγές') τότε είσαι τελείως εκτός θέματος
Το 96% των μελών της εβραϊκής κοινότητας της Θεσσαλονίκης, δηλαδή 46.091 άνθρωποι, εστάλησαν στο Άουσβιτς.
Σε αντιδιαστολή:
Τσεχία (προτεκτοράτο Βοημίας-Μοραβίας) 102000
Γενική Κυβέρνηση (πρώην κεντρική Πολωνία) 1702000 (ΟΚ δεν ήταν 'εξαγωγείς', το Αουσβιτς ήταν στην Πολωνία)
κτλ.
Ολλανδία: 45000
και κάπου 3000000 στην κατεχόμενη Σοβιετική Ενωση (ΟΚ δεν ήταν 'εξαγωγείς', τους εξόντωναν επιτόπου συνήθως, στυλ Μπάμπι-Γιαρ)
(πηγή: Mark Mazower, Hitler's Empire)Οπότε το 'καλύτεροι' δεν ισχύει εκτός και αν το κριτήριό σου είναι διαφορετικό. Μήπως είναι από τις κλασσικές περιπτώσεις σου συνδυασμού στερεότυπων-ανεπαρκούς γνώσης του θέματος με διάθεση πρόκλησης 'για να δούμε τι άλλο άκυρο θα πούμε για να τους τσαντίσουμε' ?
Τέλος πάντων, δε νομίζω ότι έχω κάτι άλλο να προσθέσω στην όποια αντιπαράθεση μαζί σου, παραπάνω πρότεινα κάτι, αν θέλεις το ακολουθείς.
-
Παίζεις με τα νούμερα, εθνικό σπορ απ'οτι ακούω από την εποχή Σημίτη.
-
-
Το 96% των μελών της εβραϊκής κοινότητας της Θεσσαλονίκης, δηλαδή 46.091 άνθρωποι, εστάλησαν στο Άουσβιτς.
Σε κάποια πράγματα είσαστε ιδιαίτερα παραγωγικοί και αποτελεσματικοί ρε παιδί μου...
-
-
Το 96% των μελών της εβραϊκής κοινότητας της Θεσσαλονίκης, δηλαδή 46.091 άνθρωποι, εστάλησαν στο Άουσβιτς.Σε κάποια πράγματα είσαστε ιδιαίτερα παραγωγικοί και αποτελεσματικοί ρε παιδί μου...
Κι εσύ Εβραίος είσαι γι αυτό τραβάς ζόρι?
-
Δεν μίλησα εγώ πρώτος για Εβραίους απλά απάντησα στον ήρωα...
-
Το 96% των μελών της εβραϊκής κοινότητας της Θεσσαλονίκης, δηλαδή 46.091 άνθρωποι, εστάλησαν στο Άουσβιτς.Σε κάποια πράγματα είσαστε ιδιαίτερα παραγωγικοί και αποτελεσματικοί ρε παιδί μου...
Βρε παιδί μου κανείς δεν αμφισβητεί το νούμερο. Αλλά το '43 η Ελλάδα ήταν υπό Γερμανική κατοχή. Συνθηκολογήσαμε το ΄41 σε ένα καφενείο Αλεξάνδρας και Κηφισίας με τον διοικητή να κατεβαίνει απ' το Μπογιάτι (Αγ. Στέφανο). Έξι χρονώ παιδί ήμουν. Η Θεσσαλονίκη ήταν επίσης υπό Γερμανική Κατοχή. Επί εβδομάδες το λιμάνι ήταν γεμάτο εβραίους που τους υπόσχονταν οι Γερμανοί μια καλύτερη δουλειά στη Γερμανία. Δεν τους στείλανε οι Έλληνες εκεί.
Συγκρίσεις χωρών (Ελλάδα vs. Ελβετία, ΗΠΑ, Νεπαλ...) [Διάσπα