-
Ο χρήστης soch έγραψε:
@Mad_Max_Geo
Δες αν έχεις δυνατότητα να απενεργοποιήσεις το floppy μέσα από το bios. Εναλλακτικά, άνοιξε το κουτί και βγάλε το βύσμα τροφοδοσίας του floppy.ΟΚ ευχαριστω πολυ!
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
τι λέει αυτό Sony Vaio SVE1111M1EB ;
αξίζει για αντικατάσταση του τωρινού μου laptop ?
Και το τωρινό τι έπαθε; Τι θα το κάνεις;
μια χαρά είναι, δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του, μ'ενοχλεί μόνο που δεν έχει hdmi.
καλό φαίνεται ψορσαιρ, είπες κ κάτι σωστό
-
εχει βαλει κανεις win 8 να μας πει εντυπωσεις?
σκεφτομαι καποια στιγμη να κανω το laptop μου πειραματοζωο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εχει βαλει κανεις win 8 να μας πει εντυπωσεις?σκεφτομαι καποια στιγμη να κανω το laptop μου πειραματοζωο
Windows 7 - Start Button + Metro Application = Win 8
Μια ελεεινη μαλακία που δεν ειναι καλή για τπτ! Γιατι δεν μπορείς να εχεις το μισο interface touch και το αλλο μισο κλασσικο... και επίσης δεν μπορείς να εχεις default interface το Metro οταν ο υπολογιστής δεν εχει touch interface και να παιδεύεσαι με το γαμωποντικο. Πολυ μεσοβέζικη κατάσταση...
Other than that, looks fine, runs fine ακομα και σε παλιο hardware... To 'καλο' της υποθεσης ειναι οτι πλέον ο υπολογιστής δένεται στο cloud της MS. Μπορεις να κανεις login με το account σου στο MSN/Hotmail απο οπου και θα τραβήξει επαφές, θα σεταρει το mail αυτόματα κλπ κλπ... οπως στις android ταμπλέτες.
Αυτά για τα Win 8 classic, oχι τα RT.
-
ειναι πιο ελαφρυ απο τα 7 , ή @@?
εμενα αυτο με νοιαζει κυριως για το λαπτοπ
ειμαι πολυ προβληματισμενος με το κωλο-metroστο σταθερο θα αργησω μαλλον να αλλαξω γιατι θελω να ειμαι βεβαιος οτι ολα δουλευουν τελεια , παρολο που πολυ συντομα θα παρθει επιτελους ενας vertex 4 και θα παιχτει νεα εγκατασταση
-
Ένα περιττό λειτουργικό για τη δουλειά που λες. Καλό για κινητά και ταμπλέτες, αδιάφορο για PC (εξαιρούνται τα touch pc, αλλά ποιος ασχολείται με δαύτα;).
Win 7. Τουλάχιστον πιο απλά δομημένο interface.Άλλο:
την τρέλα μου μέσα, έβαλα έναν επεξεργαστή Core2Duo LGA775 με στοκ ψύκτρα, αλλά δεν κάθεται καλά αυτή και μου υπερθερμαίνεται, κάπου στους 75 σε load. Αυτά τα αγγούρια δεν κλειδώνουν γερά την ψύκτρα πάνω στη CPU. Τι στο φούτσο, καλύτερα ήταν εκείνα τα πράγματα με τα μεταλλικά ελάσματα. -
ειναι πιο ελαφρυ απο τα 7 , ή @@?εμενα αυτο με νοιαζει κυριως για το λαπτοπ
ειμαι πολυ προβληματισμενος με το κωλο-metroστο σταθερο θα αργησω μαλλον να αλλαξω γιατι θελω να ειμαι βεβαιος οτι ολα δουλευουν τελεια , παρολο που πολυ συντομα θα παρθει επιτελους ενας vertex 4 και θα παιχτει νεα εγκατασταση
το ιδιο με τα 7αρια ειναι... Το Metro ωραιο, αλλα αμα δεν εχεις touch oθονη μαλλον ταλαιπωρια ειναι.
-
το Metro ωραιο? πλακα με κανς μεγαλε?
-
για tablet εγω θα το προτιμουσα χαλαρα παντως, ακομα και σε x86 επεξεργαστη
λοιπον..
περι ssd ο λογος γιατι πλεον το πηρα σοβαραsamsung 830 ή vertex 4 ? (μιλαμε για 128 GB)
-
Samy, σταθερότατος από όσα διαβάζω
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Samy, σταθερότατος από όσα διαβάζω -
Ναι για αυτό τον σκεφτόμουν κι εγώ
Η ocz μπορεί πλέον να μην έχει θέματα , αλλά στο παρελθόν είχε τα θέματά της
οι 830 απο την αλλη θεωρουνται σκυλια
-
Τώρα που απάντησα σωστά, δικαιούμαι δώρο έναν 64αρη;
-
κατσε να παρω εγω επιτελους θα γινει παλιατζουρα το pc μου και ακομα θα ειναι με μηχανικο
αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι υπαρχει και εκδοση χωρις bracket για 3.5' και πρεπει να την αποφυγω, γιατι κανουν 7-10 ευρω
θα παω να δω τι παιζει στο πλαισιο, αλλιως ριχνω παραγγελια στο msystems που λεει οτι εχει ανταπτορα
-
τελικα πηρα vertex 4 γιατι οι samsung δεν ειχαν bracket στη συσκευασια
βεβαια πρωτα θα τερματισω το expansion του skyrim (για να μην εχω gaming εκκρεμοτητες) και μετα θα μπει πανω για να πω εντυπωσεις
το expansion ειναι 8ωρο, αρα προλαβαινω μεχρι να σχολασει η γυναικα και το βραδυ βαζω με την ησυχια μου ssd
παω να παιξωβαριεμαι ομως τα format και την εγκατασταση απο την αρχη
-
τελικα πηρα vertex 4 γιατι οι samsung δεν ειχαν bracket στη συσκευασιαβεβαια πρωτα θα τερματισω το expansion του skyrim (για να μην εχω gaming εκκρεμοτητες) και μετα θα μπει πανω για να πω εντυπωσεις
το expansion ειναι 8ωρο, αρα προλαβαινω μεχρι να σχολασει η γυναικα και το βραδυ βαζω με την ησυχια μου ssd
παω να παιξωβαριεμαι ομως τα format και την εγκατασταση απο την αρχη
κανε ενα ghost σιγα
-
5 χρονια εγγυηση δινουν (κατι που δεν εκαναν τις προηγουμενες φορες), ποσο αναξιοπιστοι να ναι τελοσπαντων?
δεν εχει ακουστει κατι για τους 4 -
τελικα πηρα vertex 4 γιατι οι samsung δεν ειχαν bracket στη συσκευασιαΈνας κλασικός δίσκος θα μαμηθεί απο τους κραδασμούς, αλλά με τους SSD δέν είναι απαραίτητο το bracket. Μπορείς να τον στερεώσεις με λίγη ταινία διπλής όψεως κάπου ή με ένα tie-wrap ή να τον σφηνώσεις αναμεσα απο τίποτα καλώδια. Στον ένα υπολογιστή μου απλά τον έχω αφήσει χύμα στον πάτο του κουτιού.
-
ναι φιλε μου, αλλα εγω θελω μερακληδικα πραγματα
γενικα θελω το pc μου να βρισκεται σε αριστη ταξη
-
Qsis πόσο τον πήρες και από που;
Επειδή κοιτούσα: με θήκη ο 830 βγαίνει 105€ από άμαζον ( http://uk.camelcamelcamel.com/Samsung-2 ... B005OK6VTA), αν και δεν μπορώ να καταλάβω πόσα χρόνια εγγύηση δίνουν. Αμφιβάλλω να είναι 5 όπως ο vertex 4
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]