-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
....και από τότε 2-3 ώρες αφού ανοίξω το pc μου βγάζει αυτό το μύνημα κάτω δεξιά. Πόσο βαριέμαι να ξανακάνω φορμάτ..Microsoft Toolkit is your friend
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
....και από τότε 2-3 ώρες αφού ανοίξω το pc μου βγάζει αυτό το μύνημα κάτω δεξιά. Πόσο βαριέμαι να ξανακάνω φορμάτ..
Microsoft Toolkit is your friend
δοκίμασα win loader και removeWAT, θα κάνει κάτι καλύτερο αυτό λες?
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
....και από τότε 2-3 ώρες αφού ανοίξω το pc μου βγάζει αυτό το μύνημα κάτω δεξιά. Πόσο βαριέμαι να ξανακάνω φορμάτ..
Microsoft Toolkit is your friend
δοκίμασα win loader και removeWAT, θα κάνει κάτι καλύτερο αυτό λες?
Αν μπορέσει να δουλέψει στη δική σου version (δουλεύει με αρκετές, αλλά σε μερικές δεν...), τότε θα λύσει το πρόβλημα 100%. Το θέμα είναι να βρει τα αρχεία και τα registry entries που περιμένει, αν ναι όλα καλά...Δοκίμασέ το, δεν χάνεις τίποτα....
-
Στο Nuc αναφερόμουν.
-
Αυτόν πήρα http://www.e-shop.gr/kingston-sms200s3-60g-ssdnow-ms200-mlc-msata-p-PER.550791
Έχει το καλύτερο transfer rate και γενικότερα έχω ακούσει μόνο θετικά σχόλια για τους Kingston -
KMS Activator επίσης. Είναι το μόνο που δουλεύει και σε Windows 8.1 απ' ό,τι έχω δει...
Να πω λίγο και τις περιπέτειές μου με δαύτα...
-Τα καλά καταρχήν. Σε εξαιρετικά παλιό hardware (ο ένας υπολογιστής είναι Quad Core, 4GB , o άλλος είναι Dual Core, 2GB με dedicated AMD κάρτα γραφικών 1GB) και οι δύο με SSD επάνω, και τα δύο ανοίγουν σε λιγότερο από 30 δεύτερα, πιο κοντά στα 20 δεύτερα θα έλεγα...
-Μετά από λίγο καιρό τα συνηθίζεις, επιμένω πάντως πως το παλιό καλό start button είναι καλύτερη λύση. Τα tiles τα έχω καταργήσει και δεν τα βλέπω ποτέ...
-Στον έναν υπολογιστή έχω 64άρια, στον άλλο 32άρια. Και όχι ο λόγος ΔΕΝ είναι η λίγη μνήμη, αρχικά για 64άρια πήγα και στον άλλο. ΑΛΛΑ: τα 64άρια ΔΕΝ υποστήριζαν τον Core2 Duo!
http://windowssecrets.com/forums/showth ... omputers-C
Με ταλαιπώρησε ΠΟΛΥ αυτό το πράγμα, γιατί στην αρχή προσπάθησα να στήσω τον NAS χρησιμοποιώντας την εγκατάσταση των 8.1 64bit του άλλου, ώστε να μην κάνω τα πάντα από την αρχή. Έκανα clone τον δίσκο (με 3 τρόπους δοκίμασα, και με τους 3 απέτυχε να ξεκινήσει, γιατί ο επεξεργαστής δεν υποστηριζόταν!) αλλά έτρωγα άκυρο και μάλιστα έκανε reboot χωρίς να μου λέει το λόγο!
Αφού νόμισα πως τελικά είχε πρόβλημα ο SSD και αγόρασα και άλλον!
Βλακεία μου, αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω τι φταίει... Τελικά, δοκίμασα να περάσω τα 7άρια, και αυτά εγκαταστάθηκαν χωρίς πρόβλημα!
Άρα, ΔΕΝ έφταιγε ο SSD... Δοκιμάζω τότε να περάσω τα 8.1 πάνω από τα 7, και μου βγάζει το μήνημα:
Τότε κατάλαβα πως για ακόμη μια φορά η γκαντεμιά μου άγγιξε νέα ύψη και παιδευόμουν (και... ξοδεύτηκα για ένα SSD που εν τέλει δεν χρειάζομαι...) άδικα.
-Μετά από τα παραπάνω, έστησα τα 8.1 32bit, από την αρχή, σβήνοντας τα 7άρια που ήταν και 64bit και δεν γινόταν αλλιώς, τα πάντα δουλεύουν άψογα, το κουτάκι είναι γενικά αθόρυβο (αν και μάλλον πρέπει να βάλω λίγη πάστα στον επεξεργαστή γιατί βλέπω υψηλότερες θερμοκρασίες από αυτό που θα ήθελα), το NAS κάνει αυτό που πρέπει και επιτέλους, μπορώ να δω τα live streamάκια για την Formula1 και το MotoGP (είδα μια χαρά αυτή την Κυριακή).Τέλος καλό, όλα καλά, αν κάποιος θέλει να αγοράσει ένα 120άρη SSD της Kingston με μηδέν ώρες λειτουργίας, να μου το πει.
-
Αυτόν πήρα http://www.e-shop.gr/kingston-sms200s3-60g-ssdnow-ms200-mlc-msata-p-PER.550791
Έχει το καλύτερο transfer rate και γενικότερα έχω ακούσει μόνο θετικά σχόλια για τους KingstonΤρέξε ένα AS-SSD και ένα CrystalDiskMark να δούμε νούμερα.
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Υπάρχει κανά πακέτο με όλα τα διαθέσιμα updates για win7 ult 64b μέχρι τώρα χωρίς φυσικά το 971033;
Ψαξε για το autopatcher ή autopatcherxp... Κατεβάζει μονοκοπανιάς όλα τα updates, σκανάρει το σύστημα να δει τι του λείπει και τσεκάρει να βάλεις αυτα που πρέπει. Και όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται να τσεκάρει το νόμιμο του θέματος.....
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
-Στον έναν υπολογιστή έχω 64άρια, στον άλλο 32άρια. Και όχι ο λόγος ΔΕΝ είναι η λίγη μνήμη, αρχικά για 64άρια πήγα και στον άλλο. ΑΛΛΑ: τα 64άρια ΔΕΝ υποστήριζαν τον Core2 Duo!Εγώ πάντως με τον Intel Core2 Duo E6850 μια χαρά τα εγκατέστησα τα 8.1 χ64.
Ποτέ δε μου έβγαλε τέτοιο πράγμα.
Αλλά τα πέρασα με clean install, όχι upgrade από 8 μέσω store. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
-Στον έναν υπολογιστή έχω 64άρια, στον άλλο 32άρια. Και όχι ο λόγος ΔΕΝ είναι η λίγη μνήμη, αρχικά για 64άρια πήγα και στον άλλο. ΑΛΛΑ: τα 64άρια ΔΕΝ υποστήριζαν τον Core2 Duo!
Εγώ πάντως με τον Intel Core2 Duo E6850 μια χαρά τα εγκατέστησα τα 8.1 χ64.
Ποτέ δε μου έβγαλε τέτοιο πράγμα.Δεν έχουν όλοι πρόβλημα, εγώ είχα τον Ε8400 και είχε πρόβλημα.
Ο Quad Core δεν είχε πρόβλημα, ενώ κάποιοι άλλοι με διαφορετική έκδοση, είχαν!Το πρόβλημα όπως είδες είναι υπαρκτό, είναι να μην πέσεις στην περίπτωση φυσικά, κι εγώ έπεσα καλώς ή κακώς... Δεν παραπονιέμαι βέβαια, γιατί η μητρική-επεξεργαστής-μνήμη ήρθαν στα χέρια μου δωρεάν, αλλά η Microsoft κάτι έκανε λάθος με τα 8.1, γι' ακόμη μία φορά...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εγώ πάντως με τον Intel Core2 Duo E6850 μια χαρά τα εγκατέστησα τα 8.1 χ64.
Ποτέ δε μου έβγαλε τέτοιο πράγμα.Δεν έχουν όλοι πρόβλημα, εγώ είχα τον Ε8400 και είχε πρόβλημα.
Ο Quad Core δεν είχε πρόβλημα, ενώ κάποιοι άλλοι με διαφορετική έκδοση, είχαν!Το πρόβλημα όπως είδες είναι υπαρκτό, είναι να μην πέσεις στην περίπτωση φυσικά, κι εγώ έπεσα καλώς ή κακώς... Δεν παραπονιέμαι βέβαια, γιατί η μητρική-επεξεργαστής-μνήμη ήρθαν στα χέρια μου δωρεάν, αλλά η Microsoft κάτι έκανε λάθος με τα 8.1, γι' ακόμη μία φορά...
Εμένα έκανε άλλο κουλό, μου έβγαζε ότι δεν μπορεί να καταλάβει αν ο υπολογιστής μου μπορεί να τρέξει τα 8.1 (32 ή 64, το ίδιο μήνυμα έβγαζε). Έτρεξα το /sources/setup.exe μόνο του, πείραξα και τα registry entries, τίποτα, εκεί είχε μουλαρώσει...οπότε το γύρισα σε 7αρια και όλα καλά...
-
καλο μεσημερι....εχω ενα modem/wifi στο οποιο συνδεω 4 συσκευες.
Nexus5+MacBook Pro+iPhone5+Samsung Laptop. (τα δυο τελευταια οχι δικα μου)
βλεπω πολυ συχνα να κοβεται η γραμμη...βασικα χανεται,πεφτει το wifi και μετα απο 30 δευτερα επανερχεται.
Πηρα τηλ την εταιρια και μου ειπε ´´δεν εχεις κανενα θεμα με την γραμμη...καποια συσκευη στο κανει᾽᾽σας παραθετω τα στατιστικα της γραμμης...
βλεπω πολλα errors... οπως λεμε βλεπω κυκλους...
αυτο σημαινει οτι εχει να κανει με καποια συσκευη;
Ευχαριστω. -
΄Ίσως το φιλτρο/σπλίττερ κάνει νερά. Έχει άλλο να βάλεις να δοκιμάσεις? Πόσες διαφορετικές μπρίζες έχεις σε λειτουργία? Αν έχεις παραπάνω απο μία , έχουν όλες φίλτρο?
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
΄Ίσως το φιλτρο/σπλίττερ κάνει νερά. Έχει άλλο να βάλεις να δοκιμάσεις? Πόσες διαφορετικές μπρίζες έχεις σε λειτουργία? Αν έχεις παραπάνω απο μία , έχουν όλες φίλτρο?εχω μονο μια που εχει κανονικα φιλτρο.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
΄Ίσως το φιλτρο/σπλίττερ κάνει νερά. Έχει άλλο να βάλεις να δοκιμάσεις? Πόσες διαφορετικές μπρίζες έχεις σε λειτουργία? Αν έχεις παραπάνω απο μία , έχουν όλες φίλτρο?
εχω μονο μια που εχει κανονικα φιλτρο.
Αν και δεν μου έρχεται κάποια φαεινή ιδέα επί του παρόντος, περίπτωση για debugging by elimination παίζει (έχεις το χρόνο δηλαδή) ? Clear logs και μια μία συσκευή για να δεις αν και ποια δημιουργεί το πρόβλημα...
-
εχω μονο μια που εχει κανονικα φιλτρο.
Αν και δεν μου έρχεται κάποια φαεινή ιδέα επί του παρόντος, περίπτωση για debugging by elimination παίζει (έχεις το χρόνο δηλαδή) ? Clear logs και μια μία συσκευή για να δεις αν και ποια δημιουργεί το πρόβλημα...
αυτο κανω τωρα....
-
Επι της ευκαιριας που ρωτησε ο Pik
Τα ιδια μου κανει και εμενα, πχ τωρα πριν απο λιγο, εκανε νερα, τωρα εστρωσε.
Καποια στιγμη αργα το βραδυ, για αρκετες ημερες εκανε διαφορα, πηρα τον οτενετ, και μια κοπελα εκει περα μου αλλαξε καναλι στο ασυρματο, εχει καπως στρωσει.
ΚΑτεβασα ενα utility που βρισκει τους γυρω γυρω και τι καναλι εκπεμπουν και ειχα διαβασει παλιοτερα καπου οτι οταν ειναι πολλοι γειτονες στο ιδιο καναλι το πραγμα μπερδευεται.παρτε και τα στατιστικα, εχω ενα μονο Η/Υ, 3 τηλ πριζες με ισαριθμα τηλεφωνα, φιλτρο εχει μονο μια. (στην αρχη εβαλα το φιλτρο στη συσκευη την 1η στη σειρα και εκανε θορυβο απιστευτο το τηλεφωνο, τελικα το εβαλα σε μια απο τις αλλες και μετα δεν ειχε θεμα).
μεχρι πριν καποιο καιρο επαιζε γαμηστερα το ιντερνετ, και τωρα κατεβαζω μαλλιοκουβαρα, εκτος αν το πιασει η μαλακια του
δειτε και τα στατιστικα, αν ξερει καποιος να πει -
Κανοινικά θες φιλτρα σε όλες τις μπρίζες γιατί αλλιως κάθε φορά που κάποιος θα χρησιμοποιεί μια απο τις άλλες συσκευές ή θα σου ρίχνει το ιντερνετ ή θα σε τρελαινει στα error ( αν είναι καλότο ρουτερ και αντεχει....).
-
Δεν εχω δει φαση να πεφτει το ιντερνετι οταν μιλανε στο τηλ.
αυτο που εκανα ειναι οτι πηρα μια πριζα τηλ (θα παρω και αλλες) και θα αλλαξω τις υπαρχουσες που ειναι απο το 1821, μια μου φανηκε να ειναι λιγο οξειδωμενες οι επαφες. Κρατω και αυτο που ειπες για τα φιλτρα. -
Αν είναι οι μπρίζες είναι παλιές τότε η παραμικρή υγρασία ή κακή σύνδεση προκαλεί θόρυβο στην γραμμή και σου ρίχνει την ταχύτητα. Σε φίλο από απλό σφίξιμο σε παλιές μπρίζες ( και αφαιρεση σε 2- 3 εν αχρηστία) καταφέραμε και κερδίσαμε 4 ολόκληρα μβιτ.....
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]