-
Της
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Διαχειρίζομαι κι εγώ μια ιστοσελίδα[...]
Ποιά;
-
παιδια εμαθα το σιτε ειναι απιστευτο, δεν γινεται ειναι εκατομυρια σελιδες και ειναι αυτο http://www.gear4music.com/
ουτε επαγγελματιας μεταφραστης δεν θα μπορουσε να το κανει και αυτοι δινουν 600ε
ακομα και αν ηξερα δεν θα το επαιρνα .
οι αλλες γλωσες δεν εχουν δημοσιευτει ακομα απ οτι ειδα .
για την ιστορια πως θα μπορουσε να γινει , και ποσα θα επρεπε να ζητησει αυτος που θα το εκανε? -
Ο χρήστης otso έγραψε:
παιδια εμαθα το σιτε ειναι απιστευτο, δεν γινεται ειναι εκατομυρια σελιδες και ειναι αυτο http://www.gear4music.com/
ουτε επαγγελματιας μεταφραστης δεν θα μπορουσε να το κανει και αυτοι δινουν 600ε
ακομα και αν ηξερα δεν θα το επαιρνα .
οι αλλες γλωσες δεν εχουν δημοσιευτει ακομα απ οτι ειδα .
για την ιστορια πως θα μπορουσε να γινει , και ποσα θα επρεπε να ζητησει αυτος που θα το εκανε?Εχω την εντυπωση οτι οι μεταφραστες χρεωνουν με δυο τροπους:
- Ανα λεξη (περιπου 0,10€ / λεξη)
- Με την ωρα, χρησιμοποιόντας καποιο εξειδικευμενο software
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
.........Eυχαριστω ολους για την βοηθεια την λύση την βρήκα μεσω του bios (καθως ο master ήταν με SATA) αλλά καθώς πήρα την χαρά με την μια μετατραπηκε σε λύπη
Ο λόγος: Τα αρχείA κάνανε φτερά Πως στον π@@τσο έγινε αυτό μου το εξηγει κάποιος.
Ο δισκος δειχνει να έχει φουλ διαθεσιμοτητα και κανένα κρυφό αρχείο!(σαν να τον έχω κάνει φορματ ένα πραμα)
Παιζει κανένα ρόλο που είναι βγαλμένος απο ''φετα'' dvd recorder?
Kαμια βοήθεια -
εγω θα σου ελεγα μιας που ειναι seagate να τον πεταγες αλλα οκ....
anyway κατεβασε αυτο
http://www.piriform.com/recuva
κανε ενα Scan σωσε οτι μπορεις -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
εγω θα σου ελεγα μιας που ειναι seagate να τον πεταγες αλλα οκ....anyway κατεβασε αυτο
http://www.piriform.com/recuva
κανε ενα Scan σωσε οτι μπορειςΥπερβολή να τον πετάξει επειδή είναι seagate...δεν είναι καλό να γενικεύουμε!
Ως αντίλογο έχω έναν εξωτερικό 250αρη 7 χρόνια και ακόμα δουλεύει...
Βέβαια δηλώνω wd fanboy αφού δεν έχει χαλάσει ποτέ κανένα προϊόν της στα χέρια μου και εύχομαι να μην χαλάσει ποτέ! -
καλα και μονο που για χρονια δεν καταδεχοταν να μην βαζεις αλλον δισκο εκτως απο τον δικο της primary μου φτανει
μερικοι δε εξωτερικοι barraccuda 9cg δεν μπορουσες να τους δεις εαν τον εκανες εσωτερικο slave (εφαγαν το κραξιμο της ζωης τους και εδωσαν fix για το 'προβλημα') -
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
.........
Ο δισκος δειχνει να έχει φουλ διαθεσιμοτητα και κανένα κρυφό αρχείο!(σαν να τον έχω κάνει φορματ ένα πραμα)
Παιζει κανένα ρόλο που είναι βγαλμένος απο ''φετα'' dvd recorder?
Kαμια βοήθειαΠροφανώς το filesystem που είχε ο δίσκος του dvd να μην αναγνωρίζεται από τα windows...
Λογικά υπάρχουν εργαλεία αλλά θέλει πολύ ψάξιμο. -
Ένα - ένα τα λες, από dvd τον έβγαλες.
Βέβαια δεν θα βλέπεις τίποτε. Δοκίμασε να τον βάλεις σε ένα σύστημα με linux μήπως δεις τίποτε.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Βέβαια δηλώνω wd fanboy αφού δεν έχει χαλάσει ποτέ κανένα προϊόν της στα χέρια μου και εύχομαι να μην χαλάσει ποτέ!Σε μένα έχουν κλατάρει με bad sectors ένας wd black 1tb, και δύο wd Green 2tb. Και ένας F3 Samsung 1tb
Όλοι rma -
Εχω χασει WD, seagate, toshiba, (εξωτερικοι ολοι)
-
Dell Inspiron 1545
Intel Core 2 Duo T6400 2.0 GHz
RAM 3 GBΜηχανημα τριετιας. Αλλαζω σκληρο λογω κρασαρισματος.
Τι windows να βαλω;
Είχε Vista Home Premium, με τα οποια την παλευε καλουτσικα και πρεπει καπου να τα εχω.
Να ξαναβαλω τα ιδια;
Σηκωνει 7αρια; Χρειαζομαι drivers; -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Dell Inspiron 1545
Τι windows να βαλω;
Είχε Vista Home Premium, με τα οποια την παλευε καλουτσικα και πρεπει καπου να τα εχω.
Να ξαναβαλω τα ιδια;
Σηκωνει 7αρια; Χρειαζομαι drivers;Mια χαρα θα ειναι τα 7αρια.(Ιδιαιτερα αν απενεργοποιησεις κατι Aero κτλ)
Λογικα θα αναγνωρισουν τις περισσοτερες συσκευες, για τα υπολοιπα θα κατεβασεις drivers απο την Dell. -
βαζεις 7αρια και αφηνεις το windows update να κανει την δουλεια του.
-
Dell Inspiron 1545
Τι windows να βαλω;
Να ξαναβαλω τα ιδια;
Σηκωνει 7αρια; Χρειαζομαι drivers;Άνετα τα 7αρια!
Στο ένα Dell 1535 δεν βρήκε όλα τα drivers - δεν δουλεύουν όλα τα multimedia κουμπιά ...
Μικρό το κακό ... -
Dell Inspiron 1545
Τι windows να βαλω;
Να ξαναβαλω τα ιδια;
Σηκωνει 7αρια; Χρειαζομαι drivers;Επ' ευκαιρίας βάλε SSD...
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
καλα και μονο που για χρονια δεν καταδεχοταν να μην βαζεις αλλον δισκο εκτως απο τον δικο της primary μου φτανει
μερικοι δε εξωτερικοι barraccuda 9cg δεν μπορουσες να τους δεις εαν τον εκανες εσωτερικο slave (εφαγαν το κραξιμο της ζωης τους και εδωσαν fix για το 'προβλημα')δεν τα ξέρω αυτά που γράφεις...
Εγώ ειμαι wd fanboy απλά....έκανα μια παρατήρηση:) -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Dell Inspiron 1545
Τι windows να βαλω;
Να ξαναβαλω τα ιδια;
Σηκωνει 7αρια; Χρειαζομαι drivers;Επ' ευκαιρίας βάλε SSD...
Αυτό το μηχάνημα λογικά θα είναι sata 2. Αν βάλει ssd θα δει διαφορά σε bootάρισμα και βασικές λειτουργίες;Δεν τον περιοριζει το γενονός ότι το παλαιότερο πρωτόκολλο συνεπάγεται και μικρότερες ταχύτητες;
Ρωτάω γιατί σκέφτομαι να κάνω το ίδιο στο δικό μου μηχάνημα και οι -σχετικότεροι με το...σπορ φίλοι μου- μου είπαν ότι θα δω μικρή διαφορά. -
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Βέβαια δηλώνω wd fanboy αφού δεν έχει χαλάσει ποτέ κανένα προϊόν της στα χέρια μου και εύχομαι να μην χαλάσει ποτέ!
Σε μένα έχουν κλατάρει με bad sectors ένας wd black 1tb, και δύο wd Green 2tb. Και ένας F3 Samsung 1tb
Όλοι rmaέχω στο τελευταίο σύστημα μου 1 εσωτερικό sata 2 green 640gb, 1 sata 2 black 750gb και 2 εξωτερικούς mybook 1tb & 1,5 tb αντίστοιχα που δουλεύουν άψογα. Ειδικά οι εσωτερικοί ταλαιπωρούνται αφού το μηχάνημα κατεβάζει 16 ώρες τη μέρα!!!
Δεν ξέρω αν είμαι τυχερός αλλά και στο παρελθόν ποτέ δεν μου 'χτύπησε' σκληρός δίσκος wd! (Από άλλες εταιρείες έχω έναν εξωτερικό seagate 250gb και ένα lacie 500gb). Παραμένω πιστός λοιπόν!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]