-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Μου κάνει πολύ εντύπωση όμως που έχουν αφήσει από τη Google τόσα κενά και στην ουσία έχουν βγει εκτός αγοράς σε ότι αφορά εταιρικούς πελάτες.
Νομιζω υπαρχει αγνοια στην Ελλαδα τι ακριβως ζηταει ο καταναλωτης και δεν καταλαβαινουν γιατι τα μηλοφωνα εχουν τετοια επιτυχια. Πολλα πραγματα που συμβαινουν εξω απλα στην ελλαδα δεν ειναι κατανοητα!
Έτσι ακριβώς αλλά αν πω ότι και οι τιμές είναι διαφορετικές θα ανοίξουμε μεγάλη κουβέντα.
Γενικότερα η google δεν προσπαθεί να μπει στο business κομμάτι της αγοράς και να βγάλει πουλώντας συσκευές. Την ενδιαφέρει να βγάλει χρήματα από την συλλογή και διάθεση πληροφορίας και την διαχείρησή της = φακελώνει τους πάντες και τα πάντα
Οι τιμες ειναι χαμηλοτερες απο τις Ελληνικες γιατι δεν υπαρχει η Απλ στην ελλαδα. Δεν υπαρχει γιατι δεν υπαρχει κατανοηση/αγορα για τα προιοντα της. Αν υπηρχε κατανοηση θα υπηρχε και οι τιμες θα ηταν αναλογες ή κοντα στην ιταλια.
Επίσημα δεν υπάρχει, αλλά οι συσκευές της πουλάνε τον κώλο τους και η εικόνα της είναι και παραπάνω από status symbol...
Τα βλέπεις παντού κι ας είναι πανάκριβα, οπότε ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι εννοείς...Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αν και λίγο καθυστερημένο το σχόλιο ο dimik έχει δίκιο. Σε μεγάλες εταιρίες με σοβαρή υποδομή σε πληροφορική τα android δεν έχουν θέση για πολλούς λόγους όπως χρήση εφαρμογών windows, συνδεσιμότητα & πρόσβαση στο δίκτυο αλλά και λόγο ασφάλειας των δεδομένων και προστασίας τους. Για τα δαγκωμένα μήλα είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα.
Για εξήγησέ το λίγο περισσότερο αυτό. Είμαστε από τις εταιρίες που κρεμόμαστε από τα @@ της MS και βρίσκομαι σε συνεχή διαμάχη με το ΙΤ επειδή μου απαγορεύουν να παίρνω android. Αυτό σαν υπεύθυνος κινητής μου δένει τα χέρια καθώς αγοράζω απλά Win Phones της Nokia (610, 520, 625) = για πέταμα και iPhones = μου τρώνε τις επιδοτήσεις σε χρόνο dt.
Οι ΙΤηδες επιμένουν ότι δεν υπάρχει λογισμικό να ελέγχει τα android που θα συνδεόνται στους server μας, αντίθετα με τα win phones και τα iPhones.
Απ' την άλλη έχω αυξημένο κόστος λόγω των ακριβών iPhones και των συνεχών αντικαταστασεων των win phones που χαλάνε στο 3μηνο. Δεν υπολογίζω, δε, τη γκρίνια των χρηστών των win phones που δεν τα αντέχουν με τίποτα.
Δεν ξέρω για την εταιρία σου συγκεκριμένα μπορώ να σου πω όμως ότι σε ένα ελεγχόμενο δίκτυο δεν μπορεί να συνδέεται ο καθένας όπως θέλει και να έχει πρόσβαση σε διάφορους πόρους δικτύου υπάρχουν πολλοί περιορισμόι και πολλές υλοποιήσεις ανάλογα τι θέλεις να κάνεις. Πχ μπορεί το ασύρματο να είναι ανοιχτό και να χρειάζεσαι κάποιο πιστοποιητικό για να δουλέψει αυτό που θέλεις το οποίο δεν υπάρχει για android. Άλλα θέματα είναι η προστασία από ιους κλπ, ή η σύνδεση σε domain που το android απλά ΔΕΝ αλλά και αν υπάρχει VPN με cisco εξοπλισμό δεν υπάρχει client για android ακόμη και επί πληρωμή ενώ στα μήλα είναι ενσωματομένος στο λειτουργικό. Επίσης στα android αν χαθεί η συσκευή μπορείς απομακρυμσένα να σβήσεις τα δεδομένα αλλά όλα ανεξαιρέτως ενώ πχ στα μηλοτηλέφωνα σβήνεις μόνο ότι θέλεις πχ μόνο τα δεδομένα του email. Άσε που οι συνεχείς αναβαθμίσεις λειτουργικού και εφαρμογών είναι πονοκέφαλος. Γενικά έχουν πολλούς περιορισμούς που δεν κάνουν για επαγγελματική χρήση σε μεγάλα δίκτυα.
edit
Σε μερικά με προλάβανε οι από πάνωΣτη δική μου εταιρεία πάντως συνδεόμαστε κανονικά και βλέπουμε τα email μας ανεξαρτήτως πλατφόρμας.
Το Android έχει δικό του VPN client, ενώ υπάρχει και η εφαρμογή της Cisco αν χρειάζεται το κάτι παραπάνω.
https://play.google.com/store/apps/deta ... ndroid.avf
Join, στο domain γίνεται με κάποιο κόπο είναι η αλήθεια, αλλά δεν ξέρω γιατί είναι χρήσιμο κάτι τέτοιο.
Όλα τα linux based λειτουργικά, μπορεί να συναντήσουν δυσκολία με το AD (εδώ αν δεν στήσεις σωστά το group policy, μπορεί να σπάσεις νεύρα και με Windows...), και σίγουρα τα Windows phone έχουν πλεονέκτημα σ'αυτό.
Με λίγα λόγια, περισσότερο είναι πρόβλημα του ΙΤ τμήματος και όχι τόσο του Android, αν κάναν λίγη δουλειά παραπάνω, γίνεται μια χαρά.
Μάλλον προτιμούν να δίνουν στους εαυτούς τους iPhones και στην... πλέμπα Windows phone και να γλιτώσουν την οποία δουλειά συνεπάγεται η υποστήριξη του Android...Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
και γιατί να το κάνουν? πέρα από το ότι αυξάνει η πολυπλοκότητα με ότι αυτό συνεπάγεται, γιατί να βάλουν κι άλλο μπελά στο κεφάλι τους? λες και λίγα άσχετα τους φορτώνουν κάθε μέρα
Πέρα από την πλάκα σε εμάς εκτός του global policy που πρέπει να ακολουθούμε αν λέγαμε να υποστηρίξουμε τα πάντα με τόση ποικιλία συσκευών που υπάρχει και με την τόση ασχετοσύνη των εργαζομένων θα έπρεπε να προσλάβουμε έξτρα άτομο να ασχολείται μόνο με το support των mobile devices.Δεν έχει κανείς απο το ΙΤ iPhone και από τους υπόλοιπους μόνο ποζεράδες που ανταγωνίζονται μεταξύ τους ποιος έχει το πιο καινούριο. Ο CEO π.χ μια χαρά βολεύεται με Nokia 920 άντε κι ένα iPad για meetings κλπ, το ίδιο και όσοι θέλουν απλά να κάνουν την δουλειά τους εύκολα, γρήγορα και οικονομικά (380€ είχαμε πάρει τα 920 όταν πρωτοβγήκαν), οι λίγο πιο gadgetακηδες την ψάχνουν με Android αλλά αυτοί ξέρουν να βάλουν κι ένα Touchdown και να αποφύγουν encryption και τα ρέστα.
-
κι εγώ είχα ακούσει ότι με android γίνονται όλα αυτά, απλά θέλουν παραπάνω ψάξιμο σε σχέση με την apple πχ
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Εχει η LG ενα, καλα χρωματα, low ppi.
Κάνα μοντέλο ;
http://www.newegg.com/Product/Product.a ... 6824014300
http://www.amazon.com/gp/product/B0043T ... iscount-20
Με γεια μου το Asus 8-)
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Εχει η LG ενα, καλα χρωματα, low ppi.
Κάνα μοντέλο ;
http://www.newegg.com/Product/Product.a ... 6824014300
http://www.amazon.com/gp/product/B0043T ... iscount-20
Με γεια μου το Asus 8-)
μεγειές...γράψε και κανένα review, κυρίως αν είναι όντως value for money.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν διαρτυρονται για τα πανευκολα κι απροβληματιστα Win, φαντασου τι θα ακουγες για τα σαπια ντροιντ.Sent from my Neo V using Tapatalk.
Τα οποία χειριζεται μια χαρά η μάνα μου στα 61 σε δυο συσκευες.
Βέβαια είναι και σπουδαγμενη! Τέλειωσε δημοτικό! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μου κάνει πολύ εντύπωση όμως που έχουν αφήσει από τη Google τόσα κενά και στην ουσία έχουν βγει εκτός αγοράς σε ότι αφορά εταιρικούς πελάτες.
Νομιζω υπαρχει αγνοια στην Ελλαδα τι ακριβως ζηταει ο καταναλωτης και δεν καταλαβαινουν γιατι τα μηλοφωνα εχουν τετοια επιτυχια. Πολλα πραγματα που συμβαινουν εξω απλα στην ελλαδα δεν ειναι κατανοητα!
Έτσι ακριβώς αλλά αν πω ότι και οι τιμές είναι διαφορετικές θα ανοίξουμε μεγάλη κουβέντα.
Γενικότερα η google δεν προσπαθεί να μπει στο business κομμάτι της αγοράς και να βγάλει πουλώντας συσκευές. Την ενδιαφέρει να βγάλει χρήματα από την συλλογή και διάθεση πληροφορίας και την διαχείρησή της = φακελώνει τους πάντες και τα πάντα
Οι τιμες ειναι χαμηλοτερες απο τις Ελληνικες γιατι δεν υπαρχει η Απλ στην ελλαδα. Δεν υπαρχει γιατι δεν υπαρχει κατανοηση/αγορα για τα προιοντα της. Αν υπηρχε κατανοηση θα υπηρχε και οι τιμες θα ηταν αναλογες ή κοντα στην ιταλια.
Επίσημα δεν υπάρχει, αλλά οι συσκευές της πουλάνε τον κώλο τους και η εικόνα της είναι και παραπάνω από status symbol...
Τα βλέπεις παντού κι ας είναι πανάκριβα, οπότε ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι εννοείς...Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δηλαδη δεν καταλαβαινεις οτι αν δεν υπηρχε μεσαζοντας θα ηταν πιο φθηνα;
-
Δηλαδη δεν καταλαβαινεις οτι αν δεν υπηρχε μεσαζοντας θα ηταν πιο φθηνα;
Φυσικά το καταλαβαίνω αυτό. Εσύ όμως λες πως είναι προβληματική η εικόνα της Apple στους Έλληνες καταναλωτές, κάτι που δεν νομίζω να ισχύει.
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αναφερομουν σε αυτους που γραφουν στα φορα κυριως που μπερδευουν καποια feautures με τη συνολικη αποδοση μια συσκευης (φυσικα μεσα και τα απς που ειναι καλυτερα στα μηλα).
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Αν διαρτυρονται για τα πανευκολα κι απροβληματιστα Win, φαντασου τι θα ακουγες για τα σαπια ντροιντ.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
Βέβαια είναι και σπουδαγμενη! Τέλειωσε δημοτικό!Προσωπικά το android με κάνει να αισθάνομαι σαν να χρησιμοποιώ PC με windows.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Αν διαρτυρονται για τα πανευκολα κι απροβληματιστα Win, φαντασου τι θα ακουγες για τα σαπια ντροιντ.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
Βέβαια είναι και σπουδαγμενη! Τέλειωσε δημοτικό!Προσωπικά το android με κάνει να αισθάνομαι σαν να χρησιμοποιώ PC με windows.
Jolla Sailfish OS fan?
-
Ναι. Πιο κοντά σε οτι χρησιμοποιώ κάθε μέρα στο PC.
-
Μακάρι να προχωρήσει αλλά χλωμό το βλέπω.
-
Δεν ξέρω τι θα γίνει. Αμα είσαι περίεργος κυκλοφορεί ενα Launcher (alpha με bugs) και -αν σ'αρέσει σκαλίζεις- πρέπει να υπάρχουν οδηγίες κάπου για εγκατάσταση σε N4 και N5.
-
Αναφερομουν σε αυτους που γραφουν στα φορα κυριως που μπερδευουν καποια feautures με τη συνολικη αποδοση μια συσκευης (φυσικα μεσα και τα απς που ειναι καλυτερα στα μηλα).Αυτό για τα apps ίσχυε σίγουρα πριν λίγα χρόνια, τώρα οι διαφορές είναι μικρότερες. Δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή που χρειάστηκα και δεν την βρήκα, άσε που σε κάποια, το Android ήταν καλύτερο (πληκτρολόγια για παράδειγμα).
Η συνολική απόδοση της συσκευής δεν είναι καλύτερη από τα κορυφαία Android, είναι στα ίδια επίπεδα.Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Ε, μη το δένεις κι όλας ότι δεν προσπαθεί.
π.χ.
http://www.computerworld.com/s/article/9249381/With_Android_L_Google_makes_pitch_for_enterprise_users_Με λίγα λόγια, περισσότερο είναι πρόβλημα του ΙΤ τμήματος και όχι τόσο του Android, αν κάναν λίγη δουλειά παραπάνω, γίνεται μια χαρά.Μάλλον προτιμούν να δίνουν στους εαυτούς τους iPhones και στην... πλέμπα Windows phone και να γλιτώσουν την οποία δουλειά συνεπάγεται η υποστήριξη του Android...
το 'καψες κι εσύ.
Αν μιλάμε για εκατοντάδες ή και πολλές εκατοντάδες συσκευές, καταλαβαίνεις ότι δεν είναι 'λίγη δουλειά παραπάνω', αλλά πήδημα ασάλιωτο χωρίς αύριο. Και για κανένα λόγο, αφού μπορεί να γίνει κι αλλιώς.Φυσικά και είναι πρόβλημα του Android που δεν προσφέρει εργαλεία προσαρμοσμένα σε εταιρική χρήση [όπως π.χ. https://www.apple.com/support/iphone/business/ ], όπως φυσικά και είναι πρόβλημα το device fragmentation.
Από εκεί και πέρα βέβαια, είναι αστείο το να συζητάμε ακόμα για το αν τα tablets/smartphones είναι καλά/κακά για εταιρική χρήση, όταν πλέον το adoption [iOS εν προκειμένω ] κοντεύει να φτάσει το 100% [99% για τις fortune 500, 93% για global 500], με leading χρήση από εταιρείες του χρηματοπιστωτικού χώρου (αυτά περί security)
-
Ναι ρε συ Hifidelity δεν μιλάμε για μια εταιρία που έχει 5-10 τηλέφωνα. ΟΚ αυτό με το Cisco , πάντως μέχρι πριν από λίγο καιρό δεν υπήρχε. Ξαναλέω όμως ότι η Apple το έχει ενσωματωμένο στο λειτουργικό και οπως σωστά είπε ο mjacob επειδή δεν υπάρχει άλλη συσκευή παρά μόνο apple θα δουλέψει σίγουρα σωστά και με την πρώτη και αν δεν δουλέψει υπάρχει υποστήριξη που δεν υπάρχει σε android. Να μην σου πω για δικτυακούς εκτυπωτες και print server εκεί να δεις πανηγύρια. Καλώς ή κακώς στο business κομμάτι η apple είναι μπροστά. Κάποτε ήτανε η blackberry αλλά οι καιροί άλλαξαν, όλοι πάνε σε apple και tablets με windows όπως το slate.
-
Google also said it will provide unlimited cloud storage in Google Drive for Work, a big benefit to business users and a threat to cloud storage companies Box and DropBox, Gold said.
Από το http://www.computerworld.com/s/article/ ... ise_users_ του mjacob
ναι όλοι θα τρέξουν να βάλουν τα data τους κάπου που δεν θα ξέρουν ποιος έχει πρόσβαση σε αυτά
-
Δεν θα είναι έτσι για το Work όπως δεν είναι έτσι και σήμερα παρόλα αυτά μεγάλες εταιρείες με μεγαλο R&D δεν θα το κανουν αυτό όπως δεν το κανουν και σήμερα. Μιλώντας για μεγάλες εταιρείες η BYOD πολιτική στην δική μου δεν έχει κανένα πρόβλημα με τα Android.
Sent from Corsair's brick
-
Μπορείς στο προσωπικό σου κινητό να δεις και να δουλέψεις με προσωπικά δεδομένα 3ων πχ;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]