-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
i7-4960X -----> Γράψε budget ρεγια τη δουλειά είναι, δε πληρώνω εγώ, αλλά μη ξεφύγουμε κιόλας. Πχ σαν του σπιτιού με i3-2100, 16gb ram, ssd είμαι κομπλέ, οπότε κάτι αντίστοιχο
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
To math type δοκίμασε.
Είναι ας πούμε η full έκδοση του equation editor.
Έχει σχεδόν τα πάντα.Το δοκίμασα λίγο και έχει υποστήριξη latex. Πολύ καλό!
-
Τελικά η μαμά-ψύκτρα ήταν τουλάχιστον 90x90 όταν την μέτρησα... Στο ιντερνετ έγραψε ότι ήταν 75χ75 για αυτό είχα τρομάξει. Ελάχιστες είχα βρει με τόσο μικρες διαστάσεις. Παρήγγειλα μια zalman με διαστάσεις 65x130 (στην κάθετη απόσταση δεν έχω πρόβλημα, οριζόντια φοβάμαι μηπως δεν χωρέσει) από το eshop και ας ελπίσουμε ότι θα κάνει και ότι θα ρίξει κάπως τις θερμοκρασίες.
-
@dog80
στο mathtype μπορείς να ορίσεις και τη γραμματοσειρά των μαθηματικών συμβόλων ώστε να ταιριάζει με αυτή του κειμένου. Μπορεί να σου φαίνονται σαν να είναι σε άλλη γραμματοσειρά μέσα στο κείμενο αλλά αυτό το κάνει για να ξεχωρίζεις εύκολα ποια είναι του mathtype, στην εκτύπωση (pdf/χαρτι) δεν υπάρχει διαφορά.Αν μέσα στους τύπους χρησιμοποιείς κείμενο, δώσε προσοχή τι μπαίνει ως Text και τι ως Math.
Το μινι tutorial που έχει είναι πολύ χρήσιμο, για να καταλάβεις τι παίζει. -
Aσχετο, επειδή είχα πρόβλημα με το mathtype με το line spacing που μου χε σπάσει τα @:
Μετά απο email στο support η λύση είναι η εξής
Hello,
The line spacing is becoming distorted due to the amount of padding around the equations and also the line spacing properties in the Word document. I can provide you the information that will help with these problems. We would recommend changing the line spacing properties in the ‘Paragraph’ settings dialog box. Open the ‘paragraph’ settings dialog, and then you can change the line spacing from ‘Single’ to ‘Exactly’ at ‘13pt’ size. This will help make the line spacing appear better. The other change you can make is the picture padding properties. The picture padding is the space around the equation objects. To modify this space, please see the instructions below.
By changing a variable value in your registry, you can add or remove the space (picture padding) around your equations.
- Quit MathType.
- Make sure that MathType is not running in Server Mode.
(Look for a small icon in the corner of your screen next to your system clock that looks like a stack of three square tiles with a blue sigma on the top. If it appears, right-click on it and choose 'Exit' to quit MathType's server.)
- From the Windows Start menu, choose Run. Type in 'regedit' without the quotes.
The Registry Editor functions very much like Windows Explorer. The interface is composed of two primary windows.
-
In the left window, expand HKEY_CURRENT_USER by double-clicking on its folder icon or single-clicking on the boxed-in + beside it.
-
Inside it, expand the Software registry.
-
Inside Software, expand Design Science, then DSMT6, then Windows.
-
Across the bottom of the Registry Editor window, you should see:
Computer\HKEY_CURRENT_USERS\Software\Design Science\DSMT 6\Windows
-
In the right window, you should see a small AB-scrap icon next to a Data called PicturePadding.
-
Double-click on the icon.
-
A window will appear. The default Value data is 2, which means there are currently 2 pixels of padding around your MathType equations.
By increasing this number, you can increase the padding and by decreasing the number, you can reduce or remove the padding. -
Change the 2 to a 1. Click OK.
-
You should not quit the Registry Editor yet.
-
Return to a Word document, choose 'Convert Equations' from the MathType pull down menu, and update all the equations in your document (new equations will also be affected).
You should see the difference in the amount of space around the equations. If you wish, you can reduce the padding value to 0 but you do run the risk of Word 'clipping' parts of your equations (which is why there is 2 pixels of padding by default)
-
Ο χρήστης thednick έγραψε:
Τελικά η μαμά-ψύκτρα ήταν τουλάχιστον 90x90 όταν την μέτρησα... Στο ιντερνετ έγραψε ότι ήταν 75χ75 για αυτό είχα τρομάξει. Ελάχιστες είχα βρει με τόσο μικρες διαστάσεις. Παρήγγειλα μια zalman με διαστάσεις 65x130 (στην κάθετη απόσταση δεν έχω πρόβλημα, οριζόντια φοβάμαι μηπως δεν χωρέσει) από το eshop και ας ελπίσουμε ότι θα κάνει και ότι θα ρίξει κάπως τις θερμοκρασίες.Δεν ξέρω πως είναι το κουτί σου, μπορείς να φτιάξεις μια 'όδευση αερισμού ψύξης' με αντικρυστά ανεμιστηράκια πάνω στο case (ένα in, ένα out) ? Θα σου έλυνε πολλά προβλήματα
-
νομιζω πως το 'χα ποσταρει παλιοτερα αλλα οπως και να 'χει:
διαθεσιμο λεπτο, μη touch screen κινητο;
πχ καποιο προσφατο μοντελο αλα SE T700,W880/890 ή Nokia E51/5310
-
Άλλες απαιτήσεις πέρα από αυτές?
Μέχρι πόσα δίνεις? -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
διαθεσιμο λεπτο, μη touch screen κινητο;Νοκια 206
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Τελικά η μαμά-ψύκτρα ήταν τουλάχιστον 90x90 όταν την μέτρησα... Στο ιντερνετ έγραψε ότι ήταν 75χ75 για αυτό είχα τρομάξει. Ελάχιστες είχα βρει με τόσο μικρες διαστάσεις. Παρήγγειλα μια zalman με διαστάσεις 65x130 (στην κάθετη απόσταση δεν έχω πρόβλημα, οριζόντια φοβάμαι μηπως δεν χωρέσει) από το eshop και ας ελπίσουμε ότι θα κάνει και ότι θα ρίξει κάπως τις θερμοκρασίες.
Δεν ξέρω πως είναι το κουτί σου, μπορείς να φτιάξεις μια 'όδευση αερισμού ψύξης' με αντικρυστά ανεμιστηράκια πάνω στο case (ένα in, ένα out) ? Θα σου έλυνε πολλά προβλήματα
Έχω ήδη δυο ανεμιστήρες εισαγωγής (μπροστά και πλάι) και έναν εξαγωγής αλλά τους έχω να δουλεύουν σε χαμηλές στροφές. Μπορώ να τους δυναμώσω, και φαντάζομαι θα βοηθήσει, αλλά θα αυξηθεί και αρκετά ο θόρυβος.
Μου έχει κάνει εντύπωση το ότι η ψύκτρα της intel δεν έρχεται σε επαφή με όλη την επιφάνεια του επεξεργαστή. Έχει έναν στρόγυλλο πυρήνα χαλκού που καλύπτει μόνο έναν κυκλικό δίσκο που βρίσκεται πανω στην τετράγωνη επιφάνεια του επεξεργαστή. Όμως τα γύρω κομμάτια μένουν στον αέρα. Δε μου φαίνεται πολύ καλό, παρολου που θεωρητικά καλύπτει όλη την επιφάνεια του die που υπάρχει κάτω από την ενσωματωμένη ψύκτρα.
-
Έχω ήδη δυο ανεμιστήρες εισαγωγής (μπροστά και πλάι) και έναν εξαγωγής αλλά τους έχω να δουλεύουν σε χαμηλές στροφές. Μπορώ να τους δυναμώσω, και φαντάζομαι θα βοηθήσει, αλλά θα αυξηθεί και αρκετά ο θόρυβος.Μου έχει κάνει εντύπωση το ότι η ψύκτρα της intel δεν έρχεται σε επαφή με όλη την επιφάνεια του επεξεργαστή. Έχει έναν στρόγυλλο πυρήνα χαλκού που καλύπτει μόνο έναν κυκλικό δίσκο που βρίσκεται πανω στην τετράγωνη επιφάνεια του επεξεργαστή. Όμως τα γύρω κομμάτια μένουν στον αέρα. Δε μου φαίνεται πολύ καλό, παρολου που θεωρητικά καλύπτει όλη την επιφάνεια του die που υπάρχει κάτω από την ενσωματωμένη ψύκτρα.
Αν ψαχτείς λίγο μπορεί να βρεις κάποιο μικρό 'καναλάκι' ή 'σκούπα' που να κουμπώνει σε υφιστάμενους ανεμιστήρες και να οδηγεί τον αέρα ακριβώς εκεί που θέλεις (κάτι τέτοιο δηλαδή http://www.ebay.co.uk/itm/Sun-Fire-X2200-M2-Server-Motherboard-Air-Vent-371-2495-371-2495-01-/321220857365?pt=UK_Computing_Other_Computing_Networking&hash=item4aca414e15 ) αλλά αυτά είναι τραβηγμένες λύσεις που κυρίως υλοποιούν τα PC 'μάρκες'...
Για τη ψύκτρα, σωστό είναι έτσι, η μέγιστη μεταφορά θερμότητας γίνεται από αυτή τη μεταλλική πλάκα, το υπόλοιπο πυρίτιο ναι μεν, αλλά δεν βοηθάει και πολύ....
-
Garland και Drifter, ευχαριστώ
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Για τη ψύκτρα, σωστό είναι έτσι, η μέγιστη μεταφορά θερμότητας γίνεται από αυτή τη μεταλλική πλάκα, το υπόλοιπο πυρίτιο ναι μεν, αλλά δεν βοηθάει και πολύ....
Βασικά εννοώ ότι ψύκτρα δεν καλύπτει ολόκληρη την μεταλλική πλάκα. Μόνο σε μια κυκλική περιοχή της και το υπόλοιπο μένει στον αέρα. Πχ όπως φαίνεται στην εικόνα.
Η ψύκτρα είναι έτσι από κάτω http://www.legitreviews.com/images/revi ... i5_hsf.jpg
-
Βασικά εννοώ ότι ψύκτρα δεν καλύπτει ολόκληρη την μεταλλική πλάκα. Μόνο σε μια κυκλική περιοχή της και το υπόλοιπο μένει στον αέρα. Πχ όπως φαίνεται στην εικόνα....Χμμμ, περίεργο, και έτσι ήταν από 'κατασκευής' του ? Ίσως θα μπορούσες να το βοηθήσεις με λίγη πάστα ώστε να εφάπτονται σε μεγαλύτερο ποσοστό...δεν ξέρω αν αυτό είναι εφικτό...η πάστα είναι θερμοαγώγιμη, οπότε και επαφή να μην υπάρχει άμεσα με την ψύκτρα, η θερμότητα τελικά απάγεται (μέσω της ίδιας της πάστας που τη μεταφέρει τελικά στην ψυχρότερη πλάκα της ψύκτρας). Αλλά καλό θα ήταν να είχες μεγαλύτερη επαφή....
-
Αυτό που έχουν οι εργοστασιακές ψύκτρες είναι πάστα σε ημιστερεή κατάσταση. Απο την πίεση και τη θερμοκρασία λιώνει και απλώνεται ομοιόμορφα απο μόνη της.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Μέχρι πόσα δίνεις?λεπτο/ελαφρυ, τιποτα αλλο
για λεφτα δεν εγραψα γιατι ποσο να παει ενα τετοιο απλο κινητο; (μη πεταξεις κανα vertu )
για δωσε
Νοκια 206
ωραια, το κραταω στη ακρη
-
Για Windows Server που θα τρέχει πρόγραμμα λογιστηρίου και θα εξυπηρετεί 8 με 10 τερματικά ταυτόχρονα έχετε καμία πρόταση/ιδέα;
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Μέχρι πόσα δίνεις?λεπτο/ελαφρυ, τιποτα αλλο
για λεφτα δεν εγραψα γιατι ποσο να παει ενα τετοιο απλο κινητο; (μη πεταξεις κανα vertu )
για δωσε
Δες το ΝΟΚΙΑ 515.
Είναι πιο ακριβό απο τα υπόλοιπα αλλά πιστεύω αξίζει λόγω κατασκευής. -
καλο!
(αν εχεις υποψη αλλο παρομοιο, ποσταρε το)
φχαρισταω
-
Γενικά την κατηγορία αυτή την έχουν αφήσει λίγο στην τύχη της οπότε δύσκολα υπάρχει πλέον κάτι αντίστοιχο.
Ίσως αξίζει μια ματιά το Samsung S5610 ή αν σε ενδιαφέρει το qwerty κάποιο από τη σειρά asha της Νokia με δικιά μου προτίμηση το Asha 210 καθαρά λόγω σχεδίου.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]