-
Επίσης τραβα κι ένα bios update , μπορεί να βελτιώνει τη συμβατότητα με νεότερα μοντέλα μνήμων
(Είχε ακριβώς το ίδιο θέμα φίλος μου με i7 920 και λύθηκε έτσι και δούλεψε κανονικά το xmp )
Sent from my LG-P500 using Tapatalk 2
-
ισχύουν όσα γράφτηκαν απλά δες και το μανουαλ του m/b...στα gigabyte γράφει τα προτεινόμενα 2 σλοτς.
Η μνήμη σου είναι καλή, θα την έπαιρνα και εγώ αλλά βρίσκει πάνω στην d-14!
έτσι πήρα αυτήhttp://www.plaisio.gr/Computers/Hardwar ... %C2%A0.htm
-
timings στο table που βλέπω είναι ίδια μ'αυτά που προτείνει. bios update έκανα. θα δοκιμάσω και με χειροκίνητο. η μνήμη πάντως σύμφωνα με τον κατασκευαστή θέλει 1.50
αυτός λέει ; INTEL 330 SERIES 2,5' SATA3 120GB
-
θα πάω για ψορσαιρ force gt 120gb που και καλά reviews έχει και πολλά iops. Για τον intel δεν λένε τα καλύτερα αφού άλλαξε γραμμή πλεύσης (βέβαια τον ίδιο κοντρολλερ φοράει και ο ψορσαιρ αλλά συγκριτικά είναι καλύτερος).
είναι καλύτερα λοιπόν να ρυθμίσω στο bios το sata mode σε AHCI ή να τ'αφήσω ως IDE ως έχει;
-
Αν εννοείς αυτόν, τον έχω εδώ και κάνα μήνα και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την επιλογή μου. Πολύ καλή και value for money αναβάθμιση για οποιοδήποτε σύστημα πιστεύω.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
είναι καλύτερα λοιπόν να ρυθμίσω στο bios το sata mode σε AHCI ή να τ'αφήσω ως IDE ως έχει;
Φυσικά και θα το γυρίσεις σε ahci προτού κάνεις εγκατάσταση.
-
από χθες όταν πάω να τον ανοίξω ανοίγει και μετά από λίγο κλείνει και ξανανοίγει μόνο του, ούτε bios δεν προλαβαίνω να μπω. έκανα clear cmos τώρα αλλά πάλι τα ίδια. έβγαλα μια μνήμη, πάλι. έβγαλα μερικούς σκληρούς, προχώρησε κανονικά. Λέτε να μην αντέχει το τροφοδοτικό με την αναβάθμιση; αλλά τι να άλλαξε τραγικά; ζητάνε περισσότερο ο νέος επεξεργαστής και η μητρική; ένα HEC έχω, 400 ή 450 δε θυμάμαι, είναι κρυμμένη η μεριά που το λέει. Αυτό να φταίει; πα να ξαναδοκιμάσω να βάλω τους σκληρούς και βλέπουμε
-
Τις προτασεις σας για καινουριο λαπτοπ ,το παλιο μας τελειωσε κοστος αγορας μεχρι 600ευρω ενεκα η κρισης
-
-
Πες και τις ίντσες. 15 ή 17; Το θες φορητό-φορητό ή φορητό να κάθεται στο γραφείο ή το σπίτι αντί για σταθερό pc;
Η συμβουλή μου είναι να πας να δεις μερικά μοντέλα στο εύρος τιμής που σ' ενδιαφέρει από κοντά, να δοκιμάσεις το πληκτρολόγιο, ν' ακούσεις την ποιότητα του ήχου, να το σηκώσεις για να καταλάβεις πόσο βαρύ σου πέφτει. -
Με υποχρεωσες
-
το αντίθετο...σε γλύτωσε από βιαστική αγορά
-
turbo x καλωδιο?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
turbo x καλωδιο?πούντο;
α νάτο το είδα -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
το αντίθετο...σε γλύτωσε από βιαστική αγοράτρεψω
Μην εισαι τοσο σιγουρος γιατι το εχω αμεση αναγκη κ πρεπει να επιστρεψω το δανεικο
Για το σπιτι το θελω ,αξιοπιστο, ευχρηστο κ λειτουργικο -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
turbo x καλωδιο?Ναι ρε γμτ και κάτι έψαχνα στο κουτί της μητρικής προχθες και βρήκα δύο αχρησιμοποίητα!
-
γαμεί ο ssd
δεν κατάλαβα τελικά γιατί έκανε τα κολλήματα πριν και δεν άνοιγε, έχει σταθεροποιηθεί τώρα και λειτουργεί οκ.
-
για προτεινεται mp3 player,
για 3 χρησεις1ον απλη με ακουστικα
2ον να παιρνει καλωδιο που να βγαζει mini jack το r/cd του καρου
3ον να παιρνει καλωδιο που να βγαζει RCA για τον μεικτη
ευχρηστο, μικρο, να το παιρνω στη μηχανη, αυτονομια μεγαλη
και φθηνοοοοοοοο
θελω πολλα εεεε
-
Το 1,2,3 είναι ίδιο, θέλει μόνο μετατροπέα.
Γι αυτή τη δουλειά το πιο βολικό είναι το κινητό γιατί έχει ΒΤ και συνδέεται στο rcd του αυτοκινήτου χωρίς καλώδια.
Πάρε και ΒΤ ακουστικά να τα φοράς με το κράνος και έγινες.Δηλαδή πάρε ένα ΒΤ RCD με 100-150 ευρώ. (σονυ)
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Το 1,2,3 είναι ίδιο, θέλει μόνο μετατροπέα.το ξερω και θα παιξω με τα καλωδια
Γι αυτή τη δουλειά το πιο βολικό είναι το κινητό γιατί έχει ΒΤ και συνδέεται στο rcd του αυτοκινήτου χωρίς καλώδια.
Πάρε και ΒΤ ακουστικά να τα φοράς με το κράνος και έγινες.Δηλαδή πάρε ένα ΒΤ RCD με 100-150 ευρώ. (σονυ)
ΒΤ εξτρα ακτινοβολια εεεε
r/cd εχω πολυ καλο στα καρα, με usb και υποδοχη mini-jack, jvc
δε θελω sony, τα χω εγκαταλειψει χρονια τωρα..καλη ιδεα αυτη με το κινητο, αλλα δεν ξερω αν θα αντεχει φουλ γεματο τραγουδια
ηδη σερνεταιαν βρω τιποτα φθηνα ΒΤ ακουστικα....
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]