-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ε δεν ειναι και ssd...Πανε ακριβα γαμω, και ειναι και μικροι σε χωριτηκοτητα οποτε πεφτει ακυρο.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
ε δεν ειναι και ssd...
Πανε ακριβα γαμω, και ειναι και μικροι σε χωριτηκοτητα οποτε πεφτει ακυρο.
ενας 840 samsung 120 ειναι οτι πρεπει για το λειτουργικο και 2-3 παιχνιδια..
τα προγραμματα κτλ κτλ σε αλλ δισκο
(και οκ αφου εχεις να αγορασεις εναν black κανε κρατει λιγο και βρες 20-30 ευρω και χτυπα τον ) -
ε δεν ειναι και ssd...
Πανε ακριβα γαμω, και ειναι και μικροι σε χωριτηκοτητα οποτε πεφτει ακυρο.
ενας 840 samsung 120 ειναι οτι πρεπει για το λειτουργικο και 2-3 παιχνιδια..
τα προγραμματα κτλ κτλ σε αλλ δισκο
(και οκ αφου εχεις να αγορασεις εναν black κανε κρατει λιγο και βρες 20-30 ευρω και χτυπα τον )Εχω πραμα στον υπολογιστη μου, εκτος αν μπορεσω να χρησιμοποιησω εναν πολυ φτηνο για δευτερο, η αυτος που εχω να κρατησει τουλαχιστον για αρχεια και να τρεχω το λειτουργικο και παιχνιδια στον ssd.
-
Όλοι αυτό κάνουμε ρε Geo.
Έναν sata μουλάρι για αποθήκη και έναν ssd για προγράμματα και OS -
και προφανως οχι black..
green και μονο green -
Καλα εκει δε με ενδιαφερει. Δηλαδη πρεπει να υπολογιζω γυρω στο 110ρι για τα τους σκληρους δισκους. Καποια προταση για ssd, και καποια προταση για φτηνο δευτερο σκληρο δισκο? Επισης δε καταλαβα τελικα ο δικος μου γινεται να χρησιμοποιηθει για δευτερος? Γινεται καποιου ειδους σερβις στον σκληρο πχ να ανανεωθει?
Ποιον απο ολους αυτους λετε να διαλεξω?
http://www.e-shop.gr/search_main.phtml? ... lter-832=1
sandisk βλεπω, toshiba που εχω στο laptop τωρα, και adata σα καλες μαρκες που ξερω.
-
Ένας φίλος μου πάντως δοκίμασε έναν από αυτούς τους υβριδικούς δίσκους σε ένα mac laptop που έχει γιατί δεν ήθελε SSD λόγω χωρητικότητας, και μου είπε πως είδε αρκετή διαφορά στο φόρτωμα.
-
Με €100-€120 βρίσκεις σε προσφορές τώρα ssd Crucial M500 240GB.
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Πείτε κανά πλήρες σύστημα εκτός από οθόνη για το γραφείο γιατί δεν παλεύεται άλλο.
Δε με νοιάζει dedicated κάρτα γραφικώνΚοιτάω κυρίως σε i5 λόγω μεγάλης L2 cache (6mb). Τι bridge από κει και πέρα; Haswell ή Ivy?
Το σύστημα θα είναι ανοιχτό 24/7 και κατά τη διάρκεια εργασίας τρέχει πολλά προγράμματα παράλληλα (3-4 browsers, mozilla με τουλ. 15 tabs ανοιχτά), photoshop κλπ.Εννοείται ότι θα μπει και SSD
Haswell. Οι Ivy είναι παλιοί. Περίμενε λίγο βγαίνουν νέα μοντέλα.
-
Ρε παιδιά, έχετε ιδέα που θα βρω αυτά τα καρφάκια σιλικόνης που βάζουν για απομόνωση θορύβου/κραδασμών σε fans κουτιού?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Πείτε κανά πλήρες σύστημα εκτός από οθόνη για το γραφείο γιατί δεν παλεύεται άλλο.
Δε με νοιάζει dedicated κάρτα γραφικώνΚοιτάω κυρίως σε i5 λόγω μεγάλης L2 cache (6mb). Τι bridge από κει και πέρα; Haswell ή Ivy?
Το σύστημα θα είναι ανοιχτό 24/7 και κατά τη διάρκεια εργασίας τρέχει πολλά προγράμματα παράλληλα (3-4 browsers, mozilla με τουλ. 15 tabs ανοιχτά), photoshop κλπ.Εννοείται ότι θα μπει και SSD
Budget; Τί προγράμματα ακριβώς;
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Ένας φίλος μου πάντως δοκίμασε έναν από αυτούς τους υβριδικούς δίσκους σε ένα mac laptop που έχει γιατί δεν ήθελε SSD λόγω χωρητικότητας, και μου είπε πως είδε αρκετή διαφορά στο φόρτωμα.υβριδικους?
-
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
Ρε παιδιά, έχετε ιδέα που θα βρω αυτά τα καρφάκια σιλικόνης που βάζουν για απομόνωση θορύβου/κραδασμών σε fans κουτιού?πηγαινε στο σερβις του πλαισιου και ζητα τους
Ένας φίλος μου πάντως δοκίμασε έναν από αυτούς τους υβριδικούς δίσκους σε ένα mac laptop που έχει γιατί δεν ήθελε SSD λόγω χωρητικότητας, και μου είπε πως είδε αρκετή διαφορά στο φόρτωμα.
υβριδικους?
μηπως εννοει τους green?
-
Εννοει αυτούς που έχουν ειναι ssd/hdd μαζί. Π.x 8gb ssd και το υπόλοιπο hdd
Sent from my MT27i using Tapatalk
-
υπαρχει τετοιο πραγμα???
-
Seagate momentus XT αν και τώρα τους λέει Seagate SSHD.
Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. -
δεν έχουν νόημα αυτοί, πέταμα χρημάτων
-
Δοκιμή.
http://techreport.com/review/24561/seagate-laptop-thin-sshd-500gb-hybrid-drive-reviewedΠάντως εγώ θα επιμείνω, βρίσκεις 240GB ssd σε αξιοπρεπείς τιμές τώρα πια.
-
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
Ρε παιδιά, έχετε ιδέα που θα βρω αυτά τα καρφάκια σιλικόνης που βάζουν για απομόνωση θορύβου/κραδασμών σε fans κουτιού?https://www.google.gr/search?q=Silicone ... 80&bih=925
-
και προφανως οχι black..
green και μονο greenΟύτε για αποθήκη δεν θα αγόραζα green.
Ο μόνος σκληρός που δεν άντεξα και τον πούλησα. -
μια χαρα ειναι εγω εχω τον δικο μου κατι χρονια σε lps και δεν εχει βγαλει κιχ σιγα μην σκασω λεφτα για black και να ανεβαζει θερμοκρασιες σαν φουρνος για μερικα δεκατα παραπανω..
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]