-
-
Τερματίστηκε το νομοσχέδιο SOPA, παραμένει το PIPA
-
-
Τι μπορω να κανω εγω?
-
Θέλω να κάνω για clean install windows 7 σε λάπτοπ που έχει ήδη 7άρια. και δεν μπουτάρει με 'CDBOOT: Cannot boot from CD - Code: 5'. Με κουράζει πολύ και βιάζομαι.
Θα μπορούσα να εγκαταστήσω από πάνω τα 7, αλλά πρέπει να αλλάξω τα μεγέθη των partitions, άρα αναγκαστικά πρέπει να κάνω την εγκατάσταση με boot του dvd των windows.
Σωστά; -
-
Ασε ρε πανο για το ping ειχα πει και στον τεχνικο οταν ειχε ερθει και μου πε οτι θα μου αλλαξουν προφιλ,αλλα @@
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Θέλω να κάνω για clean install windows 7 σε λάπτοπ που έχει ήδη 7άρια. και δεν μπουτάρει με 'CDBOOT: Cannot boot from CD - Code: 5'. Με κουράζει πολύ και βιάζομαι.
Θα μπορούσα να εγκαταστήσω από πάνω τα 7, αλλά πρέπει να αλλάξω τα μεγέθη των partitions, άρα αναγκαστικά πρέπει να κάνω την εγκατάσταση με boot του dvd των windows.
Σωστά;Με αυτό μπορείς να περάσεις το DVD των Windows σε φλασάκι και να κάνεις απο κεί την εγκατάσταση: http://download.cnet.com/Windows-7-USB- ... 72600.html
Μονο που έχει μια βλακεία: δέν μπορείς να το κάνεις απευθείας απο το DVD. Πρέπει πρώτα να μετατρέψεις το DVD σε αρχείο ISO και αυτό θα περάσεις με το προγραμα στο φλασάκι. Τη μετατροπή μπορείς να την κάνεις με το MagicISO.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Άρα τα αμπέρ παίζουν ρόλο? Δηλαδή ψάχνω για 6αρα σύμφωνα με αυτά που λέει από πίσω το UPS?Όχι!
Οι εικόνες που ανέβασες δεν έχουν κάτι χρήσιμο. Η 2η αναφέρει τα χαρακτηριστικά του ίδιου του UPS, όχι της μπαταρίας του. Η μπαταρία δεν έχει κανένα άλλο αυτοκόλλητο;
Τα χαρακτηριστικά των μπαταριών είναι η ονομαστική τάση τους (12V το συνηθέστερο, αν όμως είναι μικρή η δική σου ίσως και να είναι 6V) και η χωρητικότητα τους σε αμπερώρια (Ah), όχι σκέτο αμπέρ. Φυσικά παίζουν και οι διαστάσεις, η θέση των πόλων κλπ. -
Συνεχίζω για το παραπάνω:
Αν είχα δισκέτα, θα είχα βρει τη λύση.
Έγραψα το Gujin που αναφέρεται σε cd, και μπουτάρει κανονικά σε αυτό αλλά δεν μπορώ να έχω και το dvd με τα 7 ταυτόχρονα για να το επιλέξω. Δοκίμασα βγάζοντας το cd-gujin και βάζοντας τo dvd-7, αλλά δεν κάνει ανανέωση για να το δει και να το επιλέξω -
εμ ακούτε τον corsair που λέει όχι δισκέτες όχι dvd μόνο usb
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
εμ ακούτε τον corsair που λέει όχι δισκέτες όχι dvd μόνο usbαγαπουλάααααα.... αν δεν υπηρχα εγώ, στο φόρουμ ακομα σε BBS θα γράφατε
-
γουστάρουμε BBS
-
Corsair να σου βάλω και σώς για να γλιστράει;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Άρα τα αμπέρ παίζουν ρόλο? Δηλαδή ψάχνω για 6αρα σύμφωνα με αυτά που λέει από πίσω το UPS?
Όχι!
Οι εικόνες που ανέβασες δεν έχουν κάτι χρήσιμο. Η 2η αναφέρει τα χαρακτηριστικά του ίδιου του UPS, όχι της μπαταρίας του. Η μπαταρία δεν έχει κανένα άλλο αυτοκόλλητο;
Τα χαρακτηριστικά των μπαταριών είναι η ονομαστική τάση τους (12V το συνηθέστερο, αν όμως είναι μικρή η δική σου ίσως και να είναι 6V) και η χωρητικότητα τους σε αμπερώρια (Ah), όχι σκέτο αμπέρ. Φυσικά παίζουν και οι διαστάσεις, η θέση των πόλων κλπ.Δυστυχώς δεν γράφει κάτι άλλο η μπαταρία πάνω. Γράφει ένα site της εταιρίας και λέει κοίτα εκεί για replacement battery. Να μυρίσω τα νύχια μου εγώ τώρα? Τόσο μακάκες είναι? Θα την πάρω παραμάσχαλα και στο Δήσιο μου φαίνεται να τελειώνει το θέμα κι ας την πληρώσω καραβίσια...
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Συνεχίζω για το παραπάνω:
Αν είχα δισκέτα, θα είχα βρει τη λύση.
Έγραψα το Gujin που αναφέρεται σε cd, και μπουτάρει κανονικά σε αυτό αλλά δεν μπορώ να έχω και το dvd με τα 7 ταυτόχρονα για να το επιλέξω. Δοκίμασα βγάζοντας το cd-gujin και βάζοντας τo dvd-7, αλλά δεν κάνει ανανέωση για να το δει και να το επιλέξωθες απλα να ξανα περασεις τα 7, να κανεις διλαδι φορματ ή να κανεις dual boot 7 και linux
-
Στέφανε έχω μια τέτοια μπαταρία στην άκρη http://www.batteries.gr/product.asp?catid=3146
την χρησιμοποίησα πολύ λίγο γιατί το παλιό ups χάλασε, η μπαταρία όμως είναι καινούρια.
Εάν θέλεις και σου κάνει το κανονίζουμε -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
εμ ακούτε τον corsair που λέει όχι δισκέτες όχι dvd μόνο usb
αγαπουλάααααα.... αν δεν υπηρχα εγώ, στο φόρουμ ακομα σε BBS θα γράφατε
ποιος συνεχίζει να του ρίχνει κέρματα....;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Στέφανε έχω μια τέτοια μπαταρία στην άκρη http://www.batteries.gr/product.asp?catid=3146
την χρησιμοποίησα πολύ λίγο γιατί το παλιό ups χάλασε, η μπαταρία όμως είναι καινούρια.
Εάν θέλεις και σου κάνει το κανονίζουμεΜωρέ ευχαρίστως να την κάναμε την τράμπα, αλλά: 1) δεν έχω βρει ακόμα τα στοιχεία της μπαταρίας μου γιατί δεν τα γράφει πουθενά, 2) η δικιά σου έχει πόλους απ' ότι βλέπω ενώ η δικιά μου είναι με φις (ντάξει αυτό διορθώνεται εύκολα), 3) δεν ξέω αν χωράει στο UPS μου. Στη λίστα με τα UPS που υποστηρίζει, δεν υπάρχει πάντως το δικό μου (APC ES350).
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ψάχνω laptop για φίλη. Ταβάνι τα 500€, χρήση: facebook, λίγο office για τη δουλειά της και στο τσακίρ κέφι άντε καμιά ταινία/σειρά. Από μια σύντομη αναζήτηση που έκανα όλο κάτι σαπάκια βλέπω ότι υπάρχουν σε αυτή την κατηγορία τιμής. Acer, Asus, Toshiba να κοιταω ή όχι?Δεκτές όλες οι προτάσεις...
Τελικά πήραμε αυτή τη σακαράκα:
http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Laptop/Acer-AS5750-2334G50Mnkk-LX-RLY02-194.htmκαι μάλιστα από το Πλαίσιο!
Ο λόγος? Η ασφάλεια που προσφέρει η τηλεφωνική εξυπηρέτηση του Πλαισίου σε ερωτήσεις τύπου ' τι είναι USB'. Fuck my luck! Γυναίκες!
Ο εργαλείο το έστησα λιγάκι και είναι ψιλοτραγικό, σε ταχύτητα ότι δοκίμασα δεν διαφέρει ΚΑΘΟΛΟΥ με αυτόν που είναι και 2,5 ετών...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]