-
Καλυτερα black και 1 terra τοτε.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ούτε καν για τη χρήση που αναφέρω? Πόσο χάλια μπορεί να είναι? Ο Black έχει ένα 50αρι παραπάνω, μεγάλη διαφορά.Για αποθήκη είχα πάρει έναν κάποτε και τον έδωσα.
Σπαστικός δίσκος. -
Άσε άσε ξέρω κι άλλους τρόπους. Λέγονται delete. Απλά ο ένας εκ των σκληρών σε λίγο θα πάει γυμνάσιο και έλεγα να τον αποφορτίσω αλλά δεν είναι η τυχερή του μέρα.
-
Ενδιαφέρεται κανείς για SSD 128GB Kingston που χρησιμοποιήθηκε μία φορά μόνον;
http://www.skroutz.gr/s/2591228/Kingsto ... 120GB.html
45€ είναι ΟΚ;Αυτή τη στιγμή κάθεται στην βιβλιοθήκη μου. Έχει και εγγύηση από cosmodata, μπορώ να βρω το τιμολόγιο, αγοράστηκε πριν 1 μήνα.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ενδιαφέρεται κανείς για SSD 128GB Kingston που χρησιμοποιήθηκε μία φορά μόνον;
http://www.skroutz.gr/s/2591228/Kingsto ... 120GB.html
45€ είναι ΟΚ;Αυτή τη στιγμή κάθεται στην βιβλιοθήκη μου. Έχει και εγγύηση από cosmodata, μπορώ να βρω το τιμολόγιο, αγοράστηκε πριν 1 μήνα.
Θα τον αγόραζα εγώ αλλά είμαι σε φάση 'φιλαράκι έχεις ένα ευρώ;'
Εβαλα το hd sentinel :υγεία 99% και επίδοση 100% .Θερμοκρασία 36° . O δίσκος είναι Hitachi HTS542520K9SA00 σε λαπτοπ τοσιμπα 5; χρονών .
-
Σε φίλο μου, μετά απο διακοπή ρεύματος, δεν φαίνονται οι onboard κάρτες, usb και πληκτρολόγιο/ποντίκι.
HDD κανονικά και τα Win bootάρουν.
Δοκίμασε reset στα bios αλλά τίποτα.
Ιδέες? -
Να βγάλει ρευματα και μπαταρία μητρικής για λίγο και όταν τα ξαναβάλει να εύχεται να μην κάηκε η μητρική.
-
Το 'χει κάνει...
Να του πω συλλυπητήρια? -
Μάλλον.
Αν κάποιος έχει άλλη ιδέα......
-
Ευχαριστώ Bill...
Αν έχει 'καεί' η mobo και πάρει ότι του λείπει σε κάρτες PCI (δλδ ήχου, δικτύου και usb) παίζει να βολευτεί προσωρινά?
-
ΝΑι.... εκτος και αν την εχει ακουσει και η pci πορτα.
-
GPU δουλεύει κανονικά που είναι σε PCI-E...
Τεσπα οκ. Θα του τα μεταφέρω. Σας ευχαριστώ...
-
Να δώσει λεφτά για κάρτες δικτύου ήχου και usb ; Δεν αγοράζει καμιά καινούργια μητρική να έχει το κεφάλι του ήσυχο μην σου που θα του βγει και πιο φθηνά.
-
Καλά αν βρει κάτι που να του κάνει (LGA 1156) σίγουρα θα το προτιμήσει.
Πιο πολύ εγκυκλοπαιδικά ρώτησα... -
Άποψη μου αν δεν βρει να πάρει σετάκι με έναν icore lga 1150 Και να μην πετάξει λεφτά για κάρτες
-
Noted...
Θα βρει λύση. Απλά θέλαμε να σιγουρευτούμε αν η mobo τα κακάρωσε ή όχι... -
Κοιτα , για πληκτρολογιο ποντίκι ας βρει καποιον αντάπτορα ps2->usb (αν έχει η μητρική) ώστε τουλάχιστον να δουλεψει. Η καρτα usb πάντως είναι πολύ πιο φτηνή απο το να αγοράζει μητρικές κλπ κλπ.....
-
Κατεβασα στο Windows Mail τα emails απο τον Yahoo Server (κατεβηκαν ομως μονο αυτα απο το inbox και οχι απο το sent folder για καποιον λογο) αλλα ειχα ξεχασα να τικαρω την επιλογη που ελεγε να αφησω ενα αντιγραφο στον σερβερ. Τωρα ο σερβερ δεν εχει καθολου email και ολα βρισκονται στον σκληρο του λαπτοπ. Υπαρχει τροπος να συγχρονησω παλι με τον σερβερ και να τα ξαναδω στον σερβερ (τοποθετωντας καποιο αντιγραφο υποθετω);
-
Οχι.....
-
ξερουμε εαν οι r9 εχουν καποια νεα τεχνολογια που να χρειαζεται νεας τεχνολογιας psu?
οποτε μπαινει σε Sleep mode το Pc απλα δεν θελει να ξυπνησει μετα πρεπει να κανω hard reset
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]