-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Yπάρχει κάποιος πάμφθηνος εκτυπωτής, ο οποίος να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση ανάγκης (πχ εκτύπωση boarding pass) 5-6 φορές το χρόνο?
Προφανώς κλασσικοί inkjet αποκλείονται επειδή τα μελάνια τους θα ξεραίνοταιΡε ντριφτη δεν χρειάζεται να τις τυπωνεις πια, σκαναρουν κατευθείαν απο iPhone και αλλα smart phones.
δεν έχω smartphone καρδιά μου
οι μλκες εν τω μεταξύ δεν τα στέλνουν στο Ipad, αν και σκέφτομαι, αν έχεις το pdf στο ipad δεν μπορούν να το σκανάρουν απο κει
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
α απο την αλλη εχουν τοσες επιλογες για aa af που μετα τα 1080p δεν εχουν νοημα γιατι αμφιβαλλω αν το ματι θα καταφερει να δει τις διαφορεςπόσο μάλλον σε 22-23 ίντσες...
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
α απο την αλλη εχουν τοσες επιλογες για aa af που μετα τα 1080p δεν εχουν νοημα γιατι αμφιβαλλω αν το ματι θα καταφερει να δει τις διαφορες
πόσο μάλλον σε 22-23 ίντσες...
καλα ναι σε οθονες σιγουρα δεν βλεπεις διαφορα ζοριζεις την καρτα αδικα στην ουσια
-
εγώ δεν έχω μόνιτορ...το έχω συνδέσει μόνιμα σε μια 46άρα 3dtv...αυτός είναι και ο λόγος που θέλω καλή κάρτα γραφικών. Να χαίρομαι -τα όποια- παιχνίδια παίξω σε hd. Η γνώμη μου είναι να μην ρίξεις άλλα λεφτά για μεγαλύτερες αναλύσεις σε μόνιτορ λίγων ιντσων.
εγω αναφερομουν σε 'μονιτορ' 30 τουλαχιστον ιντσων πανω σε γραφειο μες στη φατσα μου
-
κουραστήκαμε κύριοι + τελείωσε το pop corn
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
παλια το k point Ηταν τα παιχνιδια που ξεζουμουσαν τις καρτες
μετα το crysis οι καρτες ψαχνουν να βρουν την μεγαλυτερη αναλυση (τουλαχιστον 3 οθονες ) μπας και καταφερουν και τις ξεζουμισουν αλλιως ακομη και η 4χχχ στα 1080p παιζει τα παντα ανετα ακομη
αλλα απο την αλλη εχουν τοσες επιλογες για aa af που μετα τα 1080p δεν εχουν νοημα γιατι αμφιβαλλω αν το ματι θα καταφερει να δει τις διαφορεςτι λες ρε συ που παιζει μια 4αρα τα παντα σε 1080p μιλας σοβαρα τωρα?
μετα τα 1080p δεν ξερω αν θα καταλαβω το aa , αλλα μολις πριν απο λιγο καταλαβαινα μια χαρα τη διαφορα μεταξυ 2x και 4χ στις 23 ιντσες
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
παλια το k point Ηταν τα παιχνιδια που ξεζουμουσαν τις καρτες
μετα το crysis οι καρτες ψαχνουν να βρουν την μεγαλυτερη αναλυση (τουλαχιστον 3 οθονες ) μπας και καταφερουν και τις ξεζουμισουν αλλιως ακομη και η 4χχχ στα 1080p παιζει τα παντα ανετα ακομη
αλλα απο την αλλη εχουν τοσες επιλογες για aa af που μετα τα 1080p δεν εχουν νοημα γιατι αμφιβαλλω αν το ματι θα καταφερει να δει τις διαφορεςτι λες ρε συ που παιζει μια 4αρα τα παντα σε 1080p μιλας σοβαρα τωρα?
μετα τα 1080p δεν ξερω αν θα καταλαβω το aa , αλλα μολις πριν απο λιγο καταλαβαινα μια χαρα τη διαφορα μεταξυ 2x και 4χ στις 23 ιντσες
φυσικα αποδειξη (χωρις φυσικα adv.aa που δεν το υποστηριζει ετσι και αλλιως)
-
εγώ δεν έχω μόνιτορ...το έχω συνδέσει μόνιμα σε μια 46άρα 3dtv...αυτός είναι και ο λόγος που θέλω καλή κάρτα γραφικών. Να χαίρομαι -τα όποια- παιχνίδια παίξω σε hd. Η γνώμη μου είναι να μην ρίξεις άλλα λεφτά για μεγαλύτερες αναλύσεις σε μόνιτορ λίγων ιντσων.
εγω αναφερομουν σε 'μονιτορ' 30 τουλαχιστον ιντσων πανω σε γραφειο μες στη φατσα μου
αυτό είναι κάτι που δεν θα το κάνω ποτέ...
ήδη είμαι στα όρια της υπερβολής -
ήδη είμαι στα όρια της υπερβολήςκι ομως.. δεν ειναι..
εγω θελω να βλεπω καλωδια της ΔΕΗ ή εστω καμια κεραια ή συρματοπλεγματα
θα σου εβαζα αναλογα screenshot απο το battlefield με και χωρις , αλλα βαριεμαι
τα δεντρακια ωραια φαινονται ετσι κι αλλιως -
ήδη είμαι στα όρια της υπερβολήςκι ομως.. δεν ειναι..
εγω θελω να βλεπω καλωδια της ΔΕΗ ή εστω καμια κεραια ή συρματοπλεγματα
θα σου εβαζα αναλογα screenshot απο το battlefield με και χωρις , αλλα βαριεμαι
τα δεντρακια ωραια φαινονται ετσι κι αλλιωςθα τους περασω τις ιδεες σου
'βαλτε καλωδια και γενοπιτες ασχετα που δεν υπαρχει ιχνος απο σπιτι'
(και μιλαμε για χαρτες 20-30km ) -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Yπάρχει κάποιος πάμφθηνος εκτυπωτής, ο οποίος να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση ανάγκης (πχ εκτύπωση boarding pass) 5-6 φορές το χρόνο?
Προφανώς κλασσικοί inkjet αποκλείονται επειδή τα μελάνια τους θα ξεραίνοταιΡε ντριφτη δεν χρειάζεται να τις τυπωνεις πια, σκαναρουν κατευθείαν απο iPhone και αλλα smart phones.
δεν έχω smartphone καρδιά μου
οι μλκες εν τω μεταξύ δεν τα στέλνουν στο Ipad, αν και σκέφτομαι, αν έχεις το pdf στο ipad δεν μπορούν να το σκανάρουν απο κει
Λογικά θα μπορούν να το σκαναρουν και απο εκει.
-
Αξίζει η διαφορά αυτής:
http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/1566
από αυτή:
http://www.plaisio.gr/Computers/Hardwar ... M2-AM3.htm ??????
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
από αυτή:
http://www.plaisio.gr/Computers/Hardwar ... M2-AM3.htm ??????
Την έβαλα πριν καμία βδομάδα. Αν δεν είσαι διατεθειμένος να ξηλώνεις όλο το pc μην την πάρεις. Κατά τα άλλα έχω δει μεγάλη πτώση θερμοκρασίας σε σχέση με τη μαμά Intel και είναι και πιο αθόρυβη.
-
Όποια και να πάρω θα πρέπει να ξηλώσω το PC αλλά αυτό δεν είναι θέμα.
20 λεπτά δουλειά είναι. -
Αν το pc case σου την χωρά αλλά και την αντέχει η τσέπη σου βάλε noctua d-14 και ξέχνα τα όλα τα άλλα...
ενδεικτικά ο phenom 2 975 με δαύτη δουλεύει 26 βαθμούς idle ενώ ψύχει και τα επιμέρους κομμάτια μνημη κλπ (φαντάσου η 4870 δουλευει idle 33 βαθμούς δηλαδή απίστευτα ψυχρά)
Καλύτερη και από water cooling κορσαιρ 80άρα...
Αξίζει τα χρήματα της και πρόκειται για ποιοτικότατο κομμάτι που θα το έχεις για πολλά χρόνια!
Ψάξτο και θα με θυμηθείς... -
Ε τότε την προτείνω. Αν και τα κριτήρια μου δεν είναι αυτά ενός hardcore user/gamer.
Πάντως πριν αρχίσεις να ξηλώνεις μητρική ρίξε μια ματιά μήπως έχει πρόβλεψη για τρύπες το κουτί σου.
-
πώς ψυχει και τα υπολοιπα κομματια?
ειναι υπερβολικη η συγκεκριμενη, ειδικα αν προκειται για στοκ cpu@stefan
συμμαζεψε λιγο ρε συ -
πώς ψυχει και τα υπολοιπα κομματια?
ειναι υπερβολικη η συγκεκριμενη, ειδικα αν προκειται για στοκ cpu@stefan
συμμαζεψε λιγο ρε συναι ειναι τερας...εναμισι κιλό ψυκτρα (1420γρ)
μόλις την δεις σε ενα βιντεο στο ytube θα καταλάβεις πως το κάνει...δες και πες μου -
κι εγω εγω γομαροψυκτρα στο pc μου (οχι σαν τη δικη σου, μαζι με ανεμιστηρα παει 900 gr) , αλλα δε νομιζω οτι παιζει καποιο ρολο για τη καρτα
μονο το κουτι βοηθαει καπως τη καρτα και γενικα η καρτα βοηθιεται επειδη ειναι κρυα, η 4890 που ειχα πριν ηταν φουρνακι -
δεν ξέρω πολλές ψύκτρες που να έχουν επάνω 2 ανεμιστήρες 14cm+12cm...
σε μένα βοηθάει και το κουτί με τον πλευρικό 22άρι αλλά και ο 12άρις νοκτουα πίσω στο κουτί που διώχνει ότι βγάζει η ψύκτρα...έχει και εναν 12άρι της therlmatake μπροστα για τους hd's
Η ψύκτρα καλύπτει και τις μνήμες από πάνω οπότε τις ψυχει...(αυτός ειναι ο λόγος που πολλοί κόβουν τις ψύκτρες από τις μνήμες για να χωρέσει...)
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]