-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eίναι πανάκριβα τα σπρέυ πεπιεσμένου αέρα εδώ στην Ελλάδα ή μου φαίνεται ρε σεις;Τι αερα εχουν μεσα ομως ε;
-
Mιλάμε για διπλή και πάνω τιμή από ότι στην Αγγλία
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
http://aturingmachine.com/examples.phpΈπρεπε να βάλεις κανένα Turing test, πολλοί εδώ μέσα θα είχαν κοπεί...
Δεν πρόλαβες και τις εκλογές ρε φίλε, στα προεκλογικά κέντρα μοίραζαν δωρεάν αέρα κοπανιστό...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Δεν πρόλαβες και τις εκλογές ρε φίλε, στα προεκλογικά κέντρα μοίραζαν δωρεάν αέρα κοπανιστό...
ε τον μλκ τι είπε ...θα με πνίξει.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eίναι πανάκριβα τα σπρέυ πεπιεσμένου αέρα εδώ στην Ελλάδα ή μου φαίνεται ρε σεις;Έλα την Δευτέρα από τη δουλειά και πάρε τον αεροσυμπιεστή να πρεσάρεις όσο θες. Κάθεσαι και ασχολείσαι με χαζομάρες...
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Έλα να πέφτουν οι θερμοκρασίες!
Τι έκανες??
-
Εβγαλε το πλαινο καπακι απο το desktop
-
Αυτό είναι μέγα λάθος! Χαλάει η ροή του αέρα και δεν γίνεται σωστά η ψύξη.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Mιλάμε για διπλή και πάνω τιμή από ότι στην Αγγλίαμην συγκρινεις τις βουρτσες με τις φουτσες... στο χω ξαναπει. Δεν μπορει το φιαλιδιο που στο γεμιζουν με καθαρο Καλαμαριωτικο αερα να στοιχιζει το ιδιο με το αγγλικο, γεμισμενο σε καποια κωλοβιομηχανικη περιοχη που εκπνεουν πακι μπασταρντς και που οταν ψεκαζεις βρωμαει καρρυ...
Αυτοι μεσα βαζουν οτι ναναι... εμεις βαζουμε μονο απο διαλεγμενες περιοχες, απο ανθρωπους με μερακι για ανθρωπους με γουστο.
Το βαρεσα με την 3g τταμπλα μου. Hf φαε τις καλτσες σου απο την ζηλεια
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Αυτό είναι μέγα λάθος! Χαλάει η ροή του αέρα και δεν γίνεται σωστά η ψύξη....αν είναι σωστά στημένο εξαρχής. Αν όχι, βοηθάει το άνοιγμα
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Αυτό είναι μέγα λάθος! Χαλάει η ροή του αέρα και δεν γίνεται σωστά η ψύξη.
...αν είναι σωστά στημένο εξαρχής. Αν όχι, βοηθάει το άνοιγμα
και ενας φ50 να βαραει επανω του εκει να δεις ψυξη
-
Ε παίδες το ξέρω ότι χαλάει την ροή, αλλά δεν είδατε την -όλα τα λεφτά- πατέντα μου! Κάτω αριστερά...
-
Μη μπερδευτείς όμως και γυρίσεις το αερόθερμο στο ζεστό...
-
Λεπόν, όλα αυτά έγιναν, γιατί ο vengas μ' έδωσε την ιδέα να μαλακιστώ επιπλέον με το pc!
Οπότε ο AMD Athlon X2 5400+ από 2,8 πήγε στα 3,0 GHz.
Και η 9400GT :
Core Clock: Από 550 --> 650 MHz
Memory Clock: Από 400 --> 450 MHz
Shader Clock: Από 1375 --> 1420 MHzΚαι από κει και πέρα τέσταρα θερμοκρασίες.
-
:ysterical:Λεπόν, όλα αυτά έγιναν, γιατί ο vengas μ' έδωσε την ιδέα να μαλακιστώ επιπλέον με το pc!
Οπότε ο AMD Athlon X2 5400+ από 2,8 πήγε στα 3,0 GHz.
Και η 9400GT :
Core Clock: Από 550 --> 650 MHz
Memory Clock: Από 400 --> 450 MHz
Shader Clock: Από 1375 --> 1420 MHzΚαι από κει και πέρα τέσταρα θερμοκρασίες.
Περίεργο, ο vengas συνήθως δίνει ιδέες στο να μαλάκιστείς κάπως έτσι:
-
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
...αν είναι σωστά στημένο εξαρχής. Αν όχι, βοηθάει το άνοιγμαΑκριβώς, δλδ στην πλειοψηφία των περιπτώσεων βοηθάει
Zisis1992, ανέβασε κι'άλλο, τί 'ναι αυτά;
-
Με μαμά ψύκτρα;
Ρε παιδιά, θα ΤΡΕΛΑΘΩ. Τα BIOS λένε συχνότητα 3066 MHz όπως και στις ιδιότητες του ''Υπολογιστής'' ενώ το CPU-Z , NVidia Control Panel και Speedfan λένε 2800... Τι στο διάολο γίνεται;;;
-
-
:lol: Με μαμά ψύκτρα;Ρε παιδιά, θα ΤΡΕΛΑΘΩ. Τα BIOS λένε συχνότητα 3066 MHz όπως και στις ιδιότητες του ''Υπολογιστής'' ενώ το CPU-Z , NVidia Control Panel και Speedfan λένε 2800... Τι στο διάολο γίνεται;;;
Cpuz άνοιξε και μετά τρέξε Intel burn test
Idle δε λέει κάτι η συχνότητα , μάλλον δε το έβαλες μόνιμα να είναι στα 3
Κλείσε eist , c1e δε θυμάμαι τώρα ...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]