-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Περιόρισα τις επιλογές μου σε 3 ssd (απέρριψα τον 840pro λόγω κόστους) και θα ήθελα την γνώμη σας:- intel 335 240gb
- intel 520 180gb
- samsung 840 256gb
οι παραπάνω τιμολογούνται περίπου180, 160 και 185 αντίστοιχα!
Από την έρευνα που έχω κάνει ο 520 είναι καλύτερος όλων αλλά σε μικρότερη χωρητικότητα ενώ ο σαμσουνγκ πάσχει σε write speed και τεχνολογία μνήμης. Ο 335 είναι λίγο πιο αργός αλλά τα 240gb δεν είναι αμελητέα ποσότητα!
Ποιόν να επιλέξω;Πάρε χώρο και εγγύηση, μη κολλάς τόσο στα τεχνικά, όλοι πολύ γρήγοροι είναι δε θα καταλάβεις διαφορά σε καθημερινή χρήση
Επίσης κοιτά και vertex 4 που δίνουν 5 χρόνια εγγύηση
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
-
αποφάσισα και αγόρασα... intel 520 180gb
παραλαβή στο άμεσο μέλλον! -
καθότι έχω καιρό να ασχοληθώ με οφισ ... στο οφισ 2007 πως επαναφέρω τν ορθογραφικό έλεγχο... ξαφνικά άρχισε να μην μου διορθώνει
-
αποφάσισα και αγόρασα... intel 520 180gb
παραλαβή στο άμεσο μέλλον!ωραια τα 180 GB ειναι μπολικα να εχεις την ανεση σου
εγω εχω αρχισει να σκεφτομαι να τσιμπησω καναν 60αρι για το λαπτοπ μου
-
Είναι υπεραξιόπιστη η ιντελ στους ssd μαζί με την σαμσουνγκ!
Θα έπαιρνα τον 830 που αποδεδειγμένα είναι επίσης καλός αλλά δεν υπάρχει πουθενά σε 256 χωρητικότητα! Οι νέοι 840δεν έχουν δοκιμαστεί ακόμα ενώ χρησιμοποιούν άλλο τύπο μνήμης πιο απλό ενώ είναι αργότεροι του 520!
Ο 840pro είναι πανάκριβος δίχως λόγo οπότε επέλεξα τον 180άρη...σήμερα παρέλαβα να δω πότε θα μπορέσω να το βάλω! -
Eχω αυθεντικά με product key τα win7 home premium. Αν κατεβάσω μία ίδια έκδοση μπορώ να βάλω τον κωδικό αυτό;
Γιατί δεν έχω dvd από αυτά όταν μου πoύλησαν το laptop. -
κανονικα μπορεις και πρεπει να εισαι και καλυμμενος νομικα
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Eχω αυθεντικά με product key τα win7 home premium. Αν κατεβάσω μία ίδια έκδοση μπορώ να βάλω τον κωδικό αυτό;
Γιατί δεν έχω dvd από αυτά όταν μου πoύλησαν το laptop.Μπορείς νόμιμα να κατεβάσεις τα image απο εδώ: http://www.mytechguide.org/10042/window ... -download/
Επίσης αν έχεις ήδη DVD με κάποια άλλη έκδοση Windows 7 (πχ ultimate) έχει λινκ στο παραπάνω για το εργαλειάκι που το αλλάζει, οπότε μπορείς να το κάνεις home premium χωρίς να κατεβάσεις καινούριο ISO
-
ευχαριστώ, το βρήκα από εδώ.
-
τι προτεινετε για SSD μεχρι 200€;
θα μπει σε λαπτοπ με win7 & 4GB ram. -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
καθότι έχω καιρό να ασχοληθώ με οφισ ... στο οφισ 2007 πως επαναφέρω τν ορθογραφικό έλεγχο... ξαφνικά άρχισε να μην μου διορθώνειΚάτω στη γραμμή κατάστασης πρέπει να υπάρχει το αντίστοιχο εικονίδιο. Αν δεν υπάρχει κάνε δεξί κλικ και τσέκαρέ το στη λίστα.
-
Ηρθε το dell... Tελικα κοστισε 515 λιρες απο 599. Πρωτες παρατηρησεις ειναι οτι θα το ηθελα λιγο πιο λεπτο και λιγο πιο ελαφρυ αλλα δεν πειραζει. Τωρα πρεπει να μαθουμε και τα windows 8. Εντυπωσεις μετα απο μερες μιας και τωρα η χρηση του θα ειναι ελαχιστη.
-
Ο 840pro είναι πανάκριβος δίχως λόγonope.jpg
Με γεια o 520 παρεμπιπτόντως.Spiro, έχει sata 3; Γενικά, τα κλασσικά:
samsung 830 128gb
samsung 840 120gb ( νεότερο μοντέλο, παρόμοιος σε επιδόσεις με τον 830, αλλού χάνει, αλλού κερδίζει)
ocz vertex 4 128gb ( αντίστοιχες επιδόσεις με τους παραπάνω, αλλά 5 χρόνια εγγύηση αντί για 3)
Mετά με +50€:
Samsung 840 Pro 128GB ( αισθητά πιο γρήγορος, 5 χρόνια εγγύηση)
Αν χρειάζεται ~256gb κοιτάει την πρώτη ομάδα.Εγώ θα έπαιρνα vertex 4 και αν ήμουν άπλας 840 pro
-
ευχαριστω!
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
έχω ένα στην άκρη 12.7 που είχα πάρει κατά λάθος, δες αν σου κάνει να το προχωρήσουμεΕυχαριστώ. Θα κοιτάξω τι είναι το δικό μου και τα λέμε.
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
έχω ένα στην άκρη 12.7 που είχα πάρει κατά λάθος, δες αν σου κάνει να το προχωρήσουμε
Ευχαριστώ. Θα κοιτάξω τι είναι το δικό μου και τα λέμε.
Κατσαβίδιασα το λαπτοπ τελικά, αλλά το caddy του DVD είναι 9.7 mm. Ευχαριστώ πάντως.
-
toshiba είναι ε; κοίτα μη τον πουλήσεις, χώσε κάποιον να σου πάρει caddy ή και ακόμα και χωρίς τον δεύτερο σκληρό μπορείς να κάνεις μια χαρά δουλειά με τον ssd 128 αρκεί να μη περνάς ταινίες και τραγούδια
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
toshiba είναι ε; κοίτα μη τον πουλήσεις, χώσε κάποιον να σου πάρει caddy ή και ακόμα και χωρίς τον δεύτερο σκληρό μπορείς να κάνεις μια χαρά δουλειά με τον ssd 128 αρκεί να μη περνάς ταινίες και τραγούδιαΕίναι ένας Intel 520 series (6 Gb/s). Μάλλον θα τον κρατήσω και θα πάω για caddy για τον HDD. Α, και μάλλον θα αναβαθμίσω τη μνήμη του (από τα 4-->8Gb) μια και στην crucial βρήκα αυτό που έψαχνα.
-
τέτοιον ιντελ 520 στα 180 έχω και εγώ...
-
Χρησιμοποιεί κανένας το Office 2013 365 Preview; Κάθε λίγο και λιγάκι το excel τρώει κόλλημα ... μου φαίνεται θα επιστρέψω στα 2010.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]