-
Κυκλοφορούν
-
Μερσι
-
η επόμενη ερώτηση στη λίστα σου είναι αν υπάρχει μουσική που 'κυκλοφορεί', ή θα πρέπει να την αγοράζεις μόνο σε CD;
[για ταινίες είναι ακόμα παρακάτω στη λίστα] -
το βρήκες, αυτό ετοιμαζόμουν να ρωτήσω στο τοπικό Ελλάδα εργασία αμοιβές
-
Τρίφτη, msdna ή πώς το λένε δεν έχεις από το πανεπιστήμιο;
Sent from my GN using smoke signals.
-
λειτουργικό τσου, μπορώ βέβαια να το αγοράσω σε χαμηλή τιμή (κανα 15άρι, για το δικό μου λάπτοπ αυτό έκανα).
Όλα τα υπόλοιπα (office, matlab κλπ) τα έχουμε τσαμπέ -
Και στην Ελλάδα και εδώ έχουμε και λειτουργικά ρε συ, για ψαξτο.
Sent from my GN using smoke signals.
-
το έχω ψάξει, μόνο σε λάπτοπ πανεπιστημίου έχεις δωρεαν λειτουργικό, και το πας να στο εγκαταστήσουν οι ίδιοι στο ICT.
Να υποθέσω ότι δεν μπορώ να ξαναχρησιμοποιήσω το ίδιο cd απ τα 7αρια που έχω εγώ
(αν και τα είχα περασμένα στο παλιό λαπτοπ και στο καινούργιο χρησιμοποιησα ξανα το ίδιο) -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
το έχω ψάξει, μόνο σε λάπτοπ πανεπιστημίου έχεις δωρεαν λειτουργικό, και το πας να στο εγκαταστήσουν οι ίδιοι στο ICT.Αφού είστε τρόμπες... Δες τι μας έδινε το ΑΠΘ: MSDN-AA.
Το CD κανονικά δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε >1 υπολογιστές ταυτόχρονα.
-
και η μΠατρα το ίδιο, εδώ δεν ξέρω τί σκάλωμα έχουν
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
το έχω ψάξει, μόνο σε λάπτοπ πανεπιστημίου έχεις δωρεαν λειτουργικό, και το πας να στο εγκαταστήσουν οι ίδιοι στο ICT.Να υποθέσω ότι δεν μπορώ να ξαναχρησιμοποιήσω το ίδιο cd απ τα 7αρια που έχω εγώ
(αν και τα είχα περασμένα στο παλιό λαπτοπ και στο καινούργιο χρησιμοποιησα ξανα το ίδιο)Έχεις PM
-
Μerci
-
Για οσους ψήνονται για Zotac:
Tower? Ποιο tower? Ουτε απο πανω, ουτε απο κάτω, ουτε απο το πλαι... no tower... γιατι....
γιατί ειναι κρυμμένο και βιδωμένο κάτω απο την επιφάνεια του γραφείου ανάμεσα με την συρταρίερα:
η κάτω επιφάνεια του με τα παπουτσάκια του... και οι 2 βίδες για το ανοιγμα του καπακιου:
αυτά... οποιος θέλει κατι ρωτά...
ps: ερχετε και με stand για να κρατιεται όρθιο αμα δεν το θελουμε σε Vesa η flat στο γραφείο πάνω.
ps2: εχει τροφοδοτικο τυπου brick οπως των φορητών
ps3: Απο το Ζοτακ φευγει μονο ενα HDMI και το καλώδιο της τροφοδοσίας... ολα τα αλλα ασυρματα. -
Από θερμοκρασίες πως πάει;
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Από θερμοκρασίες πως πάει;το δουλευώ 24/7... δεν σηκώνει... το κουτάκι ισα ισα χλιαρό στην χειρότερη. Αλλωστε τι να σηκώσει ενας Fusion. Παω στοιχημα πως ο Scorpio black ποιο πολυ ζεματά.
-
Δηλαδή φοράει τον Ε 350; Μήπως έχεις ενδεικτική temp, έστω από το BIOS; Αναβάθμιση σηκώνει; Ένας ssd πχ;
-
Ψορσαιρ , μαμάει! Τα χριστούγεννα θα πάρω κι εγώ ένα.
-
Χαζή ερώτηση:
το 'vesa mount' συμπεριλαμβάνεται; -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Αυτό που περιγράφεις είναι ότι άλλαξε η ανάλυση της οθόνης, και όταν είναι μικρότερη από τη native ανάλυση δεν κάνει resample για να 'τεντώσει' την εικόνα σε όλη την επιφάνεια της οθόνης αλλά crop σε ένα μέρος της που καλύπτει τη μικρότερη ανάλυση.
Αν δεν κάνω λάθος, στην οθόνη του, αυτό που βλέπεις είναι ένα καθορισμένο 'παράθυρο', σωστά; Δεν έχει λάθος χρώματα ή παράξενες ακμές, χρωματιστές γραμμές κλπ;
Σωστα, στο πρωτο που γραφεις, μονο που στο υπολοιπο απο την κατω περιοχη της οθονης αναπαραγεται η τελευταια γραμμη των pixel, στην εικονα φαινεται ο δεικτης κατω αριστερα:
stam69, η εξωτερικη οθονη ειναι μεγαλυτερης αναλυσης (1440x900). Αλλα ακομη και σ' αυτη, η μεγιστη αναλυση που μ' αφηνει ειναι 1024 - και απλα την τεντωνει. Native αναλυση δεν υπαρχει σαν επιλογη, σαν η μεγιστη που βγαζει η καρτα να 'ναι 1024
και φχαριστω πολυ για την επεξηγηση
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Χαζή ερώτηση:
το 'vesa mount' συμπεριλαμβάνεται;but ofcourse sir!
Ειναι custom αλλωστε για να κραταει Zotac...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]