-
Ήτοι?
-
Ακριβό και αργό.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Ήτοι?αργο, και λογοκρισια σε σημειο αηδιας
-
Μια διορθωση, παρακαλω!
Ο κατοχος SLK, δεν ψαχνει απεγνωσμενα τρυπα..
Ο κατοχος SLK, ΔΙΑΛΕΓΕΙ! -
ναι το ξέρω
512kb/sec
αμα πάω δε θα μπορέσω να μιλάω με τη μαμά μέσω skype να μου δίνει συνταγές -
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
Δεν υπάρχει ταπεινή δουλειά. Όποιος έχει ανάγκη να δουλέψει δουλεύει. Εγώ αν έπρεπε να δουλεύω στα McDonald's για να ταΐσω την οικογένεια μου δεν θα είχα κανένα πρόβλημα, μόνο στην Ελλάδα είναι όλοι πρόεδροι και managers.
link???
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Δεν υπάρχει ταπεινή δουλειά. Όποιος έχει ανάγκη να δουλέψει δουλεύει. Εγώ αν έπρεπε να δουλεύω στα McDonald's για να ταΐσω την οικογένεια μου δεν θα είχα κανένα πρόβλημα, μόνο στην Ελλάδα είναι όλοι πρόεδροι και managers.
link???
Δεν υπάρχει link. Δε βρέθηκε υπάλληλος για να συντάξει το άρθρο.
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
link???
Δεν υπάρχει link. Δε βρέθηκε υπάλληλος για να συντάξει το άρθρο.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Φτάνει... [Mod]Το πρώτο μου edit [Mod]...
-
n00b
-
Παροτι δεν διαβασα αυτο που εγραψες Τρυφωνα, ειμαι σιγουρος οτι ηταν ανταξιο της ανατροφης σου, του χαρακτηρα σου και της προσωπικοτητας σου.
Σε ευχαριστω. -
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Παροτι δεν διαβασα αυτο που εγραψες Τρυφωνα, ειμαι σιγουρος οτι ηταν ανταξιο της ανατροφης σου, του χαρακτηρα σου και της προσωπικοτητας σου.
Σε ευχαριστω.Παρακαλώ, υπόχρεος, πάντως μην νομίζεις δεν ήταν τίποτα τρομερό, μερικοί υπερευαίσθητοι σοκαρίστηκαν...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Αντιθέτως τα τωρινά παρτσακλά που τραγουδάνε ποπάκια που που δεν έχουν καμία σχέση με τον Στράτο, τον Καζαντζίδη και την Μπέλλου ούτε να διαβάσω τα ονόματά τους στην μαρκίζα δεν μπορώ, όχι να μπω και μέσα στο μαγαζί!
Εχουν τεραστια σχεση, ειναι ο,τι ακριβως ηταν και ολοι αυτοι τοτε. Παιζουν λαϊκη μουσικη, δηλαδη εκφραζουν το λαο, μας αρεσει ή οχι. Οπως εξεφραζε το λαο ο Καζαντζιδης με τους αμανεδες του πριν 40 χρονια, ετσι εκφραζει το λαο η [insert τσουλακι here] που τραγουδαει για τα ψευτικα βυζια της και την ανορεξια της. Ειναι 100% γνησιο, το νιωθει, οπως το νιωθουν και αυτοι που την ακουν. Οσο να'ναι οταν βγαινεις με την SLK Σαββατο βραδυ ψαχνοντας απεγνωσμενα για το πουλι σου μια τρυπα δυσκολα θα σε αγγιξουν οι στιχοι για τους μεταναστες στις φαμπρικες και τα εργοστασια της Γερμανιας με την κακομοιρα μανα, δε βρισκεις; Βεβαια με τη συνολικη κατασταση της χωρας δεν αποκλειω σε καμια περιπτωση την επιστροφη της δημοφιλους μουσικης στους αμανεδες παραυτα
Να μη συγχέουμε τη λαϊκή μουσική με τις σαχλαμάρες λαϊκής κατανάλωσης.
Σε κάθε εποχή υπήρχαν τα καλά τραγούδια και οι βλακείες που γράφονταν στο πόδι. Οι ποιοτικοί συνθέτες και αυτοί που τραγούδαγαν 2 ρίμες με λίγο γρατζούνισμα στο όργανο.ΚΑΙ σήμερα υπάρχουν τα καλά λαϊκά τραγούδια, πχ του Μάλαμα ή του Σφακιανάκη (έχει πει ορισμένα πολύ καλά), και οι μπουρδίτσες του Φοίβου και της Άντζελας Δημητρίου.
Στην ποιότητα της τέχνης, ευτυχώς, δεν ισχύει δημοκρατία.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
link???
Google search results for Προεδρος in Greece -> About 52,100,000 results (0.30 seconds)
Google search results for President in Germany -> About 35,500,000 results (0.25 seconds) -
Google search for president in UK Environ 1 160 000 000 résultats (0,27 secondes)
-
link???
Google search results for Προεδρος in Greece -> About 52,100,000 results (0.30 seconds)
Google search results for President in Germany -> About 35,500,000 results (0.25 seconds)Γερμανικα ακομα δεν εμαθες ε?
-
Φαίνεται νομίζω
-
Τι είπες προεδρα (replace accordingly with Senior, Global, Worldwide, Manager, etc.);
-
Τι είπες προεδρα (replace accordingly with Senior, Global, Worldwide, Manager, etc.);Keep walking
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τι είπες προεδρα (replace accordingly with Senior, Global, Worldwide, Manager, etc.);
Keep walking
Εγώ θα έλεγα keep swimming.
Συγκρίσεις χωρών (Ελλάδα vs. Ελβετία, ΗΠΑ, Νεπαλ...) [Διάσπα