-
Πρόγραμμα που δείχνει την υγεία του σκληρού σου.
-
Geo δεν είναι συμβατό με Windows 98 άστο. Ξαναμπουταρε με ms-dos και δούλεψε με chkdsk.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πρόγραμμα που δείχνει την υγεία του σκληρού σου.Κάτι σαν το ΠΕΔΥ ;
-
To googlara και θα το κατεβασω τωρα!!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
ω ρε λουστη!!! Και εχω ολες τις φωτο εκει!!!Έχεις και τις γυμνες;!
-
ΟΛΕΣ!!!
Καλα τα εδειξε το συστηματακι αυτο...Αλλα με τρομαξε η διαρκεια ζωης καποιων δισκων!!!
Πχ
141 μερες του απομενουν
-
Πάρε ένα αλλο να έχεις και το κεφάλι σου ησυχο...
...να μην χασεις και τα γυμνα! -
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Το γράφει, 5 ώρες.
Δεν πολυκαταλαβαίνω όμως τη χρησιμότητα, εκτός από περιπτώσεις που δεν έχεις κοντά ρεύμα 220 ή 12v.σήμερα που ήμασταν μέχρι τις 6 στη θάλασσα πάντως έσωσε δύο κινητά στο χαλαρό (γιωτοφωνς κιόλας γιατί δε το είχα δοκιμάσει σε τέτοια) και φυσικά group buy και από τις δύο φίλες που ενθουσιάστηκαν από το φοβερό μου gadget
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Το γράφει, 5 ώρες.
Δεν πολυκαταλαβαίνω όμως τη χρησιμότητα, εκτός από περιπτώσεις που δεν έχεις κοντά ρεύμα 220 ή 12v.σήμερα που ήμασταν μέχρι τις 6 στη θάλασσα πάντως έσωσε δύο κινητά στο χαλαρό (γιωτοφωνς κιόλας γιατί δε το είχα δοκιμάσει σε τέτοια) και φυσικά group buy και από τις δύο φίλες που ενθουσιάστηκαν από το φοβερό μου gadget
FOR YOU IS THE LIFE YOU GAY!!!
-
You 'poof' είναι το ορθόν!
-
Γιου σουρ; μπικοζ άι σπικ ιγκλαντ βερι γουελ.
-
Γιου μιν δατ γιου τοκ ινγκλαντ βερι μπεστ!!!
-
δε ξέρω για τι απ'όλα ζηλεύει, για τη φοβερή μου αυτονομία, για το ότι πήγα μέχρι τις 6 για μπάνιο ή γιατί δεν ήμασταν μόνο ψωλές
να μη του πω τώρα πώς εντυπωσιάζω το άλλο φύλο όταν στέλνω ογκωδέστατα αρχεία που δε μπορούν να πάνε μέσω mail με link στο dropbox
-
1 άντρας + 2 φίλες δεν είναι group buy αλλά threesome
buy
-
μετα απο 14 χρονια ( ουτε που θυμωμουν οτι ειχα λογαριασμο τοσο παλιο berkley) πηρα ενα email απο το seti και μπλα μπλα με τα πολλα κατεβασα το boinc εβαλα το seti αλλα οσο και να εχω ψαξει δεν μπορω να βρω καπου πως να ενεργοποιησω την gpu εχει κανεις καμια ιδεα?
-
Λόγω επικείμενης αγοράς νέου Η/Υ (ο μικρός δόθηκε στον φάδερ) και επειδή έχω πλήρη άγνοια μετά από τόσα λάπτοπ να ρωτήσω δύο πραγματάκια:
στο θέμα cpu παίζουν δύο βλέπω, AMD & Intel. Βλέπω καλύτερες τιμές στα AMD. Είναι αξιοπρεπή; Δηλ βλέπω Intel CPU Core i3-4350 (1150/3.6GHz/4Mb) 2πύρηνος στα 133,90 και στην ίδια τιμή AMD A10 6800K Black(FM2/4.4GHz/8670D) 4πύρηνος παρακαλώ. Με βάζει στον πειρασμό να προτιμήσω AMD.
επίσης επειδή δεν θα παίζω παιχνίδια βολεύομαι με την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών της μητρικής; πχ MSI A85XA-G65 (FM2/DDR3/A85/VGA)
Ψύκτρα εξτρά για την cpu φαντάζομαι δεν χρειάζομαι.
Κάποιον SSD έχετε να προτείνετε από εδώ; http://www.plaisio.gr/ypologistes-anava ... ti/ssd.htm
Μνήμη θα βάλω 8 GB. Επίσης κάποια πρόταση; http://www.plaisio.gr/ypologistes-anava ... es-ram.htm
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Λόγω επικείμενης αγοράς νέου Η/Υ (ο μικρός δόθηκε στον φάδερ) και επειδή έχω πλήρη άγνοια μετά από τόσα λάπτοπ να ρωτήσω δύο πραγματάκια:στο θέμα cpu παίζουν δύο βλέπω, AMD & Intel. Βλέπω καλύτερες τιμές στα AMD. Είναι αξιοπρεπή; Δηλ βλέπω Intel CPU Core i3-4350 (1150/3.6GHz/4Mb) 2πύρηνος στα 133,90 και στην ίδια τιμή AMD A10 6800K Black(FM2/4.4GHz/8670D) 4πύρηνος παρακαλώ. Με βάζει στον πειρασμό να προτιμήσω AMD.
επίσης επειδή δεν θα παίζω παιχνίδια βολεύομαι με την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών της μητρικής; πχ MSI A85XA-G65 (FM2/DDR3/A85/VGA)
Ψύκτρα εξτρά για την cpu φαντάζομαι δεν χρειάζομαι.
Κάποιον SSD έχετε να προτείνετε από εδώ; http://www.plaisio.gr/ypologistes-anava ... ti/ssd.htm
Μνήμη θα βάλω 8 GB. Επίσης κάποια πρόταση; http://www.plaisio.gr/ypologistes-anava ... es-ram.htm
Ευχαριστώ.
Δεν μπορεί κανένας να σου πει προτάσεις/εναλλακτικές, αφού δεν έχεις καθορίσει στόχο, budget και ανάγκες. Κοινώς, τι ρόλο θα παίζει το PC, τι θες να κάνεις με αυτό, και μέχρι πόσα είσαι διατεθιμένος να ξοδέψεις. Ότι και να σου πούμε λοιπόν, θα είναι στον αέρα και χωρίς πρακτικό αντίκρυσμα στην απόφασή σου....
-
Ναι σωστά. Το ξέχασα. Budget έως 450-500€. Είναι υπεραρκετά μιας και δεν θα παίζω παιχνίδια αλλά τον θέλω για σερφάρισμα στο διαδίκτυο και για να βλέπω ταινίες-σειρές Full HD ή HD βασικά.
Θα αγοραστεί αυστηρά από Πλαίσιο.
-
πετας το ανεμιστηρι του επεξεργαστη και αφηνεις μονο το πισω του κουτιου να χαζοκουνιεται στην χαμηλοτερη δυνατη ταση που την ρυθμιζεις μεσα απο το BIOS.
με αλλα λογια, μια παντελως αθορυβη μοναδα
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Λόγω επικείμενης αγοράς νέου Η/Υ...Έχω εξαιρετικές εντυπώσεις από τις mobo της MSI. Συστήνω ανεπιφύλακτα. Η σειρά που έβαλες είναι gaming σειρά πάντως απ' ότι θυμάμαι από την προσφατη έρευνα αγοράς μου. Just sayin' αλλιώς καλώς κάνεις και κοιτάς ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις με τα χρήματα που διαθέτεις.
Από SSD μου έχει βγει εξαιρετικός και αυτός που όμως απ' ότι βλέπω δεν τον έχει το Πλαίσιο. Οπότε πας για κάτι τέτοιο για το οποίο τα σχόλια είναι παντού θετικά. Αλλιώς πας για τον SSD που δίνει συμφορουμίτης τον οποίο παλεύω 2 βδομάδες να πάρω και δεν προλαβαίνω να κατέβω ν. προάστια.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]