-
Πριν 3 μήνες περίπου είχα πάρει αυτό το lenovo
http://www.notebookcheck.net/Review-Lenovo-IdeaPad-U430-Touch-Ultrabook.100623.0.htmlΓια την δουλειά που το θέλω με υπερκαλύπτει, 1,86kg γρήγορος δεδομένου των χαρακτηριστικών του
και αυτό που με ένοιαζε περισσότερο είναι πολύ ποιοτικός. Όλο αλουμίνιο και επειδή τα προϊόντα της Apple τα σέβομαι και μου αρέσουν αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θα έδινα τόσα λεφτά αυτή την εποχή, η ποιότητα κατασκευής του πλησιάσει σε ένα 90% αυτών με τα τα μισά όμως λεφτά. Το ίδιο ισχύει και για το design του το οποίο μου αρέσει πολύ (οκ είναι εμπνευσμένο από τα Mac ) αλλά όπως είπα για τα λεφτά του δεν με απασχολεί καθόλου να έχω μια κόπια. Αθόρυβος και μπαταρία που κρατάει ώρες. Επίσης σε αυτά τα λεφτά δεν είχα βρει οθόνη 14'' και HD+ (1600X900)Για την ώρα είμαι σούπερ ευχαριστημένος. Το μόνο που με προβληματίζει είναι οτι θα ήθελα να βγάλω τον υβριδικό σκληρό για έναν SSD αλλά σε διάφορα φόρα που διάβασα δεν είναι πολύ εύκολο.
-
ε ναι, άμα θέλω smart χαρακτηριστικά, βάζω ένα λάπτοπ και καθάρισα
επίσης να πώ ότι πολύ τίμιο είναι και το logitech πληκτρολόγιο που έχω
πολύ καλή λήψη, εύχρηστο , λίγο πλαστικουριά βέβαια αλλά τι να κάνουμε
σε όσους το έχω προτείνει για σαλόνι έμειναν πολύ ικανοποιημένοι
http://www.skroutz.gr/s/365730/Logitech ... -K400.html
@rx
τα ultrabook δυστυχώς είναι πολύ τσιμπημένα, αν δεν έπαιζε το χρηματικό θα κοίταγα σίγουρα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ε ναι, άμα θέλω smart χαρακτηριστικά, βάζω ένα λάπτοπ και καθάρισαή ένα android tv box-άκι.
-
Τι εννοούμε με το υβριδικό σκληρό δίσκο;
-
σωστό κι αυτό
επίσης μπορείς αν δεν έχεις miracast (μιας και είναι της μοδός και έχουν πολλές συσκευές android) στη τηλεορασή σου να πάρεις κάποια σχετική συσκευή και να συνδέεις πχ το tablet σου ή το κινητό σου
το έχω σκεφτεί δηλαδή για το nexus 7 μου, αλλά προς το παρόν παραμένει σκέψη.. το μόνο που πραγματικά με ενδιαφέρει είναι να παίζω βίντεο από το σκληρό και αυτό το κάνει μια χαρά και επειδή είναι και usb 3.0 το να του μεταφέρω και 10GB βίντεο είναι θέμα κάτω του 4λεπτου, οπότε κλάιν
-
ε ναι, άμα θέλω smart χαρακτηριστικά, βάζω ένα λάπτοπ και καθάρισαεπίσης να πώ ότι πολύ τίμιο είναι και το logitech πληκτρολόγιο που έχω
πολύ καλή λήψη, εύχρηστο , λίγο πλαστικουριά βέβαια αλλά τι να κάνουμε
σε όσους το έχω προτείνει για σαλόνι έμειναν πολύ ικανοποιημένοι
http://www.skroutz.gr/s/365730/Logitech ... -K400.html
@rx
τα ultrabook δυστυχώς είναι πολύ τσιμπημένα, αν δεν έπαιζε το χρηματικό θα κοίταγα σίγουρα
Κι εγώ το ίδιο έχω, πολύ πρακτικό, θα ήθελα να πιάνει λίγο πιο μακριά, στα 2 και λίγα μέτρα ψοφάει...
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
θα ήθελα να πιάνει λίγο πιο μακριά, στα 2 και λίγα μέτρα ψοφάει...Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
δεν είχα ποτέ αυτό το θέμα.. μήπως έχεις ενδιάμεσα εμπόδια; αυτό πηδάει γενικά τη κατάσταση
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τι εννοούμε με το υβριδικό σκληρό δίσκο;ότι έχει δύο τεχνολογίες μαζί, το ένα μέρος είναι παραδοσιακός σκληρός δίσκος με platters και το άλλο μέρος είναι solid state drive
-
Ο χρήστης Red Garland έγραψε:
Τι εννοούμε με το υβριδικό σκληρό δίσκο;
ότι έχει δύο τεχνολογίες μαζί, το ένα μέρος είναι παραδοσιακός σκληρός δίσκος με platters και το άλλο μέρος είναι solid state drive
και για να λετε για αλλαγη μάλλον οχι και τόσο πετυχημένο;
-
σωστό κι αυτόεπίσης μπορείς αν δεν έχεις miracast (μιας και είναι της μοδός και έχουν πολλές συσκευές android) στη τηλεορασή σου να πάρεις κάποια σχετική συσκευή και να συνδέεις πχ το tablet σου ή το κινητό σου
το έχω σκεφτεί δηλαδή για το nexus 7 μου, αλλά προς το παρόν παραμένει σκέψη.. το μόνο που πραγματικά με ενδιαφέρει είναι να παίζω βίντεο από το σκληρό και αυτό το κάνει μια χαρά και επειδή είναι και usb 3.0 το να του μεταφέρω και 10GB βίντεο είναι θέμα κάτω του 4λεπτου, οπότε κλάιν
Ιδια χρήση κάνω κι εγώ στην LG 42LB5500 που έχω. Την πήρα 380€ σε προσφορά. Απολαμβάνω 1080p ταινίες από τον εξωτερικό δίσκο.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τι εννοούμε με το υβριδικό σκληρό δίσκο;μιλάμε για κυρίως κανονικό σκληρό μέ ένα μικρό κομμάτι (πχ 24 GB) ssd
αυτό υποτίθεται ότι παίρνει όλα τα σημαντικά αρχεία (πχ του συστήματος) και τα βάζει στον ssd και έτσι έχεις τα πλεονεκτήματα του ssd , αλλά παράλληλα και μεγάλο χώρο
αυτό στη θεωρία, στη πράξη έχω την εντύπωση ότι δε δουλεύει και πολύ καλά και προσωπικά δε θα το πλήρωνα σα χαρακτηριστικό, θα προτιμούσα παραδοσιακό σκληρό , τον οποίο απλά θα βγάλω για έναν 256 ssd
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ιδια χρήση κάνω κι εγώ στην LG 42LB5500 που έχω. Την πήρα 380€ σε προσφορά. Απολαμβάνω 1080p ταινίες από τον εξωτερικό δίσκο.
πάλι καλά να λέμε που βγήκαν οι smart και οι απλές κανονικές τηλεοράσεις πλέον κάνουν τόσα λίγα
-
Το smart αξίζει και με το παραπάνω στις τηλεοράσεις μόνο και μόνο για το sharing. Στήνεις μια φορά το δίκτυο και παίζουν όλα παντού. Μόνο screen sharing με το pc δεν έχω καταφέρει να κάνω ακόμα αλλά αυτό είναι και θέμα εμβέλειας wifi.
-
Γιατί δε πετάς ένα καλώδιο να τελειώνεις μια και καλή;
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Το smart αξίζει και με το παραπάνω στις τηλεοράσεις μόνο και μόνο για το sharing. Στήνεις μια φορά το δίκτυο και παίζουν όλα παντού. Μόνο screen sharing με το pc δεν έχω καταφέρει να κάνω ακόμα αλλά αυτό είναι και θέμα εμβέλειας wifi.εσύ πληρώνεις το smart και είσαι ικανοποιημένος, εγώ παίρνω απλά πολλές ίντζες με 500€
είναι win win και για τους δυο μας η φάση, άντε τώρα να βγει και το άχρηστο για τα επόμενα χρόνια 4Κ και να πέσουν κι άλλο οι τιμές των νορμάλ τηλεοράσεων
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Γιατί δε πετάς ένα καλώδιο να τελειώνεις μια και καλή;Γιατί pc και tv έχουν απόσταση μεταξύ τους περί τα 20μ και 3-4 τοίχους συν φρεάτιο ασανσερ.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Γιατί δε πετάς ένα καλώδιο να τελειώνεις μια και καλή;
Γιατί pc και tv έχουν απόσταση μεταξύ τους περί τα 20μ και 3-4 τοίχους συν φρεάτιο ασανσερ.
Εγώ έχω τρυπήσει πριν χρόνια σε 'αόρατα' σημεία (πίσω απ'το κρεβάτι, έπιπλα κλπ) και έχω λύσει το πρόβλημα αυτό. Τώρα το φρεάτιο δε ξέρω πώς/αν μπορείς να το προσπεράσεις
-
Παίζει κάνα monitor 27' για gaming στα ~200 ευρα? Μέχρι 1920 ανάλυση μας φτάνει, κάι για σήμερα και για αύριο ....Μην αρχίσετε τα δώσε και δώσε να πάρεις το καλό, δεν παίρνω και τίποτα και μένουμε με τη δευτερατζα
-
Εχει η LG ενα, καλα χρωματα, low ppi.
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Παίζει κάνα monitor 27' για gaming στα ~200 ευρα? Μέχρι 1920 ανάλυση μας φτάνει, κάι για σήμερα και για αύριο ....Μην αρχίσετε τα δώσε και δώσε να πάρεις το καλό, δεν παίρνω και τίποτα και μένουμε με τη δευτερατζαδε δίνεις τίποτα.-
in other news, εγώ τσίμπησα τελικά lenovo φθήνια στα 390 με i3 και win 8
τσίμπησα και έναν 840 evo, ξηλώνω αμέσως το δίσκο περνάω 7αρια και τελικά είμαι πολύ ικανοποιημένος με την επιλογή μου,πολύ τίμιο μηχάνημα για το κόστος του τελείως αθόρυβο θερμοκρασίες αστείες (με intel burn φτάνει 55) πολύ εύκολο στο άνοιγα και έχει και numpad που θέλω για τη δουλειά μου
δυστυχώς δε με έπαιρνε να ξοδέψω αυτά που αρχικά σχεδίαζα, αλλά και πάλι δε χρειάζομαι κάτι πιο δυνατό για λάπτοπ
αρχικά είμαι ικανοποιημένος που έχω ξανά φορητό που δουλεύει σωστά
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]