-
Λοιπον...βοηθεια απο τους χακερς του φορουμ.
Μας εχουν βαλει στο γραφειο ενα συστημα για να μη μπαινουμε στο ιντερνετ σε συγκεκριμενα site, πχ fb, message boards κ.α. μεσω καποιας proxy. Το προγραμμα λεγεται websense.
Υπαρχει τροπος να το παρακαμψω χωρις να με καταλαβουν;
Με κουραζει το iphone...
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
να κάτσεις να δουλέψεις και να μη χαζολογάς
Σε αυτές τις μέρες που το έθνος μας δοκιμάζεται, δεν μπορούμε να υποστηρίζουμε τέτοιες αντιπαραγωγικές πρακτικές.Μη σου πω θα τους στείλουμε και mail να σου κόψουν και την πρόσβαση από τα iDevices
-
Ρε...ειναι παρασκευη πρωι
-
Πάρε ipad να σερφαρεις άνετα
-
Εχω. Μαλακια να σκασω γραφειο με το ipad
-
Την καλημέρα μου. Τον τελευταίο καιρό έχω αρχίσει και κατεβάζω ταινίες απο το ίντερνετ. Η τηλεόραση μου έχει την δυνατότητα να παίρνει στικάκι οπότε θα ήθελα να ρωτήσω πόσο κάνει να αγοράσω μια μνήμη να μπορώ να βλέπω ταινίες ???
-
Από 5 μέχρι 80++ ευρώ. Αναλόγως του μεγέθους. Νομίζω ότι χρυσή τομή είναι τα 16 gb, αλλά και με λιγότερα κάνεις τη δουλειά σου.
Εγώ έχω το παρακάτω (σε 16gb), που είναι γρήγορο, με μεταλλικό κέλυφος, είχε στοιχίσει κάπου 25€ και υποστηρίζει USB 3.0.
Χωράει καμιά 20ριά ταινίες των 700ΜΒ ή καμιά δεκαριά καλής ανάλυσης.
http://www.multirama.gr/products/produc ... tid=030900 -
Aναλογα τι θες, δηλαδη θες ενα στικακι να περνας μια ταινια να την βλεπεις και μετα να την αντικαθιστας με καινουργια η θες να περνας πολλες μαζι??
Επειδη υποθετω οτι θα κατεβαζεις και HD ταινιες ενα στικ των 16GB σιγουρα μπορει να παρει 3-4 τετοιες ταινιες και θα σου κοστισει λιγοτερο απο 20€.εδιτ: Με προλαβε ο Μανος.
-
εχεις usb 3.0?
οπως και να εχει θα παρεις 16 GB ΓΡΗΓΟΡΟ
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Από 5 μέχρι 80++ ευρώ. Αναλόγως του μεγέθους. Νομίζω ότι χρυσή τομή είναι τα 16 gb, αλλά και με λιγότερα κάνεις τη δουλειά σου.
Εγώ έχω το παρακάτω (σε 16gb), που είναι γρήγορο, είχε στοιχίσει κάπου 25€ και υποστηρίζει USB 3.0.
http://www.multirama.gr/products/produc ... tid=030900SD 1.5GB
720p ~4.5GB
1080p 6-8GB -
sd=4.75gb
720hq=7-8 gb
1080p=7-14gb (contact ) -
Έχω ένα περίεργο πρόβλημα με το youtube. Ο υπολογιστής τρέχει XP. Στον firefox τα βίντεο του youtube βγάζουν ένα μαύρο παράθυρο και δέν κάνουν τίποτα εκτός απο μερικά βίντεο της VEVO που παίζουν κανονικά. Στον Explorer παίζουν όλα κανονικά.
Το πρόβλημα ξεκίνησε μετά απο αναβάθμιση που έκανα στο flash player.
Έκτοτε έχω κάνει τα εξής: Εγκατάσταση τελευταίου firefox, απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά του flash, καινούριοι drivers κάρτας γραφικών. Το πρόβλημα συνεχίζεται.
Ξέρει κανείς τι φταίει?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Έχω ένα περίεργο πρόβλημα με το youtube. Ο υπολογιστής τρέχει XP. Στον firefox τα βίντεο του youtube βγάζουν ένα μαύρο παράθυρο και δέν κάνουν τίποτα εκτός απο μερικά βίντεο της VEVO που παίζουν κανονικά. Στον Explorer παίζουν όλα κανονικά.Το πρόβλημα ξεκίνησε μετά απο αναβάθμιση που έκανα στο flash player.
Έκτοτε έχω κάνει τα εξής: Εγκατάσταση τελευταίου firefox, απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά του flash, καινούριοι drivers κάρτας γραφικών. Το πρόβλημα συνεχίζεται.
Ξέρει κανείς τι φταίει?
το flash φυσικα
βεβαια δεν αποκλειω και τον αλεπουδα να εχει κανει καμια ματσολα με τα plugins.. -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Εγώ έχω το παρακάτω (σε 16gb), που είναι γρήγορο, είχε στοιχίσει κάπου 25€ και υποστηρίζει USB 3.0.
720p ~4.5GB
1080p 6-8GBκαι θα πρέπει να μην το έχεις σε fat32 γιατί αλλιώς δεν θα σου τις αντιγράφει τις 720-1080p.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
720p ~4.5GB
1080p 6-8GBΜε 1,5 γουβου, μια χαρά είμαι.
-
Είναι κρίμα να έχεις full HD τηλεόραση και να μην κατεβάζεις τουλάχιστον 720p.
-
+10000
Εδω εγω στο PC κατεβαζω μονο 1080p. -
Με κακομαθαίνετε.
-
Megane98 ποια τηλεόραση έχεις;
Και από πόσα μέτρα βλέπεις;Sent
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Megane98 ποια τηλεόραση έχεις;
Και από πόσα μέτρα βλέπεις;Sent
Καταρχήν ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις. Μη με παρεξηγείτε αλλά ανάθεμά με κι αν κατάλαβα τίποτα. Πωπω εντελώς σκράπας είμαι. Μάλλον θα πάω στο Multirama και θα πρήξω τον πωλητή αντί να πρήζω εσάς.
Έχω μια 'Toshiba Full HD LCD 40άρα και βλέπω απο τα 2-3 μέτρα
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]