-
Exεις δικιο,θα παρω και το 802 να ησυχασω μια και καλη!
Τσατιζομαι μονο γιατι πεταξα 35 ευρω εξαιτιας ενος πωλητη που ηταν σιγουρος για τα λεγομενα του σα να ηταν αυθεντια στα δικτυα....
Ευχαριστω και παλι ολους σας για τη βοηθεια,να 'στε καλα!
-
Γιατί πέταξες? Πάνε το πίσω και πάρε το άλλο. Από που ψώνισες?
-
Απο το πλαισιο του mall.Εχω ανοιξει τη συσκευασια θα το δεχθουν πισω?
-
Ο χρήστης JIM A3 έγραψε:
Mαλλον τη πατησα...Πηγα να παρω στικακι οπως μου προτεινατε και ο πωλητης με επεισε,επειδη θελω να πιασω σημα απο τον κατω οροφο,να παρω αναμεταδοτη...Μου ειπε οτι συνδεω τον αναμεταδοτη με το router μου μεσω ethernet αυτος αντιγραφει αυτοματα τις ρυθμισεις ip κλπ,μετα τοποθετω τον αναμεταδοτη στον πανω οροφο και ολα ειναι ωραια και καλα....Στη πραξη ομως δεν ειναι ετσι αφου ο αναμεταδοτης δεν ρυθμιζεται αυτοματα και παλευω μια ωρα με τις οδηγιες μεσω pc να ρυθμισω τις ip και δεν μπορω να καταφερω τιποτα...
Προτιμησα τη λυση του αναμεταδοτη για να εχω καλο σημα γενικοτερα στον οροφο και να μην περιοριζομαι στη χρηση κινητου ή laptop μιας και ο πωλητης μου ειπε οτι το σημα παει δεξια-αριστερα και οχι πανω κατω και οτι επισης ολα τα ξενοδοχεια αναμεταδοτες χρησιμοποιουν..Eλπιζω να κατορθωσω να το ρυθμισω,ειναι το χειροτερο μου να ασχολουμαι με αυτες τις δουλειες. Ευχαριστω παρα πολυ ολους σας για τη βοηθεια.Ρε φιλε γιατί ακούς τα τσακάλια του πλαισίου?
Sent from my LG-P500
-
Ο χρήστης JIM A3 έγραψε:
Απο το πλαισιο του mall.Εχω ανοιξει τη συσκευασια θα το δεχθουν πισω?Φυσικά. Θα πεις δεν μου κάνει και θα πάρεις το άλλο από κει. Άμα σου πουν τπτ ιστορίες, που δεν θα σου πουν, ρίχτα στον πωλητή. Εννοείται ότι δεν έχεις πετάξει τπτ από συσκευασία, παρελκόμενα, αποδείξεις κτλ, έτσι?
-
Oxι τα εχω κρατημενα ολα,το μονο που σκιστηκε αναγκαστικα ειναι το ναυλον περιτυλιγμα...Θα το επιστρεψω και βλεπουμε.Με τσατιζει παντως το γεγονος οτι πασαρουν προιοντα ετσι απλα και μονο για να κανουν τη πωληση.Μακροπροθεσμα σε βαρος τους λειτουργει.Νωριτερα ενας αλλος προσπαθησε να μου φορτωσει με το ζορι στικακι με ασυρματο ιντερνετ με 7 ευρω χρεωση το μηνα στο λογαρισαμο του κινητου μου.
-Θα το κανουμε τωρα,δωστε μου ταυτοτητα.
-Οχι θα το σκεφτω λιγο,ευχαριστω.
-Μα απο Παρακευη δεν θα ισχυει η προσφορα,θα τη χασετε,αν δεν εχετε ταυτοτητα δωστε μου απλα τα στοιχεια σας να σας κανω κρατητση..
-Οχι ευχαριστω..
-Μα...Και απαντηση σε αυτο που ειχα ρωτησει αρχικα,δηλαδη τι επιδοτηση εχω,δεν πηρα...
-
Είπαμε είναι τσακαλια
Sent from my LG-P500
-
Πηγα παλι σημερα στο plaisio του the mall και αλλαξα τον αναμεταδοτη με το παρακατω TP-LINK με τη διπλη κεραια.
http://www.plaisio.gr/Peripherals/Netwo ... WN822N.htm
Αρχικα ζητησα wifi 802 οπως προτεινε ο φιλος cabala και παρακαλεσα τον πωλητη να μην εκφερει καμια αποψη... Δεν κρατηθηκε ομως και μου ειπε οτι χρειαζομαι ειδικο router που να μπορει να υποστηριξει τις αυξημενες δυνατοτητες του 802.Αν το router μου δηλαδη ειναι απλο δεν θα δω διαφορα και με ωθησε παλι σε αναμεταδοτη...
Καλα λεω,φερε ο,τι καλυτερο εχεις σε wifi για ενα νορμαλ modem να τελειωνουμε οποτε και μου εδωσε το παραπανω.
Ηρθα σπιτι,το εγκατεστησα πανευκολα και το σημα μου αυτη τη στιγμη κυμαινεται απο πολυ καλο εως εξαιρετικο ενω επιπλεον παρατηρησα οτι πιανω παρα πολλα καινουρια δικτυα τα οποια ουτε καν εβλεπα με το παλιο στικακι.Επισης αυτα που εβλεπα και παλιοτερα τα πιανω πλεον πολυ καλυτερα.Stefan 147 νομιζω οτι αξιζει να δωσεις 10 ευρω παραπανω απο αυτο που ειδες,δεν θα το μετανιωσεις,εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος,φαινεται οτι η διπλη κεραια κανει δουλεια.Ειδα οτι ειχε ενα τελευταιο κομματι στο mall σε περιπτωση που δεν βρισκεις στη περιοχη σου,οπως εγραψες χθες.
Ευχαριστω και παλι ολους σας για τη βοηθεια!
-
Είμαι απέραντα ικανοποιημένος από την εταιρική υποστήριξη της LG. Τόσο, που όταν με πήραν τηλέφωνο μετά την εξυπηρέτηση (!) ζητώντας τη γνώμη μου για το πώς τα πήγαν (!!), τους είπα τα καλύτερα, επαίνεσα τους τεχνικούς ζητώντας να διαβιβάσουν στη διεύθυνση τα εύσημα προς αυτούς.
Εννοείται ότι θα είναι στις πρώτες μου επιλογές για μελλοντικές αγορές. ΑΡΙΣΤΟΙ (μιλάω για τηλεόραση και πλυντήριο που παρουσίασαν θέματα, που τελικά δεν ήταν τίποτα, μια μυρωδιά από το πλυντήριο και μια λευκή σκιά στην τηλεόραση που έφυγε με ένα 'σκούπισμα'). -
Με τις απολύσεις βροχή που έπεσαν εκεί πέρα, λογικό μου ακούγεται. Για την ακρίβεια, μου κάνει εντύπωση που δεν είπες αν σου έφτιαξαν αστακομακαρονάδα.
-
Ο χρήστης JIM A3 έγραψε:
Πηγα παλι σημερα στο plaisio του the mall και αλλαξα τον αναμεταδοτη με το παρακατω TP-LINK με τη διπλη κεραια.http://www.plaisio.gr/Peripherals/Netwo ... WN822N.htm
Αρχικα ζητησα wifi 802 οπως προτεινε ο φιλος cabala και παρακαλεσα τον πωλητη να μην εκφερει καμια αποψη... Δεν κρατηθηκε ομως και μου ειπε οτι χρειαζομαι ειδικο router που να μπορει να υποστηριξει τις αυξημενες δυνατοτητες του 802.Αν το router μου δηλαδη ειναι απλο δεν θα δω διαφορα και με ωθησε παλι σε αναμεταδοτη...
Καλα λεω,φερε ο,τι καλυτερο εχεις σε wifi για ενα νορμαλ modem να τελειωνουμε οποτε και μου εδωσε το παραπανω.
Ηρθα σπιτι,το εγκατεστησα πανευκολα και το σημα μου αυτη τη στιγμη κυμαινεται απο πολυ καλο εως εξαιρετικο ενω επιπλεον παρατηρησα οτι πιανω παρα πολλα καινουρια δικτυα τα οποια ουτε καν εβλεπα με το παλιο στικακι.Επισης αυτα που εβλεπα και παλιοτερα τα πιανω πλεον πολυ καλυτερα.Stefan 147 νομιζω οτι αξιζει να δωσεις 10 ευρω παραπανω απο αυτο που ειδες,δεν θα το μετανιωσεις,εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος,φαινεται οτι η διπλη κεραια κανει δουλεια.Ειδα οτι ειχε ενα τελευταιο κομματι στο mall σε περιπτωση που δεν βρισκεις στη περιοχη σου,οπως εγραψες χθες.
Ευχαριστω και παλι ολους σας για τη βοηθεια!
Thanks Jim. Θα το ψάξω αρχικά Μεταμόρφωση που είναι δίπλα στο σπίτι μου αν υπάρχει, αλλιώς θα πάω Mall. Για την ώρα δυστυχώς έχω βασικότερα προβλήματα με το internet.
-
τι προβληματα εχεις τεκνο μου?
-
upload 88kbps! Αυτό είναι αρκετό! Πριν λίγο έφυγε από δω ο τεχνικός της HOL. Τώρα πρέπει να ψάξουμε να βρούμε τι μαλακία έχει κάνει ο OTE και φυσικά να ευχηθούμε να καταφέρει να συνεννοηθεί η HOL μαζί τους...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
upload 88kbps! Αυτό είναι αρκετό! Πριν λίγο έφυγε από δω ο τεχνικός της HOL. Τώρα πρέπει να ψάξουμε να βρούμε τι μαλακία έχει κάνει ο OTE και φυσικά να ευχηθούμε να καταφέρει να συνεννοηθεί η HOL μαζί τους...δεν βγαζεις ενα screenshot τα στατιστικα της γραμμης σου?
-
Τα θυμάμαι απ' έξω:
down---> 6600mbps
up---> 88kbps
down SNR---> 11
up SNR---> 10 (νομίζω)
down attenuation---> 16
up attenuation---> 19
απόσταση από το κέντρο---> 1520μΠόρισμα:
Λειτουργεί με χαμηλή ταχύτητα, καλωδίωση προς ΟΤΕ, ευθύνη ΟΤΕ
Εμπειρικά ο τεχνικός λέει ότι πρέπει να πιάσω 11-12mbps και 800-1000kbps.
-
εμπειρικα μαλακιες σου λεει το down att σου ειναι εντελως καρφι για πανω απο 21-22 mbps (να μου πεις Hol ειναι αυτη )
δεν παιζει να ειναι καθολου θεμα του οτε αυτο αλλα μαλλον της καρτας της Hol
ποιο ρουτερ εχεις? -
Σήμερα την έκανα την πατάτα μου .
Είπα να καθαρίσω εσωτερικά το κουτί του υπολογιστή από σκόνες. Μόλις τέλειωσα άρχισα να συνδέω τα καλώδια USB κλπ. Έλα όμως που ο εξωτερικός σκληρός που έχω έχει βύσμα τροφοδοσίας PS/2 όπως και το πληκτρολόγιο. Το αποτέλεσμα ήταν να μπερδευτώ, με αποτέλεσμα να μην δουλεύει από εκείνη την ώρα το πληκτρολόγιο. Ο υπολογιστής ανοίγει κανονικά αλλά πληκτρολόγιο γιοκ
Θα κάνω μια δοκιμή με πληκτρολόγιο USB αλλά φοβάμαι μήπως έπαθε και αλλού ζημιά η motherboard. Υπάρχει περίπτωση αν βγάλω καλώδια τροφοδοσίας και το αφήσω και κάτσει, ή με κανέναν κουμπί reset στην motherboard να επανέλεθει ή χλωμό;
Με βλέπω να παραγγέλνω καινούργια motherboard. Θερμοαγώγιμη πάστα παίρνω από ένα οποιοδήποτε κατάστημα υπολογιστών; Ελπίζω μη καταστρέψω και τον επεξεργαστή στο τέλος. Δεν είμαι σε φάση για καινούργιο μηχάνημα. -
λογικα με ενα reset θα φτιαξει δες μηπως και το bios αλλαξε τιποτα την ωρα που εβαλες τον δισκο και για αυτο δεν βλεπει το Keyboard
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
εμπειρικα μαλακιες σου λεει το down att σου ειναι εντελως καρφι για πανω απο 21-22 mbps (να μου πεις Hol ειναι αυτη )
ποιο ρουτερ εχεις?Netgear DGN2000
Άκου να δεις τι παίζει. Τη HOL την έχω εδώ και 2 μέρες. Ότι έχει γίνει μαλακία στη μετάβαση από τον ΟΤΕ στη HOL είναι δεδομένο. Mε τον OTE όσα χρόνια είχα Connex (4-5), η υψηλότερη ταχύτητα ήταν τα 4.5-5mbps αλλά με φοβερή σταθερότητα. Το τελευταίο 5μηνο όμως, είχα με τον ΟΤΕ νεκρά διαστήματα μέσα στη μέρα και ειδικά σε ώρες αιχμής είχα ταχύτητες dial up χωρίς όμως να φαίνεται κάτι στα στατιστικά του router. Το router δεν είναι υπεύθυνο για τίποτα γιατί οι μετρήσεις που σου έγραψα είναι κατευθείαν από τα γυμνά καλώδια της πρίζας και της πολυκατοικίας, συν του ότι ποτέ δεν άλλαξε θέση, συνδεσμολογία, καλώδια, πρίζα, ρυθμίσεις κτλ. Είναι καθαρά θέμα provider.
Ο τεχνικός της HOL, που δεν τον έκοψα για καραγκιόζη, ισχυρίζεται ότι κάποιο λάθος έχει γίνει στις συνδέσεις του ΟΤΕ στα κεντρικά τους. Κάτι αντίστοιχο μου είπαν και οι ΟΤΕτζήδες που ήρθαν πριν 2 μέρες, αλλά επειδή έπεσαν στη μέρα που θα με συνέδεαν στη HOL δεν ασχολήθηκαν περαιτέρω καθώς με θεώρησαν πελάτη HOL.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
ποιο ρουτερ εχεις?Netgear DGN2000
Άκου να δεις τι παίζει. Τη HOL την έχω εδώ και 2 μέρες. Ότι έχει γίνει μαλακία στη μετάβαση από τον ΟΤΕ στη HOL είναι δεδομένο. Mε τον OTE όσα χρόνια είχα Connex (4-5), η υψηλότερη ταχύτητα ήταν τα 4.5-5mbps αλλά με φοβερή σταθερότητα. Το τελευταίο 5μηνο όμως, είχα με τον ΟΤΕ νεκρά διαστήματα μέσα στη μέρα και ειδικά σε ώρες αιχμής είχα ταχύτητες dial up χωρίς όμως να φαίνεται κάτι στα στατιστικά του router. Το router δεν είναι υπεύθυνο για τίποτα γιατί οι μετρήσεις που σου έγραψα είναι κατευθείαν από τα γυμνά καλώδια της πρίζας και της πολυκατοικίας, συν του ότι ποτέ δεν άλλαξε θέση, συνδεσμολογία, καλώδια, πρίζα, ρυθμίσεις κτλ. Είναι καθαρά θέμα provider.
Ο τεχνικός της HOL, που δεν τον έκοψα για καραγκιόζη, ισχυρίζεται ότι κάποιο λάθος έχει γίνει στις συνδέσεις του ΟΤΕ στα κεντρικά τους. Κάτι αντίστοιχο μου είπαν και οι ΟΤΕτζήδες που ήρθαν πριν 2 μέρες, αλλά επειδή έπεσαν στη μέρα που θα με συνέδεαν στη HOL δεν ασχολήθηκαν περαιτέρω καθώς με θεώρησαν πελάτη HOL.
οι μετρησεις χωρις προγραμμα ειναι αχρηστες
http://www.2cent.de/dmt/v9/dmt.zip
τρεξε αυτο εδω βγαλε ενα screenshot να δουμε τι gaps εχει μηπως και τελικα δεν ειναι θεμα οτε αλλα παρεμβολων στα AM
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]