-
εμ.. δεν ήταν αρκετά υπερβολικό το σενάριο για να είναι προφανές ότι δεν σοβαρολογούσα;
-
This is everyday business in kacey's backyard
-
Καλα, γελα εσυ...
mjacob εχω ακουσει κ χειροτερα εδω μεσα. Αμα ο αλλος θελει να το ξεσκισει το πραγμα...
-
Πόσο μπορεί να κοστίζει ένα μαύρο αλλά καθαρό Glock;
-
μαυρο χρωμα εννοεις;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μαυρο χρωμα εννοεις;Μαυρο ειναι ετσι και αλλιως
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
μαυρο χρωμα εννοεις;
Μαυρο ειναι ετσι και αλλιως
λες να μην το ξερω;
αντε απαντησε στον ανθρωπο, εσυ εισαι ο ειδικος
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μαυρο χρωμα εννοεις;
Μαυρο ειναι ετσι και αλλιως
λες να μην το ξερω;
αντε απαντησε στον ανθρωπο, εσυ εισαι ο ειδικος
ναι μισο να σκαναρω τον τιμοκαταλογο
-
δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν θυμασαι απεξω τις τιμες!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν θυμασαι απεξω τις τιμες!ε καποτε ηταν φτηνα τωρα με την ζητηση στα υψη θα δουμε τιμες apple like
-
Με αυτό που συνέβη στην παιανία, νομίζω είναι μια ευκαιρία να δούμε πως όλα αυτά εφαρμόζονται στην πράξη.
Έτυχε μάλιστα να είμαι για καφέ με φίλο του παιδιού και μου μετέφερε ορισμένα πράγματα.
Η εικόνα που μου παρουσίασε, είναι ότι έχει 'ψιλολαλήσει' τόσο ο ίδιος (σκότωσα άνθρωπο, θα πάω μέσα, καταστράφηκε η ζωή μου), όσο και των γονέων του (κάναμε το παιδί μας δολοφόνο, του καταστρέψαμε τη ζωή), και μαζί με διάφορα άλλα που συνέβαιναν στην οικογένεια γενικά πολύ άσχημη κατάσταση.Το αντικειμενικό είναι ότι η πιθανότητα όντως να του γαμήσουν τη ζωή είναι πολύ μεγάλη. Ας μας διαφωτίσει κάποιος για πόσα χρόνια φυλακή μιλάμε.
Άλλα facts τώρα.
Οι ληστές εκδιώχθηκαν χωρίς τη χρήση όπλου. Δεν έδρασε αποτρεπτικά το όπλο δλδ.
Το ότι υπήρχαν όπλα και κυνηγετική εκπαίδευση στο σπίτι τον έκανε (?) να κυνηγήσει αργότερα το ληστή (δεν τον πέτυχαν στο σπίτι με το όπλο στο χέρι)
Επίσης τον έκανε να τον πετύχει κι όλας (δεν ήταν από μικρή απόσταση η βολή)
Επίσης τα σενάρια του πυροβολάω και δεν με παίρνει πρέφα και κανείς δεν έπαιξαν.
Ας αφήσω το ανθρωπιστικό της υπόθεσης για να μην μπλέξουμε τη συζήτηση ακόμα περισσότερο.Τελικά ο απολογισμός της ύπαρξης όπλου και εκπαίδευσης σε αυτό ποιος είναι;
Αν δεν είχε το όπλο και είχε λήξει εκεί η υπόθεση (δλδ με το να φύγουν οι ληστές) θα ήταν χειρότερα ή καλύτερα; -
μα οι ληστες εφυγαν και ξαναγυρισαν, σωστα;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Πόσο μπορεί να κοστίζει ένα μαύρο αλλά καθαρό Glock;Μαύρο αλλά καθαρό είναι έννοιες αυτοαναιρούμενες. Δεν μπορεί κανείς να στο εξασφαλίσει αυτό. Για αυτό πας για καινούριο.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μα οι ληστες εφυγαν και ξαναγυρισαν, σωστα;οχι
δεν ξαναγύρισαν σε αυτούς. 'Ξαναγύρισαν' σε άλλο σπίτι, εκδιώχτηκαν και από αυτό και ο περί ου ο λόγος τους πέτυχε στο δρόμο. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μαύρο αλλά καθαρό είναι έννοιες αυτοαναιρούμενες. Δεν μπορεί κανείς να στο εξασφαλίσει αυτό. Για αυτό πας για καινούριο.
εχω την εντυπωση οτι εννοει μαυρο και καινουργιο ο Χρηστος
-
Για να λέει 'καθαρό' κατά 99% δεν εννοεί καινούριο καθότι τα καινούρια είναι εξ' ορισμού καθαρά.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Για να λέει 'καθαρό' κατά 99% δεν εννοεί καινούριο καθότι τα καινούρια είναι εξ' ορισμού καθαρά.σε αυτη την περιπτωση δεν μπορεις να εισαι σιγουρος οτι το μαυρο θα ειναι καθαρο.
-
Αν είναι σφραγισμένο μπορείς να είσαι σίγουρος. Εξάλλου κάποιος που γνωρίζει από όπλα μπορεί να καταλάβει αν ένα όπλο έχει ρίξει μόνο τις βολές μηδενισμού από το εργοστάσιο ή αν έχει χρησιμοποιηθεί.
ΥΓ: kasey, στο δικό σου είχε μέσα ταμπελάκι με τα αποτελέσματα από τις βολές μηδενισμού;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Μαύρο αλλά καθαρό είναι έννοιες αυτοαναιρούμενες. Δεν μπορεί κανείς να στο εξασφαλίσει αυτό. Για αυτό πας για καινούριο.
εχω την εντυπωση οτι εννοει μαυρο και καινουργιο ο Χρηστος
καθαρο εχει πολλες εννοιες
καθαρο=καινουργιο?
καθαρο=σβησμενα νουμερα?
καθαρο=το περασε με wd40? -
Είμαι σίγουρος ότι εννοούσε όπλο που δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε εγκληματική ενέργεια.
Αυξανόμενη εγκληματικότητα και τρόποι αυτοάμυνας.