-
+1
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Βασικά σφαίρα για μπανάκι πας
Αμήν και πότε!
Στο χέρι σου είναι! Έχεις την ικανότητα να το καταφέρεις! Go for it!
-
Άσχετα λοιπόν με αγώνες και μάχες τα οποία αποδεικνύονται ψέματα η ψευδαισθήσεις είναι πάγια θέση μου ότι την Ελλάδα την φέρατε στη σημερινή κατάσταση όλοι εσείς που λέτε από πάνω, με απίστευτο θράσος, ότι την αγαπάτε κιόλας. Όλοι όσοι δεν παίρνουν αποδείξεις, όλοι όσοι δεν ενοχλούνται να βλέπουν τους παππούδες να κάνουν ουρές στο ΙΚΑ από τις 4 το πρωί, όλοι όσοι έχτισαν αυθαίρετα (1 εκατομμύριο τέτοια υπάρχουν) όλοι όσοι δεν σέβονται το διπλανό τους και κοιτάνε μόνο τη πάρτη τους, όσοι πληρώνουν τα μπαξίσια και τα γρηγοροσημα. ΟΛΟΙ. Δεν φταίει κανένας Βενιζέλος, Παπανδρέου, Σαμαράς, ούτε βέβαια οι Ευρωπαίοι που σας πληρώνουν, εσείς φταίτε και κανείς άλλος. Όσο δε δεν το καταλαβαίνετε αυτό και δεν αλλάζετε τόσο θα βουλιάζετε, τελεία και παύλα.
Άντε και σε καλή μεριά. -
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
Άσχετα λοιπόν με αγώνες και μάχες τα οποία αποδεικνύονται ψέματα η ψευδαισθήσεις είναι πάγια θέση μου ότι την Ελλάδα την φέρατε στη σημερινή κατάσταση όλοι εσείς που λέτε από πάνω, με απίστευτο θράσος, ότι την αγαπάτε κιόλας. Όλοι όσοι δεν παίρνουν αποδείξεις, όλοι όσοι δεν ενοχλούνται να βλέπουν τους παππούδες να κάνουν ουρές στο ΙΚΑ από τις 4 το πρωί, όλοι όσοι έχτισαν αυθαίρετα (1 εκατομμύριο τέτοια υπάρχουν) όλοι όσοι δεν σέβονται το διπλανό τους και κοιτάνε μόνο τη πάρτη τους, όσοι πληρώνουν τα μπαξίσια και τα γρηγοροσημα. ΟΛΟΙ. Δεν φταίει κανένας Βενιζέλος, Παπανδρέου, Σαμαράς, ούτε βέβαια οι Ευρωπαίοι που σας πληρώνουν, εσείς φταίτε και κανείς άλλος. Όσο δε δεν το καταλαβαίνετε αυτό και δεν αλλάζετε τόσο θα βουλιάζετε, τελεία και παύλα.
Άντε και σε καλή μεριά.Όταν ο Χέλμουτ Σμιτ κατακεραυνώνει την Μέρκελ για το ότι τσουβαλιάζει 10 εκ. ανθρώπους, εσυ αγρόν αγοράζεις. Ελβετικό αγρόν βεβαίως, βεβαίως! Δίπλα σε αυτόν την φράου Μέρκελ!
http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231140294 -
Τρυφωνα καλα και χρυσα τα λες αλλα εχουμε βαρεθει να λες τα ιδια και τα ιδια... το εμπεδωσαμε οτι φταιμε εμεις, γι αυτο και μεις πρεπει να παλεψουμε να τα διορθωσουμε στα προτυπα του ευρωπαικου παραδεισου!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Δε ξέρω αν ο Τρύφων έχει κόμπλεξ, έχω παρατηρήσει αρκετές τρολιές εκ μέρους του, αυτό όμως που κατά κύριο λόγο κάνει εδώ είναι να δρά σαν χρωματογραφικός καταλύτης και να αναδικνύει ένα πολύχρωμο πανόραμα από κόμπλεξ των άλλων συμφορουμιτώνε.Προσωπικά και χωρίς κανένα ίχνος αστεϊσμού αυτό το βρίσκω εξαιρετικό σαν συνεισφορά στην συζήτηση χωρίς να γνωρίζω αν το κάνει επίτηδες ή όχι.
Αν ο Τρύφωνας λοιπόν λέει (και ίσως απλουστεύω εδώ) πως οι περισσότεροι (όλοι?) οι Έλληνες είναι τεμπέληδες και η απάντηση είναι 'θα εισβάλω στην Ελβετία με το στρατό ΜΟΥ' (από συνδετήρες?), τότε έχουμε κάτι priceless εδώ.
Μη νομίζεις πως και απο σένα δε βγάζει τίποτα ο τριφωνάκος.
Απο μένα πάντως θεωρώ πολύ πιθανό να βγάλει τα κόμπλεξ μου σε μορφή αγριομπινελικίων μιας και έχω το κόμπλεξ να μην ανέχομαι εύκολα φασίζουσες νοοτροπίες. -
Δεν το πιάνετε ε; Όταν βγαίνει κάποιος και λέει ότι δίνει τη μάχη και αγωνίζεται και γι'αυτο παραμένει Ελλάδα είναι αυτονόητο να αναρωτηθεί ο άλλος πως το κάνει αυτό; Έστω για το κοινό κάλο, για να δώσει ένα παράδειγμα στους άλλους; Απ'οτι φαίνεται όχι δεν είναι αυτονόητο. Και η μάχη είναι κρυφή και εσωτερική ίσως. Εγώ δεν διατείνομαι ότι δίνω τίποτα μάχες και τέτοια. Τι με ρωτάτε; Ρωτώ τον ήρωα και τον όποιο ήρωα ο οποίος διατείνεται ότι δίνει μάχες να πει τι ακριβώς κάνει.
Βγαινει ο ένας και μας λέει ότι βγάζει πιο πολλά λεφτά από μένα, βγαίνει ο άλλος με λέει γενίτσαρο, ο καθένας το μακρύ το και το κοντό του, χεστήκαμε. Κανένας με μάχη υπάρχει να μας πει τι κάνει; ΟΧΙ.Δεν θα σου πω τι έκανα εγώ. Μια Κυριακή ξημέρωμα που λες, πριν ακόμη γεννηθείς εσύ, με μαζέψανε κάτι λεβέντες. Ήρωας δεν είμαι ούτε το παίζω. Το μεσημέρι ήμουν έτοιμος, όχι σε χαρτί, αλλά και στους τοίχους να υπογράψω. Υπήρξαν όμως άλλοι, άνθρωποι που εσύ σήμερα θα τους έβριζες, οι οποίοι αντέξανε καταστάσεις που ούτε ονειρεύεσαι. Για να μπορείς εσύ σήμερα να μιλάς ελεύθερα.
Μίλα λοιπόν Τρυφωνάκο. Μίλα αγόρι μου. Ελεύθερα.
-
Άντε και σε καλή μεριά.Τις συμβουλές να τις κρατήσεις για τον εαυτό σου ή ακόμα καλύτερα για τη χώρα σου (την Ελβετία) όσο είσαι έξω από το χορό. Για πολλά χρόνια συνεργάζομαι με ξένους και κανείς ποτέ δεν έχει μιλήσει με τον τρόπο που μιλάς εσύ για τους Έλληνες.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Άντε και σε καλή μεριά.Τις συμβουλές να τις κρατήσεις για τον εαυτό σου ή ακόμα καλύτερα για τη χώρα σου (την Ελβετία) όσο είσαι έξω από το χορό. Για πολλά χρόνια συνεργάζομαι με ξένους και κανείς ποτέ δεν έχει μιλήσει με τον τρόπο που μιλάς εσύ για τους Έλληνες.
Η διαφορά είναι ότι εσύ συνεργάζεσαι με Ανθρώπους Πάνο...
-
Δεν φταίει κανένας Βενιζέλος, Παπανδρέου, Σαμαράς, ούτε βέβαια οι Ευρωπαίοι που σας πληρώνουν, εσείς φταίτε και κανείς άλλος. Όσο δε δεν το καταλαβαίνετε αυτό και δεν αλλάζετε τόσο θα βουλιάζετε, τελεία και παύλα.
Άντε και σε καλή μεριά.Σε είχα σε εκτίμηση στην αρχή των γραφομένων σου αλλά λυπάμαι δεν ξέρεις τι σου γίνετε.
Να σε ρωτήσω,εάν το παιδί σου το δίνεις ανεξέλεγκτα χρήματα ως χαρτζιλίκι χωρίς να του μάθεις πρώτα βασικές αξίες περιμένεις αύριο να γίνει άνθρωπος?
Οπου παιδί=λαός κι όπου γονιός=κυβέρνηση.
Η κυβέρνηση δεν πρέπει να αποτελεί ηθικό παράδειγμα και να είναι ο γονιός του κράτους,φορολογικά δίκαιος και άμεμπτος?
Αυτά τα λαμόγια δεν είναι που αφήνουν επίτηδες φορολογικά παράθυρα ανοιχτά(και πληθώρα φολογικών ασυναρτησιών) για να κλέβει ο καθένας που τον πηδάει το ίδιο το κράτος προκειμένου να επισκιάζονται λαμογιές τύπου μίζενς?ναι ρε οι κολητοί και αδιάφθοροι Γερμανοί τα κάναν αυτά?
Ρε δεν πάτε στο διάολο λέω εγώ που το κοινωνικά σικ κράτος σας καταδέχεται και μαζεύει το μαύρο χρήμα του πλανήτη,το χρήμα που δημιουργήθηκε πατώντας επί πτωμάτων με κάθε λογής αλητεία και παριστάντε τον ηθικό κοινωνικά και αριστοκρατικά?
Ενας φτωχός αν βρει λεφτά στο πεζοδρόμιο θα τα παραδώσει στην αστυνομία,πως οι Ελβετοί το καμάρι του πολιτισμού(μη χέσω) μαζεύει τέτοιο χρήμα χωρίς να ενδιαφέρεται από που προέρχεται?
Γιατί αν προέρχεται ΚΑΙ από ναρκωτικά εισαι συνυπεύθυνοι για το παγκόσμιο αυτό έγκλημα,απλώς οι κ@λοτρπίδα σας να περνάει καλά κι από κει κι έξω δε γαμέις.....ΕDIT:Ο διεθνιστής Παπανδρέου ο Σαμαράς και οι λοιποί κηφήνες είναι τα τσιράκια των αφεντικών σου.
Οταν η Ελλάδα θα αποκτήσει άρχοντα με balls θα τρέμει η κ@λοτρυπίδα των Γερμαναράδων κι αυτό είναι που φοβούνται,μη ξυπνήσει ο Ελληνας και βγάλει αυτοκίνητο ή πλυντήρια.......γιατί για IQ ο Γερμανός είναι να κάνει μόνο ότι του λένε τα αφεντικά του,βρύση στο σπίτι του την αλλάζει ο υδραυλικός που του πηδάει τη γυναίκα. -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Απο μένα πάντως θεωρώ πολύ πιθανό να βγάλει τα κόμπλεξ μου σε μορφή αγριομπινελικίων μιας και έχω το κόμπλεξ να μην ανέχομαι εύκολα φασίζουσες νοοτροπίες.Με έβαλες στη θέση μου
Δεν σε έχω δει πάντως να ξεσπάς έναντι φασίζουσων νοοτροπιών στο φόρουμ ή έστω εδώ, μάλλον τις ανέχεσαι αρκετά εύκολα.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Απο μένα πάντως θεωρώ πολύ πιθανό να βγάλει τα κόμπλεξ μου σε μορφή αγριομπινελικίων μιας και έχω το κόμπλεξ να μην ανέχομαι εύκολα φασίζουσες νοοτροπίες.Με έβαλες στη θέση μου
Δεν σε έχω δει πάντως να ξεσπάς έναντι φασίζουσων νοοτροπιών στο φόρουμ ή έστω εδώ, μάλλον τις ανέχεσαι αρκετά εύκολα.
Είδες πόσο ανεκτικός είμαι; Προσπαθώ να τους έχω χεζμένους
Απ την άλλη δεν θέλω να σε βάλω σε κάποια θέση, πρόβλημα σου πως ζυγίζεις τα πράγματα, τι θεωρεις κόμπλεξ και αν αντιδράς η όχι σε φασιστικού τύπου μαζικές επιθέσεις αλα τρίφον. -
Ο χρήστης imago έγραψε:
Δεν το πιάνετε ε; Όταν βγαίνει κάποιος και λέει ότι δίνει τη μάχη και αγωνίζεται και γι'αυτο παραμένει Ελλάδα είναι αυτονόητο να αναρωτηθεί ο άλλος πως το κάνει αυτό; Έστω για το κοινό κάλο, για να δώσει ένα παράδειγμα στους άλλους; Απ'οτι φαίνεται όχι δεν είναι αυτονόητο. Και η μάχη είναι κρυφή και εσωτερική ίσως. Εγώ δεν διατείνομαι ότι δίνω τίποτα μάχες και τέτοια. Τι με ρωτάτε; Ρωτώ τον ήρωα και τον όποιο ήρωα ο οποίος διατείνεται ότι δίνει μάχες να πει τι ακριβώς κάνει.
Βγαινει ο ένας και μας λέει ότι βγάζει πιο πολλά λεφτά από μένα, βγαίνει ο άλλος με λέει γενίτσαρο, ο καθένας το μακρύ το και το κοντό του, χεστήκαμε. Κανένας με μάχη υπάρχει να μας πει τι κάνει; ΟΧΙ.Δεν θα σου πω τι έκανα εγώ. Μια Κυριακή ξημέρωμα που λες, πριν ακόμη γεννηθείς εσύ, με μαζέψανε κάτι λεβέντες. Ήρωας δεν είμαι ούτε το παίζω. Το μεσημέρι ήμουν έτοιμος, όχι σε χαρτί, αλλά και στους τοίχους να υπογράψω. Υπήρξαν όμως άλλοι, άνθρωποι που εσύ σήμερα θα τους έβριζες, οι οποίοι αντέξανε καταστάσεις που ούτε ονειρεύεσαι. Για να μπορείς εσύ σήμερα να μιλάς ελεύθερα.
Τρωνε και σήμερα κάποιοι ξύλο αν και όποτε χρειαστεί μη νομίζεις, αρκει να κριθεί απαραίτητο. Απλά δεν ζεις παρόμοιες καταστάσεις με τότε επειδή η τεχνολογία έχει προοδεύσει και πλέον οι τρίφονες παράγονται βιομηχανικά.
Σοβαρά νομίζεις πως ο τρίφονας μιλάει ελεύθερα ; -
Κοντεύουμε την 50άρα (σελίδα...), για ένα τοπικό που υπάρχει μόνον για να νομίζει κάποιος δυστυχής καταπιεσμένος ανθρωπάκος, πως είναι ανώτερος από κάποιους άλλους...
Αν ασχολείστε γιατί διασκεδάζετε, συνεχίστε. Αν ασχολείστε γιατί ενοχλείστε, αλλάξτε τοπικό κι αφήστε το να περιέλθει σε ανυποληψία, θα κάνει καλό και στον Ελβετό φίλο μας, ν' ασχοληθεί με κάτι δημιουργικότερο από την παραγωγή ανοησίας.Η δυστυχία, δεν έχει πλάκα. Και μιλώ για την δυστυχία του φίλου μας, είναι φανερό πως δεν μιλάμε για ευτυχισμένο ή ισορροπημένο άτομο. Αφήστε τον λοιπόν ήσυχο, σε όλους θα κάνει καλό (και περισσότερο στον ίδιο).
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
:lol:
+1-1
Και με ποιον θα έχουμε να παίζουμε μετά; Τέτοιο φυντάνι έχει να ξαναεμφανιστεί από την εποχή του Πιπίνου.
-
IntoMegane.....
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Κοντεύουμε την 50άρα (σελίδα...), για ένα τοπικό που υπάρχει μόνον για να νομίζει κάποιος δυστυχής καταπιεσμένος ανθρωπάκος, πως είναι ανώτερος από κάποιους άλλους...
Αν ασχολείστε γιατί διασκεδάζετε, συνεχίστε. Αν ασχολείστε γιατί ενοχλείστε, αλλάξτε τοπικό κι αφήστε το να περιέλθει σε ανυποληψία, θα κάνει καλό και στον Ελβετό φίλο μας, ν' ασχοληθεί με κάτι δημιουργικότερο από την παραγωγή ανοησίας.Η δυστυχία, δεν έχει πλάκα. Και μιλώ για την δυστυχία του φίλου μας, είναι φανερό πως δεν μιλάμε για ευτυχισμένο ή ισορροπημένο άτομο. Αφήστε τον λοιπόν ήσυχο, σε όλους θα κάνει καλό (και περισσότερο στον ίδιο).
Την δικιά μας ευτυχία την έχεις χεσμένη ε;
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Σκέψου, ακόμα και ο imago -που έδειξε μπολικη υπομονή στις ανοησίες του Φύτρωνα- άρχισε να του τα χώνει..
-
Πάντως εγώ δεν δίνω μάχη για επιβίωση στην Ελλάδα. Πληρώνω κάθε παράλογο φόρο και πάλι ζω άνετα. Μάλλον δεν μένω στην ίδια Ελλάδα. Δεν είναι ντροπή η φτώχεια άλλα ούτε και η τίμια ''καλοπέραση''. Και πιστέψτε με ακόμα και στην Ελλάδα υπάρχουν αρκετοί τίμιοι άνθρωποι πολύ πλουσιότεροι από τους περισσότερους από εμάς (όπου και αν ζούμε) και από αρκετούς ξένους, Ελβετούς και λοιπούς. Είναι αυτό που λέμε ΠΛΟΥΣΙΟΙ. Και μένουν Ελλάδα. Γιατί άρεγε; Στην Ελλάδα φτάσαμε να θεωρούμε ντροπή, έγκλημα το κάποιος να περνάει καλά. Πρέπει όλοι να σφαζόμαστε με το ΠΑΜΕ, τους κουκουλοφόρους και το ΚΚΕ στο κέντρο. Νομίζω ότι όλοι τα χώνουν στον Τρύφων επειδή επαναλαμβάνει έντονα κάτι που δεν ισχυεί και εκνευρίζει τους περισσότερους
-
Ήρωες, ήρωες όλοι. Ο λαός λέει είναι παιδί, και αν του δίνεις λεφτά και δεν ξέρω τι.
Ο πατέρας μου ήταν αντάρτης στα βουνά, καταδικάστηκε σε θάνατο στην απελευθέρωση από τους φιλέλληνες πατριώτες και έφυγε εξορία να σωθεί. Ήρωες. Τελικά μάλλον οι 'άλλοι' φταίνε ε; Τους αλήτες.
Συγκρίσεις χωρών (Ελλάδα vs. Ελβετία, ΗΠΑ, Νεπαλ...) [Διάσπα