-
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Στην Γηραιά Αλβιόνα ....Να φύγετε, να πάτε αλλού! Δεν χωράμε άλλες εδώ!
-
One more!
-
Καλη σταδιοδρομία POP
Ενδιαφέρουσα εφαρμογή αυτή -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Στην Γηραιά Αλβιόνα ....
Να φύγετε, να πάτε αλλού! Δεν χωράμε άλλες εδώ!
+oo
Sent from my Atrix using smoke signals.
-
Εγώ είχα ενημερωθεί αρμοδίως χθες το βράδυ από τον δημιουργό για το νέο master-troll app! Εύγε Μπλάστερ!
Στο καλό ΠΟΠ! Να μας γράφεις!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εγώ είχα ενημερωθεί αρμοδίως χθες το βράδυ από τον δημιουργό για το νέο master-troll app! Εύγε Μπλάστερ!Στο καλό ΠΟΠ! Να μας γράφεις!
Ρε ότι θα μας γράφει θα μας γράφει
Το θέμα είναι που -
Εγώ είχα ενημερωθεί αρμοδίως χθες το βράδυ από τον δημιουργό για το νέο master-troll app! Εύγε Μπλάστερ!Ας μου πει καποιος και πως σταματαει!!! Συνεχώς μου βγαζει μπροστά τις πινακίδες ... οι οποίες δεν έχουν και συνεχή εναλλαγή! Αλλα βλέπω συνέχεια μπροστα μου ένα 'δεν ισχύει!'
Εγώ είχα ενημερωθεί αρμοδίως χθες το βράδυ από τον δημιουργό για το νέο master-troll app! Εύγε Μπλάστερ!
Ρε ότι θα μας γράφει θα μας γράφει
Το θέμα είναι πουΕίπε χθες! Ενα MSN αποσταση θα είμαστε! Με το 'καδρο' θα μιλάμε!
-
Πάτα alt+cntrl+del και από τα proccesses κλείστο
-
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Πάτα alt+cntrl+del και από τα proccesses κλείστοΜε την προσωπική μου τεχνική υΠΟΠστήριξη να φευγει μακρυά ... δεν είμαι για τετοια!!! Απο την πρίζα τον έβγαλα τον η/υ!
-
Ντοντ γουορυ, θα βγει για σενα POPapp blocker.
-
Συγκινηση η εφαρμογη..Εκει που μου πεταξε το πρωτο ποστ και λεω οκ αυτο ηταν,μου πεταει '''η αυριανη παντα ηταν για τον π@@τσο...'''
Καλο ταξιδι -
Kαλο ταξιδι ΠΟΠ και χουφτωσε τις δικηγορινες στην γηραια Αλβιονα . Καλη σταδιοδρομια και καλη επιτυχια σε οτι κανεις
-
Καλή εγκατάσταση και όλα δεξιά, εύχομαι!
Σπουδές, δουλειά, γυναίκα? Συνδυασμός αυτών?
-
Διακοπες.
-
Εγώ είχα ενημερωθεί αρμοδίως χθες το βράδυ από τον δημιουργό για το νέο master-troll app! Εύγε Μπλάστερ!Στο καλό ΠΟΠ! Να μας γράφεις!
Ελπιζω να μεταβιβασες τις ευχες μου.Αν μαθω οτι δεν το εκανες εχεις τρεις μερες στερηση εισοδου
Στο καλο Ποπ ,ευχομαι το καλυτερο!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ελπιζω να μεταβιβασες τις ευχες μου.Αν μαθω οτι δεν το εκανες εχεις τρεις μερες στερηση εισοδου
Στο καλο Ποπ ,ευχομαι το καλυτερο!
Οοοοοοο Ακυρο που δωσε ο Μπιλλ
-
καλή τύχη στον ποπολάρο στο νησί των κουνιστών τσαγάκηδων...τον θέλανε λίγο πολιτισμό οι μαιμούδες...θα τους πάρει ο διάολος τα ρόβερ
-
Το 4ΤΦΒΕ έχει στείλει εκεί αξιόλογα και πολύ καλά 'κομμάτια' του! Εχουν να μάθουν πολλά οι Αγγλοι!
Καλό ταξίδι και καλή σταδιοδρομία