-
Dmitspan ποιο acer έχεις ρε?
Εχω το 5930g με 3gb ram και ίδια τα υπόλοιπα. Αν προχωρήσεις σε ssd θέλω να δώσεις feedback άμεσα για το πόση διαφορά εχει.Εννοείται πέτα τα vista. Με 7άρια θα γίνει κατά πολύ ανώτερο.
-
δεν έχω acer ! toshiba u400 18s
-
τώρα που τον κοιτάω καλύτερα (τον ssd παραπάνω) βλέπω ότι φοράει Sandforce.
http://www.anandtech.com/show/5817/the- ... 20gb-180gb -
καλα αυτο δε λεει απαραιτητα κατι
αν εχεις τετοιες φοβιες παντως πηγαινε σε κατι πιο καινουριο και ας ειναι λιγοτερα GB
(εγω δηλαδη αυτο εκανα ) -
Τελικά αξίζει η αναβάθμιση από 7άρια σε 8άρια; 15 ευρουλάκια είναι
-
οι γνωμες διιστανται
εγω πιστευω πώς οχι , αλλα επειδη εσυ μπορεις να τα παρεις και με 15 θα σου ελεγα να τα παρεις να δεις πώς ειναι και να κρινεις ο ιδιος
-
Όχι δεν αξίζει καθώς δεν προσφέρουν κάτι παραπάνω. Εκτός αν σου αρέσει το metro το οποίο είναι περιττό όταν δεν υπάρχει οθόνη αφής.
-
ειναι βεβαια πιο γρηγορα απο τα 7 , να το πουμε αυτο
εχουν γινει πολλες βελτιωσεις , ομως τα χαλανε ολα τα πλακακια
-
Πρέπει να ναι μηδαμινές οι διαφορές σε ταχύτητα. Η απουσία του start button βασικά το χαλάει που σε αναγκάζει να πρέπει να πηγαίνεις στα πλακάκια.
-
δεν ειναι και τοσο μηδαμινες (βεβαια δεν εχεις και aero ) , υπαρχει αισθητη διαφορα σε quad core συστημα με ssd φιλου μου.
επισης ειναι αρκετα σταθεροομως ειναι σκατα και δε νομιζω οτι εστω και η βελτιωση που υπαρχει αξιζει να αποχωριστουμε τα αψογα 7αρια
μακαρι να το παρουν χαμπαρι (αν και οι πωλησεις μιλανε απο μονες τους ) και να γινεται να μπορεις να παρακαμπτεις τελειως το metro , τοτε θα τα βαλω αμεσα μεχρι τοτε 7αρακια και ξερο ψωμι
-
Υποθέτω το μετρήσατε σε ''καθαρό'' σκληρό ή τουλάχιστον με τις ίδιες εφαρμογές επάνω.
Το μέτρο δεν με ενοχλεί προσωπικά, με ενοχλεί όμως ότι σε αναγκάζει να το χρησιμοποιήσεις. Επίσης με ενοχλεί και η έλειψη του aero, είχα ξεχάσει ότι του λείπει. -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Τελικά αξίζει η αναβάθμιση από 7άρια σε 8άρια; 15 ευρουλάκια είναιΚάθεσαι και το ψυριζεις τωρα για 15/30 ευρώ και μετα που θα αποφασίσεις οτι τελικά τα θες, θα καλείσε να σκάσεις κατοσταρούμπα ή θα ψάχνεις κάθε φορα νέα ματζουνια και μαγικά φίλτρα για να τα κάνεις crack
Πάρτα και ας κάθονται!
Btw, είναι πολύ καλά... και 2 πράγματα που αλλάζουν, αμα δεν φοράς παρωπίδες θα τα συνηθίσεις και στην πορεία θα διαπιστώσεις πως είναι και καλύτερα έτσι. Σχετικά με το 'μεγάλο ζητημα' του start button, προσωπικά ενώ το σκεφτόμουν σοβαρότατα να βάλω start button εν τέλει κατέληξα πως απλώς ΔΕΝ χρειαζεται... και η καθημερινή χρήση μου το τονίζει αυτό.
Εχω ηδη σε 2 μηχανήματα Win 8, και σε λίγο θα βάλω και στο γραφείο....
-
Και γω στο ίδιο δίλημμα βρίσκομαι με τα 8αρια. Να τα βάλω ή να περιμένω να πάρω κάτι τέτοιο:
-
@ corsair:
Τα έχω βάλει ήδη στο γραφείο, για λόγους νομιμότητας, αλλά δεν έχω προλάβει να τα δοκιμάσω.
Με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο ο τρόπος σκέψης σου. Το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως δεν είναι συμβατά 2-3 απαραίτητα για τη δουλειά μου προγράμματα (τα οποία τρέχουν κανονικά σε 7). Θα δοκιμάσω όμως στο γραφείο αν τρέχουν και μετά θα προχωρήσω σε αναβάθμιση και του laptop που χρησιμοποιώ καθημερινά.
Το start button και στα 7 το χρησιμοποιώ ελάχιστα, οπότε δε νομίζω να μου λείψει και στα 8.
-
30 είναι ή 15 γιατί ξέρω ότι 15 είναι για αυτούς που αγόρασαν το 12...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
30 είναι ή 15 γιατί ξέρω ότι 15 είναι για αυτούς που αγόρασαν το 12...Όπως τα ξέρεις είναι... Και για την ακρίβεια απο τον Ιούνιο του 12...
-
Έτσι είναι. Εγώ ωστόσο αγόρασα τον Ιανουάριο του '12 και πάλι 15 έδωκα
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Πρέπει να ναι μηδαμινές οι διαφορές σε ταχύτητα. Η απουσία του start button βασικά το χαλάει που σε αναγκάζει να πρέπει να πηγαίνεις στα πλακάκια.Start button μπορεις να βαλεις με λιγα κλικ (εγω εxω το πολυ καλο start8) με κατευθειαν boot στο desktop.
Και η διαφορα που ειδα στον δικο μου ηταν περιπου 6 secs μειον στο ανοιγμα και 4 στο κλεισε.
Χαωδης.
SSD Crucial m4 256 με τα ιδια ακρβως πραγματα πανω.
Μικροτερες διαφορες κατα τη λειτουργια του, με μεγαλυτερη στα παιχνιδια. -
το κατάστημα πάντως που προτείνει ο φίλος μας για ssd είναι αρκετά φθηνό...δεν το ήξερα!
Εγώ σε πρώτο επίπεδο σκέφτομαι κάποιο μοντέλο της σειράς 840 της samsung (απλό η pro) αν και διαβάζω και καλά σχόλια για τους ssd της intel! Το σίγουρο είναι ότι μέσα στο μήνα μπαίνω στο κλαμπ των...γρήγορων δίσκων! -
Είναι φθηνό με τα κέφια του και αυτό..
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]