-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Αυτο της προσφορας πηρες;Όχι γιατί ήθελα διπλό HDMI και ethernet, οπότε πήρα το DC3217IYE από το e-Shop.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ενταξει τα Ανδροιδ σε ξεγραφουν στα 2 χρονια και η Απλ στα 4 χρονια.
τα μοντέλα που αγορασε, ηταν ηδη ξεγραμμένα με το καλημέρα σας Τουλάχιστον, εχει ηδη τελειωσει με το θέμα αναβαθμίσεων.
Απο εκει και πέρα... το να ζητά κανεις s/w support σε ενα κινητό που εγινε release Ιουνιο 2009... εν έτη 2013/2014... νομίζω πως είναι κάπως παράλογο. Και τεσπα... οταν το h/w ειναι ξεπερασμένο προ πολλου, που να τρεξει το s/w?
πλακα μου κανεις? αφου μπορουν με root να τρεξουν Kitkat smartphones του 2008 σαφως και δεν ειναι τελειωμενα ακομη..
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
πλακα μου κανεις? αφου μπορουν με root να τρεξουν Kitkat smartphones του 2008 σαφως και δεν ειναι τελειωμενα ακομη..
cabala σοβαρεψου...
-
cabala σοβαρεψου...
πες μου που ειμαι λαθος? ειναι αληθεια η οχι? εδω το p500 Μου τρεχει Kitkat τι ακριβως μου λειπει?(περα απο το Lte που ετσι και αλλιως δεν..)
-
cabala σοβαρεψου...
πες μου που ειμαι λαθος? ειναι αληθεια η οχι? εδω το p500 Μου τρεχει Kitkat τι ακριβως μου λειπει?(περα απο το Lte που ετσι και αλλιως δεν..)
οι hackies δεν ειναι καλή λύση... Επίσης οταν ο κατασκευαστής δεν βγάλει official rom στην version που θες, τα πράγματα ειναι ιδιαιτέρως θολά σχετικα με την σταθερότητα/συμβατοτητα κλπ...
Το θέμα ειναι η επισημη υποστηριξη, για την οποια αλλωστε πλερωνεις. Unofficial μπορει να τρεχει και Ubuntu, αλλα μας ειναι αδιαφορο.
-
cabala σοβαρεψου...
οι hackies δεν ειναι καλή λύση... Επίσης οταν ο κατασκευαστής δεν βγάλει official rom στην version που θες, τα πράγματα ειναι ιδιαιτέρως θολά σχετικα με την σταθερότητα/συμβατοτητα κλπ...
Το θέμα ειναι η επισημη υποστηριξη, για την οποια αλλωστε πλερωνεις. Unofficial μπορει να τρεχει και Ubuntu, αλλα μας ειναι αδιαφορο.
ναι αλλα πες μου κατι
ειναι η αμεσως καλυτερη λυση θα ελεγα εγω αφου π.χ το galaxy tab 2 ανετα περνει kitkat official αλλα δεν το δινουν γιατι?
και βλεπεις την docomo να δινει updates για κινητα που εχουν 2.3 ακομη...
τωρα το να περνεις ενα κινητο τουμπανο και μεσα σε 2 χρονια το πολυ να σε αφηνουν κρεμασμενο απλα επειδη βγηκε το νεο μοντελο δεν ειναι κοροιδια? -
ναι αλλα πες μου κατι
ειναι η αμεσως καλυτερη λυση θα ελεγα εγω αφου π.χ το galaxy tab 2 ανετα περνει kitkat official αλλα δεν το δινουν γιατι?
τωρα το να περνεις ενα κινητο τουμπανο και μεσα σε 2 χρονια το πολυ να σε αφηνουν κρεμασμενο απλα επειδη βγηκε το νεο μοντελο δεν ειναι κοροιδια?ελα να τα πεις στο android topic.. εδω εχουμε ξεφυγει αρκετα...
-
ναι αλλα πες μου κατι
τωρα το να περνεις ενα κινητο τουμπανο και μεσα σε 2 χρονια το πολυ να σε αφηνουν κρεμασμενο απλα επειδη βγηκε το νεο μοντελο δεν ειναι κοροιδια?ελα να τα πεις στο android topic.. εδω εχουμε ξεφυγει αρκετα...
και που τα ειπα την αλλη φορα μονο αντιχριστο δεν με ειπαν
-
Υπάρχει κανά πακέτο με όλα τα διαθέσιμα updates για win7 ult 64b μέχρι τώρα χωρίς φυσικά το 971033;
-
Τι σε πειράζει το 971033?
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Τι σε πειράζει το 971033? -
Εγώ γιατί δεν έχω πρόβλημα και εσύ θα εχεις;
-
Εγώ γιατί δεν έχω πρόβλημα και εσύ θα εχεις;ποσο τα πηρες τα win7? γιατι ο dmitspan δεν εδωσε φραγκο
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Υπάρχει κανά πακέτο με όλα τα διαθέσιμα updates για win7 ult 64b μέχρι τώρα χωρίς φυσικά το 971033;Ψαξε για το autopatcher ή autopatcherxp... Κατεβάζει μονοκοπανιάς όλα τα updates, σκανάρει το σύστημα να δει τι του λείπει και τσεκάρει να βάλεις αυτα που πρέπει. Και όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται να τσεκάρει το νόμιμο του θέματος.....
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Επειδή το έχουμε συζητήσει εκτενώς τις τελευταίες μέρες, αγόρασα τελικά ένα NUC i3 με SSD και 4GB μνήμης, το οποίο θα αντικαταστήσει το Asrock ION330HT που έχω ως HTPC. Οπότε προφανώς το Asrock θα μπει για πώληση τις επόμενες μέρες, αν κάποιος ενδιαφέρεται μου λέει...Τι ssd έχει?Δευτερο σκληρό παιρνει?
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Επειδή το έχουμε συζητήσει εκτενώς τις τελευταίες μέρες, αγόρασα τελικά ένα NUC i3 με SSD και 4GB μνήμης, το οποίο θα αντικαταστήσει το Asrock ION330HT που έχω ως HTPC. Οπότε προφανώς το Asrock θα μπει για πώληση τις επόμενες μέρες, αν κάποιος ενδιαφέρεται μου λέει...
Τι ssd έχει?Δευτερο σκληρό παιρνει?
http://www.asrock.com/nettop/overview.a ... =ION+330HT
Παίρνει 2 σκληρούς 2.5.
Το καλό είναι πως έχει ΚΑΙ τηλεκοντρόλ απ' ό,τι βλέπω. Το κακό είναι πως έχει Atom. Αν είναι για ταινίες, λογικά θα τα καταφέρνει. -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Επειδή το έχουμε συζητήσει εκτενώς τις τελευταίες μέρες, αγόρασα τελικά ένα NUC i3 με SSD και 4GB μνήμης, το οποίο θα αντικαταστήσει το Asrock ION330HT που έχω ως HTPC. Οπότε προφανώς το Asrock θα μπει για πώληση τις επόμενες μέρες, αν κάποιος ενδιαφέρεται μου λέει...
Τι ssd έχει?Δευτερο σκληρό παιρνει?
Κάτσε με μπέρδεψες, για ποιο μιλάς ? Το NUC το πήρα με ένα mSATA Kingston 60GB και δεν χωράει 2ος σκληρός. Το Asrock δεν έχει SSD, έναν μηχανικό 320GB έχει, αλλά παίρνει 2ο σκληρό και μάλιστα μπορεί να τους δουλέψει σε RAID 0,1 (το μοναδικό HTPC που έχει τέτοια δυνατότητα, ακόμα και σήμερα, 5 χρόνια μετά την παρουσίασή του). Οι σκληροί που δέχεται είναι 'κανονικοί' 2,5άρηδες, βάζεις δηλαδή ότι θες.
http://www.asrock.com/nettop/overview.asp?Model=ION+330HT
Παίρνει 2 σκληρούς 2.5.
Το καλό είναι πως έχει ΚΑΙ τηλεκοντρόλ απ' ό,τι βλέπω. Το κακό είναι πως έχει Atom. Αν είναι για ταινίες, λογικά θα τα καταφέρνει.Τρέχει άνετα FHD MKV αρχεία λόγω NVidia, είναι φτιαγμένο ειδικά για HTPC ρόλο. Αν και ο dual Atom τα καταφέρνει σχετικά καλά και σε Office εφαρμογές. Και ναι, έρχεται με δικό του MCE τηλεκοντρόλ , είναι πολύ καλό μηχανηματάκι (και ότι πρέπει για το σαλόνι σου, αν θες HTPC).
-
Σίγουρα θα τα καταφέρνει. Αν ήταν μόνος του ο Atom 330 σίγουρα δεν θα τα κατάφερνε τόσο καλά, αλλά σε συνδυασμό με την κάρτα που έχει (Nvidia ION) δεν θα έχει πρόβλημα.
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
ποσο τα πηρες τα win7? γιατι ο dmitspan δεν εδωσε φραγκο
ποιος εδωσε;
-
ποσο τα πηρες τα win7? γιατι ο dmitspan δεν εδωσε φραγκο
ποιος εδωσε;
Αλήθεια? Και έβαλες αυτό το update και δεν σου έβγαλε your copy is not genuine κλπ?
Εγώ πάλι έχω άλλο πρόβλημα, έκανα φορμάτ με αυθεντικά πριν κάνα μήνα και 2-3 μέρες μετά πέρασα καινούριο bios. Μου έβγαλε την πίστη μέχρι να μπουτάρει γιατί είχα ξεχάσει να αλλάξω κάτι ρυθμίσεις στο bios για τον ssd, μπορεί να πάτησα και τπτ repair από αυτά που βγάζουν τα win όταν δεν μπουτάρουν, και από τότε 2-3 ώρες αφού ανοίξω το pc μου βγάζει αυτό το μύνημα κάτω δεξιά. Πόσο βαριέμαι να ξανακάνω φορμάτ..
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]