-
-edit-
-
Μπρος γκρεμός και πίσω ρεματιά δηλ
Μια ερώτηση,οι λέιζερ εκτυπωτές που αναφέρουν στα χαρ/κά τους ασπρόμαυρο εκτυπώνουν μόνο ασπρόμαυρα?
-
Οχι εκτυπώνουν και ερυθρόλευκα αν είναι στον Πειραιά.
Ρε τι ερώτηση είναι αυτή; -
Ποιες θερμοκρασίες θεωρούνται νορμάλ για λειτουργία επεξεργαστή και κάρτας γραφικών ;
-
Αληθεύει ότι έχουν ανέβει στα ύψη οι τιμές των εξωτερικών σκληρών? όχι ότι θα πάρω (αλοίμονο, έχω 2 ΤΒ σκληρούς δίσκους σύνολο, από τους οποίους ο ένας είναι εξωτερικός). Απλά από περιέργια, επειδή κάπου το άκουσα. Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Ποιες θερμοκρασίες θεωρούνται νορμάλ για λειτουργία επεξεργαστή και κάρτας γραφικών ;Από κάρτα γραφικών δεν γνωρίζω. Από επεξεργαστές απο 40-60ο C είσαι οκ. Βέβαια και μέχρι 100ο οι ιντελ είναι οκ αλλά όσο πιο κάτω τόσο πιο καλά. Τι επεξεργαστή έχεις και τι θερμοκρασίες βλέπεις?
@ikarus260, αληθεύει και καλό ειναι να μην πάρεις σκληρό αυτή την εποχή εκτός αν βρεις καμία ξεχασμένη τιμή που και αυτό είναι δύσκολο.
-
-edit-
-
έχω κάτι 40ρηδες στην άκρη και έναν raptor 36ρη όποιος θέλει τιμαί λογικαί
-
Αγόρασα χθες ηλεκτρονικά από το Electroworld 2 εξωτερικούς Toshiba StorE Art 1.5TB προσφορά 79 ευρώ το τεμάχιο.
Παράλληλα εγκατέστησα τον color laser Samsung CLP-325W και οι έγχρωμες που δοκίμασα είναι πραγματικά καλής ποιότητας. Ταυτόχρονη ενσύρματη και ασύρματη σύνδεση ώστε να τον χρησιμοποιούν όλοι οι ΗΥ στο σπίτι. Μακάρι να βγει καλή αγορά. -
ο σκληρός καλός;
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Ποιες θερμοκρασίες θεωρούνται νορμάλ για λειτουργία επεξεργαστή και κάρτας γραφικών ;Πρέπει να μας πεις συγκεκριμένα μοντέλα, γιατί είναι σχετικά τα πράγματα.
Για να σου δώσω μία ταξη μεγέθους για τον επεξεργαστη: σε κατάσταση ρέκλας είναι αποδεκτή μια θερμοκρασία κάτω των 60. Εγώ ( i7 920 στα 3.6) πρέπει να είμαι ~47 π.χ.
Σε κατάσταση full load ( stress tests και ίσως κάποια renders μόνο, δε μιλάμε για multitasking και games) θελουμε να μην αγγιζει τους 90Sent
-
Παίδες SOS,πως αλλάζουμε τη διαδρομή ενός αρχείου?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Παίδες SOS,πως αλλάζουμε τη διαδρομή ενός αρχείου?Aποκοπή και επικόλληση σε νέα θέση...(άλλο folder)
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ο σκληρός καλός;Θα παραλάβω την επόμενη Πέμπτη-Παρασκευή. Από προδιαγραφές νορμάλ, από τιμή είναι super. Είδομεν...
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Ποιες θερμοκρασίες θεωρούνται νορμάλ για λειτουργία επεξεργαστή και κάρτας γραφικών ;
Από κάρτα γραφικών δεν γνωρίζω. Από επεξεργαστές απο 40-60ο C είσαι οκ. Βέβαια και μέχρι 100ο οι ιντελ είναι οκ αλλά όσο πιο κάτω τόσο πιο καλά. Τι επεξεργαστή έχεις και τι θερμοκρασίες βλέπεις?
Πρέπει να μας πεις συγκεκριμένα μοντέλα, γιατί είναι σχετικά τα πράγματα.
Για να σου δώσω μία ταξη μεγέθους για τον επεξεργαστη: σε κατάσταση ρέκλας είναι αποδεκτή μια θερμοκρασία κάτω των 60. Εγώ ( i7 920 στα 3.6) πρέπει να είμαι ~47 π.χ.
Σε κατάσταση full load ( stress tests και ίσως κάποια renders μόνο, δε μιλάμε για multitasking και games) θελουμε να μην αγγιζει τους 90Μιλάμε για ένα Intel core 2duo Q660 που ψηνόταν στους 100 . Τον άνοιξα, καθάρισα την σκόνη της αρκούδας και τώρα είμαι κοντά στους 80 ... Παίζει να σβήνει το πι σι λόγω υπερθέρμανσης ;
-
Nαι. Για προστασία.
Δοκίμασε και μια αλλαγή στις πάστες για να πέσει και άλλο.
-
-
Καθαρισε το καλα με σπρευ αερα
καθαρισε παστες
αγορασε παστα
βαλε παστα
win
(και μην κολλας το pc στον τοιχο ) -
Όπως προείπε και ο συνφορουμίστας καλό είναι να βάλεις νέες πάστες και στον επεξεργαστή αλλά και στην κάρτα γραφικών. Είναι βαρετή δουλειά αλλά πρέπει να γίνει. Εμένα είχαν ξεραθεί οι πάστες στην κάρτα γραφικών και κατέρρεε το σύστημα. Μου πήρε 2-3 μέρες για να το εντοπίσω. Ξέρεις να αλλάζεις πάστα? Δεν είναι τίποτα σπουδαίο.
http://www.hardwaresecrets.com/article/ ... Grease/274
http://www.arcticsilver.com/instructions.htm (εδώ θα βρεις για κάθε επεξεργαστή το σωστό τρόπο απλώματος της πάστας).
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Δες τα regional settings (το location πρέπει να δείχνει Greece νομίζω ).Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
αυτό ήταν, θνξ α λοτ
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]