-
καλησπερα παιδια γνωριζει κανενασ τη προβληματα μπορει να προκληθουν απο αυτην τη μετατροπη παραθετω ενα site http://autogroupae.car.gr/parts/view/788473/ πειται μου γνωμες??
-
καλησπερα παιδια γνωριζει κανενασ τη προβληματα μπορει να προκληθουν απο αυτην τη μετατροπη παραθετω ενα site http://autogroupae.car.gr/parts/view/788473/ πειται μου γνωμες??
-
-
Το κυριότερο πρόβλημα είναι πως θα ελαφρύνουν την τσέπη σου άνευ λόγου. Και σίγουρα το αυτοκίνητο δεν θα γίνει ούτε στο ελάχιστο περισσότερο υβριδικό.
Με λίγα λόγια, πρόκειται για απάτη. Λίγη φυσική χρειάζεται για να καταλάβεις πόσο αστείο είναι το συγκεκριμένο.Το βάρεσα με το Defy μου.
-
Απατεωνιές.-
-
Ωπα παιδια.Προσωπικη αποψη δεν εχω,τυχαινει ομως να γνωριζω τον Johnv6 που το εχει βαλει στο αμαξι του.Το αυτοκινητο ΔΕΝ κινηται με υδρογονο φυσικα,απλα εμπλουτιζει το καυσιμο.Σε συζητησεις που εχουμε κανει ισχυριζεται οτι η οικονομια που εχει υπερβαινει το 25%.
-
Κοινή Λογική χρειάζεται, όχι γνώσεις Φυσικής... Τα αυτοκίνητα είναι 'κατασκευές' που ξεκινούν από ένα σχέδιο στο χαρτί, (εντάξει, σε Η/Υ), και καταλήγουν σαν ένα σύνολο από πολλές χιλιάδες εξαρτήματα που συνεργάζονται για να πάρουμε το τελικό προϊόν.
Μεταξύ του αρχικού 'χαρτιού' και του τελικού προιόντος, (πριν καν μπούμε στη διαδικασία να κατασκευαστεί μαζικά), δαπανώνται χιλιάδες ώρες σκέψης και εργασίας, από ανθρώπους που έχουν πτυχία, μεταπτυχιακά, διδακτορικά και εμπειρία δεκαετιών, όπως και τεράστια ποσά απο εταιρίες που προσπαθούν να ανταγωνιστούν και να κατασκευάσουν το καλύτερο αυτοκίνητο στην καλύτερη τιμή. Πολλαπλασιάζοντάς τώρα αυτό το γεγονός με τον αριθμό των βιομηχανιών και των μοντέλων που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά και θα πάρουμε μιά αίσθηση, για πόσα δισεκατομμύρια € και εκατομμύρια ανθρωποώρες συζητάμε.
Γεννάται λοιπόν το ερώτημα... Γιατί κανένα απο τα λαμπρά αυτά μυαλά και τσέπες, δεν έχει κυκλοφορήσει στην αγορά κάτι τέτοιο, παρ' όλο που αν το κάνει θα αποκτήσει σοβαρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και κατά συνέπεια σοβαρά κέρδη... ΓΙΑΤΙ?
Αν τόσα συλλογικά χρόνια εξειδικευμένης μόρφωσης, σε διάφορους τομείς και ειδικότητες, (απο βιομηχανικό σχεδιασμό μέχρι μάρκετινγκ) και τόσο χρήμα έχει σπαταληθεί από τους κατασκευαστές, και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει έστω ανακοινώσει, πόσο μάλλον κυκλοφορήσει, ένα τέτοιο πάμφτηνο (για το όφελος που παράγει) προϊόν... γιατί να μπώ στον κόπο να εξετάσω, γιατί να πιστέψω έναν έμπορο που δεν μπαίνει καν στον κόπο να βάλει ένα κενό μετά από κάθε κόμμα και τελεία (όπως συνηθίζεται στο στοιχειώδη γραπτό λόγο) στο διαφημιστικό του προιόντος του? Που δεν διαθέτει εταιρικό e-mail?
Αν μοιάζει πολύ καλό για να είνα αληθινό, τότε είναι. Τόσο απλά. Αν η γιαγιά μου πουλήσει έρωτα σε έναν εικοσάχρονο και του πεί οτι 'θα ζήσουμε μαζί για 50 χρόνια ακόμα και θα κάνουμε πολλά παιδιά', θα ξέρεις να τον συμβουλέψεις (φιλαράκο σε δουλεύει μή μασάς) για το αντίθετο... και το θέμα μας περιέχει το ίδιο διασκεδαστικά ψευδείς ισχυρισμούς.... Κοινή Λογική λοιπόν.
-
Λοιπόν, χτες ήμουν με κάτι φίλους και ένας εξ αυτών ετοιμάζεται να κάνει υδρογονοκίνητο το αμάξι του. Κόστος 700 ευρώ. Θα μπει του λένε ένα εξάρτημα στο πορτμπαγκάζ, κάτι σαν ένας κύβος 30 εκατοστών πλευράς περίπου το οποίο θα είναι γεμάτο πλακοειδείς καθόδους και ανόδους και θα παίρνει ρεύμα από τη μηχανή. Το απιονισμένο νερό θα διασπάται στα βασικά συστατικά του, και το υδρογόνο θα κατευθύνεται με σωληνώσεις στη μηχανή όπου θα αναμειγνύεται(?) με την βενζίνη και θα καίγεται κάνοντας οικονομία. Με δύο λίτρα νερό πας Λάρισα έλεγε.
Τι του λέγαμε να συνέλθει και να κοιτάξει και κανά κορδόνι γύρω του (ήμασταν σε φοιτητομπάρ στα Εξάρχεια και ανεβάζαμε τον μέσο όρο ηλικίας , εγώ δε είχα κουρευτεί γουλί και έμοιαζα με ασφαλίτης... ), τίποτα αυτός.Θα σας ενημερώσω σχετικώς άμα κάνει το κρίσιμο βήμα.
-
α) ούτε εγω έχω εταιρικό e-mail
β) μπούρδες το όλο σύστημα
γ) πότε θα κάνει κανένα μπαμ κανα τέτοιο... λολ -
Παιδιά συγγνώμη ξέχασα να βάλω το λινκ στο προηγούμενο ποστ μου. Να το τώρα:
http://www.teflonclub.gr/viewtopic.php?f=42&t=259&start=40 -
Αυτά τα 'συστήματα' έχουν νόημα για 3 κατηγορίες ανθρώπων:
- βλάκες
- πωλητές
- βλάκες και πωλητές
-
Ο χρήστης dt_210r έγραψε:
καλησπερα παιδια γνωριζει κανενασ τη προβληματα μπορει να προκληθουνΤο μονο σιγουρο ειναι οτι θα καις περισσοτερο απο οτι πριν
-
Είδατε που λείπει ο ποπολάρος !!!!
Μόνο αυτός θα απαντούσε σωστά !!!
-
Ξεχνάς την απελπισία του βέβαια στο συγκεκριμένο θέμα: βρήκες το ευαίσθητο σημείο του
μετατροπη σε υβριδικο