-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Με αυτό το μοτέρ έχει πιο πολύ πλάκα ένα yugo ... Oxι πως με το λάντσια είναι άσχημα
Στο lancia απλά θα καραφλιάσουν τα λάστιχα σε μια γρήγορη εκκίνηση, στο yugo θα κοπεί το σασί στη μέση
Μπα, με λίγη προσοχή στην ανάρτηση, μια χαρά θα είναι. Ούτως ή άλλως υπάρχει το αδελφάκι Punto GT που έχει έτοιμες λύσεις.
πχ: http://revlimit.forumotion.net/t107-topicΧα χα χα το ξερω το παιδι.Πιστεψε μονο Q car δεν ειναι , ακουγεται απο 2 τετραγωνα πριν , ειναι σαυρα , εχει αλλα φρενα κλπ κλπ.
Το δικο μου ειναι αρκετα καλο Q car θα ελεγα.Εμφανισιακα ειναι εντελως μαμα και εντελως αθορυβο , ακομα και το τελικο ειναι το ιδιο.ΣΕ οποιον εχω πει οτι ειναι 210 αλογα δεν το πιστευει χα χα χα πολυ γελιο...Γαμωτο εχει 17αρες ζαντες και ισως ψηλιαστει καποιος οτι κατι παιζει.Θα παω να του βαλω 15αρες- θα κερδισει κιολλας κατι σε σχεση με τις θεοβαρες 17αρες χα χα χα
Επισης ενα απο τα γνωστοτερα Q cars της εποχης μας ειναι το Golf 1,4 TSi 140.Εμφανισιακα αντε να εχουν καμια 16αρα ζαντα και με ενα προγραμμα μονο πανε στα 230 αλογα.
Υπαρχει στην αθηνα ενα που εμφανισιακα ειναι εντελως μαμα-μονο τελικο- και ειναι 290 αλογα(φοραει Φτερωτη τουρμπινας απο Κ04) ε ρε γελια που θα εχει ριξει στα φαναρια χα χα χα χα χα χαΈνα πειραγμένο Γκολφ είναι... σιγά τα ωά...
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Εχεις πνευματικα δικαιωματα για τα Post σου?προς τι η επιθετικότητα αγαπητέ;
στο έβαλα για να δεις ότι έχει ξαναειπωθεί και να μην λέμε τα ίδια και τα ίδια.
είναι εκνευριστικό όταν διαβάζει κάποιος το τόπικ πράγμα που προφανώς δεν έκανες εσύ... -
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εχεις πνευματικα δικαιωματα για τα Post σου?
προς τι η επιθετικότητα αγαπητέ;
στο έβαλα για να δεις ότι έχει ξαναειπωθεί και να μην λέμε τα ίδια και τα ίδια.
είναι εκνευριστικό όταν διαβάζει κάποιος το τόπικ πράγμα που προφανώς δεν έκανες εσύ...Πλακα μου κανεις τωρα ετσι?
Δηλαδη σε πειραξε οτι καποιος αλλος εγραψε το ιδιο με εσενα(βασικα σχεδον το ιδιο γιατι εγω τουλαχιστον εβαλα και καποιες επιπλεον πληροφοριες) σε ενα τοσο χαωδες forum?
Δηλαδη ελεος... -
Ηρέμησε γιατί κι εγώ ξέρω να φωνάζω.
Εβαλες κάτι σε ένα θέμα χωρίς να το διαβάσεις, 1ο φάουλ.
Εβαλες κάτι σε ένα θέμα με μόλις 7 σελ., 2ο φάουλ. (Εσύ μόνο ποστάρεις, δεν διάβαζεις αλήθεια;)Κι εκτός αυτού αντί να αναγνωρίσεις το λάθος σου (το έχω κάνει άπειρες φορές κ το έχω παραδεχτεί) έρχεσαι φορτσάτος και μου την λες κιόλας; Απλά ένα λινκ σου έβαλα λέγοντας ότι έχει ξαναμπεί. Ούτε σχολίασα ούτε ειρωνεύτηκα.
Tέλος από μένα γιατί το κουράσαμε. Σορι στους υπόλοιπους.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ηρέμησε γιατί κι εγώ ξέρω να φωνάζω.Εβαλες κάτι σε ένα θέμα χωρίς να το διαβάσεις, 1ο φάουλ.
Εβαλες κάτι σε ένα θέμα με μόλις 7 σελ., 2ο φάουλ. (Εσύ μόνο ποστάρεις, δεν διάβαζεις αλήθεια;)Κι εκτός αυτού αντί να αναγνωρίσεις το λάθος σου (το έχω κάνει άπειρες φορές κ το έχω παραδεχτεί) έρχεσαι φορτσάτος και μου την λες κιόλας; Απλά ένα λινκ σου έβαλα λέγοντας ότι έχει ξαναμπεί. Ούτε σχολίασα ούτε ειρωνεύτηκα.
Tέλος από μένα γιατί το κουράσαμε. Σορι στους υπόλοιπους.
Η αληθεια ειναι οτι διαβασα και τις 7 σελιδες πριν ποσταρω (τωρα σιγα μην το πιστεψεις.)
Aπλα μου φαινεται λες και τσακωνονται παιδακια στο δημοτικο επειδη ο δασκαλος συγχαρει το παιδι που ακουσε απο το διπλανο του την απαντηση και οχι το παιδι που πραγματικα την ηξερε.
Τεσπα τελος γιατι δεν εχει νοημα. -
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Ένα RS3 με προφυλακτήρες και ζαντολάστιχα βασικής έκδοσης, ίσως και ένα αυτοκόλλητο εταιρίας leasing στο πίσω τζάμι.Χωρίς σηματάκια και με διακριτικές ζάντες, κόλαση
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1947135/ -
-
Το έχει φίλος αυτό. Δεν είναι κακό αλλά δεν είναι και Type R!
-
http://www.youtube.com/watch?v=4PEo_31M1b0
Δυστυχώς μόνο για όσους ξέρουν γερμανικά. Δείτε το πρώτο λεπτό, το προσωπικό αυτοκίνητο του Tim Schrick, Alpina B8 Touring
με εμφάνιση 316 και 17αρες(18αρες ίσως??) σιδερενιες και V8 ... -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το έχει φίλος αυτό. Δεν είναι κακό αλλά δεν είναι και Type R!Βιαστικός είσαι. Αν διάβαζες καλύτερα την αγγελία ένα compressor και ένα 245hp
θα τα πρόσεχες.Μάλλον για περαιτέρω σκάλισμα της supercharged εκδοχή του κινητήρα αυτού πρόκειται
που στοκ ήταν στα 215 hp και 23.5 κιλά ροπής.
0-100 στα περίπου 6-6.5. -
Αν κάτι έλλειπε στην Corolla TS ήταν τα άλογα - NOT
-
Δεν είδες οτι γλύφει το πάτωμα?
Τώρα που θα βάζει όλη τη δύναμη κάτω να σας δω...
-
Boring...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αν κάτι έλλειπε στην Corolla TS ήταν τα άλογα - NOTΔεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά της βελτίωσης, αλλά ακόμα και στοκ ts, το θεωρώ sleeper-ish
-
Corolla KE30 με 3.0L VG30
Youtube Video -
Mε τελικη 240 με 4η για να περνας απο πανω τα οποια RS4-M3 πνιγονται απο τον περιοριστηΑρη,δε παιζεται η corolla,στο 0.35 τα λαστιχα τετραγωνιζουν στιγμιαια να βρουν προσφυση σαν m/t σε funny car
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Corolla KE30 με 3.0L VG30
Youtube VideoΚορυφή, o ορισμός του chassis twist.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Πως σκατα ξεκιναει με τοσο λιγο σπινιαρισμα??
Σωκρατη και το δικο σου δυνατο find, που το ξετρυπωσες?
-
Ο χρήστης Sheldon έγραψε:
Τα αγαπώ! Από τα αγαπημένα μου είναι το Peugeot 405 Mi16. Το είχε θείος μου και είχε αποφασίσει να το πουλήσει γιατί τα ανταλλακτικά του ήταν τόσο ακριβά και δυσεύρετα που δεν το συνέφερε στο τέλος. Πριν όμως προλάβει να το πουλήσει του το έκλεψαν και πήρε μια γερή αποζημείωση από την ασφαλιστική γιατί είχε γίνει ειδική ασφάλεια επειδή θεωρούταν συλλεκτικό στην Ελλάδα (ήταν μάλιστα η τετρακίνητη έκδοση που έφερε το διακριτικό 'x4').Ακόμη θυμάμαι πως γουργούριζε ο κινητήρας του και πόσο ΤΕΛΕΙΑ ανάρτηση είχε. Εξωτερικά φυσικά ήταν ένα απλό λευκό σεντάν με μια αεροτομή, σαν αυτό:
Σας δίνω και μερικά specs του συγκεκριμένου αυτοκινήτου: δίλιτρος turbo κινητήρας, 197 ίπποι, 0-100 σε μόλις 7 sec. και τελική 230 km/h.
Μαλλον εννοεις το T16 και οχι το Mi16. To Mi16 ηταν ατμοσφαιρικο 155 hp και το Τ16 turbo me 200 bhp.
KΚαι το ενα και το αλλο ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ αυτοκινητα......
Q Cars