-
Εμεις προτρεχουμε και ξεκιναμε το δημοψηφισμα!
-
-
-
Ευρώ, αλλά σέβομαι και την αντίθετη άποψη.
Είμαι περίεργος πάντως. Άμα βγούμε απ' το ευρώ μετά ποιος θα είναι ο εθνικός στόχος; Να ξαναμπούμε; -
Ο χρήστης imago έγραψε:
Ευρώ, αλλά σέβομαι και την αντίθετη άποψη.
Είμαι περίεργος πάντως. Άμα βγούμε απ' το ευρώ μετά ποιος θα είναι ο εθνικός στόχος; Να ξαναμπούμε;αμα βγουμε με τι λεφτα θα τυπωσουμε εθνικο νομισμα?
-
Ειναι ξεκαθαρα εκβιαστικο το ρωτημα ειναι ολα στημενα εννοειτε πως ητανε ενημερωμενοι οι ευρωπαιοι εταιροι μας θελουν να φοβισουν τον λαο αναστελοντας την 6 δοση που ισως οδηγηση σε καποια καθυστερηση στις συνταξεις και στους μισθους και ετσι τρομοκρατειται ο κοσμος και θα παει να ψηφισει ναι αφου θα τους περασουν το μηνυμα κοιταξτε τι θα παθατε αν βγουμε απο το ευρω και ετσι θα περασει η καινουργια δανειακη συμβαση και ο ΓΑΠ θα παρει ανανεωμενη ψηφος εμπιστοσυνης και το αποτελεσμα του δημοψηφισματος θα το χρησιμοποιησει σε περιπτωση που ειναι ναι σαν ψηφος εμπιστοσυνης του λαου στην πολιτικη του και θα περασει μετεπειτα νεα σκληροτερα μετρα!
-
Mιας και ειμαστε μια μη παραγωγικη χωρα αναγκαστικα μενουμε στο ευρω, το οποιο αναθεμα με μεχρι ποτε θα μας κρατησει ζωντανους οποτε η απαντηση ειναι ναι.
@Atel
Ακριβως!!!Πεταει το μπαλακι στο λαο γιατι ξερει οτι σε αυτο το σημειο η μονη απαντηση ειναι ναι οποτε μετα θα κανει οτι γουσταρει με την δικαιολογια πως εμεις το ζητησαμε.Κλασσικη χουντικη πολιτικη, η ναι θα ψηφισετε η .....ναι. -
Συγνώμη ... αυτο θα είναι το ερωτημα του δημοψηφίσματος?
-
Αφου αυτο ειναι το ποιο δημοκρατικο.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Συγνώμη ... αυτο θα είναι το ερωτημα του δημοψηφίσματος?ναι, ο ανακοινωσαν οι Μερκελ-Σαρκοζυ και το επιβεβαιωσε ο δικος μας κομπαρσος
-
Τίγρη στο άλλο θέμα μου είπες οτι όλες οι δημοσκοπήσεις λένε για προβάδισμα του ΟΧΙ.
απο εκείνη την ώρα ψάχνω να βρω τέτοιες δημοσκοπήσεις και δεν βρίσκω.
αν θέλεις στείλε μου λινκ, εκτός και αν μπερδεύτηκες και θυμόσουν δημοσκοπήσεις που έλεγαν όχι στο μνημόνιοΙΜΗΟ το αποτέλεσμα είναι σιγουράκι. το ναι στέλνει ταμείο.
-
Δεν θα γίνει ποτέ το δημοψήφισμα μην κουράζεστε...
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Τίγρη στο άλλο θέμα μου είπες οτι όλες οι δημοσκοπήσεις λένε για προβάδισμα του ΟΧΙ.
αν θέλεις στείλε μου λινκ, εκτός και αν μπερδεύτηκες και θυμόσουν δημοσκοπήσεις που έλεγαν όχι στο μνημόνιοΙΜΗΟ το αποτέλεσμα είναι σιγουράκι. το ναι στέλνει ταμείο.
δεν ξερω το κατα ποσο αξιοπιστες ειναι αλλα ενα δειγμα μπορουμε να εχουμε απο εκει απο διαφορες δημοσκοπησεις σε μορφη ερωτησεων που τριγυρνανε στο facebook οπου απαντησα και εγω το οχι προηγειτε με μεγαλη διαφορα του ναι σε τουλαχιστον 3 οπου ειδα εγω!
-
Καθαρό ερώτημα, χωρίς υπεκφυγές. Τελείωσαν τα ψέμματα. Μάλλον δεν θα το δούμε να γίνεται το δημοψήφισμα, κρίμα, κάποιοι θέλουν ΠΟΛΥ να αποτρέψουν τη γνήσια γνώμη του κόσμου, όποια κι αν είναι αυτή. Ορισμένες φορές δε, ο ίδιος ο κόσμος αυταπατάται πως πρόκειται για εκβιαστικό δίλημμα και θα απέχει (ω θεοί). Ας έχει, εδώ βλέπουμε αποχή στις εκλογές στο 40%, εδώ θα κολλήσουμε; Η ηλιθιότητα είναι δικαίωμα πολλών.
Αν γίνει τέλος πάντων, απαντώ Ευρώ και Ναι στη δανειακή σύμβαση (όποια μορφή λάβει το ερώτημα τέλος πάντων).
Atel... και panos2171, , έχετε επιλογή να ψηφίσετε και όχι. Από εκεί και πέρα θεωρώ πως το έχει πάρει απόφαση πως ανεξαρτήτως αποτελέσματος δημοψηφίσματος ( αν γίνει λέμε, και πάλι) θα πάει σε εκλογές. Δεν αντέχει άλλο η κυβέρνηση, ούτε πολιτικά, ούτε κοινοβουλευτικά σαν επέκταση.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Δεν θα γίνει ποτέ το δημοψήφισμα μην κουράζεστε...παιζει πολυ δυνατα αυτο το ενδεχομενο να μην περασει απο την βουλη το δημοψηφισμα ενω εγω πιστευω οτι την ψηφος εμπιστοσυνης την Παρασκευη θα την παρει κουτσα στραβα ο ΓΑΠ για το δημοψηφισμα εχω αρκετες αμφιβολιες αν θα ψηφιστει στην βουλη.Υπαρχει και μια αλλη αποψη ενα αλλο ενδεχομενο οπως αυτο εδω http://fimotro.blogspot.com/2011/11/blog-post_6809.html
-
Ο χρήστης Atel... έγραψε:
δεν ξερω το κατα ποσο αξιοπιστες ειναι αλλα ενα δειγμα μπορουμε να εχουμε απο εκει απο διαφορες δημοσκοπησεις σε μορφη ερωτησεων που τριγυρνανε στο facebook οπου απαντησα και εγω το οχι προηγειτε με μεγαλη διαφορα του ναι σε τουλαχιστον 3 οπου ειδα εγω!
αν μου βρεις κάποιο άλλο site μπορώ να το δεχτώ αλλά το facebook δεν είναι ανταποκρίνεται στην πραγματική σύνθεση της ελληνικής κοινωνίας ΙΜΗΟ.
πχ απο in.gr προηγείται το ΝΑΙ μέχρι τώρα.
http://news.in.gr/polls-archive/poll-vote/?plid=512 -
Εγώ που θέλω παραμονή στο ευρώ αλλά αλλαγή πολιτικής τι να διαλέξω; Γιατί το ΝΑΙ μπορεί να δώσει λευκή επιταγή στον ΓΑΠ (εδώ, υποτίθεται, την έδωσαν οι δημοτικές...).
-
Δεν ταυτίζονται αυτά τα δύο. Κι αν προσπαθήσει να τα ταυτίσει ο ΓΑΠ, θα φάει περισσότερο ξύλο.
Θα παρακολουθώ το τόπιξ (ειδικά την ψηφοφορία) με ενδιαφέρον.
-
Ο χρήστης emil έγραψε:
Εγώ που θέλω παραμονή στο ευρώ αλλά αλλαγή πολιτικής τι να διαλέξω; Γιατί το ΝΑΙ μπορεί να δώσει λευκή επιταγή στον ΓΑΠ (εδώ, υποτίθεται, την έδωσαν οι δημοτικές...).Ξέχνα το. Δεν υπάρχει δημοψήφισμα.
Επίσης, αλλαγή πολιτικής: ξέχνα την. Μόνη περίπτωση να βγει κόμμα πλειοψηφικό εκτός ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Αλλά με τα όσα ακούμε σήμερα τουλάχιστον, και τότε το εκβιαστικό δίλημμα θα παραμένει: σύμβαση και ευρώ ή δραχμή.
Δεν είναι ρυθμιστές οι έλληνες κυβερνώντες, όποιοι κι αν είναι. Έγινε τρομακτικά σαφές αυτό εχθές.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Θα παρακολουθώ το τόπιξ (ειδικά την ψηφοφορία) με ενδιαφέρον.
Δημοψηφισμα !