-
http://walyou.com/usb-classic-atari-joystick/
Άραγες, αυτό είναι συμβατό με ταμπλέτα android;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το πήρα μετά από κάποια χρόνια. Στην αρχή είχα το ενδοξότατο...Το έχω ακόμα! Αλλά δεν έχει το κίτρινο σιρίτι.
Οι λοιποί μπορείτε απλά να κάνετε μια μικρή υπομονή. Όταν μας τα πρήζετε με τα σημερινά τα ακαταλαβίστικά καλύτερα είναι;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://walyou.com/usb-classic-atari-joystick/Άραγες, αυτό είναι συμβατό με ταμπλέτα android;
most likely yes! αλλα εσύ την έδωσες ( ο θεος να την κανει ταμπλα) την κινεζία σου
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://walyou.com/usb-classic-atari-joystick/Άραγες, αυτό είναι συμβατό με ταμπλέτα android;
Λογικά θα παίξει χωρίς πρόβλημα.
Αν έχει πρόβλημα το συνδέσεις και μέσω Ethernet.
Για να συνεχίσω το ημιρετρό audio ας δούμε και ενα format με αρκετό potential που η Sony το γάμησε οσο δεν επαιρνε.
Το συγκεκριμένο player απο τα καλύτερα design της Sony.
Το τι θα μπορούσε να είναι και τι κατάντησε οφείλεται αποκλειστικά στη μαλακία της Sony. Κρίμα.
-
Επίσης όταν ήρθε ο καιρός του mp3 η Sony μαλακίστηκε ακόμα περισσότερο με proprietary formats σκατα software.
Αποτέλεσμα κοσμήματα σαν το παρακάτω να πάνε ακλαφτα και να δόυμε την Apple να γιγαντώνεται.Αλλα δεν μπορείς να μισήσεις μια εταιρία που έχει δώσει κάτι σαν:
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
:shifty:
μπα που να σε βάλουνε να βλέπεις το ΡΕΤΙΡΕ remastered σε HD για το υπολοιπο του καλοκαιριου...
Που ρε συ?? Στην 22χρονη καμένη TV μου??
mini disc είναι αυτό, σωστά??
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
mini disc είναι αυτό, σωστά??
Oh yes.
-
Το είχα μάθει από φίλο όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Ότι πιο προηγμένο για εκείνη την εποχή στην αποθήκευση τραγουδιών και κομψότατο, το είχε χρυσοπληρώσει, 180000 δρχ έδωσε φυσικά τζάμπα μιας και μετά από λίγο εμφανίστηκαν τα mp3 players με εσωτερική μνήμη, πιο μικρά πιο ''προχω'' και τα σχετικά.
Τεράστια η τότε μ@λακια της Sony με το miniDisk, άπατο πήγε. -
Τί θυμηθήκατε ρε παίδες
- ένα md player στην εύα κι ένα recorder deck στο σπίτι.
Αλήθεια, πως θα μπορούσε να ανταγωνιστεί το mp3
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Το είχα μάθει από φίλο όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Ότι πιο προηγμένο για εκείνη την εποχή στην αποθήκευση τραγουδιών και κομψότατο, το είχε χρυσοπληρώσει, 180000 δρχ έδωσε φυσικά τζάμπα μιας και μετά από λίγο εμφανίστηκαν τα mp3 players με εσωτερική μνήμη, πιο μικρά πιο ''προχω'' και τα σχετικά.
Τεράστια η τότε μ@λακια της Sony με το miniDisk, άπατο πήγε.Την έκανα και εγω τη μαλακία.
(σκοτώνει πάντως απο ηχο )
Αν ήταν πιο ανοιχτό ως format, έδινε δυνατότητα mp3 και προωθούσε περισσότερο τα DATA ίσως και να ήταν διαφορετική η τύχη του. Αλλά Sony
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
**+ ένα md player στην εύα **κι ένα recorder deck στο σπίτι.Πόσταρε φώτο της στα Σπάνια Πουλιά ASAP!
-
Το είχα μεγάλο καημό το MiniDisk αλλά θα ήταν ή αυτό ή Playstation 1 με Adidas Power Soccer. Τελικά πήρα PS.
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Τί θυμηθήκατε ρε παίδες- ένα md player στην εύα
Είχε οικογενειακός φίλος σε RX-7 και όποτε το έβλεπα έμενα λίγο μαλακάς. Θυμάμαι καλά ότι είχε πάνω από 300.000δρχ?
-
Τώρα αν σου πώ ότι στο πρώτο 6άρι της οικογένειας είχαμε ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ mini disc?
-
Μήπως έπαιζε καμιά περίεργη Γιαπωνική συνεργασία τότε?
-
Και εγώ την είχα κάνει, κάπου στο 2001 ή 2002 νομίζω, τσίμπησα ένα σε ταξίδι στην Αμερική. Χρώμα μπλε, Sony, μαζί με ένα μαραφέτι για σύνδεση με USB στον υπολογιστή και εγγραφή των τραγουδιών. Πολύ καλός ήχος, πολλές φορές του βάζω μπαταρίες και ακούω τα δισκάκια πού είχα γράψει τότε.
Βρήκα και φωτο:
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Είχε -και έχει- πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με το cd.
Οι τελευταίοι δίκοι έφτασαν μέχρι 1GB χωρητικότητα αλλα είπαμε Sony
Και ναί έχω και deck
-
μιας και πιάσαμε την κουβέντα, σας έχουν χαλάσει ποτέ δισκάκια?
προσπάθησα τις προάλλες να παίξω κάποια και τα μισά δεν παίζανε
-
Εχω δισκάκια απο το 99 και πρέπει να παίζουν ολα.
-
Προσωπικά δεν είχα πρόβλημα με κανένα, όχι. Έχω και διάφορα είδη και μάρκες, άλλα γραμμένα σε SP και άλλα σε LP αλλά δεν είχα θέμα ποτέ. Όταν πάω σπίτι θα τα δοκιμάσω όλα όμως, θα έχει ενδιαφέρον.
Τα είχες στο αμάξι μήπως;
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Και εγω εχω μινι δισκ,μαλιστα αυτο με το χειριστηριο που ειχε οθονη και εγραφε τιτλο τραγουδιου,ηταν νομιζω το 1998 και εκανε 180000 δρχ
Sent from my 'Turbo-X BREEZE' using Tapatalk 2
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]