-
πόση χωρητικότητα έχει ο D?
-
παιδια ευχαριστω
Μηπως στο ειναι recovery partition?
οχι δεν πιστευω να ειναι αν και ο φακελος με σχεδον ολα τα gb ειναι αν θυμαμαι καλα κατι σαν recovery
δεν το εχω και μπροστα μου τωρα βεβαια , και δεν ξερω τι ειναι recovery partition αλλα φανταζομαι οτι αν φτιαχνανε
ενα partition για recovery δεν θα χωριζανε στην μεση τον σκληρο , θα του δινανε ας πουμε 10 gb.
οχι δεν χρησιμοποιηται για κατεβαστηρι, η μονη χρησιμοτητα ειναι για να μιλαει στον γιο του στην αγγλια μεσω
skype , βεβαια λεει οτι καθε φορα ο γιος του του λεει να πατησει κατι και του στελνει βιντεακια .
επειδη αυτα τα πραγματα δεν τα ξερω εγω (σκαιπε) ολα αυτα τα βιντεο αποθηκευονται καπου? η μολις τα δεις
διαγραφονται . λογικα αν αποθηκευονται θα πρεπει ναειναι στον φακελλο του σκαιπε στο program files
σωστα? (τα windows 7 εχουν φακελο προγκραμ φαιλς η οχι ? ) επειδη απ το τηλ δεν μπορουσε να το βρει.
ειναι και πιο ασχετος απο μενα .
ευχαριστω -
Ο χρήστης pointer έγραψε:
πόση χωρητικότητα έχει ο D?νομιζω καπου 120 , φανταζομαι 250αρι δισκο , παντως ηταν δυο ιδια παρτισιον C & D
-
Mήπως είναι κρυφά αρχεία αυτά τα GB που υποτίθεται πως δεν υπάρχουν??
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Mήπως είναι κρυφά αρχεία αυτά τα GB που υποτίθεται πως δεν υπάρχουν??και πως μπορουμε να δουμε αν υπαρχουν κρυφα αρχεια?
-
Στον windows explorer ( κοινώς, ανοίγεις έναν οποιονδήποτε φάκελο) tools -> folder options -> καρτέλα view -> check στο show hidden files, folders or drives
-
Μάλλον πρόκειται περί recovery partition.Γιατί αν πρόκειται περί Laptop απείραχτο,τότε μάλλον κάτι τέτοιο είναι.Μια περίπτωση που δεν υφίσταται είναι:να είναι περί τα 100GB ο D,να έχει αρχεία 6.5GB και το υπόλοιπο να είναι αρχεία σελιδοποίησης(??)?την επόμενη φορά έλεξε τι partition είναι για να μιλάμε σίγουρα.
-
έχω την ελληνική εφαρμογή ΔΗΛΩΣΗ ΦΟΡΟΥ 2012 του PC Magazine. Την εγκατέστησα αλλά όλα τα μενού που προφανώς έχουν ελληνικούς χαρακτήρες τα έχει με αλαμπουρνέζικα ή ερωτηματικά. Any help ?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
έχω την ελληνική εφαρμογή ΔΗΛΩΣΗ ΦΟΡΟΥ 2012 του PC Magazine. Την εγκατέστησα αλλά όλα τα μενού που προφανώς έχουν ελληνικούς χαρακτήρες τα έχει με αλαμπουρνέζικα ή ερωτηματικά. Any help ?
Σε ενδιαφέρει το πάνω πλαίσιο (γλώσσα για μη unicode προγράμματα).
Το screenshot είναι από XP, αλλά πρακτικά είναι η ίδια ρύθμιση και στα 7/vista, απλά λίγο πιο κρυμμένη. -
Εκεί έψαξα πρώτα. Στα regional settings αλλά δεν την βρίσκω στα 7. Οσα είδα τα έχω ελληνικά.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εκεί έψαξα πρώτα. Στα regional settings αλλά δεν την βρίσκω στα 7. Οσα είδα τα έχω ελληνικά.αυτο το ειδες;
-
ψαξε να αλλαξεις την γραμματοσειρα που εμφανιζει στα μενου και στο tooltip. Λογικα ειναι καποια η οποια δεν υποστηριζει ελληνικα...
Αυτο συνεβαινε σε διαφορα μηχανηματα xp οταν γινοταν εγκατασταση κεφαλαιο. Μολις το αλλαζες, φτιαχνανε.. Δυστυχως δεν θυμαμαι ακριβως πως το εκανα και δεν εχω windows για να το ξαναψαξω, αλλα πιστευω οτι καταλαβες τι εννοω! -
g8777 ναι το έχω δει και το έχω ελληνικά. Δεν παίζει από κει 100%. Αυτό που λέει ο tm τώρα δεν το γνωρίζω.
-
http://www.sevenforums.com/tutorials/11 ... hange.html
ριξε μια ματια.. σε ενδιαφερει να αλλαξεις το menu font με καποιο κλασσικο, π.χ. arial.
δοκιμασε και πες μου!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
g8777 ναι το έχω δει και το έχω ελληνικά. Δεν παίζει από κει 100%. Αυτό που λέει ο tm τώρα δεν το γνωρίζω.Mηπως τοτε εδω; (4ο post)
-
Χάλασε ο εκτυπωτής που είχα και θέλω και μια οθόνη για το γραφείο. Τι λέει αυτό το σετάκι;
Την οθόνη τη θέλω για δουλειά γραφείου (office κυρίως) ενώ τον εκτυπωτή για περιστασιακές μονόχρωμες εκτυπώσεις.
-
Αφού σου δίνει δώρο τον εκτυπωτή μην μιλάς καθόλου!Καλούτσικο πακέτο ως προς την τιμή.
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Στον windows explorer ( κοινώς, ανοίγεις έναν οποιονδήποτε φάκελο) tools -> folder options -> καρτέλα view -> check στο show hidden files, folders or drivesεννοεις δεξι κλικ σε εναν φακελο και παταμε explore
τουλαχιστον ετσι ειναι στα XP δεν ξερω στα 7 η ιδια διαδικασια ειναι? -
Μάλλον πρόκειται περί recovery partition.Γιατί αν πρόκειται περί Laptop απείραχτο,τότε μάλλον κάτι τέτοιο είναι.Μια περίπτωση που δεν υφίσταται είναι:να είναι περί τα 100GB ο D,να έχει αρχεία 6.5GB και το υπόλοιπο να είναι αρχεία σελιδοποίησης(??)?την επόμενη φορά έλεξε τι partition είναι για να μιλάμε σίγουρα.πως μπορω να καταλαβω αν προκειται περι recovery partition ?
πως μπορουμε να δουμε αν εχει αρχεια σελιδοποιησης? -
Αφού σου δίνει δώρο τον εκτυπωτή μην μιλάς καθόλου!Καλούτσικο πακέτο ως προς την τιμή.Δεν τον δίνει δώρο, περιλαμβάνεται στη τιμή. Ο εκτυπωτής σκέτος κοστίζει κανένα 50άρι €.
πως μπορω να καταλαβω αν προκειται περι recovery partition ?
πως μπορουμε να δουμε αν εχει αρχεια σελιδοποιησης?'αρχεια σελιδοποιησης'; Μήπως εννοείς κάτι άλλο;
recovery partition δεν είναι, αυτά είναι κρυφά, στην αρχή του δίσκου και δεν έχουν 'γράμμα' (drive letter). Μπορείς να δεις τη δομή του δίσκου από το logical disk manager:
Control Panel\All Control Panel Items\Administrative Tools \ Computer Management \ Disk Management
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]