-
Αυτό θέλει πληρωμή. Τέσπα το σύνδεσα προς το παρόν με pop και βλέπουμε
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Να μην αφήσετε κάποιον να χαρεί.
Το ακύρωσα, γιατί όμως έχει τόσα θετικά σχόλια;Έπρεπε να το πάρω.
εχεις σαλτεψει τελειως?
καλα ρε... 512GB με USB2???? Εχεις τοσο πολυ ελευθερο χρονο?Αμα δεν ειναι μονα αρχεια (δηλαδη παρα πολλα που κανουν ενα συνολο των 60.000 αρχειων πχ) τοτε δε κανει και πολυ ωρα.
-
Ψαχνω για τηλεοραση καινουργια και επεσε το ματι μου σε μια καινουργια. 55 ιντσες λιγο μεγαλυτερη απο τις συνιθισμενες αλλα πιστευω θα ειναι μια χαρα.
http://www.plaisio.gr/tv/tv/50-intses/L ... 107-curved
Τι λετε? θελει παραγγελια, αλλα πιατευω αξιζει την οποια αναμονη. -
κανεις πλακα ε;
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/hdd-ssd-skliroi-diskoi/Samsung-120Gb-Sata-III-840-EVO-MZ-7TE120BW.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20131104-sales-offerτρεχατε...
Παρέλαβα κι εγώ σήμερα. Ευχαριστούμε popol@ros
-
για οποιον δεν ειχε SSD, τετοια ευκαιρια δεν χανοταν...
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
τρεχατε...
Παρέλαβα κι εγώ σήμερα. Ευχαριστούμε popol@ros
ελπίζω να μην τον πήρες για φορητο υπολογιστη...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
για οποιον δεν ειχε SSD, τετοια ευκαιρια δεν χανοταν...Είχα τον X 25 M 80GB G2 που ερχόταν με το bracket, για δυό χρόνια, 2ο χέρι, και μόλις τώρα το sentinel έβγαλε υγεία 98%. Ελπίζω κι ο evo να τα πάει το ίδιο.
@Ling-Temco-Vought, πάντα για επιτραπέζιο μιλάμε. -
Τα toner ξεραίνονται με την αχρησία ή δε παίζει αυτό; Ψάχνω εναλλακτική λύση εκτυπωτή/πολυμηχάνημα αφού το πλήρες σετ μεγάλων μελανιών κοστίζει 55€ και τον είχα πάρει γύρω στα 70 (epson wf 2520)
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Τα toner ξεραίνονται με την αχρησία ή δε παίζει αυτό; Ψάχνω εναλλακτική λύση εκτυπωτή/πολυμηχάνημα αφού το πλήρες σετ μεγάλων μελανιών κοστίζει 55€ και τον είχα πάρει γύρω στα 70 (epson wf 2520)Δεν παιζει.
-
Γιώργο έχεις που είσαι μέσα σ'αυτά έχεις κατά νου κάποιο v4m πολυμηχάνημα με ασπρόμαυρη και έγχρωμη εκτύπωση να προτείνεις ανερξαρτήτως τύπου ? v4m συνολικά εννοείται, και για τα μελάνια του
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Εγώ πήρα 2 από αυτά και τα περιμένω.
Όταν έρθουν θα σας πω εντυπώσεις.
http://www.aliexpress.com/snapshot/285957316.htmlΕίναι sony ή είναι καμία μαιμού. Έχει πέσει στα χέρια μου kingston αγορασμένο από ebay που δε δούλευε. Ήταν κάτι δεκάδες GB που κανονικά έκανε ας πούμε 100€ και στο ebay το πουλούσαν 20€ αλλά ήταν ουραγκοτάγκοι
-
Σκέφτομαι να πάω στο επόμενο inkjet μοντέλο, το epson 3520, που και πιο μεγάλα μελάνια έχει (και πιο φθηνά) άρα καλύτερη σχέση τιμής/ποσότητας μελανιού και επιπλέον δυνατότητες + ότι παίρνει 'επίσημα' συμβατά. well ?
-
Γιώργο έχεις που είσαι μέσα σ'αυτά έχεις κατά νου κάποιο v4m πολυμηχάνημα με ασπρόμαυρη και έγχρωμη εκτύπωση να προτείνεις ανερξαρτήτως τύπου ? v4m συνολικά εννοείται, και για τα μελάνια τουΤο πολυμηχανημα θα κοστισει αρκετα και πιθανον να χρειαζεται και τυμπανο (επιπλεον εξοδο). Θες απαραιτητως και σαρωτη;
-
Σκέφτομαι να πάω στο επόμενο inkjet μοντέλο, το epson 3520, που και πιο μεγάλα μελάνια έχει (και πιο φθηνά) άρα καλύτερη σχέση τιμής/ποσότητας μελανιού και επιπλέον δυνατότητες + ότι παίρνει 'επίσημα' συμβατά. well ?Καλο ειναι αυτο, με κανα 20αρι κοστος συμβατων. Υποψιν οι Epson δεν πρεπει να μενουν αδρανεις για μεγαλο διαστημα.
-
ναι το γνωρίζω αυτό αλλά της hp τ'αντίστοιχο πάει στα 225+(το 8600). Ποιο θεωρείται μεγάλο διάστημα; Επίσης στον 8600 που κοιτάω δε γράφουν χωρητικότητα τα μελάνια
-
σε λαπτοπ τα DVD+RW ειναι ολα τα ιδια; κατασκευαστικα εννοω , μπορω να το βγαλω απο ενα τοσιμπα και να το βαλω σε ενα σονυ;
μου εχει χαλασει σε ενα σονυ λαπτοπ , αγοραζω ενα και το κοτσαρω επανω ; -
πάνω σε sata θα μπει ότι και να βάλεις οποτέ θεωρητικά μπορείς να βάλεις οτιδήποτε
το θέμα είναι να χωράει στο σασί του λάπτοπ και να μπορεί να στερεωθεί με τη βίδα που προορίζεται για το στοκdimtspan πάρε λέιζερ, άσε τα μελάνια
έχε το toner να αράζει και μην ανησυχείς μπας και σου ξεραθείτελευταία φορά άλλαξα toner (αφού άδειασε) στη 2ετία χωρίς κανένα φυσικά θέμα, με μελάνι αυτό δε θα έπαιζε για κανένα λόγο
-
Θέλω και έγχρωμο ρε συ.~ 300€ πάει για laser και ~49€/χρώμα
-
Ποιο θεωρείται μεγάλο διάστημα;Κανας μηνας...
Επίσης στον 8600 που κοιτάω δε γράφουν χωρητικότητα τα μελάνια
CN045A Black 2300Pgs
CN048A Yellow 1500Pgs
CN047A Magenta 1500Pgs
CN046A Cyan 1500Pgs
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]