-
Άντε καλά εχεις δίκιο.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Ε όχι, δεν έχει δίκιο πως να το κάνουμε δλδ
-
Ναι αλλά βαριέμαι να γράφω ξανά τα ίδια και τα ίδια. Όποιος θέλει να καταλάβει καταλαβαίνει. Eγώ μιλάω για σοβαρά μαγαζιά ο quadra για το alibaba και την έκθεση στο Αννόβερο άκρη δεν πρόκειται να βγεί.
Ας κάνω κι εγώ ένα bold statement
Τα Ιντερνετικά μαγαζιά πουλάνε Κινέζικα, το Amazon είναι Ιντερνετικό μαγαζί, η κάμερα που αγόρασα δεν είναι Logitech αλλά κινέζικη απομίμηση -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ε όχι, δεν έχει δίκιο πως να το κάνουμε δλδΈχει. Πάντα. By default
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ναι αλλά βαριέμαι να γράφω ξανά τα ίδια και τα ίδια. Όποιος θέλει να καταλάβει καταλαβαίνει. Eγώ μιλάω για σοβαρά μαγαζιά ο quadra για το alibaba και την έκθεση στο Αννόβερο άκρη δεν πρόκειται να βγεί.
Ας κάνω κι εγώ ένα bold statement
Τα Ιντερνετικά μαγαζιά πουλάνε Κινέζικα, το Amazon είναι Ιντερνετικό μαγαζί, η κάμερα που αγόρασα δεν είναι Logitech αλλά κινέζικη απομίμησηΈγραψα πουθενά ότι παραποιούν γνωστά ονόματα ? Μου χρεώνεις λέξεις που δεν έγραψα ποτέ.
Όταν έγραψα ότι είναι δεκάδες, εννοούσα ότι δεν μπορείς να ξέρεις ποιοί είναι, αφού τα ονόματα τους είναι Κινέζικα για εμάς, όλοι όσοι βγαίνουν με τα δικά τους Κινεζικά ονόματα δεν τους ξέρουμε.Δεν είπα ότι πχ η Logitech που φτιάχνεται στην Κίνα δεν είναι αυθεντική Logitech με τις προδιαγραφές και τις εγγυήσεις της, αυτό το είπες εσύ, οι περισσότεροι επώνυμοι παράγουν στην Κίνα με τα ονόματα τους και τις προδιαγραφές τους,, αυτό είναι άλλο και δεν το ανέφερα και δεν το εννούσα, όμως ένα προϊόν οτιδήποτε αν λέγεται Chan Tsang δεν μπορώ να γνωρίζω τι είναι ποιοτικά, δεν λέω ότι το προϊόν το επώνυμο για λογαριασμό της πχ Logitech με το όνομα και τις σφραγίδες της που φτιάχνει ο Chan Tsang είναι σκάρτο, αυτό είναι 100% Logitech.
Ελπίζω να κατάλαβες τώρα τι θέλω να πω από την αρχή.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ε όχι, δεν έχει δίκιο πως να το κάνουμε δλδ
Έχει. Πάντα. By default
Ευχαριστώ πολύ για την...υποστήριξη, δεν χρειαζότανε.
-
Ας δούμε μερικά από τα γνωστότερα μαγαζια για Ευρώπη:
Ακρόμπαρο για 307:
http://www.oscaro.com/rotule-de-suspension-peugeot-307-1-6-i-110cv-2462-6978-91-gt
http://www.mister-auto.co.uk/en/tie-rod-end-track-rod-end/peugeot-307-3a-c-1-6-16v-109hp_v15901_g914.html
http://www.eurocarparts.com/track-rod-and-track-rod-endΚαι γνωστό Ελληνικό:
http://www.rpc.gr/product_search.jsp?action1=SEARCH&rpc_catId=002006&catId=80&extLang=Delphi, Swag, TRW, Lemforder, Febi κλπ κλπ. Μερικά έχουν και τις φτηνότερες επιλογές σε δικά τους ονόματα.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τα Ιντερνετικά μαγαζιά πουλάνε Κινέζικα, το Amazon είναι Ιντερνετικό μαγαζί, η κάμερα που αγόρασα δεν είναι Logitech αλλά κινέζικη απομίμησηΤελείως άκυρο παράδειγμα.
Μιλάμε για μπουζί και φίλτρα λαδιού, τα οποία μπορούν να αντιγραφούν πανέυκολα με χαμηλό κόστος, ενώ ο τελικός χρήστης δέν έχει κάποιο τρόπο να καταλάβει αν το φίλτρο λαδιού που έβαλε είναι μαιμού (πιθανόν να το καταλάβει μετά απο 100,000 χιλιομετρα που θα πάθει ζημιά το αυτοκίνητο ή και ποτέ).
Δέν υπάρχει περίπτωση να φτιάξεις μαιμού κάμερα Logitec και ταυτόχρονα 1) να είναι σημαντικά φτηνότερη ωστε να βγάλεις κέρδος, 2) ο τελικός χρήστης να μήν καταλάβει τη διαφορά.
Γενικά δέν καταλαβαίνω το ομαδικό πέσιμο στον Quadra, δέν νομίζω οτι είπε κάτι περίεργο
-
Ποιό ομαδικό πέσιμο;
Ο τελικός χρήστης πώς μπορει να καταλάβει αν το μπουζί που του έβαλε ο μάστορας είναι ιμιτασιόν;
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
NGK και μαϊμού δεν υπάρχει. 300% επάνω υπάρχει. 6,5ε τα τέσσερα υπάρχει.
Η ιστορία αποδεικνύει, αρπαχτικό.
Α.μαστορα υπαρχει μαιμου ngk οπως υπαρχει μαιμου ρουλεμαν skf.
ngk πλατινα για υγραεριο με 18 ευρω η τετραδα?
Καλέ μου φίλε συνάδελφε από πού προκύπτει αυτό?. Ενημέρωσε με να το προωθήσω σε 14000 διευθύνσεις συναδέλφων στο ‘Δικτυωθείτε’…….
Α. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ποιό ομαδικό πέσιμο;Ο τελικός χρήστης πώς μπορει να καταλάβει αν το μπουζί που του έβαλε ο μάστορας είναι ιμιτασιόν;
Όχι ιμιτασιόν αλλά μαϊμού!!!!.....
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Ποιό ομαδικό πέσιμο;
Ο τελικός χρήστης πώς μπορει να καταλάβει αν το μπουζί που του έβαλε ο μάστορας είναι ιμιτασιόν;
Α.Με μπανάνα ;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ποιό ομαδικό πέσιμο;
Α.Με μπανάνα ;
Σίγουρα ……
Α. -
Ιμιτασιόν=απομίμηση=μαιμού
-
Μαστορες υπολογιστε και τα εξης:
- το μαγαζι που εβαλα ειναι επωνυμο, στην Αμερικη (εχει και Αγγλια για να δει ο drdino τι βιολι βαρανε για τα ακρομπαρα).
- Αμερικη ΦΠΑ δεν εχει, εχει πολυ ανταγωνισμο και η Κινα ειναι κοντα, αρα και οι τιμες μικροτερες.
- Χωρις να ξερω το μαγαζι, αν δωσεις μουφα στο Αμερικα θα στο βαλουν στον πατο στιγμιαια, δεν παιζει ο καταναλωτης εκει, οχι οπως στο Ελλαδισταν που πουλαγε ο αντιπροσωπος επωνυμης μαρκας αθλητικων παπουτσιων τα κανονικα και εκανε και μουφα εισαγωγες παραλληλα απο Κινα και δεν εγινε και τιποτα.
-
Καλέ μου φίλε συνάδελφε από πού προκύπτει αυτό?. Ενημέρωσε με να το προωθήσω σε 14000 διευθύνσεις συναδέλφων στο ‘Δικτυωθείτε’…….
Α.για τα μαιμου skf η ιδια η εταιρια ειχε βρει και κατασχεσει μερικους τονους μαιμου ρουλεμαν πριν 4 χρονια αν θυμαμαι καλα, ειχε βγαλει και ανακοινωση τυπου. για τα μπουζι πλατινας με αυτην την τιμη λες?
-
4αδα μπουζι για S2000:
117Ε - στο σερβις της αντιπροσωπειας
68Ε - η καλυτερη τιμη απ οπου κι αν ρωτησαΜαγαζι απο Αγγλια - 50Ε, εκ των οποιων 5 λιρες αγγλιας ηταν τα μεταφορικα και ηρθαν σπιτι μου, χωρις να ανοιξει ρουθουνι!
ναφ σεντ!
-
Ωχ, θα ΜΠΟΥΚΩΣΟΥΝ τα εμαηλζ στο ΔΙΚΤΕΙΟΘΥΤΑΙ
-
μαιμουδες υπαρχουν,και το ''καλο'' μαγαζι του εξωτερικου δεν ειναι παντα εγγυημενο οτι θα εχει γνησια.Την εχουν πατησει πολλα σοβαρα μαγαζια.
Στην αγορα υπαρχουν μαιμουδες τρομπες βενζινης βελτιωτικες (οι γνωστες walbro) μεχρι HKS και APEXi .
Προσοχη. -
Α.και σε denso.
Ανταλλακτικά μέσω internet? Αξίζει τον κόπο? Τι λέτε?