Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Στέφανε όπως τα περιγράφεις είναι καθαρά θέμα permissions. Θα πρέπει να τσεκάρεις και τα Sharing και τα Security αντίστοιχα να δεις τι εμποδίζει. Βάλτα Everyone και Guest σε Read only βέβαια. Καλύτερα να μη προσπαθείς με τους default κοινόχρηστους φακέλους των windows, κάνε μόνος σου share αυτούς που θες
Προφέσσορα το teamviewer παραείναι μπακάλικη λύση
Μόνος μου έχω διαλέξει τους φακέλους που θέλω να είναι shared. Δεν με ενδιαφέρουν τα default. Βασικά θέλω μόνο σειρές και ταινίες να τραβάω από το laptop στο desktop χωρίς να χρειάζομαι τον εξωτερικό ή flashaki. Τα permissions των Win7 δεν μπορώ να τα αλλάξω. Δεν ξέρω γιατί. Επίσης δεν εξηγείται γιατί από το laptop δεν έχω καθόλου πρόσβαση στο desktop ενώ το 'βλέπω' κανονικά στο δίκτυό μου.
Μου φαίνεται ευκαιρία να ανανεώσω λίγο το desktop και να του βάλω Win7 που σε 2 λεπτά έχεις φτιάξει μια Οικιακή Ομάδα και τελειώνει το παραμύθι...
edit:
δοκιμάζω τώρα το teamviewer αλλά απ' ότι φαίνεται δεν μου κάνει. Η μεταφορά αρχείων είναι πολύ αργή και γίνεται και μπέρδεμα με τις διαφορετικές αναλύσεις των 2 οθονών. Δεν το γλιτώνω το format...