-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Ψάχνω για αγορά έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο ~2 TB !
Τι λέτε για αυτόν - WD Elements 2 TB External Desktop Hard Drive (USB 2.0, Black);
Από αξιοπιστία τι λέει; Κατά καιρούς ακούμε διάφορα για κάποια μοντέλα.Τον θέλω για backup - φωτογραφίες, βίντεο...
Ή έχετε κάποιο άλλο μοντέλο στο νου σας;
Thanks...Νομίζω οτι πρέπει να επενδύσεις σε NAS αν δεν θές να τον μεταφέρεις.
Καλή σκέψη, άλλα θέλει και άλλα έξοδα - νέο router με υποστήριξη 802.11n.
Συν και ο ίδιος ο σκληρός θα είναι ακριβότερος!Από την άλλη η μεταφορά του δε θα είναι και καθημερινή - μια φορά στις 15 μέρες περίπου!
Θα είναι συνδεδεμένος μόνιμα στον media player ...Για τον παραπάνω σκληρό έχεις άποψη;
-
http://www.newegg.com/Product/Product.a ... 6822136471
στο feedback. Αρκετά αρνητικά σχόλια για την αξιοπιστία του. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822136471
στο feedback. Αρκετά αρνητικά σχόλια για την αξιοπιστία του.Μάλιστα ...
Κανένα καλό έχουμε στο νου; -
Δεν ξέρω, failsafe επιλογή δεν υπάρχει. Κανονικά χρειάζονται 2, για backup του backup.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν ξέρω, failsafe επιλογή δεν υπάρχει. Κανονικά χρειάζονται 2, για backup του backup.Έτσι τα έχω - απλά το ένα+το laptop τίγκαραν!!!
-
Οι τιμές των σκληρών θα πέσουν ποτέ στις προ-πλημμυρών τιμές; Ή τζάμπα αναβάλω την αγορά;
-
Από έξω (amazon, ebay) δεν πέσαν??
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Από έξω (amazon, ebay) δεν πέσαν??Λιγάκι έπεσαν, αλλά άλλο δεν μπορώ να περιμένω ...
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Από έξω (amazon, ebay) δεν πέσαν??Έχουν πέσει σε σχέση με τις τιμές που είχαν πριν μερικούς μήνες αλλά πάλι είναι σαφώς ακριβότεροι απ' ότι πριν 1 χρόνο ας πούμε.
-
Πήρα μελάνια για τον HP5180c από ebay, έβαλα το μόνο magenta που μου έδειχνε πως είναι τελειωμένο, αλλά βγάζει μήνυμα πως δεν είναι συμβατό (ενώ τα μελάνια γράφουν πως είναι, δεν έκανα λάθος δλδ)
Υπάρχει λύση ή πρέπει να τα πετάξω; -
Ψάχνω για IP κάμερα για το σπίτι. Κύριος ρόλος της η παρακολούθηση νταντάς.
Έχω ήδη μία στο δωμάτιο του παιδιού αλλά θέλω άλλες δύο. Μία για την κουζίνα και μία για το σαλόνι.
Θέλω να έχουν δυνατότητα εγγραφής (είτε σε SD card είτε σε pc/mac), καταγραφή και ήχου, όσο το δυνατό μεγαλύτερο viewing angle και wi-fi για ευκολία ως προς το σημείο τοποθέτησης.
Είμαι μεταξύ αυτών των δύο (Sony και Vivotek) αλλά αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση το συζητάμε.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Ψάχνω για IP κάμερα για το σπίτι. Κύριος ρόλος της η παρακολούθηση νταντάς.
...Λίγο παράνομο δεν είναι αυτό;
-
Είναι εν γνώσει της (και το έχει αποδεχθεί πλήρως). Παράκληση, μη σταθούμε σ' αυτό ή στο αν είναι ασφαλισμένη ή όχι
-
Αν η νταντά το ξέρει όχι από οσο γνωρίζω
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Ψάχνω για IP κάμερα για το σπίτι. Κύριος ρόλος της η παρακολούθηση νταντάς.Έχω ήδη μία στο δωμάτιο του παιδιού αλλά θέλω άλλες δύο. Μία για την κουζίνα και μία για το σαλόνι.
Θέλω να έχουν δυνατότητα εγγραφής (είτε σε SD card είτε σε pc/mac), καταγραφή και ήχου, όσο το δυνατό μεγαλύτερο viewing angle και wi-fi για ευκολία ως προς το σημείο τοποθέτησης.
Είμαι μεταξύ αυτών των δύο (Sony και Vivotek) αλλά αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση το συζητάμε.
Στα ιντερνετες παιζει πάρα πολύ η FOSCAM http://www.ebay.co.uk/itm/Foscam-CCTV-W ... 3669wt_910 η οποια εχει αποδειχτει καλή και υπαρχουν και apps για ν την ελεγχεις απο Android/iphone κλπ κλπ... Προσοχή ομως να ειναι Foscam γιατι κυκλοφορουν πολλοι κλωνοι.
-
Είναι όμορφη η νταντά;
Χωρίς πλάκα, αν θέλεις να κάνεις δουλειά βάλε μια ψεύτικη κάμερα να φαίνεται και δύο κρυφές για να παρακολουθείς τι γίνεται σε άλλους χώρους.
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Πήρα μελάνια για τον HP5180c από ebay, έβαλα το μόνο magenta που μου έδειχνε πως είναι τελειωμένο, αλλά βγάζει μήνυμα πως δεν είναι συμβατό (ενώ τα μελάνια γράφουν πως είναι, δεν έκανα λάθος δλδ)
Υπάρχει λύση ή πρέπει να τα πετάξω;Μάλλον είναι μαιμού, πλέον αντιγράφουν πιστά και τις συσκευασίες.
-
Πριν τα πετάξεις διάβασε τις οδηγίες τους, μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος για να ξεγελάσεις τον εκτυπωτή.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Είναι όμορφη η νταντά;Χωρίς πλάκα, αν θέλεις να κάνεις δουλειά βάλε μια ψεύτικη κάμερα να φαίνεται και δύο κρυφές για να παρακολουθείς τι γίνεται σε άλλους χώρους.
μαιμού θα έβαζα σε όλα τα δωμάτια.
απλά κουτιά.
ο φόβος φυλάει τα έρημα. -
@ corsair: Καλή & οικονομική φαίνεται η Foscam
Η συγκεκριμένη είναι η original ή να κοιτάξω για άλλον πωλητή;Το κόλπο με τις ψεύτικες το σκέφτομαι κι εγώ. Κάπου είχα δει με
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]