-
Δηλαδή ρε παιδιά ποιος παράγει αξιόπιστα και ποιοτικά οχήματα σήμερα Αφού δεν το κάνουν οι δύο μεγαλύτεροι κατασκευαστές στον κόσμο; (VW - Skoda - Audi - Seat, Toyota - Lexus)
Είναι γνωστό πως το Golf δεν είναι αξιόπιστο -
To gruppo.
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Ότι και αν λένε κάποιοι η Toyota είναι από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές οχημάτων στο κόσμο. Και στην Ελλάδα είναι 1η.1.13 ...
H carina ειναι μπουρδελο..Ταυρε χτυπησου οσο θες..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ότι και αν λένε κάποιοι η Toyota είναι από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές οχημάτων στο κόσμο. Και στην Ελλάδα είναι 1η.
1.13 ...
H carina ειναι μπουρδελο..Ταυρε χτυπησου οσο θες..
Δεν βλέπω που είναι το αστείο και μόνο εσύ γελάς.
Πρώτη φορά με κάτι που γράφω εγώ -
Πρεπει να σαι ευτυχισμενος που δε χαμπαριαζεις τιποτα οσα και να σου πουν, οσες μαλακιες και να γραψεις δω μεσα.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πρεπει να σαι ευτυχισμενος που δε χαμπαριαζεις τιποτα οσα και να σου πουν, οσες μαλακιες και να γραψεις δω μεσα.Αν χαμπάριαζα κάθε φορά που μου λες ότι γράφω μαλακίες τότε θα ήμουνα μαλάκας. Όπως βλέπεις όμως είσαι ο μόνος που μου το επισημαίνει συνεχώς. Δεν λέω έχω γράψει και μαλακίες άλλα εσυ το παρακάνεις. Και όταν κάποιος δεν συμφωνεί μαζί σου ίσως και να μην είναι τόσο μαλακας απλά γιατί λέει κάτι που δεν σου αρέσει. Φιλικά πάντα.
-
Απλα οι υπολοιποι βαριουνται να στα πουν στα ισα, αν και μεταξυ μας στη λεει κοσμος αρκετος... Ετσι ειναι το στυλ μου, αμα διαβαζω μαλακιες απανταω και φυσικα εχω ορεξη να δουλευω κοσμο που σκεφτεται και γραφει με συγκεκριμενο τροπο.
-
Τότε τι να σου πω λέγε μου την! Δεν θα πεθάνω κιόλας. Και εμένα το στυλ είναι να γράφω έτσι με αυτό τον τρόπο. Δεν πάω κόντρα σε κάποιο κανόνα άρα είμαι οκ. Πάντως δεν μπορείς να ελένξεις το πως σκέφτομαι. Και εγώ ξέρω ότι δεν σκεφτόμαστε όλοι με τον ίδιο τρόπο. Τώρα αν ο δικός μου είναι ηλίθειος.... πρόβλημα μου.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Επικίνδυνο δεν είναι αλλά σίγουρα υπάρχουν καλύτερα αυτοκίνητα από αυτό. Πολύς κόσμος απλά αντιμετωπίζει τα αυτοκίνητα σαν ψυγεία ή πλυντήρια και για αυτό υπάρχει η Τογιότα και η κάθε Τογιότα.Γιατί ποιές εταιρείες σήμερα αντιμετωπίζουν τα αυτοκίνητα που παράγουν ώς μηχανήματα απόλαυσης, πέραν των καθαρά 'σπορτίφ'(sic) εταιρειών;
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Δηλαδή ρε παιδιά ποιος παράγει αξιόπιστα και ποιοτικά οχήματα σήμερα Αφού δεν το κάνουν οι δύο μεγαλύτεροι κατασκευαστές στον κόσμο; (VW - Skoda - Audi - Seat, Toyota - Lexus)
Είναι γνωστό πως το Golf δεν είναι αξιόπιστοTo gruppo.
Ευθυμήσαμε! Να' σαι καλά φίλε, μεσημεριάτικα Κυριακή ήταν ό,τι καλύτερο για να ανέβει η διάθεση!!!!
ΥΓ:Χρειάζονται guts ή πολύ χιούμορ ώστε να φτύνεις την αξιοπιστία των Γιαπωνέζικων και να προτιμάς τα Ιταλικά αμάξια για την τους,
ειδικά αν δεν συντρέχουν άλλοι λόγοι (ποτό, οπαδισμός, προπαγάνδα, συμφέροντα-ποσοστά κλπ).Είπαμε δε διακρίνονται όλα τα Γιαπωνέζικα μοντέλα για την οδηγική τους ευχαρίστηση (όπως τέλος πάντων την αντιλαμβάνεται ο καθένας...),
αλλά τουλάχιστον στην αξιοπιστία δεν μπορείς να προσάψεις πολλά πολλά στα περισσότερα Γιαπωνέζικα.
Προδίδεις οπαδισμό, καλύτερα βγάλε τα ιταλικά γυαλιά. -
Ο χρήστης IasonasPeri έγραψε:
Προδίδεις οπαδισμό, καλύτερα βγάλε τα ιταλικά γυαλιά.
Δωσε του τα δικα σου τα Ιαπωνικα .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εγώ; Ιαπωνικά;
Κορυφαίο! Να είσαι καλά! Το χιούμορ σου ξεπερνάει και τον προηγούμενο!
Εξ' ιδίων κρίνεις τα αλλοτρια;Επαναλαμβάνω.
Το να κατηγορείς ή να επαινέις εταιρείες χωρίς στοιχεία είναι αυτό που δείχνει οπαδισμό!
Φέρτε μελέτες που έχετε και αποδεικνύουν ότι συνολικά το gruppo είναι στην κορυφή της αξιοπιστίας των καταναλωτών!
Έτσι ειπώθηκε.
Φέρτε και άλλες πολλές έρευνες καταναλωτών, όχι περιπτωσιολογία.
Το δίκιο δεν είναι με το μέρος του gruppo, εκεί είναι το πρόβλημα.
Τί να κάνουμε δηλαδήΣ;...Βγάλτε λοιπόν τα γυαλιά που φοράτε γιατί σας ενοχλούν και στραβώνουν και τους άλλους!
Όπως συμβαίνει σε κάθε τόπικ του φόρουμ όπου υποψήφιοι αγοραστές ζητούν συμβουλές
πάντα έρχεται να επιδράμει η ίδια ομάδα ιταλόφιλων,
και να θάψουν κάθε άλλη πρόταση πλην των ιταλικών μοντέλων
και να επαινέσουν τα μοντέλα του gruppo.
Αυτό είναι το πρόβλημα με τον οπαδισμό που τυφλώνει! -
Σε αυτό το forum για να επιβιώσεις πρέπει να θεωρείς ότι όλοι είναι αξιόπιστοι (και ιδιαίτερα η Renault και η Alfa Romeo) εκτός από την VW και την Toyota (ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΠΑΓΚΩΣΜΙΩΣ). Αλλιώς δεν σε πέρνουν σοβαρά. Αν είναι δυνατόν να συγκρίνουμε τα Renault (που ακόμα μένουνε στο δρόμο και μυάζουν με τούρτα) με τα πρώτα σε πωλήσεις παγκοσμίως VW που όλοι βρίζουν επειδή είναι συντηριτικά.
-
Εγώ; Ιαπωνικά;
Κορυφαίο! Να είσαι καλά! Το χιούμορ σου ξεπερνάει και τον προηγούμενο!
Εξ' ιδίων κρίνεις τα αλλοτρια;Επαναλαμβάνω.
Το να κατηγορείς ή να επαινέις εταιρείες χωρίς στοιχεία είναι αυτό που δείχνει οπαδισμό!
Φέρτε μελέτες που έχετε και αποδεικνύουν ότι συνολικά το gruppo είναι στην κορυφή της αξιοπιστίας των καταναλωτών!
Έτσι ειπώθηκε.
Φέρτε και άλλες πολλές έρευνες καταναλωτών, όχι περιπτωσιολογία.
Το δίκιο δεν είναι με το μέρος του gruppo, εκεί είναι το πρόβλημα.
Τί να κάνουμε δηλαδήΣ;...Βγάλτε λοιπόν τα γυαλιά που φοράτε γιατί σας ενοχλούν και στραβώνουν και τους άλλους!
Όπως συμβαίνει σε κάθε τόπικ του φόρουμ όπου υποψήφιοι αγοραστές ζητούν συμβουλές
πάντα έρχεται να επιδράμει η ίδια ομάδα ιταλόφιλων,
και να θάψουν κάθε άλλη πρόταση πλην των ιταλικών μοντέλων
και να επαινέσουν τα μοντέλα του gruppo.
Αυτό είναι το πρόβλημα με τον οπαδισμό που τυφλώνει!Μεσημερι Κυριακης δεν θα κατσω να σου αναλυσω τιποτα.Βαριεμαι.Πιστευε οτι θελεις.
Εγω παντως κορεατικο οδηγαω .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μεσημερι Κυριακης δεν θα κατσω να σου αναλυσω τιποτα.Βαριεμαι.Πιστευε οτι θελεις.Εγω παντως κορεατικο οδηγαω .
Σου ξεκαθαρίζω πως το τί οδηγάς τώρα δε με απασχόλησε.
Δεν άνοιξα την αντιπαράθεση για να γίνεις ...δηλωσίας.
Επειδή όμως το αναφέρεις για να αποενοχοποιηθείς, σου λέω ότι η δήλωσή σου δε δείχνει και απαραίτητα τα φρονήματά σου.
Αν δεν κάνω λάθος, έχεις από παλιά μια μικρή προτίμηση και εσύ στο gruppo.Τώρα για το τί έχεις να μου αναλύσεις και βαριέσαι, δε βαριέσαι πες καλύτερα ότι δεν βρήκες κάτι ή αλλιώς με ελαφρά
αφού αν είχες κάτι εύκαιρο, θα ήσουν το ίδιο εκδηλωτικός όπως και όταν με ειρωνεύτηκες.
Ποιο όμως είναι το πρόβλημά σου σ' αυτά που ειπώθηκαν, ακόμα δεν το ξεκαθάρισες, μόνο μια θολούρα πετάς. -
Ο χρήστης GIOSOU έγραψε:
Επικίνδυνο δεν είναι αλλά σίγουρα υπάρχουν καλύτερα αυτοκίνητα από αυτό. Πολύς κόσμος απλά αντιμετωπίζει τα αυτοκίνητα σαν ψυγεία ή πλυντήρια και για αυτό υπάρχει η Τογιότα και η κάθε Τογιότα.
Γιατί ποιές εταιρείες σήμερα αντιμετωπίζουν τα αυτοκίνητα που παράγουν ώς μηχανήματα απόλαυσης, πέραν των καθαρά 'σπορτίφ'(sic) εταιρειών;
Η Mazda για παράδειγμα! Εταιρειάρα!
Προς τους λοιπούς: Έχετε μπερδέψει την αξιοπιστία με το καλό αυτοκίνητο. Ένα επικίνδυνο μπουρδέλο που δεν χαλάει ποτέ δεν λέγεται αυτοκίνητο! Αν θέλετε συνδυασμό των δύο, παίρνετε Mazda! Αθάνατα και στριφτερά μαζί! Εναλλακτικά τα πανέμορφα ιταλικά! Αθάνατα μπορεί να μην είναι, αλλά είναι αυτοκίνητα με @@!
-
Μεσημερι Κυριακης δεν θα κατσω να σου αναλυσω τιποτα.Βαριεμαι.Πιστευε οτι θελεις.
Εγω παντως κορεατικο οδηγαω .
Σου ξεκαθαρίζω πως το τί οδηγάς τώρα δε με απασχόλησε.
Δεν άνοιξα την αντιπαράθεση για να γίνεις ...δηλωσίας.
Επειδή όμως το αναφέρεις για να αποενοχοποιηθείς, σου λέω ότι η δήλωσή σου δε δείχνει και απαραίτητα τα φρονήματά σου.
Αν δεν κάνω λάθος, έχεις από παλιά μια μικρή προτίμηση και εσύ στο gruppo.Τώρα για το τί έχεις να μου αναλύσεις και βαριέσαι, δε βαριέσαι πες καλύτερα ότι δεν βρήκες κάτι ή αλλιώς με ελαφρά
αφού αν είχες κάτι εύκαιρο, θα ήσουν το ίδιο εκδηλωτικός όπως και όταν με ειρωνεύτηκες.
Ποιο όμως είναι το πρόβλημά σου σ' αυτά που ειπώθηκαν, ακόμα δεν το ξεκαθάρισες, μόνο μια θολούρα πετάς.Για 15 μερες μελος πολλα ξερεις.
Την αντιπαραθεση την ανοιξες κατηγορωντας τους αλλους για οπαδους ενω εσυ υποστηρίζεις τα Ιαπωνικα.Με γεια σου και χαρα σου.Μην σου φταινε οι αλλοι ομως.
Δεν σε ειρωνευτικα,απλα απαντησα με τον ιδιο τροπο που εκανες εσυ.Αν ηταν ειρωνεια τοτε εσυ την ξεκινησες.Οπως και να εχει το σκισαμε το θεμα.
-
Όχι όλα αυτοκίνητα είναι. Ακόμα και το Yugo.Το θέμα είναι τι αυτοκίνητα είναι και γιατι τα στιρίζουμε. Μήπως επειδή τα κατέχουμε;
Για την Mazda συμφωνώ. Είναι και γαμώ. -
Επικύνδυνο μπουρδέλο που δεν χαλάει ποτέ;
ΑΝΤΙΘΕΤΟ: Ακίνδυνη εκκλησία που χαλάει συνέχεια;
Ο καθένας κάνει την επιλογή του. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Προς τους λοιπούς: Έχετε μπερδέψει την αξιοπιστία με το καλό αυτοκίνητο. Ένα επικίνδυνο μπουρδέλο που δεν χαλάει ποτέ δεν λέγεται αυτοκίνητο! Αν θέλετε συνδυασμό των δύο, παίρνετε Mazda! Αθάνατα και στριφτερά μαζί! Εναλλακτικά τα πανέμορφα ιταλικά! Αθάνατα μπορεί να μην είναι, αλλά είναι αυτοκίνητα με @@!Φίλε μου γνώμη σου είναι βέβαια, τη σέβομαι τη γνώμη σου αλλά δε συμφωνώ καθόλου.
Ένα πράγμα είναι η οδηγική συμπεριφορά (υπόκειται σε μεγάλο βαθμό σε υποκειμενικά κριτήρια και απαιτήσεις)
και άλλο η αξιοπιστία του μηχανήματος.
Μη μπερδεύουμε τα βούρτσες με τις ...τους λούτσους.Ο καθένας διαλέγει με τις δικές του προτεραιότητες πχ δύσκολα κάποιος θα αγοράσει Prius για drifting (ευφημισμός mode on).
Νέο Toyota Auris